Podbrezová – Trnava 1:1 (kon.) | Senica – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Žilina – Dunajská Streda 2:2 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
1:1 (0:0)
FC Spartak Trnava
Nedeľa 17.07.2016, 19:00 • ZELPO Aréna, Podbrezová • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Nový ročník našej najvyššej súťaže sa rozbieha aj na Horehroní, kde v prvom kole pricestuje Európskou ligou vyťažená Trnava.
     
    ŽP Šport Podbrezová

    Domáci budú určite chcieť od začiatku ročníka nadviazať na úspešnú jarnú časť minulej sezóny, kedy patrili k najlepším tímom v lige a tým si zaistili záchranu a nakoniec aj pekné ôsme miesto.

    Počas leta sa toho v kádri veľa nezmenilo. Prišli len traja hráči, ale za to veľmi kvalitní. Najväčšou posilou je jednoznačne bývalý slovenský reprezentant Michal Breznaník. Už 30-ročný rodák z Revúcej bol súčasťou tímu z Horehronia od roku 2002 do 2006 a potom zamieril do veľkého futbalu. Cez Slovan Bratislava sa vydal na zahraničné angažmány. Nasledovalo pôsobenie v Slovane Liberec, Amkare Perm a Sparte Praha, odkiaľ hosťoval v Liberci i Dukle Praha. V národnom tíme odohral desať stretnutí. Momentálne je ale zranený.

    Druhou posilou je útočník s holandským pasom Endy Opoku Bernadina. Ten v minulej sezóne pôsobil v Dukle Banská Bystrica a u "Železiarov" na na skúške uspel.

    Do tretice tu máme záložníka Kamila Kuzmu, ktorý prišiel z druholigového tímu FC VSS Košice. Jeho príchod bol oficiálne oznámený len deň pred týmto stretnutím.

    Z tímu sa naopak porúčajú piati futbalisti. Ide o Milovana Kapora (ViOn Zlaté Moravce), Nikolu Andriča (Mladosť Podgorica), Romana Sablera (Dunajská Streda, UH) a dvojica Blažej Vaščák s Václavom Ježdíkom si hľadajú kluby.

    Káder na ročník 2016/17:

    Brankári:
    Martin Kuciak, Patrik Lukáč, Branislav Pavol

    Obrancovia: Jaroslav Kostelný, Ján Krivák, Lukáš Migaľa, Matúš Turňa, Lazar Djordjevič, Daniel Magda, Ľuboš Kupčík

    Záložníci: Patrik Vajda, Matej Kochan, Dejan Peševski, Miroslav Viazanko, Pablo Podio, Adam Lipčák, Juraj Pančík, René Duda, Peter Szczepaniak, Michal Breznaník, Kamil Kuzma

    Útočníci: Pavol Šafranko, Andrej Rendla, Endy Opoku Bernadina

    Prípravné zápasy pred začiatkom sezóny 2016/17:

    21.06.2016 vs. MFK Skalica 0:1
    25.06.2016 vs. Honvéd Budapešť 1:1 (Peševski)
    29.06.2016 vs. Slovan Liberec 2:2 (Bernadina, Peševski)
    02.07.2016 vs. Jablonec 0:2
    05.07.2016 vs. Mladá Boleslav 0:2
     
    FC Spartak Trnava

    Zverenci Miroslava Karhana budú v novej sezóny chcieť zlepšiť štvrtí miesto z minulej sezóny, k čomu by mali prispieť aj noví hráči.

    Príchody: Edson Correira de Araujo (Sao Bento), Anton Sloboda (Podbeskidzie Bielsko-Biala), Matúš Paukner (Békéscsaba), Loic Gagnon (Bardejov), Ivan Hladík (Senica), Peter Čögley (Bohemians Praha), Filip Deket, Erik Jirka, Kouakou Privat Yaom, Martin Vantruba (B-tím)

    Odchody: Aldo Baéz, David Depetris, Tomáš Majtán, Ľuboš Kamenár, Miloš Nikolič, Silva Cleber, Martin Tóth, Róbert Jež

