NHL - Zahájení volných přestupů (kon.)
koniec udalosti
NHL - Zahájení volných přestupů

cz Piatok 01.07.2016, 18:00Hokej
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.
     
    Dobrý večer vážení hokejoví příznivci! Vítáme Vás u textového přenosu ze zahájení volných přestupů v NHL. 1. července je pro všechny, kteří sledují nejslavnější hokejovou ligu na světě, velice atraktivním datem. Týmy totiž mohou oznamovat, které volné hráče podepsaly, objevuje se spousta spekulací a fanoušci se rozhodně nenudí! Pojďme si tuto událost užít společně na Onlajnech.
     
    Volní Češi
    Angažmá velice pravděpodobně změní i několik hokejistů z České či Slovenské republiky. Co se týče Čechů, v seznamu najdeme například zkušeného forvarda Radima Vrbatu. Zajímavým lákadlem pro ostatní týmy by ale mohl být také Jiří Hudler, který je pravidelně jedním z produktivnějších Čechů. Zajímavé také bude sledovat, jestli dres změní spolehlivý obránce Roman Polák, který letos se San Jose došel až do finále Stanleyova poháru.

    Čtyřicetiletý forvard Patrik Eliáš s velkou pravděpodobností zůstane v New Jersey, jasno by ale mělo být až na konci léta dle jeho zdravotního stavu. Jiří Tlustý bude zřejmě rád, pokud v NHL zůstane. U Ďáblů totiž nepodával zrovna nejlepší výkony a větší část sezony promarodil. Marek Židlický působil u Islanders a i on se svým věkem (39 let) to nebude mít úplně jednoduché.

    V úvahu ještě připadají změny angažmá pro Tomáše Fleischmanna, Jakuba Nakládala, Michala Jordána a Richarda Nedomlela.
    Tomáš Hertl se včera dočkal nové smlouvy, na trhu se tedy neobjeví

     
    Volní Slováci
    Slovenských hokejistů na trhu volných hráčů mnoho nenajdeme. Konkrétně pouze dva.

    Dres by mohl změnit reprezentační zadák Martin Marinčin. Čtyřiadvacetiletý obránce odehrál v dresu Toronta Maple Leafs přes 60 utkání, což v NHL byla dosud největší porce pro rodáka z Košic. Předtím to bylo 44 utkání za Oilers v sezoně 2013/2014.

    Zajímavé bude také sledovat, jestli v zámoří setrvá Marek Hrivík. Odchovanec Žiliny si v letošní sezoně odbyl debut v NHL v dresu Rangers, přidal ještě tři zápasy navrch. Jinak působil až dosud na farmě v AHL.
     
    O zajímavá jména na letošním trhu s volnými hráči nouze nebude. O největší rybu v podobě Stevena Stamkose jsme ale přišli. Kapitán Tampy Bay se nakonec rozhodl setrvat v klubu, v němž působí od začátku své kariéry v NHL.

    Pozici nejžádanějšího hráče tak pravděpodobně převezme obrovitý power-forward Milan Lucic, jehož jméno se nejvíce skloňuje s Edmontonem, a po odchodu Taylora Halla dostává jeho působení u Olejářů ještě reálnější obrysy.

    Do útočných řad lze letos získat na hráčském trhu opravdu solidní posilu. Volných je hned několik zvučných jmen, které přilákají nejednoho zájemce. Z nabídek si jistě budou moct vybírat Švéd Loui Eriksson, kvalitní defenzivní forvard Frans Nielsen a jeho bývalý spoluhráč Kyle Okposo nebo produktivní bojovník Andrew Ladd.

    Zajímavé bude sledovat, zda s někým podepíše smlouvu Jimmy Vesey. Talentovaný americký útočník, jenž odmítl podepsat smlouvu s Nashvillem, který jej draftoval, a ten tak jeho práva vyměnil za 3. kolo draftu do Buffala. Vítěz Hobey Baker Award se však prozatím rozhodl nepodepsat ani s ním a zvažuje svou další budoucnost.

    Top 20 nejlepších útočníků na trhu s volnými hráči:
    Milan Lucic – Los Angeles Kings
    Loui Eriksson – Boston Bruins
    David Backes – St. Louis Blues
    Frans Nielsen – New York Islanders
    Kyle Okposo – New York Islanders
    Andrew Ladd – Chicago Blackhawks
    Mikkel Boedker – Colorado Avalanche
    David Perron – Anaheim Ducks
    Troy Brouwer – St. Louis Blues
    Jimmy Vesey – Buffalo Sabres
    Eric Staal – New York Rangers
    Jiří Hudler – Florida Panthers
    Jamie McGinn – Anaheim Ducks
    Radim Vrbata – Vancouver Canucks
    Teddy Purcell – Florida Panthers
    Thomas Vanek – Minnesota Wild
    Jason Chimera – Washington Capitals
    Kris Versteeg – Los Angeles Kings
    P. A. Parenteau – Toronto Maple Leafs
    Lee Stempniak – Boston Bruins

    U obránců už to taková sláva není, přesto pár zvučnějších jmen vypíchnout můžeme. Jen tak dopočtu ve svém novém týmu určitě nebude Jason Demers. Spíše defenzivní bek, který ale umí zaútočit, je rovněž často spojován s Edmontonem. Zájem bude bezesporu o bývalého obránce Floridy Briana Campbella. Vynikající posilou pro jakýkoliv mančaft by byl již 33letý Dan Hamhuis, to samé platí pro experta na blokování střel Krise Russella.

    Top 10 nejlepších obránců na trhu s volnými hráči:
    Jason Demers – Dallas Stars
    Brian Campbell – Florida Panthers
    Kris Russell – Dallas Stars
    Dan Hamhuis – Vancouver Canucks
    Luke Schenn – Los Angeles Kings
    Justin Schultz – Pittsburgh Penguins
    Ben Lovejoy – Pittsburgh Penguins
    Kyle Quincey – Detroit Red Wings
    Matt Bartkowski – Vancouver Canucks
    Roman Polák – San Jose Sharks

    Mezi brankáři žádné terno nečekejte. Většina volných gólmanů bude zastávat nanejvýš pozici dvojky v novém působišti. Nejlákavějším jménem je Kanaďan James Reimer, dobré angažmá by mohl sehnat také švédský maskovaný muž Jhonas Enroth nebo Fin Kari Rämö.

    Top 5 brankářů obránců na trhu s volnými hráči:
    James Reimer – San Jose Sharks
    Jhonas Enroth – Los Angeles Kings
    Chad Johnson – Buffalo Sabres
    Al Montoya – Florida Panthers
    Kari Rämö – Calgary Flames
    Ještě před startem volných přestupů s Chicagem prodloužil smlouvu český bek Michal Rozsíval

     
    První důležitou zprávou dnešního dne je podpis chráněného volného hráče Aarona Ekblada. Teprve 20letého obránce, kterému v nadcházející sezoně poběží ještě nováčkovský kontrakt, si Florida pojistila na dalších osm let.

    Během nich si vydělá 60 milionů dolarů a s průměrným ročním výdělkem 7,5 milionu dolarů se stane pátým nejlépe placeným bekem ligy!
     
    Několik hráčů bylo včera těsně před uzávěrkou vykoupeno ze svých kontraktů a budou tedy také na trhu k dispozici.

