Lok. Košice – Slovan Bratislava U21 4:0 (kon.) | Bardejov – Nitra 3:1 (kon.) | Sereď – L. Mikuláš 1:4 (kon.)
Košice – Pohronie 0:1 (kon.)
koniec
FC Lokomotíva Košice
4:0 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava U21
Sobota 04.06.2016, 17:00 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    89
    Lokomotíva Košice dala gól!
    A Zajac napokon výraznou mierou prispel aj k štvrtému gólu Košíc – a to zrejme bude posledný klinec do rakvy Slovana Bratislava. Hostia odchádzajú z metropoly východu absolútne ponížení a s obrovským debaklom, postaral sa o to RADOSLAV ČLOVEČKO.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Nedorost (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    80
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kamenec, prichádza Boňko.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Hejnus (FC Lokomotíva Košice).
     
    78
    Počet divákov ale absolútne nezodpovedá atmosfére, ktorá na štadióne vládne. V útulnom stánku sledujeme neustále povzbudzovanie domácej Lokomotívy, ktorej sa v takomto prostredí musí hrať skutočne dobre.
     
    77
    Dnešné stretnutie sleduje 150 divákov.
     
    76
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Lády, prichádza Hrnčár.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Pavúk, prichádza Jass.
     
    70
    Do konca zápasu ostáva ešte 20 minút. Práve sme boli svedkami vtipného a netradičného momentu, kedy si Pavol Šuľák prezul kopačky počas hry.
     
    69
    Po peknej prihrávke Zajaca mohol vo vápne páliť Pavúk, avšak mladý futbalista v službách Lokomotívy Košice vo vápne nešťastne spadol a o loptu tak prišiel. Valašik, ako aj obrana Slovana, teraz mal šťastie.
     
    68
    Domáci fanúšikovia sa dnes bavia futbalom. A bodaj by nie, veď Košice vedú nad rivalom z Bratislavy o tri góly a na trávniku si stále robia, čo sa im zachce. Slovan je dnes absolútne bezmocný.
     
    67
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kolek, prichádza Hloušek.
     
    62
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Tichý, prichádza Mašulovič.
     
    59
    Mohlo to byť 4:0 – a mohol to byť hetrik Adriána Leška! Ten sa objavil vo vápne Slovana ako blesk z jasného neba a okamžite pálil po zemi, našťastie pre hostí jeden z obrancov zapracoval tesne pred bránkovou čiarou a loptu zastavil.
     
    58
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Kurčík, prichádza Nedorost.
     
    58
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Absolútna deštrukcia bratislavského Slovana pokračuje aj naďalej. Vygumovaný celok z hlavného mesta prehráva o tri góly, výstavným gólom do pravej šibenice sa o to postaral PATRIK ZAJAC.
     
    55
    Teraz to už domácim vyšlo. Adrián Leško chce dnes veľmi zavŕšiť hetrik, aj preto sa odvážil k strele spoza pokutového územia, avšak táto smerovala len do obrany bratislavského celku.
     
    52
    Košičania sa dostali s loptou až pred Valašika, kde sa Pavúk snažil prestrčiť svoju prízemnú prihrávku na Zajaca. Nanešťastie pre Košice ostalo len pri pokuse. Ak by lopta ku kapitánovi skutočne prešla, Valašik mohol po tretíkrát kapitulovať.
     
    50
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku. Košice si tam vytvorili šancu na strelenie tretieho gólu. Túto akciu zakončil strelou Človečko, ktorého dobrú ranu dokázal Valašik pokryť.
     
    44
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Košice sa tešia aj z druhého gólu a zaslúžene si poisťujú svoje vedenie. Slovanisti sú v smútku, naopak, ADRIÁN LEŠKO má dôvod na oslavu. Je totiž veľmi blízko hetriku!
     
    40
    Lokomotíva bude zahrávať štandardnú situáciu zo zaujímavej pozície!
     
    39
    Žltú kartu dostáva Kurčík (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    38
    Košičania boli veľmi blízko druhému gólu, po centri od rohovej zastávky chcela obrana Slovana loptu upratať do bezpečia, napokon ju ale sama poslala do brvna Valašikovej brány.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Molnár (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    26
    V tomto prípade bol najúspešnejší Valašik, ktorý vletel do hlavičkového súboja nebojácne ako superman a loptu svojou ľavou rukou vytlačil aspoň za hranicu pokutového územia.
     
    20
    Lokomotíva bude zahrávať štandardku z veľmi výhodnej pozície.
     
    19
    Lokomotíva zahrávala štandardnú situáciu z pomerne veľkej vzdialenosti, aj napriek tomu sa ale postarala o kvalitný center. Ten dopadol priamo do „ohňa“, kde ešte domáci dokázali zakončiť. Lopta ale smerovala len do stredu brány, kde si už Valašik dal pozor.
     
    18
    Žltú kartu dostáva Morócz (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    15
    A pozrime sa na to! Lokomotíve to dnes smerom dopredu skutočne ide, potvrdil to aj Zajac, ktorý naslepo našiel Človečka. Valašik si s celou situáciou napokon poradil, keď ranu Človečka vykopol do bezpečnej zóny.
     
    10
    Z prvého polčasu ubehlo už 10 minút, v Košiciach dnes vládne skutočne skvelá atmosféra. A to aj napriek tomu, že na štadióne sa zišli skutočne len tí najvernejší. Domáci fanklub vytvára atmosféru, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani Fortunaligisti.
     
    8
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Hra mačky s myšou sa inak, ako gólom Košíc, snáď ani skončiť nemohla. Na veľkú radosť domácich fanúšikov sa Lokomotíva pomerne rýchlo ujíma vedenia, postaral sa o to ADRIÁN LEŠKO.
     
    7
    Košice si so Slovanom robia doslova čo chcú, oheň na streche musel v tomto prípade hasiť Valašik, ktorý veľmi vysoko vybehol zo svojej brány a loptu poslal aspoň do autu.
     
    6
    Domáci to dnes vzduchom skutočne vedia, Slovan mal ale v tomto prípade smolu, že lopta prekĺzla pomedzi hlavy Človečka a Šuľáka a ani jeden z menovaných tak nedokázal presvedčivejšie zakončiť.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC Lokomotíva Košice. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Leško, 44. Leško, 58. Zajac, 89. Človečko

    Karty:   79. Hejnus (LKE) – 18. Morócz (SBB), 38. Molnár (SBB), 39. Kurčík (SBB), 86. Nedorost (SBB)


    FC Lokomotíva Košice: Kira – Kamenec (80. Boňko), Horváth, Šuľák, Hejnus, Harvila, Človečko, Zajac (C), Pavúk (75. Jass), Kolek (67. Hloušek), Leško
    Náhradníci: Kinský – Jass, Hloušek, Šipoš, Boňko, Kerpčár

    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašik – Lády (76. Hrnčár), Kurčík (58. Nedorost), Antálek, Molnár, Sabo (C), Malý, Tichý (62. Mašulovič), Morócz, Pinte, Petreje
    Náhradníci: Hrnčár – Nedorost, Mašulovič

    Rozhodca: Michlian – Kováč, Galo – Ochotnický