    Prípravné zápasy

    17.07.2016 vs. Termalica Bruk Nieciecza 0:3
    22.07.2016 vs. Vardar Skopje 1:1 (Tambe)
    24.07.2016 vs. Sigma Olomouc 1:1 (Depetris)

    Káder na ročník 2016/17:

    Brankári:
    Adam Jakubech, Matej Strapák, Martin Vantruba

    Obrancovia: Andrej Kadlec, Denis Horník, Filip Deket, Ivan Hladík, Peter Čögley, Matúš Čonka, Boris Godál, Matej Oravec

    Záložníci: Issiaka Babatounde Bello, Martin Mikovič, Martin Košťál, Anton Sloboda, Emir Halilovič, Edson Correira de Araujo, Erik Jirka, Lukáš Greššák, Lukáš Mihálik

    Útočníci: Matúš Paukner, Kouakou Privat Yao, Ivan Schranz, Robert Ndip Tambe, Loic Gagnon
     
    Úvodné zostavy:

    ŽP Šport Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Vajda, Podio – Viazanko, Peševski, Šafranko – Rendla.
    Náhradníci: Lukáč – Lipčák, Kupčík, Magda, Kuzma, Bernadina, Jur. Pančík.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Kadlec, Hladík, Godál, Mikovič (C) – Oravec, Bello – Jirka, Košťál, Gagnon – També.
    Náhradníci: Strapák – Greššák, Horník, Schranz, Paukner, Halilovič, Sloboda.

    Rozhodca: Pavol Chmura – Tomáš Somoláni, Peter Bednár – Marek Mastiš.
     
    -5
    V Podbrezovej prší a preto domáci usporiadatelia premiestnili početnú skupinu fanúšikov hostí z ich sektoru na krytú tribúnu, aby zbytočne nemokli.
     
    -3
    Krátko pred výkopom si ešte môžeme pripomenúť, že posledný vzájomný zápas medzi týmito dvomi súpermi sa konal práve tu v ZELPO Aréne a domáci tím po veľmi dobrom výkone deklasoval súpera rozdielom triedy, keď zvíťazil 3:0.
     
    -2
    Obe základné zostavy vedené arbitrami stretnutia už prišli na trávnik a za malú chvíľu sa na Horehroní otvorí nový ročník 2016/2017.
     
    -1
    Kapitáni sa pozdravili s rozhodcami. Žreb určil, že rozohrávku budú mať domáci hráči.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Lopta sa okamžite po rozohrávke domácich ocitá za čiarou, ale klzký nezmysel sa Kadlecovi pri pokuse vhodiť aut šmykol a ušiel z ruky. Kuciak chytá nepresnú prihrávky hostí a tak sa začína od neho.
     
    2
    Gagnon po krídle nikam neprešiel, výborným sklzom ho zastavil Peševski a odvrátil aspoň do autu.
     
    2
    Gagnon nezahrozil ani tentoraz, aj keď sa už chystal k centru, pretože včas pred ním odkopol Djordevič.
     
    3
    O malú chvíľu na to už centrovaný pas prichádza, kapitán Kostelný ho dokázal odvrátiť na rohový kop, vôbec prvý v stretnutí.
     
    3
    Podbrezová sa ubránila veľmi dobre a rýchlo, avšak do protiútoku kvôli nepresnej prihrávke do krídla nedokázala prejsť.
     
    4
    Po niekoľkých nepresnostiach v strede poľa od oboch tímov prešiel dopredu També, pred šestnástkou prihral na Jirku, lenže jeho strela bola veľmi slabá a Kuciak ju chytil.
     
    5
    Škaredý zákrok Godála v strede poľa odmenený kartou nebude, aj keď si to niektorí účastníci stretnutia pýtajú.
     
    6
    Kadlec na druhej strane fauluje Šafranka a aj toto sa píska. Vyzerá na dlhý Podiov pas, nakoniec prišla rozohrávka na krátko.
     
    7
    Rendla pripravil priestor na center pre Turňu, avšak pas krajného beka našiel práve hrotového útočníka v ťažkej pozícií.
     