    James Wisniewski – Carolina Hurricanes
    Barret Jackman – Nashville Predators
    Matt Greene – Los Angeles Kings
    Dennis Seidenberg – Boston Bruins
    Jared Boll – Columbus Blue Jackets
    Matt Carle – Tampa Bay Lightning
    Lauri Korpikoski – Edmonton Oilers
     
    Hodně se spekuluje také o všemožných trejdech. Nejvíce je dnes jednoznačně v ohrožení edmontonský Ryan Nugent-Hopkins, jehož výměna je na spadnutí. Ve spojitosti s případnou transakcí se mluví hlavně o Coloradu, jenž by mohlo nabídnout obránce Tysona Barrieho, jiný ofenzivní zadák Matt Dumba by mohl opustit Minnesotu.
     
    V hledáčku mnoha klubů dnes bude volný agent Kyle Okposo, o němž se čile spekulovalo ve spojitosti s Montrealem. Sám hráč se ale vyjádřil, že nemá zájem s Canadiens podepsat kontrakt.
    Brian Campbell, jeden z nejlepších zadáků na trhu, už je údajně domluven s Chicagem
     
    Vůbec největší pozornost se upíná na Milana Lucice, který včera oficiálně oznámil, že nepodepíše kontrakt s Vancouverem. Údajně by měl dnes stvrdit smlouvu s Olejáři na sedm let za 49 milionů dolarů.

    Ve hře o kanadského power-forwarda dále zůstávají už jen Montreal a Dallas.
     
    Pár podpisů největších hvězd trhu podle kanadského experta Darrena Dregena:

    Milan Lucic – Edmonton
    Frans Nielsen – Detroit
    Andrew Ladd – NY Islanders
    Loui Eriksson – Vancouver
     
    Po velkých jménech pokukuje vedení Minnesoty. Jako o možných kandidátech na podpis se mluví o trojici Kyle Okposo, David Backes, Eric Staal.

    Wild včera podepsali dva vlastní chráněné – Tylera Graovaca a Zaca Dalpa. Smlouvu pro další rok však stále nemají Matt Dumba, Darcy Kuemper nebo Jordan Schroeder.
     
    16:00
    SPEKULACE: Kyle Okposo údajně požaduje sedmiletý kontrakt na sedm milionů dolarů. Podle zámořských médií tedy v úvahu připadají jen Sabres, Red Wings a Bruins.
    Kam zamíří Kyle Okposo?

    Tyto týmy by mohly dnes udělat největší rozruch

     
    16:06
    PODPIS: Krátce před otevřením volného trhu se Darren Helm dohodl na dalším kontraktu s Detroitem. Podepsal smlouvu na pět let s průměrným ročním příjmem 3,85 milionu dolarů.
     
    16:13
    SPEKULACE: Detroit Red Wings znovu projevují zájem o ruského útočníka Alexandra Radulova. Ten údajně žádá vysoký plat, který moc týmů nechce zaplatit. Rudým křídlům by se však mohl hodit a protřelý generální manažer Ken Holland nebude mít problém s obětováním prostředků.
     
    16:15
    SPEKULACE: O osudu Milana Lucice se zdá být 100% jasno. Největší hvězda letošního UFA trhu do Montrealu nepůjde a jeho podpis s Edmontonem očekává zveřejnění bezprostředně po otevření trhu. Mělo by jít o 7letý kontrakt na 49 milionů $.
     
    16:26
    SPEKULACE: St. Louis má údajně zájem rozšířit své řady o svého bývalého hráče Davida Perrona. V souvislosti s Calgary se naopak čím dál více mluví o Troyi Brouwerovi.
     
    16:28
    PODPIS: Tak pozor, vše je jinak! Alexandr Radulov nakonec místo do Detroitu odchází do Montrealu. Mělo by se jednat o roční smlouvu na 5 milionů dolarů.
     
    16:41
    NOVÁ SMLOUVA: Washington Capitals se domluvil na nováčkovském kontraktu pro Connora Hobbse. Devatenáctiletý kanadský obránce byl v roce 2015 draftován v pátém kole na 143. místě a uplynulý ročník strávil v juniorské WHL.
     
    16:44
    SPEKULACE: Obránce Brian Campbell je údajně blízko návratu do Chicaga. Zřejmě dostane roční smlouvu s platem okolo dvou milionů dolarů.
     
    16:45
    SPELUKACE: Cenným atriklem při dnešním podpisovém šílenství bude také Kris Russell, jenž patří mezi obránce, kteří blokují střely nejlépe z celé NHL. Velký zájem o něj jeví Toronto.
     
    16:53
    NOVÁ SMLOUVA: Ruský obránce Alexej Marčenko zůstává v Detroitu! Čtyřiadvacetiletý rodák z Moskvy odehrál v NHL letos hned 66 zápasů, v zámoří ho čeká čtvrtá sezona. Podepsal dvouletý kontrakt na 1,45 milionu ročně.
     
    17:00
    Přesně jedna hodina zbývá k oficiálnímu zahájení trhu s volnými hráči! Týmy od té doby začnou oznamovat nové posily, či případně prodloužení smluv se stávajícími hráči. Zůstaňte s námi!
    Andrew Ladd do Islanders, Kyle Okposo do Buffala a Loui Eriksson do Vancouveru. Tyto podpisy s velkou pravděpodobností pouze čekají na zveřejnění

     
    17:25
    SPEKULACE: Obranný val Colorada by měl rozšířit Patrick Wiercioch. Pětadvacetiletý urostlý zadák a účastník MS v Praze doposud působil v NHL pouze v dresu Ottawy. Za univerzitu v Denveru ale dříve hrával, takže nejde do neznáma.
     
    17:33
    NOVÁ SMLOUVA: Tom Sestito zůstává v Pittsburghu! S Tučňáky prodloužil svůj dvoucestný kontrakt o jeden rok, vydělat by si v NHL měl 575 tisíc dolarů.
     
    17:37
    PODPIS: Podle dostupných zdrojů došlo k očekávaného podpisu Briana Campbella s Chicagem. 37letý zadák se vrací k Blackhawks po pěti letech strávených na Floridě. Kontrakt je na jednu sezonu, během níž bude pobírat 2 miliony $. Ve smlouvě jsou zahrnuty i bonusy.
     
    17:40
    SPEKULACE: Tak to vypadá, že Bluesmani nadobro přišli o svého kapitána. Zájem o dohodu s Davidem Backesem měli, zkušený forvard ale pravděpodobně otestuje trh s volnými hráči. Zájem podle zámořských médií jeví Boston, Detroit a další kluby.
     
    17:41
    SPEKULACE: Pravé křídlo Dale Weise zúžil výběr kandidátů na své budoucí působiště na tři celky. Mezi nimi figurují Montreal a Philadelphia.
    Tweetujte vaše názory!

     
    17:45
    SPEKULACE: O útočníka Jasona Chimeru, kterého si můžou čeští fanoušci pamatovat z krátkého angažmá v Chomutově během poslední výluky, jeví zájem hned 17 týmů. Kam nakonec zamíří sedmatřicetiletý forvard?
     
    17:47
    NOVÁ SMLOUVA: Stejné smlouvy jako Tom Sestito se dočkal i třicetiletý obránce Steve Oleksy. Ten na farmě Penguins působil jako asistent kapitána, tuto roli by měl zastávat i v následující sezoně.
     
