Tlačová konferencia DAC Dunajská Streda (kon.) | Tlačová konferencia MŠK Žilina (kon.)
koniec udalosti
Tlačová konferencia MŠK Žilina

Piatok 15.07.2016, 13:30Tlačové konferencie
     
    Tlačová konferencia MŠK Žilina pred začiatkom nového ročníka Fortuna ligy je na konci. Ďakujeme vám za pozornosť a prajeme ešte pekný deň so stránkou Onlajny.eu. (13:46:31)
     
    Tlačová konferencia sa skončila.
     
    Adrián Guľa: „Dúfam, že Kaša v našom tíme zakotví bez väčších problémov. Preto už stopérsky post inými hráčmi neplánujeme doplniť."
     
    Karol Belaník: „Okolo Kašu boli menšie ťahanice. My sme mali o tohto hráča záujem už v zime, no vtedy to nebolo možné, nakoľko jeho bývalý klub chcel stabilizovať káder. Boli sme ho sledovať aj v zápasoch. V lete sme to znovu otvorili. Od Baníka Ostrava sme dostali zlé informácie. Zmluva mu končila 30. júna. Sú okolo toho nejaké administratívne záležitostí. Je okolo toho zbytočne veľa zbytočných emócií. V nedeľu ešte hrať nemôže. Ak sa s Baníkom nedohodneme, sme odhodlaní riešiť situáciu cez FIFA. Dohoda je taká, že my tvrdíme, že Kaša už nemá kontrakt s Baníkom, druhá strana tvrdí opak."
     
    Viktor Pečovský: „Pre náš herný štýl je umelá tráva výhoda. Uvidíme, čo nám to prinesie.“

    Adrián Guľa: „Vedeli sme, do čoho ideme. Je veľmi skoro povedať a vyhodnocovať, aký prínos bude mať umelý trávnik na konečné skóre. Sme presvedčení, že tento krok bol správny."
    Účastníci tlačovej konferencie
     
    Karol Belaník: „Radi by sme ešte posilnili post hrotového útočníka. Máme nejaké možnosti a alternatívy, no nie sme blízko k žiadnemu prestupu, preto konkrétne mená nebudem hovoriť."
     
    Viktor Pečovský: „Dlhšie som nebol pri mužstve, no je vidieť, že hráči sa tešia. Veríme, že dosiahneme spoločný úspech aj s novými posilami."
     
    Adrián Guľa: „Mali sme výborné sústredenia v Bojniciach a aj v Rakúsku. Teší ma víťazstvo v generálke. Zrkadlo však uvidíme až v samotnej súťaži."
     
    Adrián Guľa: „Dôverujeme filozofii klubu. Verím, že proces, ktorý je nastavený, nás posunie do takej dimenzie, že budeme mať radosť nielen my, ale aj hráči. Verím, že nám to prinesie pozitívny výsledok aj do boja v lige. Takisto oceňujem výborné výkony Viktora Pečovského na ME vo Francúzsku. On, ale i odchod Bénesa je motiváciou aj pre nás trénerov, no i pre hráčov v akadémii.“
     
    Karol Belaník: „Čo sa týka príchodov, potrebovali sme zvýšiť konkurenciu, preto sme posilnili viaceré posty. Mimoriadne pozitívnou správou je predĺženie zmluvy s Viktorom Pečovským. Chcel by som oceniť kvalitu jeho výkonov na EURE 2016, kde patril k významným článkom slovenskej futbalovej reprezentácie. Ďakujeme mu za dobrú reprezentáciu. Viktor je vzorom aj pre mladých."
     
    Karol Belaník: „Medzi najvýznamnejší odchod patrí určite prestup Lászla Bénesa, ktorému prajeme všetko najlepšie v náročných rokoch. Tento hráč má skutočne veľký potenciál. Odišiel aj Švejdík. Ďalšie významnejšie transfery sme už oproti zime nezaznamenali."
     
    Karol Belaník: „Letná príprava bola rozdelená do dvoch častí. Prvá bola rekondičná v Bojniciach. Druhá časť bola v Žiline, odohrali sme prípravné zápasy – proti Wisle Krakow a dvojzápas s Trenčínom. Pripravovali sme sa aj v špičkových podmienkach v Rakúsku. Menším negatívom sústredenia v Rakúsku bolo neodohratie jedného prípravného duelu, pretože to počasie nedovolilo. Po návrate sme sa chceli čo najlepšie adaptovať na domáce podmienky a na umelú trávu. Pauza bola dlhšia a nesmierne sa tešíme už na ligu.“
     
    Juraj Vitko najskôr privítal prítomných novinárov a prezradil niekoľko marketingových vecí. Na najbližší duel v Žiline bude voľný vstup. Pre fanúšikov sú pripravené aj zvýhodnené vstupenky na jednotlivé ligové stretnutia.
     
    Tlačová konferencia sa začína.
     
    V žilinskom press centre sa už združujú novinári, o pár minút sa začne avízovaná tlačovka.
    Kapitán Viktor Pečovský včera s MŠK predĺžil zmluvu

    Viktor Pečovský práve predĺžil zmluvu do 31.12.2018. #mskzilina #kapitan #12

    Fotka uverejnená používateľom MŠK Žilina (@mskzilina),


     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní predsezónnej tlačovej konferencie MŠK Žilina. Tá sa uskutočné v Press centre Štadióna MŠK a vďaka portálu Onlajny.eu vám z nej určite neunikne nič podstatné.

    Tlačovej konferencie sa zúčastnia:
    športový manažér klubu Karol Belaník
    hlavný tréner Adrián Guľa
    kapitán A-mužstva Viktor Pečovský
    PR manažér Juraj Vitko

    Prehľad prípravných zápasov MŠK:
    MKS Cracovia Krakow – MŠK Žilina 1:2
    MŠK Žilina – AS Trenčín 2:4
    SV Ried – MŠK Žilina 2:1
    FK Gazovik – MŠK Žilina 1:3
    MŠK Žilina – TS Podbeskidzie Bielsko-Biala 3:0

    Nový ročník Fortuna ligy začnú Žilinčania v nedeľu na domácom trávniku pod Dubňom, kde sa pred televíznymi kamerami predstavia proti Dunajskej Strede. Zápas sa začne o 19:30.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 13:30.

    Milan Gončár