Ordabasy – Čukarički Belehrad 3:3 (kon.) | Shirak – Dila Gori 1:0 (4:1 po pen.) | Almaty – KF Teuta 5:0 (kon.)
Pjunik – Europa 2:1 (kon.) | Dacia Kišinev – Käpäz 0:1 (kon.) | Myjava – Admira Wacker Mödling 2:3 (kon.)
Samtredia – Qäbälä 2:1 (kon.) | Rudar – Kukësi 0:1 (kon.) | Jelgava – Breidablik 2:2 (kon.)
Budapešť – Aktobe 2:0 (kon.) | Mariehamn – Odd 1:1 (kon.) | Jūrmala – Minsk 0:2 (kon.)
Neftçi Baku – Balzan 1:2 (kon.) | Debrecín – La Fiorita 2:0 (kon.) | Helsinki – Atlantas 1:1 (kon.)
FK Radnik – Beroe 0:2 (kon.) | Lok. Záhreb – UE Santa Coloma 4:1 (kon.) | Kalju – Riteriai 4:1 (kon.)
RoPS Rovaniemi – Shamrock 1:1 (kon.) | Zagłębie – Slavia Sofia 3:0 (kon.) | Brøndby – Valur 6:0 (kon.)
Fola – Aberdeen 1:0 (kon.) | Omonia Nikózia – FC Banants 4:1 (kon.) | ND Gorica – Tel Aviv 0:1 (kon.)
Beitar Jeruzalém – FK Sloboda 1:0 (kon.) | Budućnost Podgorica – FK Rabotnički 1:0 (kon.) | HB Tórshavn – Levadia Tallinn 0:2 (kon.)
Stabæk – Connah's Quay 0:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Partizani Tirana 0:0 (zruš.) | Zaria Balti – Fehérvár 2:0 (kon.)
FK Sūduva – Midtjylland 0:1 (kon.) | Bala Town – Štokholm 0:2 (kon.) | Víkingur – Ventspils 0:2 (kon.)
Soligorsk – Runavík 5:0 (kon.) | Novi Sad – Bokelj 5:0 (kon.) | Hibernians FC – Trnava 0:3 (kon.)
FK Sileks – Vaduz 1:2 (kon.) | Kraków – Škendija 1:2 (kon.) | Llandudno Town – Göteborg 1:2 (kon.)
Lusitans – Domžale 1:2 (kon.) | Folgore – Larnaca 1:3 (kon.) | Cork City – Linfield 1:1 (kon.)
Cliftonville – Differdange 2:0 (kon.) | Glenavon – Reykjavík 0:6 (kon.)
koniec
Spartak Myjava
2:3 (1:2)
Admira Wacker Mödling
Štvrtok 07.07.2016, 17:00Európska liga (predkolá) • 1. predkolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Spartak Myjava

    Historicky prvá účasť tímu z Kopaníc v európskej Európe sa zrodila pod vedením trénera Norberta Hrnčára, ale ten už zasadol na lavičku Ružomberka, takže klub prebral Mikuláš Radványi.

    Pred začiatkom novej sezóny prišlo len k niekoľkým zmenám. Odišli Dávid Škutka s Jánom Chovancom a prišli Petr Pavlík, Adi Mehremič, Patrik Abrahám a Vladimír Kukoľ.

    Tím pred novou sezónou: Peter Solnička, Matúš Hruška, Libor Koníček – Lukáš Beňo, Martin Černáček, Erik Pecha, Peter Egri, Patrik Banovič, Petr Pavlík, Ivan Ostojić, Ivan Múdry, Jaroslav Machovec, Adi Mehremić – Tomáš Kóňa, Samuel Flamík, Denis Duga, Frederik Bílovský, Tomáš Marček, David Copko, Erik Daniel, Patrik Abrahám, Richard Čiernik, Vladimír Kukoľ – Štefan Pekár (C), Ľuboš Kolár, Dominik Ferenčič, Erik Vávra, Peter Sládek
     
    Admira Wacker Mödling

    Rakúsky celok skončil v minulej sezóne na výbornom štvrtom mieste tamojšej Bundesligy, keď ho predbehli len tri celky. Suverénny Red Bull Salzburg a dva viedenský kluby: Rapid & Austria.

