USA – Česko 0:4 (kon.) | Veľká Británia – Slovensko 2:9 (kon.)
koniec
Veľká Británia
2:9 (2:3, 0:2, 0:4)
Slovensko
Piatok 08.07.2016, 20:30 • Bauer Arena, Sheffield • Majstrovstvá sveta U18
    44:16 SZABO - 2:9
     
    44:16
    Slovensko dalo gól!
    Slováci ešte skrášľujú svoje vedenie! RICHARD SZABO si spracoval prihrávku medzi kruhmi a strelu bekhendom usmernil ponad Laingovu vyážačku!
    40:05 SVITANA - 2:8
     
    40:05
    Slovensko dalo gól!
    Slováci strieľajú ôsmy gól! Olejník výbornou brejkovou prihrávkou našiel RENÉHO SVITANU, ktorý si bekhendovým blafákom položil Lainga a loptičku zasunul do brány!
    Asistencia: Lukáš Olejník.
    34:57 LUHOVÝ - 2:7
     
    34:57
    Slovensko dalo gól!
    Slováci skórovali! Szabovu strelu dotlačil cez brankára Lainga MICHAL LUHOVÝ! Hlavný rozhodca len tak tak rozoznal, či puk prešiel cez bránkovú čiaru a následne sa odohrala menšia strkanica!
    Asistencia: Richard Szabo.
     
    30:37
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí hokejbalisti začínajú tretiu tretinu najlepšie, ako sa len dá – gólom! Modrič v medzikruží posunul RICHARDOVI SZABOVI, ktorý tvrdou delovkou prestrelil aj Lainga!
    Asistencia: Dávid Modrič.
    25:07 JANAČEK - 2:5
     
    25:07
    Slovensko dalo gól!
    Slováci prekvapili súpera! Junas vybojoval loptičku na pravom kruhu a prihral ju na modrú čiaru, kde si ju spracoval KRISTIÁN JANAČEK. Jeho následná delovka cez cloniaceho Hošalu prenikla do siete!
    Asistencia: Peter Junas.
    16:51 SZABO - 2:4
     
    16:51
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci zvyšujú svoje vedenie! Turan vypálil od modrej strelu v ideálnej výške, ktorú do bránky tečoval RICHARD SZABO!
    Asistencia: Matej Turan.
    10:58 BANOCZKÝ - 2:3
     
    10:58
    Slovensko dalo gól!
    Slovákom sa podarilo otočiť skóre ešte pred koncom prvého dejstva! Hošala skvele čítal hru a z ľavého kruhu krížom pred bránu naservíroval loptičku SAMUELOVI BANOCZKÉMU, ktorý ju z prvej sklepol do brány!
    Asistencia: Marián Hošala.
    09:32 MODRIČ - 2:2
     
    09:32
    Slovensko dalo gól!
    Naši vyrovnali! Kľoc od zadného mantinelu posunul loptičku do skrumáže tiel pred bránou. Tam sa síce s ťažkosťami, no predsa najlepšie zorientoval DÁVID MODRIČ a napálil loptu do siete!
    Asistencia: Erik Kľoc.
    04:48 HOŠALA - 2:1
     
    04:48
    Slovensko dalo gól!
    Slováci si otvárajú strelecký účet v tomto zápase! Nahodenie MARIÁNA HOŠALU spoza modrej čiary vyzeralo nevinne a neškodne, ale Laing si nedal pozor a inkasoval!
    Bez asistencie.
    02:37 WATSON - 2:0
     
    02:37
    Veľká Británia dala gól!
    Domáci hokejbalisti zvyšujú svoje vedenie! Mort bežal pre loptičku za bránku a od zadného mantinelu ju prihral pred bránu TOMOVI WATSONOVI, ktorý rýchlym zakončením prekvapil neskoro presúvajúceho sa Pukalíka!
    Asistencia: Callum Mort.
    01:24 KEARNAN - 1:0
     
    01:24
    Veľká Británia dala gól!
    Briti sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Slováci podcenili situáciu v rohu ihriska. Shudra vypichol loptičku nášmu obrancovi a prihral ju pred bránku STEVENOVI KEARNANOVI, ktorý pohotovou strelou prekonal Pukalíka!
    Asistencia: Cole Shudra.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 2. Kearnan (Shudra), 3. Watson (Mort) – 5. Hošala, 10. Modrič (Kľoc), 11. Banoczký (Hošala), 17. Szabo (Turan), 26. Janaček (Junas), 31. Szabo (Modrič), 35. Luhový (Szabo), 41. Svitana (L. Olejník), 45. Szabo


    Veľká Británia: Laing – Shaw, R. MacKinnon, E. Hehir, Helens, Nilsen, Cochrane, Nixon, Barwell, Warnock, Karmali – Henderson, Preston, Watson, Kemp, Allsopp, Dixon, Colton, Lutwyche, Kearnan, Shudra, Mort, Ferguson
    Slovensko: Pukalík – Knesl, Nahálka, Reľovský, Turan, Gajdoš, Vašaš, Janaček, Junas, Farkaš – Svitana, Kalas, L. Olejník, Banoczký, Hošala, Luhový, Dadaj, Modrič, Bobál, Cerjan, Kľoc, Szabo