Sev. Írsko – Nemecko 0:1 (kon.) | Ukrajina – Poľsko 0:1 (kon.) | Chorvátsko – Španielsko 2:1 (kon.)
Česko – Turecko 0:2 (kon.)
koniec
Česko
0:2 (0:1)
Turecko
Utorok 21.06.2016, 21:00Majstrovstvá Európy • Skupina D
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Česká republika

    Veľmi náročný úvod poslal našich západných susedov do duelu s úradujúcimi obhajcami titulu spred štyroch rokov a síce so Španielmi. Možno až nečakane dlho držali svojho soka v pate, lenže všetko zvrátil tri minúty pred koncom stopér Gerard Piqué. Čechom už šanca na zvrat nezostala.

    Následne prišiel ďalší silný súper – Chorvátsko. Tu to bol od tímu okolo Luku Modriča fantastický výkon, možno najlepší na šampionáte. V 37. minúte otvoril skóre Perišič a v 59. ho navýšil Ivan Rakitič. Zdalo sa, že Česko sa už nezmôže na nič, avšak tesne po druhom presnom zásahu musel z hry odísť vodca Luka Modrič a to sa pravdepodobne ukázalo ako veľmi dôležitý fakt v českom návrate do hry, pretože Chorváti stratili svoju tvár. Najskôr znížil striedajúci Milan Škoda a v nadstavenom čase z nariadenej penalty Tomáš Necid. Všetkému však predchádzali zbytočné a absolútne nepochopiteľné výbuchy svetlíc, ktoré prichádzali zo sektoru chorvátskych fanúšikov. Tie sprevádzali aj bitky na tribunách.
     
    Turecko

    Ďalší z tímov, ktorým šampionát nevychádza. Na úvod prehra s Chorvátskom, kedy sa dokázal presadiť len jeden hráč a síce Luka Modrič fantastickou ranou z voleja spoza šestnástky.

    Druhý duel bol ešte jednoznačnejší. Chlapci od Bosporu si ani nekopli proti nechybujúcim Španielom a odišli s debaklom 0:3. Góly strieľali Alváro Morata (2) a Nolito.

    Prípadnou výhrou na Českom môžu byť Turci tretí v skupine, ale je otázne a pravdepodobne nepravdepodobné, že by s tromi bodmi postúpili ďalej.

    Sklamaním je najmä kapitán Arda Turan, na ktorého bučia pri každom dotyku s loptou vlastní fanúšikovia.
     
    Tabuľka skupiny D pred posledným kolom

    1. Španielsko 2 2 0 0 4:0 6
    2. Chorvátsko 2 1 1 0 3:2 4
    3. Česko 2 0 1 1 2:3 1
    4. Turecko 2 0 0 2 0:4 0
     
    Úvodné zostavy:

    Česká republika: Čech (C) – Kadeřábek, Sivok, Hubník, Pudil – Pavelka, Plašil – Dočkal, Darida, Krejčí – Necid.
    Náhradníci: Koubek, Vaclík – Gebre Selassie, M. Kadlec, Limberský, Suchý, Kolář, Skalák, Josef Šural, Lafata, Milan Škoda.

    Turecko: Babacan – Gönül, Topal, Balta, Köybaşı – Mor, Tufan, Arda Turan (C), Inan, Şen – Yılmaz.
    Náhradníci: Kivrak, Tekin – Çalık, Erkin, Kaya, Özbayraklı, Çalhanoğlu, Malli, Özyakup, Şahan, Şahin, Tosun..
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Rozohrávku mali českí hráči a tí začínajú prvou akciou po pravom krídle, ktorá po centri Plašila rohovým kopom.
     
    1
    Česko rozohralo na krátko a následne prišiel center hľadajúci Hubníka, lenže ten na loptu tesne nedoskočil.
     
    2
    Ďalší center do šestnástky Turecka, avšak tentoraz neprešiel, pretože Pudil poslal veľmi nízky pas.
     
    3
    A práve Pudil zastavil akciu súpera faulom v strede poľa. Turci sa dožadujú karty, ale tá pre českého obrancu neprichádza.
     
    4
    Turci majú veľké problémy s rozohrávkou, no Krejčí dostal pas na krídlo pomerne náročný, takže mu lopta ušla za autovú čiaru.
     