    Pre klub z mesta Mödling to bude prvá účasť v pohárovej Európe od sezóny 2012/13, kedy tím prešiel cez Žalgiris Vilnius v druhom predkole Európskej ligy, lenže v tom treťom ho vyradila Sparta Praha.

    Hráčsky káder pod vedením Ernsta Baumeistera je komplet rakúskej národnosti. Medzi najznámejšie mená patria Peter Žulj, Toni Vastić či Dominik Starkl.
     
    Prvý zápas

    V historicky prvom stretnutí Myjavy v pohárovej Európe sa zrodila remíza 1:1. Aj keď išli domáci do vedenia po parádnej strele Bajramiho z prvého polčasu, kapitán Tomáš Kóňa vyrovnal a remíza viac vyhovuje slovenskému tímu. Ten navyše mohol aj skóre úplne otočiť.

    Admira Wacker Mödling 1:1 Spartak Myjava (1:0)

    Góly: 34. Bajrami – 73. Kóňa

    ŽK: 58. Toth (TRK), 64. Vastič (TRK) – 27. Ostojič (MYJ), 90. Sládek (MYJ), 90+3. Marček (MYJ)

    Admira Wacker Mödling: Siebenhandl – Zwierschitz, Wostry, Lackner, Ebner – Toth (C), Knasmüllner, Bajrami – Monschein, Špiridonovič, Starkl

    Spartak Myjava: Hruška – Beňo, Ostojič, Machovec, Mehremič – Kóňa (C), Bílovský – Daniel, Duga, Kukoľ – Kolár
     
    Úvodné zostavy:

    Spartak Myjava: Hruška – Marček, Ostojič, Machovec, Mehremič – Bílovský, Duga, Kóňa (C) – Daniel, Kolár, Kukoľ
    Náhradníci: Solnička – Pekár, Copko, Černáček, Abrahám, Múdry, Sládek

    Admira Wacker Mödling: Siebenhandl – Strauss, Zwierschitz, Ebner (C), Lackner, Knasmüllner, Grozulek, Starkl, Pavič, Wostry, Bajrami
    Náhradníci: Kuttin – Sax, Vastič, Toth, Monschein, Wessely, Špiridonovič.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop mali hráči hostí, ktorí okamžite od stopérov poslali dlhý pas do krídla, avšak lopta skončila iba za autovou čiarou.
     
    1
    Napriek tomu prichádza rakúska snaha na hranici šestnástky. Ešte pred tým, ako sa stihlo niečo udiať však fauluje Starkl.
     
    2
    Mödling dal gól!
    Strela z hranice šestnástky ešte skončila na rukaviciach Hrušku, ktorý však loptu len vyrazil pred seba a aj keď sa následne blysol fantastickým zákrokom, keď loptu Zwierschitzom posunul spred bránkovej čiary, MARCUS WOSTRY už nemal problém otvoriť skóre.
    2. Wostry (TRK) - 0:1
     
    3
    Myjava mohla okamžite vyrovnať! Po centri zľava spadla lopta až na vzdialenejšiu tyč, kde sa ocitol úplne voľný Daniel, lenže Siebenhandl predviedol fantastický zákrok.
     
    4
    Mehremič zastavil Bajramiho kontru do roztvorenej defenzívny Myjavy faulom v strede poľa. Kartu nevidí.
     
    5
    Center do šestnástky našiel Ebnera, jeho zakončenie až k brankárovi Hruškovi neprešlo, takže tento Slovák bude odkopávať od svojej svätyne.
     
