Francúzsko – Írsko 2:1 (kon.) | Nemecko – Slovensko 3:0 (kon.) | Maďarsko – Belgicko 0:4 (kon.)
koniec
Francúzsko
2:1 (0:1)
Írsko
Nedeľa 26.06.2016, 15:00 • Stade de Lyon, Lyon (58 000) • Majstrovstvá Európy
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.
    Keď hralo Francúzsko s Írskom naposledy, stalo sa toto. Henryho ruka v rozhodujúcom okamihu baráže

     
    Usporiadateľ šampionátu nemyslí na nič iné, ako na zisk titulu a tomu prispôsobil všetko. Po tom, ako postúpil zo základnej skupiny mu ale v ceste stojí nevyspytateľné Írsko a to bude mať ešte o jeden nie tak úplne zabudnutý dôvod na viac motiváciu postúpiť.

    V roku 2012, keď sa tieto dva národy stretli v baráži o postup na ME do Ukrajiny a Poľska strelil rozhodujúci gól v predĺžení stopér William Gallas po tom, ako Thiery Henry v šestnástke jednoznačne zahral rukou, čo však rozhodcovia nepostrehli. Zlosť hráčov z Britských ostrovov bola obrovská, ale nič nezmenila. Príde írska odplata v ten najvhodnejší čas?
     
    Francúzsko

    Víťaz skupiny A nezažil najideálnejšiu cestu do osemfinále, pretože jeho výsledky boli vždy veľmi tesné, no napokon úspešné. Úvodné stretnutie šampionátu skončilo výhrou "galského kohúta" nad Rumunskom pomerom 2:1. Po zásahu Girouda vyrovnal Stancu z penalty, ale v závere domácich zachránil Payet.

    Proti Albánsku to bol futbal smerom na jednu bránu, no gól nie a nie padnúť. Situáciu vyriešil až v 90. minúte streidajúci Payet a poistku pridal Payet.

    V treťom dueli, kedy už bolo jasné, že Francúzsko postúpi, sa zrodila bezgólová remíza so Švajčiarskom.
     
    Írsko

    Z náročnej skupiny, kde bojovali s Talianskom, Belgickom a Švédskom húževnatí Íri dokázali postúpiť ako druhý najlepší tím na tretích miestach. Samozrejme, prví sme boli my – Slováci.

    Úvodné stretnutie skončilo remízou 1:1 proti Švédsku. Írsko išlo do vedenia gólom Hoolohana, ale vlastný zásah Clarka stanovil konečný stav.

    Nasledovala jednoznačná prehra 0:3 s Belgickom, ale v závere prekvapili Taliansko, ktoré malo isté prvé miesto a tak šetrilo opory. Výhru 1:0 stanovil v 85. minúte Brady.
     
    Úvodné zostavy:

    Francúzsko: Lloris (C) – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – P. Pogba, Kanté, Matuidi – Griezmann, Giroud, Payet.
    Náhradníci: Mandanda, Costil – Jallet, Cabaye, Gignac, Martial, Schneiderlin, Mangala, Digne, Moussa Sissoko, Coman, Umtiti.

    Írsko: Randolph – Coleman (C), Keogh, Duffy, Ward – Brady, James McCarthy, Hendrick, McClean – Long, Murphy.
    Náhradníci: K. Westwood, Given – Clark, O'Shea, Whelan, McGeady, Keane, Walters, Christie, Meyler, Hoolahan, Quinn.

    Rozhodca: Nicola Rizzoli (ITA) – Elenito Di Liberatore (ITA), Mauro Tonolini (ITA) – Aleksei Kulbakov (BLR) – Daniele Orsato (ITA), Antonio Damato (ITA).

     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Rozohrávka sa síce musela zopakovať, ale už hráme. Výkop mali Íri, ktorí začínajú kombinovať na vlastnej polovici ihriska.
     
    1
    Vysoké napadánie Payeta až k svojmu kolegovi z West Hamu, brankárovi Randolphovi k zisku lopty nevedie.
     
    1
    Neskutočné! Írsko bude kopať pokutový kop potom, ako sa Long dostal na zem po kontakte s Paulom Pogbom. Faul to bol, dobré rozhodnutie hlavného arbitra.
     