    17:52
    SPEKULACE: Brankář James Reimer, jenž naposledy působil jako náhradník Martina Jonese v San Jose, údajně zamíří do nějakého týmu ve Východní konferenci. Žádá pětiletou smlouvu.
     
    17:52
    SPEKULACE: Dánský centr Frans Nielsen se dostal do hledáčku Detroitu. Poté, co Rudým křídlům nevyšel podpis Stamkose ani Radulova, se logicky zapojí do boje o produktivního oboustranného útočníka.
     
    17:59
    NHL se sice tato zpráva přímo netýká, českého fanouška ale jistě potěší podpis Čecha Jiřího Fronka s farmou Winnipegu. 22letý odchovanec Chomutova podepsal s Manitobou Moose, kde působil i v loňském roce.
     
    18:01
    PODPISY: A už to odstartovalo v plné parádě! Andrew Ladd se domluvil na sedmileté smlouvě s Islanders, Loui Eriksson podepsal o rok kratší smlouvu ve Vancouveru!
     
    18:02
    SPEKULACE: Nejlepší gólman letošního trhu James Reimer údajně podepsal pětiletou smlouvu s Floridou.
     
    18:02
    PODPIS: A další oficiální potvrzení spekulací! Urostlý a tvrdě hrající útočník Milan Lucic podepsal smlouvu s Olejáři z Edmontonu. Jedná se o sedmiletou smlouvu na 6 milionů ročně.
     
    18:03
    PODPIS: Tak skutečně. James Reimer se dohodl na pětiletém kontraktu s Floridou a vydělat by si měl 17 milionu $.
     
    18:04
    PODPIS: Matt Lorito, který v minulé sezoně podával dobré výkony na farmě Devils, se upsal Detroitu. S Rudými křídly podepsal dvoucestnou smlouvu.
     
    18:05
    SPEKULACE: Podle experta TSN Boba McKenzieho je brankář Anton Chudobin na cestě zpět do Bostonu, kde už dříve působil.
     
    18:06
    PODPIS: Kanadský útočník Michaël Bournival, jenž poslední rok strávil v AHL, podepsal dvoucestný kotrakt s Tampou Bay Lightning.
     
    18:06
    SPEKULACE: Dale Weise by měl nejspíše zakotvit ve Philadelphii. Flyers prý nabízí čtyřletý kontrakt na osm milionů dolarů.
     
    18:07
    NOVÁ SMLOUVA: Obránce Michael Kostka zůstává v organizaci Senators. S týmem se domluvil na roční dvoucestné smlouvě.
     
    18:08
    PODPIS: A máme tu zajímavý návrat! Útočník David Perron se vrací do organizace St. Louis Blues. Podepsal dvouletou smlouvu na 3,75 milionů dolarů.
     
    18:08
    Švédský obránce David Rundblad platil kdysi za velký talent. Do NHL se ale nikdy naplno neprosadil a nyní jej Chicago umístilo na listinu nechráněných hráčů za účelem vyplacení.
     
    18:10
    PODPISY: S Floridou se na dvouletých smlouvách dohodli útočníci Colton Sceviour a Jonathan Marchessault.
     
    18:11
    PODPIS: Detroit ulovil na trhu velkou rybu! Podepsal totiž nyní již bývalého útočníka Islanders Franse Nielsena. Jedná se o šestiletou smlouvu na 5,25 milionů ročně.
     
    18:11
    PODPIS: Gólman Anton Chudobin skutečně zakotví v Bostonu. Ruský brankář podepsal dvouroční kontrakt na 1,2 milionů dolarů za každý rok.
     
    18:13
    SPEKULACE: Další zpráva pochází z Bostonu. Medvědi se nechali slyšet, že mají zájem o Davida Backese, jenž je pro tuto chvíli jejich prioritou.
     
    18:15
    PODPIS: Brankář Alex Stalock míří do Minnesoty! S Divočáky podepsal roční smlouvu. Americký gólman naposledy chytal na farmě Toronta.
     
    18:15
    PODPIS: A je to definitivní! Blues ztratili kapitána, David Backes podepsal pětiletou smlouvu v Bostonu.
     
    18:17
    SPEKULACE: Žádaný centr Eric Staal požaduje smlouvu na čtyři roky s průměrným ročním výdělkem šesti milionů dolarů.
     
    18:19
    NOVÁ SMLOUVA: Po podpisu Davida Backese se Bostonu podařilo prodloužit smlouvu s Johnem-Michaelem Lilesem. 35letý zadák podepsal kontrakt na jeden rok a šikovný Američan si vydělá dva miliony dolarů.
     
    18:20
    PODPIS: Kyle Okposo je druhým velkým hráčem, který definitivně opouští Islanders! Podepsal totiž sedmiletou smlouvu se Sabres.
     
    18:21
    PODPIS: Calgary ulovilo dobrou posilu do útoku. Silné Blues opouští Troy Brouwer, s Flames se domluvil na čtyřleté smlouvě na 4,5 milionů ročně.
     
    18:21
    NOVÁ SMLOUVA: Farmář Phil Varone podepsal novou roční dvoucestnou smlouvu s Ottawou.
     
    18:23
    PODPIS: Obránce Taylor Fedun znovu mění angažmá. Po Edmontonu, San Jose a Vancouveru se pokusí probojovat do sestavy Buffala, kde podepsal dvoucestnou smlouvu.
     
    18:24
    PODPIS: Eric Staal se po neúspěšném angažmá v Rangers upsal Minnesotě Wild! Vysloužil si tříletou smlouvu na tři a půl milionů ročně.
     
    18:29
    PODPIS: Briana Elliotta v St. Louis nahradí Carter Hutton! Ten doposud působil jako dvojka za Pekkou Rinnem v Nashvillu, nyní by měl krýt záda Allenovi v Blues.
     
    18:30
    PODPIS: Obránce Tom Gilbert, který minulou sezonu působil v Montrealu, se dohodl na roční smlouvě s Los Angeles. Vydělá si 1,4 milionu $.
     
    18:32
    SPEKULACE: Podle zámořských zdrojů je útočník Jason Chimera velice blízko podpisu dvouleté smlouvy s Islanders!
     
    18:33
    PODPIS: Mladý útočník Sam Carrick opouští organizaci Toronta Marlies, novou smlouvu totiž podepsal s Chicagem.
     
    18:33
    PODPIS: A další posila do útoku pro Divočáky z Minnesoty! Power-forward Chris Stewart souhlasil se smlouvou na dva roky a ročním příjmem 2,3 milionu $.
     
    18:33
    PODPIS: Zkušený útočník Jason Chimera už si sehnal nové angažmá! Spekulace o podpisu dvouleté smlouvy s Ostrovany byla potvrzena, ročně si vydělá 2,25 milionů dolarů.
     
    18:34
    PODPIS: Po Brianu Elliottovi získalo Calgary dalšího brankáře! Z Buffala přichází Chad Johnson, podepsal roční smlouvu.
     
    18:35
    NOVÁ SMLOUVA: Forvard Pierre-Cédric Labrie zůstává v Chicagu. S Jestřáby se domluvil na nové roční dvoucestné smlouvě.
     