    6
    Vysoký center Lacknera zľava spoluhráčov v šestnástke domáceho tímu nenašiel, Hruška si opäť zopakuje výkop.
     
    7
    Zwierschitz ani na dvakrát nedokázal správne vhodiť loptu z autu do hry a pre po tejto komickej situácií bude môcť vhadzovať hráči Myjavy, konkrétne Mehremič.
     
    8
    Wostry získa loptu a rozohral ju dopredu. Aj keď presne našiel jedného zo spoluhráčov, ten následne fauloval Kóňu.
     
    9
    Po chybe a strate lopty hráčmi Myjavy v strede poľa sa hosťujúci hráči veľmi rýchlo dostali až pred šestnástku súpera, kde ale akcia aj končí po nepresnej prihrávke,
     
    10
    Žltú kartu dostáva Bílovský (Spartak Myjava).
     
    11
    Hruška svojím odkopom z hranice šestnástky našiel presne nohu Grozureka, lenže ten to na nohu nemal a tak vyskúšal strelu až po niekoľkých sekundách. Bránu minul.
     
    12
    Kukoľ tvrdým sklzom na krídle prebrúsil Paviča a aj keď žltú kartu neuvidí, nasledovať bude priamy kop a dobrá pozícia na center.
     
    13
    Myjavská defenzíva zasiahla veľmi dobre, navyše Marček mohol ísť rýchlo dopredu, lenže to by ho sklzom a teda taktickým faulom nemohol zastaviť Starkl.
     
    14
    Knasmüllner sa po prihrávke za obranu tlačil do streleckej pozície spred brankára Hrušku, v poslednej chvíli mu loptu na roh vypichol Machovec.
     
    15
    Myjavčania znova veľmi rýchlo dostali loptu von z vlastnej šestnástky a aj keď to bolo iba na nohu Ebnera, nevadilo to, keďže jeho rana mieri vysoko nad.
     
    17
    Faul Ostojiča takmer v strede poľa, ale to nič nemení na tom, že pred Hrušku priletel ďalší center. Po ofsajde Lacknera však žiadne nebezpečenstvo nehrozí.
     
    18
    Krídelná akcia rakúskeho tímu po ľavom krídle bola zastavená Marčekom za cenu autu, takže snaha hostí bude pokračovať.
     
    19
    Vedľa šestnástky Myjavy je zhustený priestor, súper sa veľmi ťažko k niečomu dostáva a v konečnom dôsledku sa ani k ničomu nedostal.
     
    20
    Myjavčania získali loptu na útočnej polovici a cez otvorený pravý kraj prišiel center do šestnástky, avšak ten skončil priamo v rukaviciach brankára.
     
    21
    Tvrdý stret medzi Danielom a Wostrym vyzeral skôr ak hokejový bodyček a na veľké počudovanie sa faul stopéra rakúskeho tímu nepíska.
     
    22
    Akcia hostí skončila po pridlhej prihrávke na hrot ofenzívy. Keďže lopta prešla za bránkovú čiaru, odkopávať bude Hruška.
     
    23
    Machovec sa vysunul do ľavého krídla, kde však neprešiel cez Bajramiho. Po odkope Admiry prichádza chyba v rozohrávke domáceho celku. Aut pre rakúsky tím.
     
    24
    Prihrávka do uličky za defenzívu Admiry na Kolára bola veľmi presná, ale útočník domácich nebol dostatočne rýchly, takže na roh odvrátil Wostry.
     
    25
    Rohový kop nedopadol dobre, pretože lopta bola okamžite odvrátená. Následne ju ešte domáci držali na krídle, ale aj odtiaľ ju odkopol Starkl.
     
    26
    Dlhý center do šestnástky domáceho tímu našiel iba dvojicu hráčov Myjavy. Tá sa síce nedohodla a zrazila hlavami, ale všetko pre slovenského zástupcu dobre po odkope dopadlo.
     