    2
    Írsko dalo gól!

    Obrovský šok v Lyone! ROBBIE BRADY poslal Llorisa na druhú stranu a ranou tesne nad zemou od žrde rozvlnil sieť. Tak toto je úvod ako hrom, pre nezainteresovaného fanúšika to môže byť len dobre.
    2. Paul Pogba (FRA) - 0:1
    2. Robbie Brady (IRL) - 0:1
     
    4
    Domáci sa po dlhších írskych oslavách dostávajú dopredu a chcú rýchlo vyrovnať. Evra získal zrazeným centrom rohový kop.
     
    5
    Payetov center na prvú žrď Rami nezakončil, ale ešte poslal do ohňa, kde však írski bojovníci doslova makajú ako draci a s neuveriteľným nasadením idú do každého súboja.
     
    6
    Zdalo sa, že Murphy môže unikať po krídle až do šestnástky súpera, avšak k lopte sa dostal po tom, ako jeho kolega z útoku Long fauloval Koscielneho.
     
    7
    Payet okamžite po prihrávke na jeho osobu zdvojený a nik z Írov mu nedal dýchať. Nakoniec však tím z Britských ostrov fauluje tesne pred vlastnou šestnástkou. Pri lopte Payet.
     
    8
    Záložník West Hamu v súboji so svojim spoluhráčom z West Hamu v bráne Írska neuspel, svoj pokus nasmeroval priamo do stredu brány, kde Randolph stál.
     
    8
    Pogba dokázal odcentrovať zľava cez dvojicu protihráčov až do šestnástky. Našiel hlavu Griezmanna, ktorý bránu minul.
     
    9
    Ďalší pas do šestnástky tímu, ktorý vedie. Tentoraz našiel Pogbu a keď k nemu pribehol Evra, Coleman zastavil akciu za cenu rohu.
     
    10
    Nízky Payetov center sa od jedného z Francúzov odrazil preč zo šestnástky a lopta sa následne po odkope dostala na polovicu, kde ale nik v bielom írskom drese nebol.
     
    11
    Pogba fauluje pár metrov od vlastnej šestnástky, ale hlavný arbiter ponechal výhodu, ktorú Íri nevyužili. Prišla nepresnosť pri prihrávaní.
     
    12
    Griezmann poslal veľmi dobrý center na päťke pre Girouda, ktorému stačilo len nastaviť hlavu a mohol to byť gól, no v poslednej chvíli zasiahol Duffy.
     
    13
    Po Payetovom centri z rohu sa už Giroud k zakončeniu dostal, lenže v ťažkej pozícií medzi niekoľkými hráčmi nenamieril presne.
     
    14
    Randolph perfektne vyhodil do krídla na Warda, ten loptu potiahol dopredu, ale nepresne odcentroval. Následne Payet získal loptu, mohol ísť do brejku, bol zastavený na hranici faulu.

     
    15
    Kanté získal loptu vedľa vlastnej šestnástky, prenechal ju na Griezmanna, ten potiahol akciu, lenže bol zdvojený a nakoniec o ňu prišiel.
     
    16
    Koscielny netrafil loptu pri pokuse odkopnúť ju spred šestnástky a poslal ju len za seba, Pred Longom vyboxoval Lloris.
     
    17
    Dlhý výkop od Llorisa síce našiel hlavu Girouda, lenže ten prihral iba hráčom súpera. Následne však domáci loptu opäť získali.
     
    18
    Tentoraz Pogba nie je faulujúcim hráčom, ale faulovaným a po zákroku Longa priletí do šestnástky Randlpha center z nohy Payeta.
    18. Antoine Griezmann (FRA)
     
    18
    Payetov pas poslal hlavou za seba Griezmann. Vzruch na tribúnach je zbytočný, Randolph bol na správnom mieste.
     
    19
    Paul Pogba musí byť ošetrovaný a to hráči využívajú na osvieženie, pretože v Lyone je obrovské teplo.
     
    20
    Akcia Warda na krídle končí centrom tohto ľavého obrancu len do Sagnu. Írsko bude pokračovať v akcii autom.
     
    21
    Po dlhom aute z toho bola veľmi dobrá príležitosť, ale druhý gól z toho nie je. Murphy poslal nepríjemnú strelu, ktorú Lloris vyrazil a následný pas späť skončil vo Francúzových rukaviciach.
    21. Daryl Murphy (IRL)
     
    22
    Griezmann sa oprel do lopty spoza šestnástky ľavačkou, jeho rana našla pripraveného Randolpha.
     
    23
    Paul Pogba získal ďalšiu štandardnú situáciu po faule od Hendricka. Je to na osi ihriska dosť ďaleko od brány, no Payet pošle asi center. Alebo Pogba vystrelí?
     