    7
    Podio bude mať prvú dobrú príležitosť na dobrý center, pretože vidíme priamy kop pre domáci farby.
     
    8
    Argentínčan do však nekopol veľmi dobre, pretože lopta minula všetkých hráčov v poli a skončila priamo u brankára Jakubecha.
     
    9
    Kadlec stratil na pravo krídle loptu medzi dvomi hráčmi Podbrezovej, pretože si ju pravačkou popri čiare posunul veľmi zle, len do autu.
     
    9
    Následne sa ale També skoro dostal k pasu Gagnona na prvej žrdi, v poslednej chvíli pred ním na roh odvrátil kapitán Kostelný.
     
    10
    Kostelný odvrátil hlavou aj tento roh, no len na nohu protihráča. Aj strelu spoza šestnástky kapitán Podbrezovej zráža na ďalší roh.
     
    10
    Brankár Martin Kuciak nemal problém loptu stiahnuť zo vzduchu a rýchlo vykopol. Viazanka zastavil za cenu autu Mikovič.
     
    11
    Po následnom centri perfektne sklepol Rendla v šestnástke loptu do streleckej pozície pre Podia, no útočník domácich stál v ofsajde.
     
    12
    Kuciakov nepresný výkop našiel v strede poľa iba nohu Bella, ktorý videl, že brankár je vyššie z brány a tak ho skúsil strelou prekvapiť, no žilinský odchovanec sa ani náhodou nenechal.
     
    13
    Už sa rysovala prvá veľmi dobrá akcia hostí, keď prešli poľahky po ľavom krídle, no prihrávka do druhej vlny na Bella sa stala obeťou odkopu Vajdu. Ten zabránil veľkej šanci.
     
    14
    Nepresný center Turňu do šestnástky súpera si chcel spracovať Kadlec, spravil to tak zle, že mu lopta ušla na prvý podbrezovský roh v stretnutí.
     
    15
    Žltú kartu dostáva Ivan Hladík (FC Spartak Trnava).
     
    15
    Po rohu na krátko prišiel center na zadnú žrď, ktorý Jakubech podbehol a domáci sa takmer dostali k zakončeniu do prázdnej brány. Nakoniec je pískaný faul.
     
    17
    Prichádza priamy kop pre Podbrezovú, pretože asi 25-30 metrov od brány Jakubecha vidíme nedovolený zákrok hostí.
     
    18
    Po prudkej strele, ktorá smerovala do múru prichádza protiútok Trnavy ťahaný po krídle, lenže center do šestnástky našiel iba Kriváka.
     
    19
    Aj napriek tomu prichádza zakončenie spoza šestnástky, lenže veľmi slabé. Kuciak nemal ani napriek stupňujúcemu sa dažďu problém zasiahnuť.
     
    20
    Mikovič sklzom zastavil na krídle Viazanka, ktorý dostal ideálny pas, takže budeme svedkami ďalšieho rohu podbrezovského celku.
     
    21
    Center na zadnú žrď našiel hlavu Vajdu, lenže ten nedokázal cez Gagnona poriadne zakončiť a lopta sa od neho odráža iba za čiaru.
     
    22
    Viazanko ušiel za chrbát Mikovičovi a ten tesne vedľa šestnástky nechtiac zachytil jeho nohy, za čo dostáva žltú kartu a Podbrezová dobrú pozíciu na center.
     
    23
    Prudký strieľaný nákop Podia bol tečovaný a na bránkovej čiare narobil Jakubechovi značné problémy. Ten však loptu pred dvojicou protihráčov spod brvna dokázal vyraziť a hneď na to sa píska ofenzívny faul.
     
    24
    Bello prešiel stredom cez dvoch hráčov súpera, na treťom už stroskotal a následne sa navyše pískaný faul hostí pri postrannej čiare. Asi to zas bude Podio a jeho kopacia technika.
     
    25
    Podiova lopta síce smerovala na osamoteného Jakubecha, avšak ten iba vyrazil pred seba. Následne sa už ale domáci k zakončeniu nedostali.
     
    26
    Strela z diaľky od Djordeviča bola síce pekná, avšak nepresná, pretože bránu minula. Na tomto mokrom teréne by ale rany po zemi mohli byť možnou cestou k úspechu.
     