    27
    Mödling dal gól!
    Tak toto pre Myjavu začína byť veľmi zlé, pretože na postup teraz potrebuje tri góly a ani raz nemôže inkasovať. Zároveň je jasné, že predĺženie dnes neuvidíme. Knasmüllner sa až príliš jednoducho dostal do šestnástky súpera okolo niekoľkých hráčov, prihral pod seba a aj keď strela Lacknera ešte bol zrazená, DOMINIK STARKL sa nemýlil.
    27. Starkl (TRK) - 0:2
     
    29
    Bajrami zachytil dlhý pas na krídlo, prihral na Zwierschitza a ten nepríjemne odcentroval, avšak dobre postavený stopér Ostojič dostal loptu do bezpečia.
     
    30
    Myjava dala gól!

    Ale pozor! Domáci po centri Daniela medzi stopérov a jemnom pohladení lopty ĽUBOŠOM KOLÁROM vyrovnávajú. Stretnutie môže byť ešte veľmi zaujímavé.
    30. Kolár (MYJ) - 1:2
     
    32
    Bajrami dostal pas za defenzívu súpera a hnal sa rýchlo smerom k Hruškovi. Vtedy ho ešte zastavil jeden z obrancov, ale Rakúšan sa otočil a prudkou strelou brankára Myjavy prestrelil. Spred bránkovej čiary odkopol Machovec.
     
    33
    Daniel sa síce po prekročení poliacej čiary dostal cez prvého obrancu, ale následne si loptu predkopol a stratil. Nákop hostí dopredu končí pri Machovcovi.
     
    34
    Ani Kolár ale ďaleko neprešiel. Po dlhom pase, ktorý bol presný, sa útočník slovenského tímu ocitol v postavení mimo hry.
     
    35
    Pavič išiel nohami napred do sklzu proti prenikajúcemu Danielovi, ani to ale nedonútilo hlavného arbitra odpískať faul, keďže Rakúšan najprv zobral loptu. Na zemi však ostávajú obaja hráči, pretože nekontrolovaný pád Slováka spôsobil jeho zásah do súpera.
     
    36
    Ošetrovania využíva zvyšok hráčov na ihrisku aby sa občerstvili a tréneri sa zatiaľ snažia rozdať nejaké rady pre svojich zverencov.
     
    37
    Už sme opäť priamo v hre, čo Myjavčania pretavili na dva nepresné centre. Ten sprava bol pridlhý, zatiaľ čo zľava prikrátky. Dopredu ide Admira.
     
    38
    Knasmüllner po dobre vyzerajúcej akcii vypálil z mierneho uhlu, loptu nasmeroval do rukavíc brankára Hrušku.
     
    38
    Mehremič fauloval Bajramiho tesne vedľa vlastnej šestnástky, takže nasledovať bude priamy kop a asi uvidíme center.
     
    39
    Sám faulovaný Bajrami aj rozohral, lenže poslal nízky center. Následný pas späť našiel dvojicu červených dresov v ofsajde.
     
    40
    Kukoľ dostal na krídle dosť veľa priestoru na dobrý center, čo sa mu z časti aj podarilo, lenže svoj pas nasmeroval do miest, kde bol skôr Pavič, ktorého Daniel fauloval.
     
    41
    Danielova akcia je ukončená centrom po zemi hľadajúc Kolára, ktorého ubránil Strauss odkopom do autu. Následný pas späť je veľmi nepresný.
     
    42
    Niekoľko súbojov pred šestnástkou Admiry skončili ziskom lopty hráčmi hostí, lenže tí o ňu rýchlo prišli a dopredu po krídle mohol unikať Daniel. Centrovaným pasom získal len aut.
     
    43
    Na oboch stranách vidíme mnoho nepresností, ale stále platí, že sledujeme veľmi ofenzívny a pohľadný zápas Európskej ligy.
    43.
     