    18:39
    PODPIS: Obránce Ben Lovejoy, který to s Penguins dotáhl až ke Stanley Cupu, se upsal New Jersey Devils na tři roky.
     
    18:40
    NOVÁ SMLOUVA: Gólman Jake Allen podepsal novou smlouvu s Bluesmany! jedná se o čtyřletý kontrakt na 17,4 milionů dolarů celkově.
     
    18:41
    PODPIS: Casey Bailey podepsal roční dvoucestnou smlouvu s Ottawou Senators. Pokud bude hrát v NHL, vydělá si 874 125 dolarů.
     
    18:45
    PODPIS: Tříletý kontrakt na 10 milionů dolarů celkově podepsal s Kojoty Jamie McGinn! Kanadský útočník dohrával sezonu v dresu Anaheimu.
     
    18:49
    PODPIS: Ďáblové ulovili další posilu! Zkušený forvard Vernon Fiddler podepsal s New Jersey roční kontrakt na 1,25 milionu dolarů.
     
    18:57
    PODPIS: Novou posilou San Jose Sharks se stává obránce David Schlemko! Ten v New Jersey podával dobré výkony, na smlouvě se ale nedohodl. Žraloci mu čtyři roky budou ročně platit 2,1 milionů dolarů.
     
    19:00
    PODPIS: Obránce Ian Cole se stává novou posilou Buffala! Čerstvý vítěz Stanleyova poháru podepsal se Šavlemi čtyřletou smlouvu s celkovým výdělkem 16 milionů dolarů.
     
    19:02
    PODPIS: New York Rangers právě podepsali 23letého obránce Adama Clendeninga, jenž poslední sezonu působil v Pittsburghu a Edmontonu.
     
    19:03
    PODPIS: Útočník Dale Weise již našel nové angažmá, na čtyři roky se za necelých deset milionů dolarů celkově upsal Letcům z Philadelphie!
     
    19:05
    PODPIS: Účastník letošního MS v Rusku David Warsofsky byl v průběhu uplynulého ročníku nabídnut Pittsburghem ostatním klubům a tehdy si jej stáhli Ďáblové. Po sezoně mu však smlouva vypršela a 26letý obránce se nyní vrací k Tučňákům! Jedná se o roční dvoucestnou smlouvu.
     
    19:08
    NOVÁ SMLOUVA: Čtyřiadvacetiletý útočník Max McCormick zůstává v Ottawě! Podepsal novou roční dvoucestnou smlouvu.
     
    19:09
    Spekulace: Edmontonský šéf Chiarelli stále zaměřuje svou pozornost na Matta Dumbu. Ofenzivního zadáka Minnesoty by rád získal, ale situaci mu zkomplikoval podpis Erica Staala s klubem ze St. Paul. Divočáci totiž aktuálně nepotřebují centra, takže o Ryana Nugenta-Hopkinse zájem nejeví.
     
    19:10
    PODPIS: Další posila defenzivy Penguins. Farmář Cameron Gaunce podepsal dvoucestnou smlouvu na rok. Šestadvacetiletý Kanaďan naposledy působil jako asistent kapitána v Portlandu.
    Novinka mimo přestupy - plzeňský brankář Matěj Machovský obdržel pozvánku na nováčkovský kemp Detroitu

     
    19:14
    PODPIS: Po podpisu Gilberta přichází do organizace Los Angeles Kings další posila zadních řad. Zach Trotman, poslední muž draftovaný v roce 2010 Bostonem, podepsal s Králi zatím blíže nespecifikovanou smlouvu.
     
    19:17
    PODPIS: Švédský útočník Viktor Stålberg po angažmá v Rangers našel nový klub! Na rok se upsal Hurikánům z Caroliny.
     
    19:17
    PODPIS: Po Milanu Lucicovi se fanoušci Oilers dočkali další posily. Brankoviště Edmontonu vyztuží Švéd Jonas Gustavsson, který podepsal roční kontrakt. Zřejmě je pro něj připravené místo náhradníka Cama Talbota.
     
    19:19
    PODPIS: Syn slavného otce Christian Thomas se nedočkal prodloužení smlouvy v Arizoně, a tak se dnes na jeden rok upsal washingtonským Capitals.
     
    19:21
    Pittsburgh Penguins prodloužil smlouvu se svým současným manažerem Jimem Rutherfordem o tři roky.
     
    19:22
    SPEKULACE: Nashville zřejmě nepřijde o svého Webera. Na spadnutí by měl být podpis Švýcara Yannicka Webera s Predátory.
     
    19:23
    PODPIS: Penguins s posilováním obrany nekončí. Šestadvacetiletý zadák Chad Ruhwedel podepsal s vítězem Stanleyova poháru roční dvoucestný kontrakt.
     
    19:25
    PODPISY: A máme tu další dvoucestné smlouvy. Obránce Jamie McBain míří z LA do Arizony, útočník Michael Chaput z Columbusu do Vancouveru.
     
    19:26
    Bývalý slovenský reprezentant Miroslav Zálešák se stal novým skautem Colorada Avalanche. 36letý bývalý forvard odehrál v dresu San Jose 12 zápasů s bilancí 1+2.
     
    19:27
    PODPIS: Nashville přeci jen bude mít Webera v týmu! Ne ovšem Sheu, ale Yannicka. Predátory posílí tento švýcarský reprezentant, který hrál naposledy ve Vancouveru.
     
    19:29
    NOVÁ SMLOUVA: Důležitý podpis pro Tampu Bay! Švédský obránce Victor Hedman prodloužil s týmem smlouvu o osm let, ročně si v průměru vydělá téměř osm milionů dolarů.
     
    19:29
    PODPIS: Americý brankář Al Montoya se upsal Montrealu. U Canadiens bude pobírat sumu 950 tisíc dolarů po dobu jednoho roku.
     
    19:30
    NOVÁ SMLOUVA: Mladý americký obránce Jon Merrill zůstává v New Jersey. S týmem se domluvil na dvouletém kontraktu, první rok si vydělá 1 milion dolarů a posléze o 275 tisíc více.
     
    19:35
    PODPIS: Rtuťovitý útočník Shawn Matthias, jenž naposledy působil v Coloradu, podepsal dvouroční smlouvu s Winnipegem.
     
    19:37
    SPEKULACE: Tak smlouva Alexandra Radulova v Montrealu ještě nebyla potvrzena. Nadále se tedy jedná o jeho působení v NHL, nejpravděpodobnější variantou jsou právě Canadiens.
     
    19:38
    NOVÁ SMLOUVA: Kanadský forvard Devante Smith-Pelly zůstává v New Jersey. S Ďábly se domluvil na dvouletém kontraktu. Ročně si přijde na 1,3 milionu.
     
    19:41
    PODPIS: Další podpis obránce v podání Nashvillu. Matt Irwin, který loni slušně bodoval na farmě Bostonu, si vysloužil dvouletou smlouvu.
    V nabídce jsou stále solidní jména. Nejatraktivnějším volným hráčem je v současnosti Mikkel Boedker

     
    19:45
    PODPIS: A už je to definitivně definitivní! Alexandr Radulov podepsal roční smlouvu s Montreal Canadiens na 5,75 milionů dolarů.
     
    19:46
    PODPIS: Útočník Andrew Miller odchází z organizace edmontonských Olejářů, podepsal totiž roční dvoucestný kontrakt s Carolinou.
     
