Maďarsko – Portugalsko 3:3 (kon.) | Island – Rakúsko 2:1 (kon.) | Švédsko – Belgicko 0:1 (kon.)
Taliansko – Írsko 0:1 (kon.)
koniec
Maďarsko
3:3 (1:1)
Portugalsko
Streda 22.06.2016, 18:00 • Stade de Lyon, Lyon (58 000) • Majstrovstvá Európy • Skupina F
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Portugalsko

    Zatiaľ to nie je ich šampionát. Celý národ na čele s Cristianom Ronaldom sa trápi a má na konte len dve remízy a to s Islandom a Rakúskom. Veľa kritiky sa valí najmä na najväčšiu hviezdu, ale stačí jeden podarený výsledok a všetko môže byť inak. Proti Maďarsku, ktoré má istý postup je na to ideálna a posledná šanca. Fakt, že by Portugalsko nepostúpilo zo skupiny v konkurencii Rakúska, Maďarska a Islandu je zarážajúci.
     
    Maďarsko

    Jedno z prekvapení turnaja si počína veľmi dobre a už má zaistený postup zo skupiny, ale proti Portugalsku sa bude chcieť vytiahnuť. Reklamu krajine robí najmä brankár v teplákoch Gábor Király, ale aj ich výkony. porazili Rakúsko, ktoré vyhrali skupinu v kvalifikácií a to suverénnym spôsobom (9-1-0). Následne prišla remíza s Islandom v zaujímavom zápase, keď najprv Severania otvorili skóre z penalty a potom si dali vlastný gól.
     
    Vzájomné zápasy

    Portugalsko je jednoznačným papierovým favoritom aj kvôli štatistike vzájomných duelov, pretože ešte ani raz neprehralo.

    Z desiatich stretnutí sa zrodilo víťazstvo Portugalcov šesťkrát a tri razy tímy body delili.

    Aj skóre je jednoznačné, 23:7 pre favorita.
     
    Na oboch stranách sú hráči, ktorí majú zdravotné problémy. S určitosťou neuvidíme Maďara Attilu Fiolu, ktorý má problémy s členkom a otázny je aj štart Dániela Bödeho.

    Na druhej strane visí otáznik nad Andrém Gomesom a Raphaelom Guerreirom.
     
    Tabuľka skupiny F pred posledným kolom

    1. Maďarsko 2 1 1 0 3:1 4
    2. Island 2 0 2 0 2:2 2
    3. Portugalsko 2 0 2 0 1:1 2
    4. Rakúsko 2 0 1 1 0:2 1

     
    Úvodné zostavy:

    Maďarsko: Király – Lang, Guzmics, Juhász, Korhut – Gera, Pintér – Dzsudzsák (C), Elek, Lovrencsics – Szalai.
    Náhradníci: Dibusz, Gulácsi – Kádár, Fiola, Nagy, Németh, Böde, Kleinheisler, Nikolić, Stieber, Bese, Priskin.

    Portugalsko: Patrício – Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu – A. Gomes, W. Carvalho, Mário, Moutinho – Ronaldo (C), Nani.
    Náhradníci: A. Lopes, Eduardo – Alves, Fonte, Guerreiro, Éder, D. Pereira, Sanches, R. Silva, Quaresma, Soares, A. Silva.

    Rozhodca: Martin Atkinson (ENG) – Michael Mullarkey (ENG), Stephen Child (ENG) – Aleksei Kulbakov (BLR) – Michael Oliver (ENG), Craig Pawson (ENG).
    Cristiano Ronaldo (POR)

     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Výkop obstarali hráči Portugalska a tí sa snažia dostať od stopérov po krídle dopredu, ale prihrávka Eliseua dopredu končí za čiarou.
     
    2
    Prvý rohový kop pre Portugalska, ten prichádza po obrannom zákroku stopéra Juhásza.
     
    2
    Moutinho však našiel iba hráčov Maďarska, konkrétne stopér Guzmics odvrátil do bezpečia. Pepe však veľmi dobre nakopol na hrot, kde sa Nani takmer dostal do veľkej šance, no lopta mu ušla.
     