    5
    Plašil v náročnej pozícií pri autovej čiare na poslednú chvíľu udržal loptu, ktorá sa následne dostala do šestnástky na Necida. Útočník bol z uhlu a tak ešte centroval, lenže Darida sa k strele nedostal.
     
    6
    Gonul dostal loptu k postrannej čiare, kde bol okamžite zdvojený Krejčím a Pudilom, takže za aut môže byť veľmi rád.
     
    7
    Burak Yilmaz sa sťažuje a pýta si faul pred šestnástkou Česka po tom, ako sa zrazil so Sivokom a ostal ležať na zemi, ale hlavný arbiter mlčí.
     
    8
    Yilmaz si pekne nabehol za defenzívu súpera a dostal tam loptu od Ardu Turana, avšak pred hrotovým útočníkom včas zakročil brankár Petr Čech.
     
    9
    Tureckí fanúšikovia pískajú na českých futbalistov, ktorí držia loptu a pomaly si ju rozohrávajú na vlastnej polovici.
     
    10
    Turecko dalo gól!
    Vôbec prvý gól Turecka na šampionáte prichádza po skvelej akcii mladého Emreho Mora, ktorý odcentroval z krídla a BURAK YILMAZ nedal Petrovi Čechovi pri prvej žrdi šancu.
    10. Burak Yılmaz (TUR) - 0:1
     
    11
    Turecko ide do ďalšieho útoku a opäť centroval Emre Mor, tentoraz našiel iba hlavu stopéra Sivoka.
     
    12
    Arda Turan vo svojej ofenzívnej akcii nepochodil, prihrávkou našiel iba brankára Česka Čecha.
     
    13
    Kombinácia Česka na pravej strane je vytláčaná hráčmi Turecka smerom k bráne Čecha, ale nakoniec prišla kolmica za obranu, no veľmi dlhá a nik ju nestihol.
     
    14
    Po dobrej pasáži sa hra mierne upokojila, ale zdá sa, že to bude len chvíľkový stav a oba tímy opäť pôjdu do všetkého po hlave.
     
    15
    Pudilov center sa k Necidovi nedostal, toho odstavila dvojica stopérov Turecka a nechali loptu prejsť k brankárovi Babacanovi.

     
    16
    Daridovi sa otvoril priestor na hranici šestnástky a tak prevetral svoju ľavačku. Tečovaná strela končí rohom.
     
    17
    Obrovská šanca stopéra Sivoka, ktorý vyskočil najvyššie, ale trafil presne do žrde Babacanovej brány. Necidovi pri pokuse o dorážku do prázdnej brány loptu ušla.
    17. Tomáš Sivok (CZE)
     
    18
    Dočkal išiel veľmi nebezpečne do súboja sklzom s Ardom Turanom, oboma nohami dopredu, ale karta mu udelená nie je.
     
    19
    Volkan Sen poslal loptu za defenzívu súpera pre Mora, ktorý sa dostal k strele z uhlu, no bránu minul a navyše stál v ofsajde.
     
    20
    Burak Yilmaz potrebuje ošetrenie po tom, ako sa v strede poľa dostal do nešťastného súboja s jedným českým hráčom, ale bude pokračovať v hre.
     
    21
    Emre Mor si hodil po prihrávke loptu cez Kadeřábka, ktorý ho cez seba nepustil len za cenu faulu a tak pre Turecko príde priamy kop z dobrej pozície.
     
    22
    Pripravený Selcuk Inan, rozohrávka sa mierne naťahuje.
     
    23
    Strela záložníka Galatasarayu však trafila iba múr, konkrétne útočníka Tomáša Necida. Následne práve Inan nepríjemne zrazil na Plašila, ktorý ostáva otrasený.
     
    24
    Plašil predviedol perfektnú prihrávku na hranicu malého vápna pre Kadeřábka, ktorý asi mal prihrávať pred bránu do streleckej pozície na spoluhráčov, ale rozhodol sa sám strieľať a Babacan skvele zasiahol.
    24. Pavel Kadeřábek (CZE)
     
    25
    Okamžite po rohu sa ešte nič nezrodilo, ale potom prišla lopta na druhú stranu šestnástky, kde Krejší vyhral hlavičkový súboj a Tomáš Necid spred malého vápna zakončoval tesne vedľa.
    25. Tomáš Necid (CZE)
     
    26
    Burak Yilmaz dostal loptu na hrot, sklepol ju pre Volkana Sena a ten vystrelil veľmi dobre, iba tesne vedľa brány Čecha, no z ofsajdu.
     