    19:48
    PODPIS: Gólman Jeff Zatkoff, kterého původně draftovalo Los Angeles, se po čtyřech letech v dresu Tučňáků vrací zpět do svého "mateřského" klubu. S Králi podepsal smlouvu na dva roky s průměrným ročník výdělkem 900 tisíc dolarů.
     
    19:48
    PODPIS: Po šesti sezonách ve Vancouveru mění obránce Dan Hamhuis angažmá. Dvouletou smlouvu podepsal s Dallasem Stars.
     
    19:54
    SPEKULACE: Po podpisu Radulova by mohl být v hledáčku Montrealu Nail Jakupov. Pokud by Habs mohli postrádat obránce, transakce by se mohla uskutečnit.
     
    19:58
    NOVÁ SMLOUVA: Útočník Beau Bennett, jehož Ďáblové během draftu získali výměnou za třetí kolo draftu z Pittsburghu, se s New Jersey domluvil na nové roční smlouvě za 725 tisíc dolarů.
     
    20:01
    PODPIS: Rakouský útočník Michael Grabner, který sice naposledy působil v Torontu, ale několik let předtím hrál za Islanders, míří k městským rivalům Ostrovanů. Upsal se totiž na dva roky Rangers.
    Kevin Shattenkirk, jehož jméno bylo v poslední době často spojováno s výměnou, nakonec zůstane v St. Louis

     
    20:06
    PODPIS: A další posila pro Rangers! Útočník Nathan Gerbe, který v této sezoně v dresu Caroliny nasbíral 7 bodů ve 47 utkáních, podepsal roční smlouvu na 600 tisíc dolarů.
     
    20:06
    PODPIS: A další posila pro Rangers! Útočník Nathan Gerbe, který v této sezoně v dresu Caroliny nasbíral 7 bodů ve 47 utkáních, podepsal smlouvu s Jezdci.
     
    20:06
    PODPISY: Colorado se zatím moc nečinilo, nyní však podepsalo hned dva hráče najednou. Nejedená se ale o velká jména. Obránce Ryan Stanton hrál na farmě Washingtonu, 23letý útočník Turner Elson dělal asistenta kapitána na farmě Calgary.
     
    20:06
    PODPISY: Colorado se zatím moc nečinilo, nyní však podepsalo hned dva hráče najednou. Nejedená se ale o velká jména. Obránce Ryan Stanton hrál na farmě Washingtonu, 23letý útočník Turner Elson dělal asistenta kapitána na farmě Calgary.
     
    20:08
    PODPIS: Kanadský centr Michael Latta opustil organizaci Capitals. V letošním ročníku odehrál 43 zápasů s bilancí 3+4, loni dokonce v 53 utkáních nedal ani gól. Svoji kariéru se pokusí restartovat v Los Angeles.
     
    20:08
    PODPIS: Dres Montrealu bude v nadcházející sezoně oblékat bývalý obránce Colorada a člen americké reprezentace z MS v Praze. Zach Redmond podepsal smlouvu na dva roky.
     
    20:12
    PODPIS: Útočník Andrew Agozzino, který má na svém kontě deset utkání v NHL, odešel z organizace Colorada a nově bude působit v St. Louis. S týmem manažera Armstronga se domluvil na roční smlouvě.
     
    20:19
    PODPIS: Útočník Lee Stempniak po odchodu z New Jersey do Bostonu opět mění angažmá. Podepsal dvouletou smlouvu na 2,5 milionů ročně v Carolině! Bude to jeho desáté angažmá v NHL.
     
    20:20
    PODPIS: Nejnovější podpis zveřejnila Philadelphia. Letci podepsali defenzivního centra Boyda Gordona, jenž naposledy působil v organizaci Arizony.
     
    20:22
    Podpis: Chad Nehring, který odehrál slušnou sezonu na farmě Rangers, podepsal roční dvoucestný kontrakt s Ottawou. V NHL, kde ve svých 29 letech ještě nehrál, by bral 600 tisíc dolarů, v AHL jen 125 tisíc.
     
    20:24
    PODPIS: Obránce Chad Billins, který naposledy působil ve švédském Linköpingu, podepsal roční dvoucestnou smlouvu s Vancouverem. Do NHL se vrací po dvou sezonách mimo zámoří.
     
    20:27
    PODPIS: Čtyřiadvacetiletý útočník Brett Connolly se dočká svého třetího angažmá v NHL. Po roce a čtvrt v Bostonu posílí Washington Capitals, kde podepsal roční smlouvu na 850 tisíc dolarů.
     
    20:28
    SPEKULACE: Zatím jsme se nedočkali podpisu žádného českého hráče. Úplně stranou zájmu se zdá být Jiří Hudler, o kterého by mohlo mít zájem Colorado, jež po odchodu Boedkera potřebuje forvarda do prvních dvou útoků.
     
    20:34
    PODPIS: Definitivně je potvrzen podpis obránce Patricka Wierciocha s Coloradem. Bývalý obránce Senátorů by si měl za jeden rok přijít na 800 tisíc.
     
    20:37
    NOVÁ SMLOUVA: Tampa Bay si pojistila služby Andreje Vasilevského! Ruský brankář bude mít od sezony 2016/2017 tříletý kontrakt na 3,5 milionů ročně.
     
    20:38
    PODPIS: Jeremy Morin bude v boji o NHL pokračovat v organizaci Tampy Bay, kde podepsal dvoucestný kontrakt. V uplynulém ročníku odehrál tento forvard zápasy jen v AHL.
     
    20:39
    PODPIS: Joe Sakic vyjednal pro Colorado další podpis. Kontrakt uzavřel s urostlým univerzálem a svým jmenovcem Joe Colbornem. Ten podepsal dvouroční smlouvu a ročně si přijde na 2,5 milionů dolarů.
     
    20:40
    NOVÁ SMLOUVA: Talentovaný ruský obránce Michail Sergačjov, jehož draftoval Montreal letos z devátého místa, podepsal s klubem tříletou nováčkovskou smlouvu.
     
    20:43
    PODPIS: Ruský obránce Fjodor Tjutin, jehož letos Columbusu vyplatil ze smlouvy, již má nový tým! Podepsal roční smlouvu s Coloradem Avalanche na dva miliony dolarů.
    Stále čekáme na podpis prvního hráče s českým pasem

     
    20:55
    NOVÁ SMLOUVA: Talentovaný 20letý obránce Ian McCoshen míří po třech letech v univerzitní NCAA do NHL. Florida podepsala s 31. hráčem draftu 2013 tříletou nováčkovskou smlouvu.
     
    21:01
    Velká jména, která ještě nepodepsala nový kontrakt:

    Útočníci:
    Mikkel Boedker – Colorado Avalanche
    Jimmy Vesey – Buffalo Sabres
    Jiří Hudler – Florida Panthers
    Radim Vrbata – Vancouver Canucks
    Teddy Purcell – Florida Panthers
    Thomas Vanek – Minnesota Wild
    Kris Versteeg – Los Angeles Kings
    P. A. Parenteau – Toronto Maple Leafs
    Shane Doan – Arizona Coyotes

    Obránci:
    Jason Demers – Dallas Stars
    Kris Russell – Dallas Stars
    Luke Schenn – Los Angeles Kings
    Justin Schultz – Pittsburgh Penguins
    Kyle Quincey – Detroit Red Wings
    Matt Bartkowski – Vancouver Canucks
    Roman Polák – San Jose Sharks

    Brankáři:
    Jhonas Enroth – Los Angeles Kings
    Kari Rämö – Calgary Flames
     
    21:05
    NOVÁ SMLOUVA: Tvrdý obránce Kevin Connauton zůstává v Arizoně. 26letý hráč byl poslední dva roky stabilním obráncem NHL a vysloužil si prodloužení smlouvy o dva roky.
     