    44
    Už to bolo 2:2 a štadión na Kopaniciach jasal, lenže lopta sa do siete dostala z ofsajdovej pozície. Center Daniela prepadol cez Kolára až na zadnú tyč, kde pohodlne dorazil Duga. Nanešťastie pre slovenského fanúšika, bol v ofsajde.
     
    45
    Pas zo stredu poľa na krídlo Kukoľa nenašiel, vhadzovať tak bude Admira. Po prechode kus dopredu však o loptu prišla.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Po prvom polčase sa to pre Myjavu nevyvíja najlepšie, pretože dostala dva góly a aj keď jeden dala, stále jej ešte dva treba, aby postúpila. Celkovo ale sledujeme pekný útočný futbal, ktorý fanúšikov na Kopaniciach nemôže nudiť.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Duga, prichádza Sládek.
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Marček, prichádza Pekár.
    Striedanie v tíme Admira Wacker Mödling: z ihriska odchádza Grozurek, prichádza Sax.
     
    47
    Domáci hráči získali po snahe Pekára okamžite po štarte druhého dejstva rohový kop, ale nič z neho nedokázali vyťažiť, keďže faulom sa previnil jeden z domácich hráčov.
     
    49
    Daniel získal ťažký pas pri rohovej zástavke, lenže okamžite sa dostal do súboja s ľavým obrancom Pavičom a bude to len aut pre hostí, aj keď sa to nikomu na štadióne nepáči.
     
    49
    Žltú kartu dostáva Daniel (Spartak Myjava).
     
    50
    Nebezpčný center do šestnástky Myjava odkopol Machovec len na kopačky hráčov Admiry a následne sa ešte Bajrami dostal s loptou k malému vápnu. Jeho prihrávka do lepšej pozície však bola zrazená. Na druhej strane prichádza faul hostí a Kukoľ preto z diaľky skúsil prekvapiť vybehnutého brankára Siebenhandla, ale bránu minul.
     
    51
    Ďalší nepríjemný center pred Hrušku. Opäť však až k nemu neprešiel, pretože dobre zasiahol stopér Ostojič a odvrátil na rohový kop.
     
    52
    Už tradičný zakončovateľ štandardiek Wostry si aj tentoraz naskočil na rohový kop, no dokázal zakončiť iba veľmi nepresne vedľa brány.
     
    53
    Erik Daniel sa ocitol v ofsajde, po dlhom pase na jeho osobu a loptu navyše nedokázal spracovať, takže tá už patrí brankárovi Siebenhandlovi.
     
    54
    Pavič veľmi dobre sklzom zakrižoval Daniela na krídle a opäť na nevôľu fanúšikov odkopol tak, že k lopte sa dostane Admira.
     
    55
    Bajrami získal loptu na krídle vedľa šestnástky Myjavy, okamžite sa otočil a centroval na vzdialenejšiu žrď do šestnástky. Na poslednú chvíľu pred Saxom odvrátil Machovec.
     
    56
    Mödling dal gól!
    Opäť je to o dva góly a zdá sa, že teraz Myjave pomôže už len zázrak, ale stále musíme veriť! Po rohovom kope si najlepšie vyskočil STEPHAN ZWIERSCHITZ a hlavičkou k žrdi prekonal Hrušku.
    56. Zwierschitz (TRK) - 1:3
     
    58
    Žltú kartu dostáva Sládek (Spartak Myjava).
     
    59
    Sax so Starklom dlho kombinovali a vymýšľali v šestnástke Myjavy, až prišiel center do malého vápna, ktorý Mehremič len posunul za seba. Nasledovať bude aut pre hostí.
     
    60
    Nebezpečná lopta z autu na bližšiu žrď nakoniec problémy nenarobila, aj keď sa nebezpečne odrazila. Domáci odkopli zas len za čiaru.
     
    60
    Nádherná akcia Admiry pred šestnástkou Myjavy končí ohromnou šancou. Totálne vyšachovanie znamenalo, že Starkl sa ocitol sám pred Hruškom, ten predviedol dnes už asi druhý neuveriteľný zákrok.
     