    28
    Djordevič síce zastavil trnavskú akciu na krídle, ale nakoniec z toho nič nebolo, keďže hneď na to fauloval Šafranko.
     
    29
    Dlhý pas za defenzívu Trnavy takmer poslal do šance jedného z domácich, ale v poslednej chvíli loptu zastavil Hladík.
     
    30
    Kosťálovi sa lopta pred šestnástkou odrazila tak dobre, že mal ideálnu pozíciu na zakončenie. Okamžite aj vyslal prudkú ranu, avšak trafil priamo do Kostelného.
     
    32
    Obrovská šanca Podbrezovej, už to mohlo byť 1:0! Rendla ešte po centri na malé vápno pri pokuse zakončiť spadol, ale Peševski sa ocitol vo vynikajúcej pozícií, lenže brankár Jakubech skvele vyrazil na roh.
     
    33
    Ten práve Jakubech vyráža preč a aj keď sa k nemu lopta vrátila, chytil ju a dlhým výkopom poslal ku Kuciakovi na druhej strane.
     
    34
    Djordevič dostal loptu na šestnástku súpera, dostal sa za Kadleca a svojou slabšou pravačkou vystrelil k bližšej žrdi. Jakubech na dvakrát chytil.
     
    35
    Šafranko síce vo vzduchu nezakončil, lenže lopta sa odrazila k Podiovi, ktorý prudkým pasom krížom na druhú stranu šestnástky našiel Viazanka. Toho v ideálnej situácií v poslednej chvíli rozhodil Mikovič a tým mu znemožnil dať gól.
     
    37
    Defenzíva Trnavy ostala pri priamom kope Podia stáť na mieste, lenže Vajda nabiehal ideálne pred Jakubecha. Hodil sa do lopty, avšak tú tesne minul, takže do obrovskej možnosti sa nedostal.
     
    38
    També nezískal loptu v súboji s Kostelným a navyše zahral nedovolene, pretože mu je pískaný šlapák.
     
    39
    Pekný prechod troch hráčov Podbrezovej po ľavom krídle sa dostal len niečo málo za polovicu, kde loptu získal Gagnon, no následne aj stratil.
     
    41
    Dlhý pas dopredu Tambého na krídle nenašiel. Ani dlhé nohy Afričana prudkosti lopty nestačili, takže bude už vhadzuje Djordevič.
     
    42
    Miroslav Karhan má nejaké pripomienky k rozhodnutia arbitra a patrne ich aj ukazuje, lenže nič mu to nie je platné.
     
    42
    Šafranko dostal loptu do fantastickej streleckej pozície pre Rendlu na hranicu päťky, ale útočník Podbrezovej si chcel loptu ešte prehodiť na pravačku a potom už nedokázal presne zakončiť.
     
    43
    Domáca akcia ešte pokračovala, než úplne skončila strelou vysoko nad Jakubechovu svätyňu.
     
    45
    Trnava asi prvýkrát v zápase výraznejšie zatlačila na svojho súpera a na nejaký čas ho zavrela v šestnástky. Nič vážne z toho nevyťažila, iba tvrdú strelu Košťála priamo do Kostelného.
     
    45+0
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Podbrezová bola v prvom polčase omnoho aktívnejšia a vypracovala a si niekoľko šancí, z ktorých mohli domáci hráči pokojne streliť nejaký gól a ísť do vedenia.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Veľmi dobrý center Turňu sprava našiel pred päťkou súpera voľného Peševskeho, ktorý zakončoval v páde tesne vedľa a navyše bol v postavení mimo hry.
     
    48
    Podbrezová dala gól!

    Aktívnejší tím sa konečne dočkal prvého presného zápasu. O vôbec prvý gól Podbrezovej sa postaral po centri zľava na vzdialenejšej žrdi nestrážený MIROSLAV VIAZANKO.
     
    50
    Hostia chcú okamžite odpovedať rovnakou mincou, ale centrovaná lopta smerujúca na dvojicu v červenom sa odrazila len ku Kuciakovi.
     