    21:07
    PODPIS: O teprve 24letého vlastního odchovance Quintona Howdena po sezoně ztratila zájem Florida, a tak urostlý univerzál a bývalý juniorský reprezentant podepsal kontrakt s Winnipegem. Od Tryskáčů obdržel roční dvoucestnou smlouvu s průměrným platem 650 tisíc dolarů, pokud se udrží v prvním týmu.
     
    21:07
    NOVÁ SMLOUVA: Dvaatřicetiletý útočník Patrick Eaves nadále zůstává v Dallasu. Rodák z Calgary prodloužil se Stars smlouvu o jeden rok, údajně by si měl přijít na jeden milion dolarů.
    Jen dva týmy dnes zatím neudělaly změnu v kádru - Toronto a Anaheim

     
    21:16
    PODPIS: Dánský bek Philip Larsen, který působil poslední dva rok v KHL, podepsal roční smlouvu s Vancouverem. Vydělat by si měl 1,025 milionu $.
     
    21:20
    PODPIS: Farma Pittsburghu získala do svých řad dobrou posilu. Obránce Stuart Percy, který působil v Torontu a stihl odehrát i 12 duelů v NHL, podepsal s Pens roční dvoucestný kontrakt.
     
    21:22
    PODPIS: Tampa Bay získala dalšího hráče na dvoucestnou smlouvu. Útočník Gabriel Dumont, který byl v roce 2009 draftován v pátém kole, působil až dosud v organizaci Montrealu.
     
    21:25
    NOVÁ SMLOUVA: Útočník Daniel Carr bude nadále pokračovat v Montrealu. S Canadiens, za které letos odehrál 23 utkání s bilancí 6+3, prodloužil smlouvu o dva roky.
     
    21:29
    PODPIS: Další posila pro farmu Lightning. Muž snad s nejdelším jménem v NHL Pierre-Luc Létourneau-Leblond po ročním angažmá na farmě Devils bude tvrdit muziku v organizaci Tampy Bay, zřejmě také v AHL.
     
    21:33
    PODPIS: Brankář Justin Peters po dvou letech opouští Washington. Novou smlouvu mu totiž nabídli Kojoti z Arizony.
     
    21:35
    PODPIS: Obránce Mark Fraser, který poslední sezonu strávil kompletně v AHL, podepsal roční dvoucestnou smlouvu s Edmontonem.
     
    21:35
    PODPIS: Toronto dnes poprvé v akci! Útočník Matt Martin se Javorovým listům upsal na čtyři roky za dva a půl milionů dolarů ročně. Pro Leafs bude tento tvrdě hrající útočník zajíamvou posilou.
     
    21:46
    PODPIS: Rakouský útočník Thomas Vanek, který byl vykoupen ze smlouvy, již našel nové angažmá! Podepsal roční kontrakt s Detroitem na 2,6 milionů dolarů.
    Okolo Radima Vrbaty údajně zatím krouží pět týmů

     
    21:51
    INFORMACE: Obránce Králů z Los Angeles Matt Greene prošel listinou k zařazení, ze své smlouvy ale vykoupen nebyl. To je poměrně překvapivé.
     
    21:57
    PODPIS: Predátoři z Nashvillu získali do svých řad dalšího nového hráče, který ale půjde zřejmě spíše na farmu. Harry Zolnierczyk, který působil naposledy na farmě Anaheimu, podepsal dvoucestný kontrakt.
    Podle agenta Krise Russella je zatím ve hře o jeho klienta více týmů

    Hudler stále čeká na smlouvu

     
    22:17
    NOVÁ SMLOUVA: Colorado je dnes celkem aktivní. Nyní vyjednalo tříletý nováčkovský kontrakt se svým prospektem A. J. Greerem, jehož draftovalo v roce 2015 ve druhém kole.
     
    22:19
    PODPIS: 24letý útočník Garret Ross se za tři roky nebyl schopen prosadit do A-týmu Chicaga a na dnešním trhu s volnými hráči jej angažovala Arizona. U Pouštních psů podepsal roční dvoucestnou smlouvu, která mu zaručí příjem 600 tisíc v hlavním mužstvu.
     
    22:23
    PODPIS: Columbus podepsal tříletý nováčkovský kontrakt s nedraftovaným Dante Saliturem. Pouze 175 centimetrů vysoký centr má za sebou čtvrtou sezonu v OHL a v 265 zápasech nasbíral 260 bodů (111+149).
     
    22:24
    PODPIS: Z Tampy Bay posílí Senátory Michael Blunden. S týmem podepsal dvouletou a dvoucestnou smlouvu. Pokud bude hrát v NHL, přijde si na 725 tisíc dolarů. V nižší AHL poté na 275 tisíc dolarů. V druhém roce mu NHL-plat vzroste o 25 tisíc dolarů.
     
    22:25
    SPEKULACE: Avalanche se stále nemohou dohodnout na smlouvě s Tysonem Barriem a spíše než na jeho výměnu to vypadá, že dojde na arbitrážní řízení.
     
    22:27
    PODPIS: Bývalý obránce Nashvillu a Montrealu Victor Bartley právě podepsal roční dvoucestnou smlouvu s Minnesotou. V prvním týmu si přijde na 650 tisíc dolarů. V NHL si ale letos odkroutil jen 10 zápasů.
     
    22:31
    PODPISY: Hned dvojici zadáků podepsal Dallas. Známější z dvojice Andrew Bodnarchuk působil naposledy v Coloradu a v novém působišti podepsal smlouvu na dva roky. Dustin Stevenson se ve svých 26 letech ještě v NHL neukázal a od Hvězd dostal kontrakt na rok.
     
    22:32
    PODPIS: Mladý generální manažer Chayka se nadále činí. Nyní se Kojotům upsal Ryan White, který naposledy působil ve Philadelphii. Podepsal roční smlouvu na jeden milion dolarů.
     
    22:36
    PODPIS: Manažer Ken Holland sehnal Detroitu další posilu! Z Blues přichází zkušený útočník Steve Ott, který podepsal roční kontrakt na 800 tisíc dolarů. Ott naposledy za St. Louis ve 21 zápasech posbíral pouze dvě asistence.
     
    22:41
    PODPIS: Tryskáči přivádí posilu do obranných řad. Brian Strait má za sebou tři sezony v prvním týmu Islanders a nyní vyfasoval jednocestnou smlouvu na 600 tisíc dolarů od Winnipegu.
    Milan Lucic, na něhož se dnes upírala asi největší pozornost, už se stihl představit v novém působišti

     
    22:59
    PODPIS: Rangers právě uzavřeli smlouvu s poměrně zajímavým jménem. 23letý Michael Paliotta byl kapitánem univerzity ve Vermontu a v jediném zápase sezony 2014–15 si připsal v dresu Chicaga asistenci. Poté přestoupil do Columbusu, jehož farmě dopomohl v uplynulém ročníku ke Calder Cupu.
     
