Stavanger – Nitra 2:1 (kon.) | HV71 – Sheffield 5:3 (kon.) | Krefeld – Kärpät 0:2 (kon.)
Mannheim – Lugano 2:3 (kon.) | Linz – Bern 1:3 (kon.) | Vienna – Skellefteå 3:2 (po pr.)
Växjö – Mladá Boleslav 7:3 (kon.)
koniec po predl.
Vienna Capitals
3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0)
Skellefteå AIK
cz Štvrtok 18.08.2016, 19:30 • Albert Schultz Eishalle • Liga majstrov • Skupina M
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:31 Jamie FRASER - 3:2
     
    60:31
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň vítězí! Tohle bylo hodně rychlé! Hostům jejich útok nevyšel a domácí se vydali do protiútoku. Tessier našel přihrávkou od mantinelu rozjetého JAMIEHO FRASERA, jež se řítil sám na brankáře, zamíchal pukem a uklidil jej za záda Hansese! Asistence: Kelsey Tessier.
    53:26 Andrew CALOF - 2:2
     
    53:26
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Hosté dokázali využít početní převahu! Hosté se nastěhovali před branku Vídně. Sebastian Aho nahodil puk na branku, Lamoureux jej pouze vyrazil a ANDREW CALOF z dorážky nasměroval kotouč pod betonem do branky! Asistence: Sebastian Aho, Emil Pettersson.
    34:56 Jerry POLLASTRONE - 2:1
     
    34:56
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň využívá přesilovou hru a otáčí vývoj utkání! Domácí v přesilové hře uzamkli soupeře před jeho brankou. Hanses u tyčky neudržel Ferlandovo nahození a JERRY POLLASTRONE nadvakrát dorazil puk za jeho záda! Asistence: Jonathan Ferland, Ryan McKiernan.
    27:38 Taylor VAUSE - 1:1
     
    27:38
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Vídeň z ničeho nic maže náskok soupeř! Jamie Fraser si na kruhu vzal volný kotouč a zápěstím jej napálil nad branku. Před Hansesem jej ještě stačil tečovat TAYLOR VAUSE, jež rozvlnil síť! Asistence: Jamie Fraser.
    10:27 Oscar MÖLLER - 0:1
     
    10:27
    Skellefteå právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení! Krásná ukázka jednoduchého hokeje! Hosté uzamkli domácí celek před jejich brankou. Se střelou Marcuse Petterssona si Lamourexu ještě poradil, ale na dorážku OSCARA MOLLERA z blízky už recept nenašel! Asistence: Marcus Pettersson, Emil Djuse.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 28. Vause (Fraser), 35. Pollastrone (Ferland, McKiernan), 61. Fraser (Tessier) – 11. Möller (Pettersson, Djuse), 54. Calof (Aho, Pettersson)


    Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, McKiernan, Cuma, Lakos, Brocklehurst, Peter – Tessier, Holzapfel, Rotter – Vause, Pollastrone, Nodl – Fischer, Ferland, Sharp – Grosslercher, Bolterle, Bauer – Maxa.
    Skellefteå AIK: Hanses (Lindvall) – Berglund, Lindgren, Pettersson M., Djuse, Burstrom, Aho, Danielsson A., Danielsson H. – Pettersson A., Lindholm, Moller – Pettersson E., Petterstrom, Calof – Hetta, Lindstrom, Olofsson – Soderlund, Krekula, Wingerli.

    Rozhodca: Baluška (SVK), Trilar – Rakovic (oba SLO), Nagy (HUN)