    27
    Emre Mor išiel dopredu po faule v strede poľa po krídle, na druhom mal doch úplne voľných spoluhráčov, lenže mladík neprihrával a spravil tak až veľmi neskoro, keďže už sa českí hráči stihli vrátiť.
     
    28
    Pavelka zastavil akciu súpera na vlastnej polovici, snažil sa prejsť dopredu na vlastnú päsť, no zamotal sa a tak musel prihrať na stopérov.
     
    29
    Pätička Ardu Turana bola asi jeho najlepším momentom na tomto Eure, ale nakoniec k ničomu neviedla, keďže Yilmazovi Česi loptu odkopli do autu.
     
    30
    Dočkal chcel rýchlo rozohrať po faule Tufana, ale ten sa mu postavil pred loptu a tak ho záložník napálil. Toto mala byť žltá karta, ktorá neprichádza.

    Turkey vs Czech Republic #euro2016 #euro #TUR #CZE #turkey #czechrepublic

    Fotka zveřejněná uživatelem Top Soccer.co (@top_soccer.co),

     
    31
    Arda Turan prešiel veľmi dobre dopredu a zo stredu poľa sa pokúsil oblúkom za defenzívu nájsť na krídle nabiehajúceho Sena, ktorému loptu zobral Čech.
     
    31
    Obrovská šanca českého tímu ostáva nevyužitá. Center sprava ešte Balta odvrátil, ale následný zľava predĺžil ako Pudil, tak aj Necid na Kadeřábka, ktorý ostal zabudnutý na zadnej žrdi, lenže bránu tesne minul.
     
    32
    Ďalšia ofenzívna snaha českého tímu končí odpískaným aj odmávaným ofsajdom, v ktorom sa po odkope Čecha ocitol Tomáš Necid.
    32.
     
    33
    Koybasi dostal dlhú loptu na krídlo, nedokázal ju zachytiť na hracej ploche, podarilo sa mu to len za postrannou čiarou.
     
    34
    Žltú kartu dostáva Ismail Köybaşı (Turecko).
     
    35
    Česi rozohrali priamy kop od postrannej čiary na krátko, Plašil si vymenil loptu s Dočkalom, no center druhého menovaného neprešiel a následne Česko o loptu prišlo.
     
    36
    Kadeřábek však teraz dokázal prudko odcentrovať, ale našiel iba hlavu stopéra Baltu, ktorý odvrátil do bezpečia a založiť kontru Turecka.
     
    36
    Žltú kartu dostáva Jaroslav Plašil (Česká republika).
     
    37
    Rýchly Dočkal na krídle nevymyslel nič, pretože sa k nemu zozadu priblížil súper a loptu mu poľahky zobral.
     
    38
    Plašil dostal dosť priestoru pred šestnástkou súpera a tak sa odhodlal k zakončeniu, ktoré letelo veľmi prudko pod brvno brány Babacana. Ten dokázal vyraziť do bezpečia.
    38. Jaroslav Plašil (CZE)
     
    39
    Selcuk Inan poslal perfektnú kolmicu na Yilmaza do úniku, lenže našiel päty svojho spoluhráča. Toto bola veľká škoda.
     
    39
    Žltú kartu dostáva David Pavelka (Česká republika).
     
    40
    Center českého tímu zľava sa neujal, pretože Necida dokázala postrážiť dvojica súperov. Turecko však v strede poľa zásluhou Sena fauluje Kadeřábka.
     
    41
    Sivokov center hľadal Necida, ten si pomohol faulom na brankára Babacana a preto je aj táto akcia českého tímu zastavená a nevedie k ničomu.
     
    42
    Turecko kombinuje v strede poľa už veľmi dlhý čas a českým hráčom ani na kus nepožičia loptu. Všetko je to nakoniec prerušené ofsajdom Sena.
     
    43
    Ďalší faul na Emreho Mora, tento mladík hrá dnes skvele a môžeme od neho čakať veľké veci. Pavelka ho potiahol za ruku a tento český záložník už žltú má.
     
