Tlač. konferencia OZ Ľubomír Višňovský deťom (kon.) | Tisková konference ke 12. ročníku mezinárodního te (kon.)
koniec udalosti
Tlač. konferencia OZ Ľubomír Višňovský deťom

Utorok 07.06.2016, 10:00Tlačové konferencie
     
    Ďakujem za pozornosť, prajem príjemný deň. (10:18:24)
     
    "Najťažšie bude prehovoriť Žiga Pálffyho (úsmev)."
     
    "Rozmýšľam, že počas rozcvičky bude mať každý hráč číslo 17, tieto dresy by išli do dražby."
     
    "Výťažok zo vstupného pôjde na charitatívny projekt." L. Wagnerová
     
    "Bude autogramiáda v Centráli o 17:30 so zopár chalanmi. Taká celodenná akcia. Zručnosť, presnosť streľby. Malé detičky asi odohrajú nejaký zápas. Všetko je v príprave, premýšľam nad tým. Vstupné je symbolicky 17 euro, viete prečo, lístky sú už v predaji."
     
    Ľ Višňovský:
    "Bude tam Lipiansky, Hreus, Cíger, Jendek, Gáborík, Hossa, Sekera, Šatan, Bondra Stümpel atď. Bude to nabitý výber. Diváci sa majú na čo tešiť. Začnem hrať v jednom tíme, potom sa vymením. "
     
    P. Podhradský:
    "Tiež som vďačný za pozvanie, dúfam však, že ja ešte nejakú tú sezónu potiahnem. Vybavím si na Ľubovu 40-ku voľno, kdekoľvek budem hrať. Verím, že ešte veľa s nami prežije. Niečo sa končí, niečo nové sa pre neho začne."
     
    R. Kapuš:
    "Veľmi rád som prijal pozvanie, prežili sme s Ľubom spolu dosť, či už v klube, v reprezentácii, na sústredení v Tatrách. Pamätám si Ľuba ako malého chlapca, keď prišiel na prvý tréning, aký bol vystrašený, zabudol si namontovať mriežku, bolo to také úsmevné."
     
    Ľ. Višňovský:
    "Vítam Vás. Robím rozlúčkový zápas 11. augusta. Vyberám si chalanov, ktorí si zahrajú proti chalanom zo Slovanu Bratislava, je to na mne, všetci tam žiaľ byť nemôžu. Začne sa 20:30. Bude to aj charitatívna akcia, budeme rozdávať peniaze a materiálne zabezpečenie pre mladých hokejistov. Vytvorili sme združenie, vytvorila sa komisia. Dúfam, že to vyjde a bude to pre všetkých dobrá akcia. Vítam aj R. Kapuša a P. Podhradského."
     
    L. Wagnerová ďakuje partnerom OZ.
     
    Čakáme na príchod aktérov, o malú chvíľu sa tlačová konferencia začne.
     
    Vitajte na tlačovej konferencii OZ Ľubomír Višňovský deťom.
    Občianske združenie založil Ľubomír Višňovský s cieľom podať pomocnú ruku mladým talentovaným hokejistom pri rozbehu ich hokejovej kariéry. Predstaví nám koncept tohto charitatívneho projektu.

    Zároveň uvedie hokejový zápas FINÁLE #17: Legendy Slovana vs Zlatí chlapci, ktorým sa s fanúšikmi rozlúči so svojou profesionálnou aktívnou kariérou.

    Tlačovej konferencie sa zúčastnia aj hokejisti Peter Podhradský, Richard Kapuš. Členky združenia OZ Ľubomír Višňovský deťom – Linda Wagnerová a Denisa Stankovičová.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 10:00.

    Daniela Mesíková