Karviná – Táborsko 1:1 (kon.) | Č. Budějovice – Znojmo 2:2 (kon.)
koniec
SK Dynamo Č. Budějovice
2:2 (0:2)
1. SC Znojmo
cz Piatok 13.05.2016, 18:00 • Střelecký ostrov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Za vzájemnou strkanici s Nepožitkem dostává žlutou kartu jen domácí kapitán Benát.
     
    90
    Další obrovská šance hostů! Nevinný centr z pravé strany Křížek nezvládl, zazmatkoval a připravil ideální pozici pro Webera! Ten vystřelil těsně vedle!
     
    89
    Rozhodnout ale mohl na druhé straně Šamánek, který se zjevil nekrytý za obranou. Tváří v tvář Křížkovi ale zamířil těsně vedle!
     
    83
    Střídá i Znojmo. Oklešťka nahrazuje Patrik Bogner, který minulé kolo v Táborsku zaznamenal první gól v dresu Znojma.
     
    82
    Poslední změna v černobílém dresu. Jakuba Peška nahrazuje Jiří Funda a jde na post levého záložníka. Zápas dohraje napravo Wermke.
     
    79
    První změna v dresu Znojma. Střelce první branky Šumberu nahrazuje Bronislav Stáňa.
     
    77
    Do odraženého míče se krásně položil Benát, nebýt zákrok u jednoho z obránců, byl to asi třetí gól domácích!
     
    73
    Na hranici vápna se míč odrazil k Milanu Jurdíkovi, který z voleje těsně přestřelil. Obrat byl blízko, ale Dynamo má teď plno energie a převahu.
     
    72
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hostům se pasivita nevyplatila! Michal Klesa zabojoval u pravé postranní čáry a uhrál míč ve skluzu pro Benáta. Ten předběhl Svozila, krásnou přihrávkou našel na zadní tyči RICHARDA KALODA, jenž už míč pohodlně dorazil do sítě a šel slavit.
     
    70
    Dynamo mohlo vyrovnat! Opluštilův dlouhý míč prodloužil do vápna nezdolný Kalod. Balon se dostal až k Jurdíkovi, který dal "housle" Veselému, ale míč se nakonec vytočil mimo tři tyče!
     
    65
    Přísná žlutá karta pro Richarda Kaloda, který se snažil dostat k míči, jenž bránil u postranní čáry Odehnal. Kalod fauloval, jak to bývá v podobných soubojích běžné, dostává však žlutou kartu.
     
    63
    Michal Klesa při rozehrávce přišel o míč, následně fauloval Šumberu a za následné průpovídky k rozhodčímu dostává žlutý trest.
     
    61
    Znojmo si mohlo vzít dvoubrankové vedení zpět! Po hrubé chybě Hájovského šel ze strany sám na Křížka Okleštěk, minul branku o pár decimetrů.
     
    60
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují. Trestný kop rozehráli domácí tak, že Petr Benát přiťukl míč FILIPU VAŇKOVI, který skrz zeď levačkou trefil přesně k tyči!
     
    59
    Hostující Daniel Odehnal poslal k zemi před vápnem Čavoše a dostává žlutou kartu, přestože se hodně brání, že hrál míč.
     
    46
    Tak Wermke nahradil nakonec Mareše. O pauze šel dolů i Jan Šimák, toho vystřídal Milan Jurdík.
     
    45
    Na dlouhý Vaňkův centr si naskočil Kalod a díky svému důrazu vybojoval míč pro Opluštila. Ten střílel do skoro odkryté branky, z brankové čáry míč vykopl Odehnal!
     
    36
    Další velká šance Znojma! Z hranice vápna mohl střílet osamocený Okleštěk, volil ale jen střelu po zemi a navíc šla do středu branky, takže ji Křížek lapil.
     
    29
    Za ostrý zákrok vidí žlutou kartu Jakub Pešek.
     
    21
    Klesa mohl své zaváhání odčinit! Po prvním rohu Jihočechů na něj Kalod prodloužil míč a Klesovu střelu vyrážel z brankové čáry jeden z obránců!
     
    19
    Obrovská chyba Dynama nekončí třetím gólem hostů! Na dlouhý míč se nedomluvili Klesa s Křížkem, Klesa dával Křížkovi malou domů, ten si však šel pro míč a na poslední chvíli reagoval na změnu směru míče! Vyrazil jej jen k volnému Odehnalovi, který ale netrefil prázdnou branku!
     
    17
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Tristní výkon Dynama pokračuje a Znojemští přidávají druhý gól. Hosté si dali na čas s rozehrávkou prvního dnešního rohu, nakonec nízký míč na hranici penalty pustil Šamánek k RADKU MEZLÍKOVI a taková nechtěná patička hostujícího kapitána skončila až v brance za překvapeným Křížkem.
     
    9
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Hosté se zaslouženě dostávají do vedení, protože Dynamo zatím vysloveně spí. Na kolmici si na levé straně naběhl ŠIMON ŠUMBERA, prohnal se kolem obránců, kteří ho ani neatakovali a Šumbera skákavou střelou na vzdálenější tyč překonal Křížka.

    Pavel Kortus ml.

    Góly: 60. Vaněk, 72. Kalod – 9. Šumbera, 17. Mezlík

    Karty:   29. Pešek (CEB), 63. Klesa (CEB), 65. Kalod (CEB), 90+1. Benát (CEB) – 59. Odehnal (ZNO)


    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Klesa, Hájovský, Opluštil, Vaněk – Čavoš, Benát (K) – Pešek (82. Funda), Šimák (46. Jurdík), Mareš (46. Wermke) – Kalod.
    Náhradníci: Hajdušek – Hric, Řezáč, Wermke, Funda, Jurdík, Ujec.

    1. SC Znojmo: Veselý – Helísek, Mezlík (K), Odehnal, Svozil – Weber, Nepožitek – Njire, Okleštěk (83. Bogner), Šumbera (79. Stáňa) – Šamánek.
    Náhradníci: Doleček – Vavřík, Bogner, Stáňa, Stehlík.

    Rozhodca: Nenadál – Vitner, Koval

    Diváci: 647