    44
    Turecko sa teda zase vracia k svojej hre z posledných minút s loptou na nohe, ktorá sa mu opäť darila, až lopta našla Yilmaza. Teraz mu ušla do autu.
     
    45
    Kadeřábek dostal prihrávku na hranicu šestnástky, dokázal odcentrovať do nej, ale prihrávka presná nebola. Mor mohol ísť do rýchlej kontry, nepresne prihrával na Ardu Turana.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45+1
    Tomáš Sivok ešte po rohu Španielska vystrelil z voleja, jeho rana skončila nad bránou Babacana.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Turecko zatiaľ predvádza svoj najlepší výkon na turnaji, ale aj tak nie je jednoznačným pánom na ihrisku, aj keď vyhráva a hrá dobre. Jediný gól strelil Burak Yilmaz po prihrávke asi najlepšieho hráča na ihrisku Emreho Mora.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Ofenzívny faul Pavelku na Ardu Turana v hlavičkovom súboji ukončil ofenzívnu snahu českého tímu na polovici súpera.
     
    47
    Selcuk Inan síce odobral loptu Necidovi, ale stúpil mu pri tom na nohu, čo hlavný arbiter neprehliadol a odpískal faul.
     
    47
    Rýchly tureckí prechod dopredu takmer znamenal obrovskú šancu, keďže Burak Yilmaz už upaľoval za loptou za obranu, no tú dostal do ofsajdového postavenia.
     
    48
    Nepresná prihrávka českých hráčov pred šestnástkou súpera znamená, že lopta sa dostala do rukavíc Babacana, lenže po jeho výkope bude nasledovať iba odkop od Čechovej brány.
     
    49
    Žltú kartu dostáva Hakan Balta (Turecko).
     
    50
    Česko sa dostalo po faule Baltu k priamemu kopu, ale Dočkalov pas neznamenal nič a navyše sa traja hráči veľmi nepríjemne zrazili. Ide o Sivoka, Gonula a Pavelku.
     
    51
    Turecký obranca Gonul potrebuje ošetrenie, pretože mu z hlavy tečie krv, zatiaľ čo českí hráči sú len mierne otrasení, ale ošetrenie nepotrebujú.
     
    52
    Gonul dochádza za čiaru, ale krv mu ešte kvapká. Zdá sa však, že sa to zalepí a pravý bek bude pokračovať v hre.
     
    53
    Pudil dostal pas cez šírku ihriska a z prvej poslal do šance Krejčího, ktorý vnikol do malého vápna z krídla, no ani nevystrelil, ani neprihral. Našiel iba rukavice Babacana.
     
    54
    Tureckí hráči získali rohový kop, zatiaľ čo Gonul sa ešte nemôže vrátiť do hry, pretože z neho stále tečie krv. Roh ale dobre nedopadol, Čech chytil loptu do rukavíc.
     
    55
    Dočkalov center poslal Balta len pred seba, kde číhal Necid, ale dobre zareagoval Babacan a vybehol. Navyše bol Čechom faulovaný.
     
    56
    Darida našiel na krídle Dočkala, ktorého ale zdvojili obrancovia Turecka a odkoplu mu loptu na rohový kop.
     
    57
    Striedanie v tíme Česká republika: z ihriska odchádza David Pavelka, prichádza Milan Škoda.
     
    57
    Centrovaná lopta našla iba Hakana Baltu a ten poslal loptu preč. Pudil následne nedovolil prihrávkou na Čecha založiť Turkom protiútok.
     
    58
    Darida mal vedľa šestnástky súpera dosť veľa priestoru a preto sa odhodlal k centru, ktorým našiel iba Baltu.
     
    58
    Turecko sa dostalo do situácie troch na dvoch, celú akciu ťahal Emre Mor, ktorý sa nakoniec aj dostal k strele, keď si potiahol loptu z krídla na os ihriska do šestnástky, ale prestrelil.
     
    59
    Šanca aj na druhej strane. Dočkal získal loptu pri bránkovej čiare, prihral na šestnástku Daridovi, avšak strela záložníka Herthy po zemi k žrdi nemala dostatok razancie.
     