    61
    Nasledoval rohový kop a center, ktorý sa dostal veľmi rýchlo preč. Aj keď Pavič loptu vrátil, tá sa opäť dostala ďaleko od brány Hrušku.
     
    62
    Sax na hranici šestnástky Myjavy prepustil loptu Starklovi, ktorý ju chcel okamžite dostať do streleckej pozície, no počas snahy o ňu prišiel.
     
    63
    Erik Daniel si konečne vypýtal faul a bude z toho priamy kop vhodný na center. Dokáže Myjava opäť znížiť práve teraz?
     
    63
    Pekár ešte musel počkať, kým sa hráči v šestnástke prestanú strkať a až tak odcentroval. Našiel iba rukavice Siebenhandla.
     
    64
    Sládek posunul loptu na hranici šestnástky súpera ideálne proti nohe Pekárovi, ktorý sa do nej okamžite oprel, lenže nastrelil len do prvého súpera pred ním.
     
    65
    Daniel z krídla dostal loptu pred šestnástku súpera a trochu zo zlej pozície na pravačku práve pravou nohou vystrelil. Mieril k bližšiemu rohu brány, ktorý však minul.
     
    66
    Knasmüllner preveril pozornosť Hrušku ranou z prvej spoza šestnástky po chybe defenzívy, ale brankár domáceho tímu celý čas loptu videl a zakročil.
     
    66
    Striedanie v tíme Admira Wacker Mödling: z ihriska odchádza Knasmüllner, prichádza Toth.
     
    68
    Pekárov center z priameho kopu po faule takmer na polovici ihriska síce domáci zakončiť nedokázali, po dotyku červených dresov to však bude roh.
     
    69
    Admira sa ubránila a Pavič zvládol odkopnúť aspoň do autu aj ďalší, ktorý tentoraz smeroval na Sládeka.
     
    69
    Sládek mal teraz ale šancu a to veľmi veľkú. Center z krídla zasiahol na hranici päťke z prvej, lenže jeho zakončenie o niečo málo bránu míňa.
     
    71
    Hra sa nám na chvíľu upokojila, ale zdá sa, že to bude len predzvesť ďalších ofenzívnych machinácií z oboch strán.
     
    72
    Jedna taká aj veľmi rýchlo prišla, Myjava po nej získala rohový kop, ktorý sa však dostal veľmi rýchlo preč zo šestnástky Admiry.
     
    74
    Erik Daniel je dnes veľmi aktívny, ale často sa mu nepodarí dostať akcie do úplného konca. Teraz sa ocitol v postavení mimo hry,
     
    75
    Po Starklovej akcii zakončoval v šestnástke Toth, brankár Hruška sa opäť predviedol vynikajúcim zákrokom a zabránil ďalšiemu kúsku v jeho sieti.
     
    77
    Obranca Mehremič vyslal v krátko čase dve strely z diaľky, ani jednou priestor troch žrdí trafiť nedokázal, takže brankár Admiry nemal žiadnu robotu.
    77. Toth (TRK)
     
    78
    Ďalší parádny zákrok Hrušku. Defenzíva Myjavy horí, Admira sa baví futbalom. Po centri zľava z blízkosti hlavičkoval Toth, ale brankár slovenského tímu skvele vytlačil loptu spod brvna.
     
    79
    Jemné postrčenie Ebnera na Pekára končí faulom, práve hráč Myjavy s číslom 9 na chrbte bude rozohrávať priamy kop a hľadať nejakého spoluhráča v šestnástke.
     
    80
    To sa mu nepodarilo, pretože ofenzívnym faulom sa previnil Machovec, takže akcia je zastavená hvizdom rozhodcu.
     
    80
    Striedanie v tíme Admira Wacker Mödling: z ihriska odchádza Starkl, prichádza Monschein.
     
    82
    Sax získal loptu v strede poľa a potiahol ju až k šestnástke súpera, kde sa pokúsil o kolmicu do nej, lenže presne neprihral.
     
