USA – Česko 2:1 (kon.) | Kanada – Slovensko 2:1 (kon.)
koniec
Kanada
2:1 (1:1, 0:0, 1:0)
Slovensko
Utorok 12.07.2016, 15:15 • Bauer Arena, Sheffield • Majstrovstvá sveta U16 • Finále
    41:33 BROADERS - 2:1
     
    41:33
    Kanada dala gól!
    Kanaďania získavajú vedenie práve v týchto chvíľach! Jahoda nedomyslel svoj výlet z bránky. Dostal sa na pravý kruh a pred ním skôr zachytil loptičku Gosse. Ten ju posunul pred bránkovisko, kde prišiel BRENT BROADERS, ktorý už iba napálil do bránky!
    Asistencia: Nick Gosse.
    03:24 KRÁĽ - 1:1
     
    03:24
    Slovensko dalo gól!
    Slováci pomerne rýchlo odpovedali! Čulen sa dostal s loptičkou za bránu. Zbavil sa obrancu a následne prihrávkou pred bránkovisko našiel PETRA KRÁĽA, ktorého strela z medzikružia trafila miesto pri žrdi!
    Asistencia: Matej Čulen.
    01:11 FLORCHUK - 1:0
     
    01:11
    Kanada dala gól!
    Javorové listy sa dostávajú do vedenia! K loptičke sa za modrou čiarou dostal kanadský obranca Judkowicz, ktorý vypálil a jeho strelu spred bránkoviska tečoval ERIC FLORCHUK!
    Asistencia: Daniel Judkowicz.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 2. Florchuk (Judkowicz), 42. Broaders (Gosse) – 4. Kráľ (Čulen)


    Kanada: Petrelli (Gray) – Pringle, Judkowicz, Gagliardi, Maher, Mercer, Sahota, McIssac – Dias, Gosse, Florchuk, Broaders, Lamont, Osepchuk, Petten, Wyatt, Van Veenendaal, Robinson, Upper, Kennett
    Slovensko: Jahoda (Lecký) – Švajlen, Gajdoš, Kaščák, Sahul, Muráň, Solník, Wágner, Lavička, Hvizdoš – Kráľ, Melcher, Pjatak, Jellúš, Pavelka, Figura, Longauer, Čulen, Hlavaj, Kotvan, Minko, Faško-Rudáš