    60
    Striedanie v tíme Turecko: z ihriska odchádza Volkan Şen, prichádza Oğuzhan Özyakup.
     
    61
    Tomáš Necid dostal loptu po vyhranom súboji až pred šestnástku súpera, odkiaľ napriahol a krížnou strelou mieril po zemi na vzdialenejšiu žrď, avšak Babacan dobre zasiahol.
     
    62
    Gonul dlho váhal s autom, až ho hodil na Buraka Yilmaza a ten dokázal získať rohový kop.
     
    62
    Inanov rohový kop našiel hlavu Ardu Turana, ktorý nepatrí k najlepším hlavičkárom a preto namieril len vedľa brány.
     
    63
    Necid prehral hlavičkový súboj s obrancami súpera a navyše aj fauloval, Turecko môže v pokoji založiť akciu.
     
    64
    A to sa aj famózne podarilo, pretože Arda Turan sa už rútil za defenzívu na Čecha, no prerušil ho ofsajd. Tam ale Turek určite nebol, Terim sa zlostí oprávnene.
     
    65
    Turecko dalo gól!
    Všetko je ale vykompenzované, ak to tak môžem napísať, pretože po centri Inana do šestnástky sklepol loptu Mehmet Topal pre OZANA TUFANA a ten trafil spoza dvoch hráčov parádne do vinklu Čechovej brány.
    65. Ozan Tufan (TUR) - 0:2
     
    66
    Z tribún sa však opäť dostali na ihrisko svetlice a dym zakryl mnohým fanúšikov výhľad. Dúfajme, že teraz to nedopadne ako v dueli Česka a Chorvátskom.
     
    67
    A verte, alebo nie, Turecko hralo prvé dva zápasy hrozne, tento im môže stačiť na postup. Ak udržia tri body a minimálne tento náskok, tak sa dostanú pred Albánsko a zajtra keby nevyhrá ani jeden z dvojice Švédsko – Írsko, môže byť Turecko medzi štyrmi najlepšími z tretích miest.
     
    68
    Centrovaná lopta do šestnástky Českej republiky bola veľmi rýchly odvrátená, k zakončeniu sa Turci nedostali, zatiaľ čo ich diváci hučia o sto šesť.
     
    69
    Striedanie v tíme Turecko: z ihriska odchádza Emre Mor, prichádza Olcay Şahan.
     
    70
    Ofenzívny faul českých hráčov, brankár Babacan sa s rozohrávkou logicky neponáhľa a snaží sa nazbierať sekundy.
     
    71
    Striedanie v tíme Česká republika: z ihriska odchádza Ladislav Krejčí, prichádza Josef Šural.
     
    72
    Turecko kombinuje pred šestnástkou súpera, no nedarí sa mu, ale nechce, ísť až do finálnej fázy za každú cenu. Radšej podrží loptu ďalej od Čechovej brány.
     
    73
    Po dlhšom čase sa Česko dostalo k lopte, bolo to po dlhom nákope na hrot, ktorý predĺžil Sivok svojmu brankárovi.
     
    74
    Darida si dlho pripravoval center z krídla, ale keď sa k nemu nakoniec odhodlal, poslal ho veľmi nepresne ďaleko od brány Babacana.
     
    75
    Turci sa bavia futbalom, kontrolujú hru a držia súpera na šachu. Center sprava našiel hlavu Turana, ktorý sa zavesil do vzduchu cez Kadeřábka, ale mieri hlavou nad.
     
    76
    Kadeřábek zatlačil na Koybasiho, donútil ho k zaváhaniu, ale ľavý bek Turecka všetko nakoniec zvládol a so spoluhráčmi odpratal loptu do bezpečia.
     
    77
    Fantastické choreo na tribúne, kde sú tureckí fanúšikovia. Svietia mobilmi a vyzerá to naozaj zaujímavo.
     
    78
    Necid takmer dočiahol na prudký center po zemi, ktorý preletel celým malým pokutovým územím. Následný roh skončil na hlave Sivoka a ten mieri nad bránu Babacana.
     
    79
    Burak Yilmaz si spracoval loptu chrbtom k súperovi vedľa šestnástky Česka a chcel nazbierať nejaké tie sekundy, avšak pomáhal si rukami a preto mu je odpískaný faul.
     
    80
    Čechov dlhý výkop síce Škoda vyhral, no loptu poslal len k Topalovi, ktorý ju poslal ďaleko preč.
     
