Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
koniec
Växjö Lakers
7:3 (3:3, 2:0, 2:0)
BK Mladá Boleslav
cz Štvrtok 18.08.2016, 20:00 • Vida Arena, Växjö • Liga majstrov • Skupina L
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:10 Calle ROSEN - 7:3
     
    48:10
    Växjö právě vstřelila branku!
    Boleslavská obrana opět zaspala, čehož domácí využili a jeli tři na dva. Skvělou přihrávku obdržel CALLE ROSEN, jenž téměř s milimetrovou přesností nasměroval kotouč mezi levou tyč a beton gólmana. Utkání se tak už pomalu mění v exhibici švédského týmu. Asistence: Pontus Netterberg, Tuomas Kiiskinen.
    45:49 Geoff PLATT - 6:3
     
    45:49
    Växjö právě vstřelila branku!
    Zdá se, že Lakers definitivně rozhodují o svém vítězství. GEOFF PLATT zůstal nepokrytý v pravém kruhu, odkud prostřelil boleslavského gólmana. Tuomas Tarkki na toto utkání nejspíš nebude vzpomínat v dobrém. Domácí využili přesilovou hru. Asistence: Cory Murphy, Robert Rosen.
    38:24 Joakim HILLDING - 5:3
     
    38:24
    Växjö právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přesilovou hru pět na tři využívají a přeci jen se dostávají do dvoubrankového vedení. Lakers sérií přihrávek vyšachovali boleslavskou obranu. Na konci této souhry stál JOAKIM HILLDING, který se poslal kotouč podél levé tyče Tarkkiho klece. Asistence: Pontus Netterberg, Dennis Everberg.
    33:43 Geoff PLATT - 4:3
     
    33:43
    Växjö právě vstřelila branku!
    Hostující obrana nezažila nejlepší střídání. Nepokryla si ideálně hráče a domácím vůbec nestačila. GEOFF PLATT měl tedy v levém kruhu dost času na to, aby se napřáhl a prudkou střelou k pravé tyči překonat Tuomase Tarkkiho. Lakers tedy opět vedou. Asistence: Oliver Bohm.
    18:02 Martin LÁTAL - 3:3
     
    18:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MARTIN LÁTAL, který se v loňské sezóně dlouho střelecky trápil, se prosazuje. Boleslavský rychlík si nabruslil před brankáře a poté přehodil pravý beton Erikssona. Pohledný gól. Asistence: Matěj Stříteský.
    11:28 Cale ROSEN - 3:2
     
    11:28
    Växjö právě vstřelila branku!
    Domácí si berou ztracené vedení zpět. CALE ROSEN usměrnil střelu do protipohybu brankáře Tarkkiho, který si zatím moc úspěšných zákroků nepřipsal. Bruslařskému klubu to v obraně značně skřípe. Asistence: Oliver Bohm, Sam Marklund.
    10:33 Tomáš URBAN - 2:2
     
    10:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gólové hody ve Växjö pokračují. Ke střele z první se dostal TOMÁŠ URBAN, který doklep odražený kotouč od mantinelu a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Petr Vampola, Martin Látal.
    08:39 Dominik PACOVSKÝ - 2:1
     
    08:39
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Střídající DOMINIK PACOVSKÝ dostal skvělou přihrávku od Jakuba Klepiše a pak už jel na branku téměř sám. Erikssona překonal k levé tyči, a využil tak přesilovou hru. Asistenci si připsal i brankář Tuomas Tarkki. Několik desítek boleslavských diváků ve Vida aréně se tedy může radovat z gólu. Asistence: Jakub Klepiš, Tuomas Tarkki.
    02:28 Joseph JOSEFSSON - 2:0
     
    02:28
    Växjö právě vstřelila branku!
    Další gól v boleslavské síti v krátkém časovém úseku. Při skrumáži před boleslavskou svatyní sklepl kotouč mezi tři tyče JOSEPH JOSEFSSON. Asistence: Sam Marklund, Linus Froberg.
    00:33 Robert ROSEN - 1:1
     
    00:33
    Växjö právě vstřelila branku!
    Boleslavští hokejisté prohrávají už po 33 sekundách. K odraženému kotouči se dostal u pravé tyče ROBERT ROSEN, který zakončil do protipohybu Tuomase Tarkkiho. Asistence: Cory Murphy.

    Vojtěch Drbohlav

    Góly a asistencie: 1. R. Rosen (Murphy), 3. Josefsson (Marklund, Froberg), 12. C. Rosen (Bohm, Marklund), 34. Platt (Bohm), 39. Hillding (Netterberg, Everberg), 46. Platt (Murphy, R. Rosen), 49. C. Rosen (Netterberg, Kiiskinen) – 9. Pacovský (Klepiš, Tarkki), 11. Urban (Vampola, Látal), 19. Látal (Stříteský)


    Växjö Lakers: Eriksson (Andren) – Bohm, C. Rosen, Murphy, Holm, Lundberg, Martinsson, Hogberg – Kiiskinen (A), Netterberg, R. Rosen – Everberg, Hillding, Reddox (C) – Hennessy, Platt, Palola – Josefsson, Froberg, Brodecki – Marklund
    BK Mladá Boleslav: Tarkki (Lukáš) – Trončinský, Štich, Voráček (A), Stříteský, Kurka, Hanzlík, Pastor, Krejčí – Vampola (A), Látal, Urban – Pospíšil, Klepiš (C), Hyka – Lenc, Orsava, Žejdl – Pacovský, Volek, Ďurač

    Rozhodca: Johansson (SWE), Wiegand (SUI) – Lundgren, Pihlblad (oba SWE)

    Diváci: 2 685