    3
    Szalai na hrote útoku v hlavičkovom súboji fauluje Pepeho a bude to práve stopér Realu Madrid, kto rozohrá.
     
    4
    Joao Mário vybojoval autové vhadzovanie pri šestnástke súpera, lenže po tom, ako ho Vieirinha vhodil práve na tohto záložníka Sportingu, tomu lopta ušla za bránkovú čiaru.
     
    5
    Maďarsko stratilo loptu vedľa vlastnej šestnástky, tú získal Cristiano Ronaldo a po faule na jeho osobu získal priamy kop od postrannej čiary. Pred bránu bude centrovať Moutinho.
    5. João Mário (POR)
     
    6
    Moutinhov center pozorná maďarská defenzíva opäť odvrátila, ale len k Máriovi, ktorého strela spoza šestnástky letí nad bránu.
     
    6
    Király s Guzmicsom sa zamotali v rozohrávke, loptu im takmer súper zobral, lenže brankár Maďarska odkopol aspoň do autu.
     
    7
    Lang pekne presunul hru na ľavé krídlo a Dszudzsák poslal ešte lepší center do malého vápna. Pepe v poslednej chvíli odvrátil pred Szalaiom.
     
    8
    Neúspešný roh znamenal kontru Portugalska, ktorú viedol Nani. Ten dostal loptu až do šestnástky, neprihral na Ronalda, ale získal roh.
     
    8
    Tentoraz Moutinho poslal center na prvú žrď, kde hlavičkoval chrbtom k bráne Pepe priamo do náruče Királyho.
     
    9
    Joao Mário dostal loptu na krídlo, odkiaľ ju prihral na Vieirinhu a ten hľadal centrom Ronalda, avšak pred ním odvrátil do bezpečia Juhász.
     
    10
    Pokus o dlhý krížny pas na Ronalda na ľavé krídlo od Mária sa neujala, záložník Portugalska poslal loptu veľmi nepresne.
     
    11
    Eliseu našiel na hranici šestnástky Andrého Gomesa, ktorého ale Elek zastavil a odkopol mu loptu aspoň na rohový kop.
     
    11
    Moutinhov center na Ronalda odvrátil Juhász, ale len k Eliseuovi a pas od tohto obrancu zakončuje Nani vysoko nad bránu.
     
    12
    Zablokovaný center sprava prepadol po teči až ku kapitánovi Maďarska Dzsudzsákovi a navyše po zbytočnom faule Mária získal priamy kop.
     
    13
    Práve Dzsudzsák poslal od postrannej čiary veľmi slabý center, nízko nad zemou, ktorý sa bez problémov podarilo dostať preč Nanimu.
     
    13
    Žltú kartu dostáva Richárd Guzmics (Maďarsko).
    13. Richárd Guzmics (HUN)
     
    14
    Opäť centroval Moutinho a hľadal Ronalda na prvej žrdi, kde sa kapitán Portugalska aj dostal, ale cez Geru, ktorého navyše fauloval, nezakončil.
     
    15
    Portugalci zobrali loptu Korhutovi na krídle, Nani sa ju snažil dostať k šestnástke, ale práve ľavý bek zastavil akciu aspoň do autu.
     
    16
    Nani ale aj tak odcentroval a Ronaldo len tesne loptu v páde minul, nasledovať bude rohový kop, pretože zasiahol Guzmics.
     
    17
    Moutinho vysúšal signál, pretože po zemi prihral na hranicu šestnástky pre Andrého Gomesa, lenže ten loptu nedokázal trafiť a ušla mu za chrbát.
     
    18
    Pepe v defenzívnom zákroku, loptu po dobrom centri od Lovrencsicsa poslal len na rohový kop.
     
    19
    Tím Maďarsko práve strelil gól!
    Šok pre Portugalsko, Maďarsko vyhráva! Rohový kop ešte Ronaldo dostal hlavou preč, ale lopta sa následne dostala za šestnástku pre ZOLTÁNA GERU, ktorý tvrdo vypálil a trafil presne k žrdi.
    19. Zoltán Gera (HUN) - 1:0
     
    20
    Portugalsko sa okamžite snaží odpovedať, všetko to je ale ako keby veľmi rýchle a plné nepresností. Akciu prerušil faul Mária.
     