    24
    Je to tá druhá možnosť. Z tridsiatich metrov trafil Pogba priamo do rohu brány, ale Randolph mal čas premiestniť sa a tak stihol zakročiť bez väčších problémov.
    24. Paul Pogba (FRA)
     
    25
    Griezmann dostal opäť priestor pred šestnástkou súpera. Tentoraz sa pokúsil o kolmicu hľadajúcu Girouda, ale tá presná nebola.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Séamus Coleman (Írsko).
     
    26
    Francúzi držia loptu na svojich kopačkách, ale veľmi ďaleko od brány súpera, pretože írska defenzíva veľmi dobre pozične vytláča loptu preč.
     
    27
    Žltú kartu dostáva N'Golo Kanté (Francúzsko).
     
    28
    Center do šestnástky Francúzska sa neujal, lopta cez všetkých hráčov v nej prepadla až za bránkovú čiaru.
     
    29
    Griezmann zakopáva loptu, pretože ďaleko od nej sa Long a Evra držia za nohy. Obaja sa dostali už pár sekúnd skôr do tvrdého súboja a naraz sa nakopli.
     
    30
    Evra bude v poriadku, Long po ošetrení ide za čiaru, ale vyzerá to tak, že tiež bude pokračovať.

     
    31
    Rami kopol loptu smerom doľava na Evru, ale ten ešte len spoza čiary po ošetrení vybiehal späť na trávnik, takže ju nestihol.
     
    32
    Írsko veľmi dobre drží loptu, dokáže si ju pokryť pred súpermi a vykľučkovať a z náročných situácií. Všetko však končí faulom Murphyho proti Koscielnemu.
     
    33
    Hendrick sa ocitá na zemi po tom, ako ho nakopol Pogba, ale rozhodca ukázal hru rukou od írskeho futbalistu.
     
    34
    Payet centruje nebezpečne do šestnástky Írska, kde sa k lopte tlačili hneď dvaja írski hráči a Giroud. Práve útočník Arsenalu fauluje.
     
    35
    Hendrick ostáva ležať na zemi a zdá sa, že dnes dohral. Už sú pri ňom lekári, ale gesto je jasné.Na ihrisko musia prísť nosidlá.
     
    36
    Henrick odišiel po svojich, nosidlá neboli potrebné a rýchlo sa aj vracia na ihrisko, takže až tak vážne to asi nebolo. Aj keď sa to zdalo.
     
    37
    Long pri postrannej čiare na polovici fauluje Evru, ten sa teda ďaleko nedostal.
     
    37
    Írsko môže ísť dokonca dopredu, pretože loptu po rozohrávke rýchlo získalo, avšak Murphyho pas za obranu Long nespracoval.
     
    38
    Center zľava našiel Longa dosť ďaleko od dobrej pozície na strelu. Navyše mu skákala, tak ju musel skrotiť a následne chcel prehodiť Evru na päťke. Bude to po odkope ľavého obrancu roh.
     
    39
    Hugo Lloris sa však stal strážcom svojej šestnástky a center bez problémov chytil. Podobne to spravil aj Randolph, ktorého našla lopta Sagnu.
     
    40
    Pogba mohol potiahnuť protiútok Francúzska, avšak predkopol si loptu a stratil ju. Následne Kanté fauloval Hendricka, ktorý odkopol loptu do autu po prerušení.
     
    41
    Brady poslal z nejakých 35 metrov perfektný center do šestnástky Francúzska, kde Duffy prehlavičkoval Pogbu, lenže bránu o niečo v skvelej pozícií minul.

