Dánsko – Česko 2:1 (3:1 po s.n.) | Nemecko – USA 3:2 (kon.) | Švajčiarsko – Švédsko 2:3 (1:2 po s.n.)
Slovensko – Fínsko 0:5 (kon.)
koniec
Nemecko
3:2 (2:1, 0:1, 1:0)
USA
Nedeľa 15.05.2016, 15:15Majstrovstvá sveta • Skupina B
Predzápasové kurzy
Partner:
    Korbinian HOLZER - 3:2

     
    59:27
    Nemecko dalo gól!
    Nemci v samom závere strhávajú vedenie aj tri body na svoju stranu! Na modrej čiare sa napriahol KORBINIAN HOLZER a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Marcel Goc.
    Auston MATTHEWS - 2:2

     
    20:26
    USA dalo gól!
    Američania využívajú dohrávanú presilovku a opäť vyrovnávajú. Strelou z ľavého kruhu sa presadil AUSTON MATTHEWS, pretože svoj puk umiestnil k protiľahlej žrdi. Asistencia: Brock Nelson.
    Christian EHRHOFF - 2:1

     
    13:06
    Nemecko dalo gól!
    Nemci sa presuuli do útoku, vystrelili a opäť sú vo vedení. CHRISTIAN EHRHOFF to skúsil spoza kruhov a jeho rana zapadla presne k ľavej žrdi Condona. Asistencie: Felix Schütz, Patrick Hager.
    Jake MCCABE - 1:1

     
    10:35
    USA dalo gól!
    Je vyrovnané! Američania využili viac priestoru na ľade na krížnu prihrávku k ľavej žrdi, ku ktorej si nakorčuľoval JAKE MCCABE a nechytateľne zakončil. Asistencia: J.T. Compher.
    Patrick HAGER - 1:0

     
    02:19
    Nemecko dalo gól!
    Nemci sa do pásma vrátili a využívajú svoju preislovku! Gólman Condon bol teraz v náročnej pozícii, pretože mu clonila dvojica korčuliarov a prudká strela bola ešte aj tečovaná, takže puk napokon prepadol za jeho chrbát. Gól strelil PATRICK HAGER. Asistencie: Felix Schütz, Daryl Boyle.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Hager (Schütz, Boyle), 14. Ehrhoff (Schütz, Hager), 60. Holzer (Goc) – 11. McCabe (Compher), 21. Matthews (Nelson)


    Nemecko: Greiss (Pielmeier) – Reul, Müller, Holzer, Ehrhoff (A), Boyle, Akdag, Ankert – Kink (A), Seidenberg, Goc (C) – Macek, Draisaitl, Noebels – Hager, Schütz, Gogulla – Flaake, Reimer, Kahun
    USA: Condon (Kinkaid) – Murphy (A), McCabe, Warsofsky, Skjei, Wideman, Hanifin, Santini – Maroon, Larkin, Foligno (A) – Nelson, Matthews, Vatrano – Compher, Motte, Hendricks (C) – Fasching, Wood, Hinostroza, Schroeder

    Rozhodca: Sidorenko (BLR), Wehrli (SUI) – Fluri (SUI), Malmqvist (SWE)