    21
    Pepe poslal veľmi pomalú malú domov, ktorú vystihol Szalai, ale nakoniec Patrício celú situáciu zvládol. Navyše bol faulovaný.
     
    22
    Nani získava priamy kop a vyzerá to tak, že je to pozícia pre Cristiana Ronalda. Juhász teraz bude dúfať, že najväčšia hviezda súpera jeho chybu nepotrestá.
     
    23
    Ronaldo triafa iba múr, lopta sa spomalila a pohodlne pristála v rukaviciach brankár Királyho.
     
    24
    Elek sa z ničoho nič ocitol sám pred Patríciom. Portugalci prestali hrať, lebo čakali, že záložníka Maďarska bude v ofsajde, lenže lopta sa odrazila od Carvalha a tak sa v hre mohlo pokračovať.
    24. Ákos Elek (HUN)
     
    25
    Pepe sa opäť pokúsil o dlhý pas zo zadných radov na svojho spoluhráča z Realu Madrid Ronalda, no nepodarilo sa mu presne na kapitána prihrať.
     
    26
    Langov center na Szalaia cez Pepeho neprešiel, Moutinho tak opäť nakopáva dopredu a zakladá ďalšiu akciu.

     
    28
    Žltú kartu dostáva Roland Juhász (Maďarsko).
     
    29
    Teraz už Ronaldo prestrelil múr, lopta pred Királym ešte skočila, ale skúsený brankár sa rýchlo premiestnil k žrdi a vyrazil na roh.
    29. Gábor Király (HUN), Cristiano Ronaldo (POR)
     
    29
    Dlhý pas ešte Portugalci vrátili do ohňa, kde Gera nedokázal odvrátiť a dokonca dostal tvrdú strelu do tela. Portugalsko chce penalta za ruku, tá ale asi nebola.
     
    30
    William Carvalho našiel pasom za defenzívu súpera Joaa Mária v šestnástke, ale aj v ofsajde a tak je akcia Portugalcov zastavená.
     
    31
    Kombinácia Portugalska pri postrannej čiare končí chybnou prihrávkou na Eliseua, tá sa ešte skôr, ako prišla k hráčovi, dostala do autu.
     
    32
    Juhász veľmi dobre vystúpil proti lopte a odzbrojil Ronalda. Rýchlo založil a akciu po krídle, ktorá končí hlavičkou Pepeho k Patríciovi.
     
    33
    Portugalsko síce prešlo dopredu, ale nedokázalo tam nič vymyslieť. Maďarsko je teda pri lopte a pomaly si ju posúva medzi sebou.
     
    34
    Žltú kartu dostáva Zoltán Gera (Maďarsko).
     
    35
    Ronaldo sa postavil k priamemu kopu aj z pravej strany, jeho lopta minula múr, ale aj bránu, takže Király opäť nemusel zasahovať.
     
    36
    Portugalsko síce drží loptu a snaží sa kombinovať, ale Maďari veľmi dobre vystupujú a skvele bránia. Kolmica na krídlo pre Eliseua prešla, zasiahol sklzom Lovrencsics.
     
    37
    Gábor Király perfektne vybehol na center Moutinha a loptu poslal vyboxovaním čo najďalej do autu. Následný center späť nikoho z portugalských hráčov nenašiel.
    Zoltán Gera (HUN)

     
    39
    Kombinácia Portugalska pred šestnástkou súpera opäť nekončí úspešne, Dszudzsák odkopáva pred Vieirinhom na krídle.
     
    40
    Ronaldo teraz získal roh, rýchlo ho rozohral na krátko a dokonca a poslal presný center na Pepeho, ktorý pristrčil Nanimu a ten rozvlnil prázdnu bránu, no stopér Realu bol v ofsajde.
     
    40
    Maďari sa po chybe súpera dostali do situácie troch na dvoch, ale prihrávka Dzsudzsáka na Szalaia do malého vápna končí odkopom Pepeho na roh.
     
