Jihlava – Plzeň 1:2 (kon.) | Zlín – Příbram 2:0 (kon.) | Jablonec – Karviná 5:3 (kon.)
Sparta Praha – Slovácko 3:2 (kon.)
koniec
FK Jablonec
5:3 (1:3)
MFK Karviná
cz Sobota 30.07.2016, 17:00 • Střelnice, Jablonec • ePojisteni.cz liga (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Jablonec právě vstřelil branku!
    O co úžasnější vstup Karviné to byl do zápasu, o to horší konec to je poté, co se po volném kopu Trávníka hlavou trefuje MARTIN DOLEŽAL, Jablonec – Karviná aktuálně 5:3!
     
    74
    Jablonec právě vstřelil branku!
    To je obrat! Po centru Trávníka si neohroženě v šestnáctce Karviné počíná Martin Doležal, který dokázal těžký míč zpracovat, poté ho ještě posunout na střed, kde si nabíhá TOMÁŠ WÁGNER, jemuž stačí jen míč lehce postrčit do míst, kde bylo volno, hattrick jabloneckého útočníka.
     
    49
    Jablonec právě vstřelil branku!
    No vida, je vyrovnáno! Po parádní akci dvojice Wágner, LUDĚK PERNICA, skóruje druhý jmenovaný střelou uvnitř vápna, tentokrát defenziva Karviné nechala až příliš prostoru ve vlastní šestnáctce.
     
    47
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Výborný vstup domácích do druhé půle, po volném kopu z levé strany se v pokutovém území Karviné hlavou prosazuje TOMÁŠ WÁGNER.
     
    40
    Karviná právě vstřelila branku!
    Jablonec znovu chybuje v defenzivě, hodně prostoru dostal ke střele Zelený, jehož střelu Valeš pouze vyráží a nikým nehlídaný PAVOL JURČO v pohodě doráží.
     
    25
    Karviná právě vstřelila branku!
    Jablonecká obrana nyní chybuje, mezi dvojicí obránců prošel pas Lukáše Budínského na PAVOLA JURČA, který si naběhl do vápna a z pravé strany překonal bezmocného Valeše.
     
    15
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Z pravé strany dokázal parádně odcentrovat Lukáš Masopust, jehož centr dopadl přesně na hlavu TOMÁŠE WÁGNERA, který z velké výšky hlavičkuje a míč končí v brance.
     
    1
    Karviná právě vstřelila branku!
    Neskutečný vstup Karviné do zápasu, hned po rozehrání se hosté dostali do blízkosti vápna Jablonce, z levé strany odcentroval Zelený a RADEK VOLTR parádně hlavou usměrnil míč do branky!

    Martin Dvořák

    Góly: 15. Wágner (Masopust), 47. Wágner (Trávník), 49. Pernica (Wágner), 74. Wágner (Doležal), 84. Doležal (Trávník) – 1. Voltr (Zelený), 25. Jurčo (Budínský), 40. Jurčo (Zelený)

    Karty:   45+1. Mehanovič (JAB), 55. Kubista (JAB), 59. Hybš (JAB), 90+2. Beneš (JAB) – 47. Janečka (KAR), 60. Duda (KAR), 85. Fiala (KAR)


    Držení míče: 66 % : 34 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 17:5. Rohy: 10:2.
    FK Jablonec: Valeš – Nový, Pernica, Beneš, Hybš – Hübschman (C) (46. Kubista) – Masopust (75. Díl), Mehanovič (46. Kubista), Trávník, Jiráček – Wágner.
    Náhradníci: Hrubý – Matěj Hanousek, Doležal, Bazal, Kouřil, Kubista, Díl.

    MFK Karviná: Pindroch – Toml, Eismann (C), Hošek, Janečka (78. Panák) – Šisler, Okleštěk (54. Duda), Zelený, Budínský – Voltr, Jurčo (63. Fiala).
    Náhradníci: Pastornický – Dreksa, Puchel, Juřena, Fiala, Duda, Panák.

    Rozhodca: Orel – Wilczek, Pospíšil

    Diváci: 2570