    82
    Prechod Myjavy končí strelou Kukoľa spoza šestnástky, lenže Siebenhandl si pripisuje bezproblémový zákrok.
     
    83
    Centrovaná lopta z pravej strany myjavskej ofenzívy prepadla až na druhú stranu, kde číhal Kolár, lenže jeho rana vyletela veľmi vysoko nad bránu súpera.
     
    84
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Kukoľ, prichádza Černáček.
     
    85
    Sládek síce udržal loptu, ale bol vytlačený smerom k vlastnej bráne. Následne prišiel center do šestnástky Admiry, ktorý ihneď odkopol Zwierschitz.
     
    86
    Sax prudko po zemi hľadal v šestnástke Lacknera, ten ani v páde loptu nedokázal zasiahnuť.
     
    87
    Sládekova strela síce bola prudká, no nie príliš dobre umiestnená a preto sa stala korisťou brankára súpera.
     
    88
    Strauss fauluje Černáčka tesne pred vlastnou šestnástkou, čiže Myjava bude mať šancu z priameho kopu aspoň na zníženie.
     
    89
    Myjava dala gól!

    A je to tak. ŠTEFAN PEKÁR to kopol ponad múr priam fantasticky. Toto bol naozaj ukážkový priamy kop, pretože lopta okamžite klesla a bránkovú čiaru preťala takmer na zemi. Nič to však už asi na postupe Admiry nezmení, pretože Spartak potrebuje ešte dva góly.
    89. Pekár (MYJ) - 2:3
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90+2
    V závere je aktívny ešte Monschein, ktorý narobil problémy Hruškovi so stopérom Machovcom, ale gól, nedal, keďže sa mu lopta zaplietla a brankár Myjavy si ju zobral ako prvý.
     
    90+3
    Bajrami sa rútil sám na brankára Hrušku, ale ešte posunul do krídla a to robiť nemal, keďže spoluhráča nenašiel. Aj keď následne hostia gól dali, ten pre ofsajd už neplatí.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Spartak Myjava ako prvý slovenský účastník končí v pohárovej Európe pre sezónu 2016/17. Historická účasť tímu z Kopaníc trvala len dva zápasy. Po remíze 1:1 v Rakúsku, ktorá dávala veľkú nádej, prišla domáce prehra 2:3 a s ňou spomínaný exit.

    Čo sa týka EL, tak v hre je stále Slovan Bratislava so Spartakom Trnava a v LM nastúpi AS Trenčín. (18:59:52)

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím Spartak Myjava. Viac informácií tu.

    Góly: 30. Kolár, 89. Pekár – 2. Wostry, 27. Starkl, 56. Zwierschitz

    Karty:   10. Bílovský (MYJ), 49. Daniel (MYJ), 58. Sládek (MYJ) – 13. Starkl (TRK)


    Spartak Myjava: Hruška – Marček, Ostojič, Machovec, Mehremič – Bílovský, Duga, Kóňa (C) – Daniel, Kolár, Kukoľ
    Náhradníci: Solnička – Pekár, Copko, Černáček, Abrahám, Múdry, Sládek

    Admira Wacker Mödling: Siebenhandl – Zwierschitz, Wostry, Strauss, Pavič – Ebner, Lackner – Bajrami, Knasmüllner, Grozurek – Starkl
    Náhradníci: Kuttin – Sax, Vastič, Toth, Monschein, Wessely, Špiridonovič
    30.06.2016
    Admira Wacker Mödling - Myjava 1:1

    Góly: 34. Bajrami – 73. Kóňa

    Karty:   58. Toth (TRK), 64. Vastič (TRK) – 27. Ostojič (MYJ), 90. Sládek (MYJ), 90+3. Marček (MYJ)