     
    42
    Long dostal loptu na hranicu šestnástky, priťukol ju na krídlo, odkiaľ centroval Ward len do rukavíc Llorisa.
     
    43
    Íri po zisku lopty opäť v ofenzíve, tentoraz to nebezpečné nebude, pretože Coleman dostal loptu cez Kantého bez Francúzovho pričinenia za čiaru.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Adil Rami (Francúzsko).
     
    45
    Pogba sa fantasticky dostal cez Bradyho až pred šestnástku, kam poslal kolmicu, ale jeho prihrávka hľadajúca Girouda skončila pri Randolphovi.
     
    45+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    45+1
    Neuveriteľná obetavosť Írska. Center do jeho šestnástky našiel po odraze Girouda, ktorý priťukol na Payeta. Jeho strelu zablokovali írsky obrancovia a tú následnú od Griezmmana tiež.
    45+1. Dimitri Payet (FRA)
     
    45+2
    Francúzsky nápor na chvíľu prerušil Murphy, ktorý sa dostal na šestnástku pred dvoch obrancov súpera, no cez nich už neprešiel.
     
    45+4
    Pogba sa dostal cez dvoch hráčov a následne odcentrovať, našiel iba nohy hráčov Írska, ktorý bez rozmýšľania odkopli čo najďalej.
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Fantastický futbal počas celých 45 minút. Takto v kocke môžeme zhrnúť prvý polčas, ktorý odštartovala prekvapivá vec a síce penalta, ktorú premenil Robbie Brady po tom, ako Pogba fauloval Longa. Francúzi sa následne snažili vyrovnať, ale to sa im nepodarilo. Tešme sa na druhé dejstvo.

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza N'Golo Kanté, prichádza Kingsley Coman.
     
    47
    Center Sagnu sa neujal, ale Francúzsko ostalo pri lopte. Evra sa však pošmykol a Coleman odkopol do bezpečia.
     
    48
    Payet si hodil loptu cez Colemana pred šestnástku súpera. Coleman ho fauloval, bude to priamy kop práve pre záložníka West Hamu.
    48. Laurent Koscielny (FRA)
     
    48
    Nakoniec je to center, ktorý sa dostal až na zadnú žrď pred Koscielneho, ktorý v rybičke pred prázdnou časťou brány minul.
     
    49
    Íri sa dostali do protiútoku. Murphy následne ostal pred šestnástkou súpera sám, lenže nestrieľal, posúval si loptu a to sa mu stalo osudným.
     
    50
    Coman cez Colemana odcentrovať nedokázal, loptu si predkopol ďaleko od nohy a ušla mu za čiaru.
     
    52
    McClean poslal veľmi dobrý center nízko nad zemou na malé vápno súpera, lenže jeden z útočníkov loptu minul a pred druhým zmenil jej smer brankár Lloris.
    52. Stephen Ward (IRL)
     
    53
    Payet sa dostal k strele spoza šestnástky, jej dráha sa ale s priestorom brány neprelínala.
     
    54
    Payet dostal loptu na krídlo, naviezol si ju smerom na šestnástku cez Colemana, ale jeho rana trafila iba ďalšieho írskeho obrancu pred ním.
     
    55
    Írsko je perfektne postavené pred vlastnou šestnástkou pod loptou, takže Francúzsku sa len ťažko dostáva do situácií okolo šestnástky. Matuidi to teda skúsil z diaľky, Randolph vyráža.
     
    56
    Íri dostali loptu preč a Francúzi opäť musia začať od svojich stopérov, keďže sa Griezmann nedohodol na prihrávke so spoluhráčom.
    56. Blaise Matuidi (FRA)
     
    57
    Francúzsko dalo gól!

    Payet videl, že stredom to nejde, tak posunul na krídlo pre Sagnu, ktorý poslal skvelý center na hlavu ANTOINEHO GRIEZMANNA a ten zabudnutý jedenástke nedal Randolphovi šancu.
    57. Antoine Griezmann (FRA) - 1:1
     
    59
    Dlhý aut Colemana sa dostal až do šestnástky, kde sa Francúzi nedohodli najlepšie a lopta sa dostala až do streleckej pozície k Wardovi, ktorý trafil Ramiho a od neho ide lopta za čiaru, lenže roh sa nepíska.
     
