Prešov – Sereď 3:0 (kon.) | Nitra – Lok. Košice 4:1 (kon.)
koniec
FC Tatran Prešov
3:0 (2:0)
ŠKF Sereď
Piatok 10.06.2016, 17:00 • 1. FC TATRAN PREŠOV • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    84
    A tréner Stanislav Varga posiela do hry aj Filipa Vodu, ktorý na záverečných šesť minút zápasu zaujme na ihrisku miesto Petra Katonu.
     
    78
    A do hry v záverečných minútach zasiahne aj Viliam Macko, ktorý na ihrisku vystrieda Lukáša Hrušku.
     
    75
    Denis Bosý teraz v strede ihriska tvrdo atakoval Patrika Jacka, za čo od hlavného rozhodcu Jozefa Pavlíka vidí žltú kartu.
     
    73
    ŠKF Sereď posiela na ihrisko čerstvé sily. Do hry sa dostane Abdul Sani Murati. Martin Mečiar sa porúča z ihriska.
     
    68
    Prešov dal gól!
    A je to ďalší gól v sieti Serede! Prešov vyhráva už rozdielom triedy, keď sa strelecky presadzuje LUKÁŠ MICHERDA. Ten si nikým spracoval prihrávku v šestnástke, pozrel sa na postavenie brankára Kopeckého a nekompromisne poslal loptu za jeho chrbát.
     
    67
    Sereď posiela na ihrisko čerstvé sily. Do hry sa dostáva Boženík na úkor Mateja Lovása.
     
    61
    Z ihriska sa po šesťdesiatich minútach porúča Richard Kačala, ktorý má za sebou vydarený zápas. Jeho miesto na trávniku zaujme Lukáš Micherda.
     
    60
    Za svoj sklz voči Richardovi Kačalovi vidí hosťujúci hráč Martin Mečiar žltú kartu.
     
    57
    Jacko teraz dlhou loptou vyzval do šance Tubonemiho, ten ušiel súperovej obrane, brankára Kopeckého sa napokon snažil prekvapiť strelou bez prípravy, no jeho ľavačka skončila tesne mimo ľavej žŕdky.
     
    47
    Tubonemi sa teraz v šestnástke pekne zbavil dvoch súperových hráčov, svoju akciu chcel vyšperkovať prihrávkou na osamoteného Hrušku, no jeho úmysel prečítal posledný brániaci hráč Serede, ktorý tak znemožnil Prešovčanom ísť do trojgólového vedenia.
     
    46
    V zostave Serede došlo k jednej zmene. Marcely Chynoradského nahradí Juraj Benko.
     
    43
    Prešov dal gól!
    A Prešov vedie 2:0! Hostia nedokázali odolať vynikajúcemu pressingu domáceho celku a dopustili sa veľkej chyby. PETER KATONA sa s loptou na nohe vrútil do šestnástky, položil si brankára Kopeckého a po kľučke do strany bez väčších problémov poslal loptu medzi tri žrde.
     
    37
    A ďalšia veľká šanca Prešova. K lopte sa dostal Lukáš Hruška, ktorý mal dostatok šancu na zakončenie. Loptu sa snažil usmerniť pod hornú žŕdku, no jeho pokus napokon skončil nad bránou Serede.
     
    35
    Bartek dnes hrá skutočne vydarený zápas a je jedným z najlepších hráčov na ihrisku. Po štandardnej situácii v podaní Keresteša si zbehol na center a už už strieľal loptu do brány, no brankár Kopecký vlastným telom zamedzil prešovskému hráčovi v skórovaní.
     
    32
    A ďalšia obrovská šanca Prešovčanov. Tubonemi teraz chcel krásnym spôsobom prelobovať brankára Kopeckého, diváci už vstali zo sedadiel a oslavovali druhý gól, no napokon hosťujúca obrana situáciu zvládla a svojmu súperovi nedovolila odskočiť na rozdiel dvoch gólov.
     
    28
    Kačala mal teraz na kopačke stopercentnú gólovú šancu. Rútil sa sám na bránu, chýbalo mu už len prekonať brankára Kopeckého, no ten prečítal úmysle prešovského hráča a loptu vyrazil na roh.
     
    17
    Prešov dal gól!
    A je to gól! Prešovčania otvárajú skóre dnešného stretnutia. Strelecky sa presadil JAKUB BARTEK, ktorý sa dokázal uvoľniť v šestnástke súpera a peknou strelou usmernil loptu k ľavej žŕdke. Brankárovi Kopeckému neostávalo nič iné len očami sledovať loptu smerujúcu do brány.
     
    16
    Prešov si teraz vypracoval vynikajúcu príležitosť na skórovanie. Po rýchlom protiútoku sa do zakončenia dostal Kačala, jeho strelu ale brankár Kopecký vyrazil na roh.
     
    14
    Martin Mečiar svoj priamy kop zhruba z 25 metrov zahral skutočne parádne, no Jozef Talian si s jeho falšom napokon poradil a loptu vyrazil na roh.

    Dávid Lech


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Tatran Prešov. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 17. Bartek, 43. Katona, 68. Micherda

    Karty:   60. Mečiar (SER), 75. Bosý (SER)


    FC Tatran Prešov: Talian – Bujňák, Petko, P. Jacko (C), Tubonemi, Kačala, Dzurík, Katona, Keresteš, Hruška, Bartek
    Náhradníci: Ferenc – Cicman, Macko, Voda, Micherda, Luberda, D. Jacko

    ŠKF Sereď: Kopecký – Chynoradský, Kotora, Mečiar, Jankto, Čertík, Loduha (C), Vindiš, Bosý, Lovás, Djiby Ba
    Náhradníci: Mashike Sukisa, Benko, San Murati, Boženík, Šálka

    Rozhodca: Pavlík – Bobko, Bednár

    Diváci: 3164