    23:03
    PODPIS: Útočník Teddy Purcell se vrací do týmu, ve kterém v NHL začínal. Třicetiletý Kanaďan podepsal smlouvu s LA Kings. Za sebou má ještě angažmá v Tampě a Edmontonu, naposledy krátce působil na Floridě, kde v 15 duelech v základní části dal tři góly a přidal osm asistencí.
     
    23:09
    PODPIS: Levoruký Tim Schaller, jenž byl draftován Buffalem a do této sezóny tam hrál, podepsal smlouvu v Bostonu. Jde spíše o hráče, co hraje na farmě. Za sebou má ale i pětatřicet startů v NHL.
     
    23:09
    PODPIS: A další loňský vítěz Calder Cupu s Lake Erie mění působiště. Asistent kapitána farmy, která dříve spolupracovala s Coloradem, se přesouvá právě do klubu zpod Skalistých hor. Trent Vogelhuber bude posilou pro farmu Avalanche v San Antoniu.
     
    23:09
    PODPIS: Dánský útočník Mikkel Bødker má nového zaměstnavatele! Rodák z Brøndby podepsal čtyřletou smlouvu se San Jose Sharks, ročně si přijde na čtyři miliony dolarů. Bødker uplynulou sezonu zakončoval v Coloradu, do té doby působil u Kojotů.
     
    23:15
    Na trhu jsou stále k dispozici zajímavá jména:

    Útočníci:
    Jimmy Vesey – Buffalo Sabres
    Jiří Hudler – Florida Panthers
    Radim Vrbata – Vancouver Canucks

    Kris Versteeg – Los Angeles Kings
    P. A. Parenteau – Toronto Maple Leafs
    Shane Doan – Arizona Coyotes
    Alex Tanguay – Arizona Coyotes
    Sam Gagner – Philadelphia Flyers
    Lauri Korpikoski – Edmonton Oilers

    Obránci:
    Jason Demers – Dallas Stars
    Kris Russell – Dallas Stars
    Luke Schenn – Los Angeles Kings
    Justin Schultz – Pittsburgh Penguins
    Kyle Quincey – Detroit Red Wings
    Matt Bartkowski – Vancouver Canucks
    Roman Polák – San Jose Sharks
    Eric Gryba – Edmonton Oilers
    Matthew Carle – Tampa Bay Lightning

    Brankáři:
    Jhonas Enroth – Los Angeles Kings
    Kari Rämö – Calgary Flames
     
    23:17
    NOVÁ SMLOUVA: Tommy Cross se dočkal prodloužení s Bostonem Bruins. Jedná se o roční dvoucestný kontrakt na 600 tisíc dolarů v NHL V uplynulé sezoně byl tento obránce kapitánem Providence v nižší AHL.
     
    23:24
    PODPIS: Vítěz Hobey Baker Award a bývalý útočník farmy Detroitu Andy Miele podepsal roční kontrakt s Philadelphií. Zajímavé je, že navzdory tomu, že poslední dva ročníky strávil kompletně na farmě, jedná se o jednocestnou smlouvu na 600 tisíc dolarů.
     
    23:25
    PODPIS: Manažer Jim Benning podepsal dvoucestný kontrakt na jeden rok za 600 tisíc dolarů s útočníkem Jaysonem Megnou, který uplynulou sezonu odehrál v organizaci Rangers. „Jayson pomůže naší ofenzivě, je to rychlý a silný hráč,“ řekl Benning krátce po jeho příchodu. „Jsme rádi, že jsme ho získali do svých služeb.“
     
    23:30
    NOVÁ SMLOUVA: Rodák z amerického Rochesteru Shane Prince prodloužil smlouvu s Islanders, za které po příchodu z Ottawy odehrál 20 utkání s bilancí 3+2. V play-off odehrál 11 zápasů a měl jen o asistenci méně, branek dal stejně. Podepsal na dva roky, vydělá si 850 tisíc ročně.
     
    23:34
    NOVÁ SMLOUVA: Gólman Aaron Dell prodloužil smlouvu se San Jose. Jednička farmy v AHL podepsala na dva roky. V uplynulé sezoně odchytal za Barracudu 40 utkání v základní části a čtyři v play-off.
     
    23:36
    PODPIS: Roční smlouvu na 650 tisíc dolarů s Buffalem podepsal 27letý bývalý obránce Columbusu Justin Falk.
    Internetem kolují vtípky ohledně přestupové politiky Edmontonu Oilers

     
    23:43
    PODPIS: Útočník Spencer Abbott se vrací do zámoří. Rodák z kanadského Hamiltonu strávil uplynulou sezonu ve švédské Frölundě, kde měl 35 bodů ve 42 utkáních. Nyní se však upsal Chicagu, kde by měl začít na farmě v Rockfordu bojovat o místo v nejlepší soutěži.
     
    23:54
    PODPIS: Chorvatský útočník Borna Rendulić nadále zůstává v Americe. Po dvouletém angažmá v Coloradu podepsal smlouvu s Vancouverem, kde by měl však začít v AHL v týmu Utiky Comets.
     
    00:08
    PODPIS: Nováčkovský kontrakt s Tampou Bay podepsal dosud nedraftovaný 19letý Američan Dennis Yan. Levý křídelník letos načne svou třetí sezonu v QMJHL, kde v dresu Shawiniganu sbírá průměrně více než bod na utkání.
     
    00:11
    PODPIS: Třicetiletý centr Chris Mueller podepsal roční dvoucestný kontrakt s Arizonou. V NHL dosud odehrál jen 53 zápasů s bilancí 10 bodů (3+7).
     
    01:16
    První den na přestupovém trhu se toho událo opravdu hodně. Nové angažmá během několika úvodních minut po spuštění volného trhu oznámily všechny hlavní hvězdy. Milan Lucic (Edmonton), Loui Eriksson (Vancouver), Frans Nielsen (Detroit), Kyle Okposo (Buffalo), Andrew Ladd (NY Islanders), David Backes (Boston), Troy Brouwer (Calgary), David Perron (St. Louis), Eric Staal (Minnesota), Brian Campbell (Chicago), podpis v novém klubu po příchodu z KHL oznámil také Alexandr Radulov (Montreal).

    Navzdory četným podpisům jsme se nedočkali uzavření kontraktu ani jednoho českého či slovenského hokejisty. Přitom o Jiřího Hudlera nebo Radima Vrbatu je nemalý zájem. Přestupový trh bude samozřejmě pokračovat i nadále a další podpisy budeme zveřejňovat na webu NHL.cz.

