Liberec – Mladá Boleslav 4:2 (kon.) | Třinec – Olomouc 5:2 (kon.) | Martin – Košice 1:2 (0:1 po s.n.)
Litvínov – Plzeň 3:2 (3:2 po s.n.) | Slavia – K. Vary 5:2 (kon.) | B. Bystrica – Cracovia 6:3 (kon.)
Poruba 2011 – Jastrzebie 4:0 (kon.) | Havířov – Vítkovice 2:3 (1:2 po s.n.) | Kadaň – Most 2:3 (kon.)
Litoměřice – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Prostějov – GKS Tychy 1:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 5:3 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
5:2 (0:1, 4:0, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
cz Štvrtok 04.08.2016, 17:30Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Slávisté doplácejí na nedůslednost. Puk se po nedůrazu od sešívaných dostal na hokejku VÁCLAVA SKUHRAVÉHO a ten nadvakrát překonal Frodla střelou do protipohybu. Asistence: Michal Vachovec.
     
    41:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vyloučený Dvořák byl již na ledě, když domácí přidali pátý gól! Nahození Henriho Tuominena sice skončilo jen ve výstroji JIŘÍHO RYSE, ten ale puk rychle vyklepal a následně ho zápěstím poslal nad Honzíkovo rameno! Asistence: Henri Tuominen, Peter Hraško.
     
    32:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    A záhy přichází čtvrtá branka! Peter Hraško nahodil puk na branku a JAROSLAV MARKOVIČ ho dokázal ztečovat mimo dosah brankáře hostů! Asistence: Peter Hraško, Martin Kadlec.
     
    31:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jakoby se teď obrátilo proti Energetikům úplně vše. ANTONÍN DUŠEK vystřelil tvrdě od modré, Honzíkovi puk vypadl z lapačky a právě Dušek byl u volného kotouče jako první a doklepl ho do sítě. Asistence: Henri Tuominen.
     
    28:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně šťastná branka! Marek Drtina vyhodil puk po mantinelu a Honzík už odjel za branku, odkud chtěl rozehrát. Kotouč se ale záhadně odrazil od mantinelu úplně jinak, než celý stadion čekal, navíc akorát příhodně pro JAROMÍRA KVERKU, jenž nic nevymýšlel a poslal sešívané střelou do odkryté klece do vedení. Asistence: Marek Drtina.
     
    27:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Také Slavia využívá přesilovku a srovnává stav utkání na 1:1! Nejednalo se ale o žádnou přesilovkovou kombinaci. ROMAN CHLOUBA nabral rychlost ve středním pásmu, po pravé straně se prosmýkl až před Honzíka, kterého překonal rychlou a povedenou kličkou do bekhendu. Asistence: Milan Mikulík, Marek Drtina.
     
    14:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští otevírají gólový účet utkání! Radim Matuš si počkal na vhodný okamžik pro přihrávku na NIKITU LISOVA, který dělovkou z mezikruží trochu se štěstím prostřelil brankáře sešívaných. Asistence: Radim Matuš.

    Adam Kolář

    Góly a asistencie: 28. Chlouba (Mikulík, Drtina), 29. Kverka (Drtina), 32. Dušek (Tuominen), 32. Markovič (Hraško, Kadlec), 42. Rys (Tuominen, Hraško) – 15. Lisov (Matuš), 54. Skuhravý (Vachovec)


    HC Slavia Praha: Frodl (Pírs) – Drtina, Knot, Valík, Štebih, Hraško, Růžička, Duda – Chlouba, Loskot, Mikulík (C) – Dušek, Tuominen, Rys – Kadlec, Kverka, Markovič – Ondráček, Šafránek, Jiránek
    HC Energie Karlovy Vary: Honzík (Závorka) – Sičák, Lisov, Harant, Dujsík, Dvořák, Rohan, Weinhold, J. Tomeček – Rachůnek, Matuš, Kindl – Vachovec, Skuhravý (C), V. Tomeček – Beránek, Stloukal, Gorčík – Švec, Griger, Flek