    60
    Coman nedočiahol na center v podaní Griezmanna a následná strela Payeta spoza šestnástky letí nad bránu.
     
    61
    Francúzsko dalo gól!

    Domáci otáčajú v priebehu štyroch minút! Center dopredu sklepol Giroud, čím vytvoril úplne voľný priestor. Tam nabehol ANTOINE GRIEZMANN a trafil presne k žrdi okolo brankára Randolpha.
    61. Antoine Griezmann (FRA) - 2:1
     
    63
    Lopta sa v strede poľa pohybuje z kopačky na kopačku na malom priestore. Ani jeden tím nechce, aby sa pohla smerom k jeho bráne.
     
    64
    Pogba poslal fantastický pas dopredu medzi obrancov na Payeta, lenže náročná lopta netrafila Payetovu kopačku ideálne a tak mu prvý dotyk nevyšiel. Coleman to využil a zastavil ho.
     
    65
    McClean sa z krídla dostal až na päťku, odkiaľ chcel ešte prihrať na Murphyho pred bránu, avšak našiel iba Koscielneho.

     
    65
    Striedanie v tíme Írsko: z ihriska odchádza Daryl Murphy, prichádza Jonathan Walters.
     
    66
    Írsku sa v druhom polčase všetko sype. Outsider zápasu dostal dva góly a teraz dostáva aj červenú kartu. Prepadnutie v defenzíve a nájazd Griezmanna sa snažil slkzom zastaviť Shane Duffy, ale tesne pred pokutovým územím fauluje.
    66. Shane Duffy (IRL)
     
    67
    Rozohrávka sa naťahuje, sú tam nejaké nezhody v múre. Tak kto? Payet alebo Griezmann?
     
    68
    Komická situácia. Nakoniec to zobral na seba Griezmann, ale trafil len Girouda, ktorý sa ešte aj uhýnal lopte, no nepodarilo sa mu to.
     
    69
    Striedanie v tíme Írsko: z ihriska odchádza James McClean, prichádza John O'Shea.
     
    70
    Coleman prešiel cez dvoch hráčov až do šestnástky súpera, poslal prudký center po zemi do päťky, lenže nikto zo spoluhráčov mu nenabehol.

     
    71
    Adil Rami sa vydal po krídle dopredu a aj keď si loptu odkopol, získal priamy kop, keďže bol pri postrannej čiare faulovaný.
     
    72
    Striedanie v tíme Írsko: z ihriska odchádza James McCarthy, prichádza Wes Hoolahan.
     
    72
    Payetov center letel veľmi nebezpečne, avšak nikto v modrom nedokázal presne zakončiť. Hlavička skončila na hráčoch v bielom.
     
    73
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Olivier Giroud, prichádza André-Pierre Gignac.
     
    74
    Francúzi stále pokračujú vo svojom kvázi tlaku, ktorý je zväčša pred šestnástkou súpera, kde naráža do obranného valu Írska. Ten ale dvakrát prepadol a preto už Íri prehrávajú.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Shane Long (Írsko).
     
    76
    Gignac dostal dobrú loptu do šestnástky súpera, dokázal ju veľmi rýchlo zakončiť, ale našiel iba pripraveného Randolpha na bránkovej čiare.
     
    77
    A opäť tento striedajúci hráč! Okolo Colemana vyskúša šťastie z hranice šestnástky, trafil do brvna írskej brány!
    77. André-Pierre Gignac (FRA)
     
    79
    Tempo hry nám v posledných minútach mierne opadlo, ale Francúzsko medzi časom získalo rohový kop, ktorý odvrátil na ďalší Payet. Randolph ho predĺžil a poslal za seba, kde Griezmann získal tretí rohový kop v krátkom slede.

     
    80
    Sám ho aj rozohral, lenže po odvrátení idú dopredu írski hráči. Hoolahan si pri tom pomohol hrou rukou.
     
    81
    Matuidi nabehol do šestnástky súpera, dostal tam loptu a prudko centroval na prvú žrď. Randolph zas len posúva čo najďalej. Následne si Griezmann nabehol do šestnástky, prihrávku Payeta ale nespracoval.
    81. Blaise Matuidi (FRA)
     
    83
    Írsko sa snaží niečo vymyslieť vpredu po dlhom čase, ale Koscielny si veľmi dobre splnil obranné povinnosti.
     