    41
    Rohový kop a neujíma, Portugalci odvrátili a Gera následne vystrelil veľmi nepresne.
     
    42
    Portugalsko dalo gól!

    Len druhý gól Portugalska na tomto Eure strieľa rovnaký hráč, ako ten prvý proti Islandu. Rýchlu akciu zakončil po prihrávke Ronalda NANI a jeho prudká strela zvnútra šestnástky do brány.
    42. Nani (POR) - 1:1
     
    43
    Portugalsko tento moment potrebovalo a teraz budeme sledovať, či im to pomôže k lepším výkonom.
     
    44
    Nani v ďalšom zakončení, teraz však hlavičkuje v ťažkej pozícií chrbtom k bráne vedľa troch žrdí maďarskej svätyne.
     
    44
    Kombináciu Maďarska prerušil hlavou Vieirinha presne na nohu Szalaia, ktorý vyslal fantastický volej a lopta sa nepríjemne točila pod brvno, no presne na Patrícia.
     
    45
    Aj na druhej strane prichádza rana priamo do gólmana. Bol to André Gomes, ktorý mieril do miest, kde stál Király.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minút.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Po prvom polčase je skóre nerozhodné. Portugalsko opäť nehrá ako favorit a dokonca prehrával, keď sa po rohovom kope presadil Zoltán Gera. Nani síce vyrovnal, avšak to tímu okolo Cristiana Ronalda na postup stále nemusí stačiť a tak treba zabrať. Maďarsko má postu istý, vyhrať však chce aj dnes.

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza João Moutinho, prichádza Renato Sanches.
    Striedanie v tíme Maďarsko: z ihriska odchádza Zoltán Gera, prichádza Barnabás Bese.
     
    46
    Ádam Szalai padá tesne pred šestnástkou súpera, Maďarsko teda dostalo k dispozícií priamy kop z dobrej parkety.
     
    47
    Tím Maďarsko práve strelil gól!
    Ďalší šok! BALÁSZ DZSUDZSÁK napriahol z priameho kopu, trafil niekoho v múre pred sebou a ten poslal loptu do protipohybu Ruia Patrícia.
    47. Balázs Dzsudzsák (HUN) - 2:1
     
    49
    Takmer sme videli ďalší gól Maďarska, pretože sa uvoľnila jedna zo strán portugalskej defenzívy, kam nabehol Lovrencsics, ale jeho strela ide do bočnej siete.
     
    50
    Portugalsko dalo gól!

    Plachty potápajúcej sa lode však zodvihol kapitán CRISTIANO RONALDO, ktorý čakal na prvý gól veľmi dlho, ale oplatil sa počkať. Toto bola skučoná lahôdka, pretože o centri Joaa Mária sprava pätou neuveriteľne trafil nechytateľne k žrdi.
    50. Cristiano Ronaldo (POR) - 2:2
     
    51
    Tak vlastne po piatich minútach druhého polčasu sme sa dostali tam, kde druhé dejstvo začalo.
     
    52
    Portugalsko mohlo zaznamenať veľký obrat, lenže tentoraz po centri Mária pred bránu Nani nemal dostatočne dlhú nohu. Hráčovi tureckého Fenerbahce chýbalo len veľmi málo k zakončeniu.
     
    53
    Ronaldo sa stretol v súboji s Langom, lenže cez maďarského obrancu sa nedostal. Možno by aj chcel faul, ktorý arbiter Atkinson nepíska.
     
    54
    Carvalho zľuftoval loptu, nechal cez seba prejsť Szalaia a tak ho fauloval, aj keď to bolo nechtiac.
     
    55
    Tím Maďarsko práve strelil gól!
    Neuveriteľné druhopolčasové divadlo. BALÁSZ DZSUDZSÁK najprv z priameho kopu trafil múr, ale následne sa dostal k dorážke a vďaka teču lopta opäť skončila v sieti. Skvelý zápas!
    55. Balázs Dzsudzsák (HUN) - 3:2
     
    56
    Žltú kartu dostáva Balázs Dzsudzsák (Maďarsko).
     
    57
    Renato Sanches dostal loptu až do šestnástky súpera, kde prihral na voľných Ronalda s Máriom, ale títo dvaja si viac zavadzali, ako pomohli. Strela mladšieho futbalistu ide vedľa brány.
     
    58
    Ronaldo využil minimum priestoru za šestnástkou po odobratí lopty Elekovi, lenže priestor troch žrdí nedokázal trafiť.
     