    81
    Turecko zas mohlo ísť dopredu, no snažilo sa ešte podržať loptu, čo sa teraz nezdalo, ako najlepšie, pretože Česi získali loptu a Darida vypálil nepríjemne spoza šestnástky. Babacan dokázal vyraziť do bezpečia.
     
    82
    Turecko sa snaží držať loptu na polovici súpera, čo sa mu aj darí a zbiera sekundy.
    82. Vladimír Darida (CZE)
     
    83
    Dokonca mohli aj zvýšiť, pretože lopta sa dlho pohybovala neorganizovane v šestnástke súpera, kde nakoniec z hranice šestnástky zakončoval Olkay Sahan tesne vedľa.
     
    84
    Hubník bol pri bránkovej čiare faulovaný Ozyakupom. Hviezd prišiel neskoro, no predsa a preto dopredu nakopne Petr Čech.
     
    85
    Škoda dostal loptu pomedzi nohy jedného z Turkov do šestnástky na Daridu a nabehol si na center, ale Babacan poslal na roh.
     
    85
    Rohový kop k ničomu nevedie, ale neujal sa ani protiútok. Sahan získal aspoň aut a udržal cenné sekundy.
     
    87
    Žltú kartu dostáva Josef Šural (Česká republika).
     
    88
    Rýchla kontra po zlej prihrávke Sahana sa neujala, Balta výborne vystúpil, loptu zobral a opäť poslal dopredu svojich.
     
    89
    Necid fauloval Tufana a čas sa Čechom neuveriteľne rýchlo kráti, zatiaľ čo Chorvátsko gólom Perišiča vedie v závere na Španielskom 2:1.
     
    90
    Striedanie v tíme Turecko: z ihriska odchádza Burak Yılmaz, prichádza Cenk Tosun.
    Striedanie v tíme Česká republika: z ihriska odchádza Jaroslav Plašil, prichádza Daniel Kolář.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    90+2
    Tosun mohol byť taktiež v streleckej listine, ale jeho strela spoza šestnástky, kde mal veľa miesta, išla vedľa brány Petra Čecha.
     
    90+3
    Centrovaná lopta do šestnástky Turecka síce narobila problémy obrany tímu od Bosporu, ale nakoniec prichádza faul aj ofsajd v podaní Škodu.
     
    90+4
    Necid fauluje a nepresadil sa v ofenzívnom hlavičkovom súboji, po výkope Čecha. Turecko už hlavne na tribúnach oslavuje.
     
    90+5
    Necid ešte akrobaticky hľadal Šurala v šestnástke súpera, lenže to sa mu nepodarilo, pretože nového hráča postrážil Koybasi.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Turecko bolo sklamaním celého turnaja, vo vlastnej krajine sa jeho hráčom smiali a kritizovali o sto šesť, teraz žije jeho šanca pobiť sa o čo najlepší výsledok vo vyraďovacej fáze. Až zápasy v ďalších skupinách rozhodnú, či to tak, bude.

    Česko naopak ide domov, končí posledné. Je možné, že by si všetko šťastie vypálili v dueli s Chorvátskom? V konenčnom dôsledku je to jedno, pretože sa na tom už nič nezmení. (22:54:26)

    Matej Kubove

    Góly: 10. Yılmaz, 65. Tufan

    Karty:   36. Plašil (CZE), 39. Pavelka (CZE), 87. Josef Šural (CZE) – 34. Köybaşı (TUR), 49. Balta (TUR)


    Česko: Čech (C) – Kadeřábek, Sivok, Hubník, Pudil – Pavelka (57. Milan Škoda), Plašil (90. Kolář) – Dočkal, Darida, Krejčí (71. Josef Šural) – Necid.
    Náhradníci: Koubek, Vaclík – Gebre Selassie, M. Kadlec, Limberský, Suchý, Kolář, Skalák, Josef Šural, Lafata, Milan Škoda.

    Turecko: Babacan – Gönül, Topal, Balta, Köybaşı – Mor (69. Şahan), Tufan, Arda Turan (C), Inan, Şen (60. Özyakup) – Yılmaz (90. Tosun).
    Náhradníci: Kivrak, Tekin – Çalık, Erkin, Kaya, Özbayraklı, Çalhanoğlu, Malli, Özyakup, Şahan, Şahin, Tosun.