    51
    Turňa poslal sprava ďalší center smerom do šestnástky súpera, tentoraz už taký presný, ako pred chvíľou nebol a nenašiel žiadneho spoluhráča.
     
    52
    Prudký pas po pravom krídle na Viazanka presný nebol, lopta skončila pri Jakubechovi, od ktorého Trnava veľmi ťažko zakladá ďalšiu akciu.
     
    53
    Podio dostal loptu aj priestor pred šestnástkou súpera a tak sa rozhodol poslať pozdrav Jakubechovi. Strela smerovala síce nahor, lenže iba do partií, kde gólman hostí stál.
     
    54
    Trnava dala gól!

    Parádna strela útočníka Trnavy menom ROBERT NDIP TAMBÉ nedala Kuciakovi žiadnu šancu. Afričan si spracoval veľmi presný pas až príliš ľahko v šestnástke a prudko sa trafil do rohu brány.
     
    56
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Martin Košťál, prichádza Ivan Schranz.
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Loic Gagnon, prichádza Emir Halilovič.
     
    57
    Po centrovanej lopte do šestnástky Podbrezovej sa síce domáci ubránili, ale prihrávka naspäť mohla narobiť problémy. Godál však vystrelil nepresne vysoko nad.
     
    58
    Hra sa drží pri autovej čiare a ani jeden z tímov sa z týchto pozícií nejako nevie dostať, takže vidíme veľké množstvo autov.
     
    59
    Teraz už ale prichádza prihrávka k bránkovej čiare a aj keď Peševski odcentoval pred Jakubecha, bolo to už z miesta za čiarou.
     
    60
    Halilovič sa veľmi pekne dostal cez dvoch hráčov súpera na krídle, nakoniec ho zastavil Turňa, okolo ktorého si loptu hodil iba za čiaru.
     
    60
    Halilovič teraz pálil tesne spred šestnástky len do prvého súpera, ktorým bol Kostelný. Bude to aut pre hostí.
     
    61
    Kostelný sklzom zasahuje pred Também a odvracia možné nebezpečenstvo. Peševski mal po následnom strete menšie problémy, ale bude v poriadku.
     
    62
    Dnešné stretnutie sleduje 2012 divákov.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Patrik Vajda (ŽP Šport Podbrezová).
     
    63
    Viazanko dostal loptu do krídla, naviezol ju k šestnástke a odcentroval, ale len na Godála, ktorý zrazil iba k Peševskemu. Po jeho strele to bude roh.
     
    64
    Center Podia na zadnú tyč nenašiel Vajdu v ideálnej pozícií, avšak záložník domácich aj tak dokázal zakončiť a to vďaka tomu, že vystrihol nožničky. Mieril nad.
     
    65
    Hladík sa v strede poľa zamotal a stratil loptu, takže Podbrezová prešla veľmi rýchlo za defenzívu súpera. Šafranko z krídla naviezol loptu do šestnástky, no mal ju prihrať na lepšie postaveného Rendlu, pretože takto trafil priamo do Jakubecha.
     
    66
    Rendlov center sprava ma nájsť za Kadlecom nabiehajúceho Šafranka, lopta nebola presná a tak sa krídelník domácich nedostal do zakončenia.
     
    68
    Halilovič sa zľava dostal až do šestnástky Podbrezovej. prihrával na lepšie postaveného spoluhráča, avšak toho nenašiel. Nakoniec všetko zakončil nepresnou strelou vedľa Jirka.
     
    69
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Pavol Šafranko, prichádza Endy Opoku Bernadina.
     
    69
    Po nevinnej akcii prichádza prihrávka do šestnástky Podbrezovej a keďže Krivák zastavil prihrávku, bude nasledovať roh.
     
    70
    Ten letel nebezpečne na zadnú tyč, odkiaľ sa odráža priamo ku Kuciakovi, aj keď sa hráči i fanúšikovia Trnavy dohadujú ruky jedného z domácich.
     
    71
    També sa na polovici zbavil Kriváka, v šestnástke Kostelného a prihral do ideálnej streleckej pozície na šestnástku Jirkovi, ktorý totálne minul.
     