    60
    Ronaldo prišiel o loptu na polovici súpera a preto sa dopredu dostali Maďari. Szalai podržal loptu, posunul na Lovrencsicsa a ten naťahuje čas ziskom autu.
     
    61
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza André Gomes, prichádza Ricardo Quaresma.
     
    62
    Quaresma okamžite po príchode na trávnik pripravil šancu Nanimu, ktorý sa dostal k lopte v šestnástke, ale Bese odkopol na roh.
     
    62
    Portugalsko dalo gól!

    Súboj kapitánov pokračuje, obaja už majú po dava góly. Roh rozohrali Portugalci na krátko, po čom prišiel center Quaresmu a CRISTIANO RONALDO vyskočil nad Juhásza, čo znamená presnú hlavičku do siete.
    62. Cristiano Ronaldo (POR) - 3:3
     
    64
    Znova to mohlo byť o gól pre Maďarsko, ale Ákos Elek svoju obrovskú šancu nepremieňa, keďže sa po prihrávke pred Patrícia dostal k strele do žrde brány.
     
    65
    Bese vyhral súboj na hranici šestnástky, lopta sa odrazila k Szalaiovi, ktorý bol bránený Carvalhom a od jedného z tejto dvojice ide lopta tesne nad bránu Patrícia.
     
    66
    Quaresma sa veľmi dobre zorientoval chrbtom k bráne súpera, otočil sa a prehodil loptu na Ronalda pred Királyho, lenže kapitán Portugalska stál v ofsajde.
     
    67
    Quaresma sa nepresadil cez Korhuta, ktorý zrazil jeho center tak, že od nového hráča na ihrisku ide lopta za čiaru. Odkop od Királyho brány.

     
    68
    Ďalší center do šestnástky, kde kraľuje Király, prichádza od Eliseua, ale len priamo do rukavíc maďarského gólmana.
     
    69
    Guzmics veľmi dobre zastavil Ronalda po tom, ako kapitán dostal prihrávku do šestnástky a dokázal odkopnúť na aut.
     
    70
    Pepe sa pokúsil o center z hĺbky súperovej polovice do šestnástky, no nikoho nenašiel.
     
    71
    Striedanie v tíme Maďarsko: z ihriska odchádza Adam Szalai, prichádza Krisztián Németh.
     
    72
    Pepe sa pokúsil prejsť sám po krídle, no bol zastavený veľmi rýchlo. Portugalsko vďaka autu pri lopte ostáva.
     
    73
    Nani sa dostal cez Langa k centru, našiel aj hlavu Ronalda, lenže kapitán národného tímu teraz nemal dobrú pozíciu a zakončil len vedľa brány Királyho.
    Cristiano Ronaldo (POR)

     
    74
    Eliseu sa veľmi dlho pripravoval na hodenie autu od vlastnej šestnástky a keď sa mu to už podarilo, jeho spoluhráča fauloval Lang.
     
    75
    Center Vieirinhu síce vypadol zo šestnástky, ale našiel iba Sanchesa v ťažkej pozícií. Ten stratil loptu a Mário pri návrate v strede poľa fauloval.
     
    76
    Bese dostal loptu do šestnástky súpera od Németha, dostal sa cez Eliseua, ale ten ho sklzom zastavil a navyše bol maďarský futbalista v ofsajde.
    76. Cristiano Ronaldo (POR)
     
    76
    Vieirinha veľmi dobre zakombinoval, zrazeným centrom našiel nohu Ronalda a ten cez protihráča vystrelil koníčkom od zeme tesne nad bránu Királyho.
     
    77
    Nani vysunul do krídla Quaresmu, ktorý hľadal na zadnej žrdi Ronalda. Kapitán Portugalska mal dobrú pozíciu pred prázdnou časťou brány, lenže nedostal ideálny pas.
     
    77
    Quaresma získal loptu od Korhuta, trochu si ju posunul a skúsil to tvrdou ranou na vzdialenejšiu žrď, no minul ju.
     
    78
    William Carvalho poslal fantastickú kolmicu do šestnástky súpera, kde stál Quaresma, ktorý odcentroval po zemi, no Naniho ani Ronalda nenašiel.
     
    79
    Ronaldo si hodil loptu cez Juhásza, dostal sa za neho, no následne spadol na zem. Atkinson faul nepíska, pretože možno ani nebol. Ale na druhej strane, možno hej.
     