    Kompletní souhrn všech posil a prodloužení kontraktů naleznete v pravé liště. Pro dnešek je to z naší strany vše, děkujeme všem fanouškům NHL za pozornost a přejeme dobrou noc! (01:16:45)

    Michal Belšán

    David Panuška

    Matěj Mayer

    Změny od 1. července

    Nové posily
    Loui Eriksson (VAN) - 6 let, 6 milionů ročně
    Andrew Ladd (NYI) - 7 let
    Alexandr Radulov (MTL) - 1 rok, 5,75 milionů
    Milan Lucic (EDM) - 7 let, 6 milionů ročně
    Matt Lorito (DET) - dvoucestná smlouva
    James Reimer (FLA) - 5 let, 3,4 milionů ročně
    Brian Campbell (CHI) – 1 rok, 2 miliony
    Michaël Bournival (TBL) - dvoucestná smlouva
    David Perron (STL) - 2 roky, 3,75 milionů ročně
    Colton Sceviour (FLA) - dvoucestná smlouva
    Jonathan Marchessault (FLA) - dvoucestná smlouva
    Frans Nielsen (DET) - 6 let, 5,25 milionů ročně
    Anton Chudobin (BOS) - 2 roky, 1,2 milionu ročně
    Alex Stalock (MIN) - 1 rok
    David Backes (BOS) - 5 let, 6 milionů ročně
    Kyle Okposo (BUF) - 7 let
    Troy Brouwer (CGY) - 4 roky, 4,5 milionů ročně
    Patrick Wiercioch (COL)
    Taylor Fedun (BUF) - dvoucestná smlouva
    Eric Staal (MIN) - 3 roky, 3,5 milionů ročně
    Carter Hutton (STL)
    Tom Gilbert (LA) - 1 rok, 1,4 milionů
    Chris Stewart (MIN) - 2 roky, 2,3 milionů ročně
    Jason Chimera (NYI) - 2 roky, 2,25 milionů ročně
    Chad Johnson (CGY) - 1 rok
    Ben Lovejoy (NJD) - 3 roky
    Jamie McGinn (ARI) - 3 roky, 3,3 ročně
    Vernon Fiddler (NJD) - 1 rok, 1,25 milionů
    David Schlemko (SJS) - 4 roky, 2,1 milionů ročně
    Ian Cole (BUF) - 4 roky, 4 miliony ročně
    Adama Clendeninga (NYR)
    Dale Weise (PHI) - 4 roky, 2,5 milionů ročně
    David Warsofsky (PIT) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Cameron Gaunce (PIT) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Zach Trotman (LAK)
    Viktor Stålberg (CAR) - 1 rok
    Jonas Gustavsson (EDM)
    Christian Thomas (WSH) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Chad Ruhwedel (PIT) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Jamie McBain (ARI) - dvoucestná smlouva
    Michael Chaput (VAN) - dvoucestná smlouva
    Yannick Weber (NSH)
    Al Montoya (MTL) - 1 rok, 950 tisíc
    Shawn Matthias (WPG) - 2 roky
    Matt Irwin (NSH) - 2 roky
    Andrew Miller (CAR) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Jeff Zatkoff (LAK) - 2 roky, 900 tisíc
    Dan Hamhuis (DAL) - 2 roky
    Beau Bennett (NJD) - 1 rok, 725 tisíc
    Michael Grabner (NYR) - 2 roky
    Nathan Gerbe (NYR) - 1 rok, 600 tisíc
    Ryan Stanton (COL)
    Turner Elson (COL)
    Michael Latta (LAK)
    Zach Redmond (MTL) - 2 roky
    Andrew Agozzino (STL)
    Lee Stempniak (CAR) - 2 roky, 2,5 milionů
    Boyd Gordon (PHI)
    Chad Nehring (OTT) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Chad Billins (VAN) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Patrick Wiercioch (COL) - 1 rok, 800 tisíc
    Jeremy Morin (TBL) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Joe Colborne (COL) - 2 roky, 2,5 milionů ročně
    Michail Sergačjov (MTL) - 3 roky, nováčkovská smlouva
    Fjodor Tjutin (COL) - 1 rok, 2 miliony
    Ian McCoshen (FLA) - 3 rroky, nováčkovská smlouva
    Quinton Howden (WPG) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Philip Larsen (VAN) - 1 rok, 1,025 milionů
    Stuart Percy (PIT) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Gabriel Dumont (TBL) - dvoucestná smlouva
    Pierre-Luc Létourneau-Leblond (TBL)
    Justin Peters (ARI)
    Mark Fraser (EDM) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Matt Martin (TOR) - 4 roky, 2,5 milionů ročně
    Thomas Vanek (DET) - 1 rok, 2,6 milionů ročně
    Harry Zolnierczyk (NSH) - dvoucestná smlouva
    A. J. Greer (COL) - 3 roky, nováčkovská smlouva
    Garret Ross (ARI) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Dante Salituro (CBJ ) - 3 roky, nováčkovská smlouva
    Michael Blunden (OTT) - 2 roky, dvoucestná smlouva
    Victor Bartley (MIN) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Andrew Bodnarchuk (DAL) - 2 roky
    Dustin Stevenson (DAL) - 1 rok
    Ryan White (ARI) - 1 rok, 1 milion
    Steve Ott (DET) - 1 rok, 800 tisíc
    Brian Strait (WPG) - 1 rok, 600 tisíc
    Michael Paliotta (NYR)
    Teddy Purcell (LAK) - 1 rok, 1,6 milionů
    Tim Schaller (BOS)
    Trent Vogelhuber (COL)
    Mikkel Bødker (SJS) - 4 roky, 4 miliony ročně
    Jayson Megna (VAN) - 1 rok, 600 tisíc
    Andy Miele (PHI) – 1 rok, 600 tisíc
    Justin Falk (BUF) – 1 rok, 650 tisíc
    Borna Rendulić (VAN) - 1 rok
    Dennis Yan (TBL) – 3 roky, nováčkovský kontrakt
    Chris Mueller (ARI) – 1 rok
    Nové smlouvy
    Darren Helm (DET) – 5 let, 3,85 milionů ročně
    Connor Hobbs (WSH) – 3 roky, nováčkovský kontrakt
    Alexej Marčenko (DET) – 2 roky, 1,45 milionu ročně
    Tom Sestito (PIT) – 1 rok, 575 tisíc
    Steve Oleksy (PIT) - 1 rok, 575 tisíc
    Michael Kostka (OTT) 1 rok, dvoucestná smlouva
    John-Michael Liles (BOS) - 1 rok
    Phil Varone (OTT) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Tyler Graovac (MIN) - 2 roky, 625 tisíc
    Zac Dalpe (MIN) - 1 rok, 600 tisíc
    Jake McCabe (BUF) - 3 roky, 1,6 milionu ročně
    Cole Schneider (BUF) - 1 rok
    Jake Allen (STL) - 1+4 roky, 4,35 milionů ročně
    Klas Dahlbeck (ARI) - 1 rok
    Max McCormick (OTT) - 1 rok
    Jon Merrill (NJD) - 2 roky, 1,1 milionu ročně
    Devante Smith-Pelly (NJD) - 2 roky, 1,3 milionu ročně
    Victor Hedman (TBL) - 1+8 let, 7,875 milionů ročně
    Casey Bailey (OTT) - 1 rok, 874 tisíc
    Andrej Vasilevskij (TBL) - 1+3 roky, 3,5 milionů ročně
    Pierre-Cédric Labrie (CHI) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Max McCormick (OTT) - 1 rok, dvoucestná smlouva
    Patrick Eaves (DAL) - 1 rok, 1 milion
    Daniel Carr (MTL) - 2 roky
    Tommy Cross (BOS) - 1 rok, 600 tisíc
    Shane Prince (NYI) - 2 roky, 850 tisíc ročně
    Aaron Dell (SJS) - 2 roky
    Spencer Abbott (CHI) - 1 rok
    Výměny