    73
    Žltú kartu dostáva Babatounde Bello (FC Spartak Trnava).
     
    73
    Turňov nenápadný center sa dostal až do šestnástky Trnavy a hlavička jedného z domácich totálne zaskočila všetkých na štadióne. Nakoniec skončila na brvne.
     
    74
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Dejan Peševski, prichádza Kamil Kuzma.
     
    76
    Podbrezovčania natlačili loptu na hranicu šestnástky Trnavy a v komplikovanej situácií sa ju snažili ešte prestrčiť do nejakej lepšej pozícií. Nakoniec sa od Rendlu odráža k Jakubechovi.
     
    78
    Andrej Rendla sa ale zranil a ihrisko opustil na nosidlách, čo nie je nijako potešujúca správa. Dúfajme, že sa skoro vráti na trávniky.
     
    80
    Ďalšia Jirkova strela, ktorá sa neujala, pretože trafila iba dobre postaveného Turňu. Akcia Trnavy pokračovala len chvíľu, kým ju domáci nevytlačili.
     
    81
    Striedanie v tíme ŽP Šport Podbrezová: z ihriska odchádza Andrej Rendla, prichádza Juraj Pančík.
     
    83
    Po odvrátenom centri zo šestnástky Podbrezovej sa do lopty z voleja oprel Godál a tvrdou ranou sa pokúsil prekvapiť Kuciaka, lenže bránu prestrelil.
     
    84
    Jirka stratil loptu proti presile hráčov Podbrezovej a okamžite ju chcel Podio poslať kolmicou na Viazanka. Aj ten bol atakovaný a neprihral presne.
     
    85
    Až tri lopty v krátkom slede tentoraz neprešli až na Tambého, ktorý si vždy veľmi dobre nabiehal, alebo hľadal priestor. Minimálne jedna by sa v prípade úspechu mohla ujať.
     
    86
    Nezadarilo sa ani na druhej strane, pretože Juraj Pančík nedokázal v šestnástke spracovať prihrávku z stredu poľa.
     
    87
    Mikovič na krídle prešiel cez Turňu do šestnástky, centroval pred ňu, lenže Kostelný včas odkopol do bezpečia.
     
    88
    Godál fauloval Kuzmu tesne pred vlastnou šestnástkou a tak uvidíme v závere ešte zaujímavú pozíciu na center či priamu strelu.
     
    89
    Podio sa mohol stať hrdinom, pretože jeho zakončenie bolo skôr strieľané, ako centrované a každopádne skončilo na žrdi Jakubechovej brány.
     
    90
    Strela Tambého presná nie je, pretože po zemi jeho pokus míňa.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Babatounde Bello, prichádza Anton Sloboda.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90+2
    V úplnom závere sme videli ešte jeden priamy kop, lenže lopta sa po zakončení hostí dostáva mimo priestor troch žrdí.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Podbrezová dnes pravdepodbne prišla o tri body, pretože k tým sa mohla výrazne priblížiť v prvom polčase, kedy mala mnoho šancí. Góly však začali padať až v druhom dejstve a keďže na každej strane padol jeden, body sa delia. (21:05:44)

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 48. Viazanko (Djordjevič) – 54. També

    Karty:   62. Vajda (POD) – 15. Hladík (TRN), 22. Mikovič (TRN), 73. Bello (TRN)


    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Turňa, Kostelný (C), Krivák, Djordjevič – Vajda, Podio – Viazanko, Peševski (74. Kuzma), Šafranko – Rendla (81. Jur. Pančík).
    Náhradníci: Lukáč – Lipčák, Kupčík, Magda, Kuzma, Bernadina, Jur. Pančík.

    FC Spartak Trnava: Jakubech – Kadlec, Hladík, Godál, Mikovič (C) – Oravec, Bello (90+1. Sloboda) – Jirka, Košťál (56. Schranz), Gagnon (56. Halilovič) – També.
    Náhradníci: Strapák – Greššák, Horník, Schranz, Paukner, Halilovič, Sloboda.

    Rozhodca: Pavol Chmura – Tomáš Somoláni, Peter Bednár – Marek Mastiš

    Diváci: 2012