    80
    Ronaldo v postavení mimo hru, takže aj keby dlhú prihrávku dostihol, nebolo by mu to nič platné.
     
    81
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Nani, prichádza Danilo Pereira.
    Balázs Dzsudzsák (HUN), Cristiano Ronaldo (POR)

     
    82
    Quaresmov center ešte neprešiel, Vieirinhom už áno, ale lopta preletela ponad hlavu Pepeho. Sanches na druhej strane už neudržal ihrisko.
     
    83
    Striedanie v tíme Maďarsko: z ihriska odchádza Gergő Lovrencsics, prichádza Zoltán Stieber.
     
    84
    Ronaldo nedočiahol na dlhý pas dopredu, ale Joao Mário už áno. Snažil sa niečo proti dvojici súpera vymyslieť, no získal iba aut.
     
    85
    Kombinácia Portugalska s tromi hráčmi vedľa šestnástky Maďarska k ničomu nevedie, Sanchesovi obrancovia loptu odkopli.
     
    86
    Cristiano Ronaldo videl pred sebou voľný priestor a tak si do neho posunul loptu, pripravil na ľavačka, lenže priestor troch žrdí minul.
     
    87
    Oblúčik Williama Carvalha sa snažil na hranici šestnástky Renato Sanches posunul do šance na Ronalda, lenže ten bežal na inú stranu a tak sa lopta dostala ku Királymu.
     
    88
    Po nákope Királyho sa Stieber lakťom dotkol Carvalha, čo je posúdené ako faul.
     
    89
    Maďarsko fauluje aj pred vlastnou šestnástkou, tentoraz Ronalda, ktorý bude pravdepodobne zahrávať priamy kop. Presadí sa už z neho?
     
    90
    Ronaldova prudká strela z priameho kopu letí nad bránu Királyho, jeho smola z priamych kopov pokračuje.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
    Cristiano Ronaldo (POR)

     
    90+2
    Sanches fauluje pri poliacej čiare Langa na krídle, zápas sa už pomaly iba dohráva, pretože obom by remíza stačila. Maďarsko bude prvé, Portugalsko druhé a stretne sa Anglickom.
     
    90+3
    Vieirinha nakopol dlhý pas na krídlo pre Quaresmu, pred ním včas zareagoval Korhut a odkopol do bezpečia.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Tak ale pozor, nakoniec je všetko inak, pretože Portugalsko skončí až tretie, keďže Island ešte v nadstavenom čase súboja proti Rakúsku skóroval a dostáva sa pred krajinu z Pyrenejského polostrova.

    Prvým tímom skupiny F je Maďarsko, čo je jeden z najväčších šokov celého Eura. Druhý bude teda Island, ktorý sa stretne s Anglickom, tretie Portugalsko a posledné Rakúsko. (19:52:26)

    Matej Kubove

    Góly: 19. Gera, 47. Dzsudzsák, 55. Dzsudzsák – 42. Nani, 50. Ronaldo, 62. Ronaldo

    Karty:   13. Guzmics (HUN), 28. Juhász (HUN), 34. Gera (HUN), 56. Dzsudzsák (HUN)


    Maďarsko: Király – Lang, Guzmics, Juhász, Korhut – Gera (46. Bese), Pintér – Dzsudzsák (C), Elek, Lovrencsics (83. Stieber) – Szalai (71. Németh).
    Náhradníci: Dibusz, Gulácsi – Kádár, Fiola, Nagy, Németh, Böde, Kleinheisler, Nikolić, Stieber, Bese, Priskin.

    Portugalsko: Patrício – Vieirinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu – A. Gomes (61. Quaresma), W. Carvalho, Mário, Moutinho (46. Sanches) – Ronaldo (C), Nani (81. D. Pereira).
    Náhradníci: A. Lopes, Eduardo – Alves, Fonte, Guerreiro, Éder, D. Pereira, Sanches, R. Silva, Quaresma, Soares, A. Silva.

    Rozhodca: Martin Atkinson (ENG) – Michael Mullarkey (ENG), Stephen Child (ENG) – Aleksei Kulbakov (BLR) – Michael Oliver (ENG), Craig Pawson (ENG)