    85
    Coman s Pogbom na šestnástke súpera chceli niečo zaujímavé s loptou vymyslieť. Nakoniec z toho všetkého získali len rohový kop po zranenom pase záložníka Bayernu.
     
    86
    Francúzi však rozohrali na krátko a vracajú loptu až na vlastnú polovicu. Zdá sa, že už budú naťahovať čas. Nechcú asi riskovať.
    86. André-Pierre Gignac (FRA)
     
    86
    Teraz ale prichádza fantastický pas Evru na päťku súpera, kde si nabehol Gignac, lenže bránu pri tečovaní tesne minul.
     
    86
    Na druhej strane mohol z ničoho nič udrieť Walters, ranu spoza šestnástky útočník Stoke nasmeroval tesne nad bránu.
     
    87
    Coman našiel v šestnástke úplne voľného Gignaca, zakončenie tohto útočníka ide do zeme a od nej tesne vedľa brány.
     
    88
    Pekná lopta na hranicu šestnástky našla Waltersa, ktorý sklepol pre Longa a ten hľadal Bradyho v šestnástke. Toho postrážil Evra a Lloris loptu odobral.
     
    89
    Dlhý aut Warda do šestnástky súpera sa neujal, jeho pas odkopol Rami čo najďalej dopredu, až k brankárovi Randolphovi.
     
    90
    Center zľava do šestnástky Francúzska našiel Waltersa, ten ale spadol a nedokázal presne prihrať na spoluhráča. Hendrick následne zastavil sklzom akciu Comana.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90+1
    Coman s dvomi ďalšími spoluhráčmi mohli ísť do brejku, lenže mladý záložník do zobral na seba a stroskotal na prvej prekážke.
     
    90+2
    Neujala sa však ani akcia Írska a dopredu idú opäť domáci. Akciu ale spomalili a držia loptu, aby uplynul čas bez toho, že sa budú musieť brániť.
     
    90+3
    Payet prestrčil loptu do šestnástky pre Griezmanna, ktorý sa ocitol v obrovskej šanci, lenže Randolp jeho strelu vyrazil a nedoprial útočníkovi Atlética hattrick.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Kingsley Coman, prichádza Moussa Sissoko.
     
    90+4
    Íri to ešte skúšajú dlhou loptou do šestnástky, Francúzi sa bránia a posielajú pas do autu.
     
    90+4
    Koniec zápasu.

     
    Domáca reprezentácia sa síce natrápila, ale cez Írsko, ktoré bolo vo vedení od druhej minúty postúpila. Druhý polčas patril jednoznačne Francúzom. Tých dvomi gólmi vykúpil Antoine Griezmann. Navyše, červená kartu dostal Shane Duffy. (16:59:33)

    Matej Kubove

    Góly: 57. Griezmann, 61. Griezmann – 2. Brady

    Karty:   27. Kanté (FRA), 44. Rami (FRA) – 25. Coleman (IRL), 40. Hendrick (IRL), 74. Long (IRL)   66. Duffy (IRL)


    Francúzsko: Lloris (C) – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – P. Pogba, Kanté (46. Coman, 90+3. Moussa Sissoko), Matuidi – Griezmann, Giroud (73. Gignac), Payet.
    Náhradníci: Mandanda, Costil – Jallet, Cabaye, Gignac, Martial, Schneiderlin, Mangala, Digne, Moussa Sissoko, Coman, Umtiti.

    Írsko: Randolph – Coleman (C), Keogh, Duffy, Ward – Brady, James McCarthy (72. Hoolahan), Hendrick, McClean (69. O'Shea) – Long, Murphy (65. Walters).
    Náhradníci: K. Westwood, Given – Clark, O'Shea, Whelan, McGeady, Keane, Walters, Christie, Meyler, Hoolahan, Quinn.

    Rozhodca: Nicola Rizzoli (ITA) – Elenito Di Liberatore (ITA), Mauro Tonolini (ITA) – Aleksei Kulbakov (BLR) – Daniele Orsato (ITA), Antonio Damato (ITA)