Švajčiarsko – Dánsko 3:2 (po pr.) | Slovensko – Nemecko 1:5 (kon.) | Kazachstan – Nórsko 2:4 (kon.)
Maďarsko – Francúzsko 2:6 (kon.)
koniec
Maďarsko
2:6 (1:3, 0:1, 1:2)
Francúzsko
Utorok 10.05.2016, 19:15 • Športový palác Jubilejnyj, Petrohrad • Majstrovstvá sveta • Skupina B
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:15.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní piateho hracieho dňa svetového šampionátu v hokeji. Petrohradskú skupinu dnes uzatvorí zápas maďarského výberu, ktorý sa predstaví proti Francúzsku.

    Maďari doposiaľ v Petrohrade chuť výhry neokúsili a v tabuľke B-skupiny im patrí predposlená siedma priečka. Na svojom konte majú v kolónke dosiahnutých bodov nulu, pretože Slovensku podľahli 1:4 a Kanade ešte jednoznačnejšie 1:7.

    Francúzi v Petrohrade vyhrali iba raz, aj to až po samostatných nájazdoch. Na svojom konte majú dva body a v tabuľke im patrí piata pozícia z ôsmich. Francúzski hokejisti najskôr v spomínaných rozstreloch zvíťazili 3:2 nad Nemeckom, a potom podľahli Slovensku jednoznačne 1:5.

    Favoritom tohto duelu je francúzsky výber. Francúzi sú na tom po papierovej i doposiaľ predvedenej hernej stránke lepšie ako ich súperi, preto je na ich triumf vypísaný kurz iba 1.5, zatiaľ čo kurz na víťazstvo Maďarska sa pohybuje až vo výške 4.6.
     
    Úvodné zostavy:

    Maďarsko: Rajna (Vay) – Wehrs, Dudás, Sziranyi, Sagert, Stipsicz, M. Vas (C), Garat – Galló, Erdely, Sarauer – Sofron, Bartalis, Sebök – Nagy, Koger, J. Vas (A) – Kovacs, Benk, Nagy, Banham

    Francúzsko: Huet (Quemener) – Auvitu, Moisand, Beron, Chakiachvili, Janil, Dieude Fauvel – Fleury, Bellemare (A), S. Treille – Y. Treille (A), Meunier (C), Perret – Raux, da Costa, Bertrand, Bozon – Claireaux, RItz, Lamperier, Desrosiers

    Rozhodca: Gofman (RUS), Kubus (SVK) – Kaderli (SUI), Lhotský (CZE).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:18
    Maďarskí hokejisti sa ihneď presunuli do útočnej tretiny a chceli tam niečo vymyslieť. Sebok s pukom korčuľoval z akruhmi, nakoniec oň ale prišiel.
     
    00:59
    Maďari predviedli ďalší prechod do pásma a takmer sa ujali vedenia. Galló vybojoval puk a spoza bránky ho hodil na Erdelyho, no ten gólmana neprepáli.
     
    01:20
    Hokejisti v červených aďarských dresoch nedávajú súperovi dýchať a takmer sa im podarilo otvoriť skóre! Od morej čiary ihneď po buly vyppálil Stipsicz, ale trafil iba brvno za Huetom.
     
    01:46
    Maďarskí hokejisti sa teraz museli stiahnuť k vlastnej bránke a chceli rozohrávať, ale puk vyhodili iba na zakázané uvoľnenie.
     
    02:13
    Francúzi výborne zapracovali na vlastnej modrej čiare a súpera do pásma neputili. Beron vzal Maďarom puk priamo z čepele hokejky.
     
    02:50
    Maďari sa udržali v pásme a dostali sa aj do streleckého zakončenia. Z ľavej strany to od mantinelu skúšal Bartalis, ale trafil iba betón gólmana Francúzska.
     
    03:39
    Francúzski hokejisti prešli do útočnej tretiny a takmer sa im tam podarilo nieoč vymyslieť. Hokejisti v bielych dresoch sú aktívni a ak už dostanú priestor, chcú ho vuyžiť.
     
    04:07
    Francúzi sa ale v útoku dlho nezdržali, pretože Maďari sa dnes rozhodne nechcú brániť. Puk vyhodili na opačnú polovicu ku gólmanovi, ktorý v neprehľadnej situácii hru radšej prerušil.
     
    04:58
    Za nami je už úvodná päťminútovka hry, ale Francúzi ešte neohrozili bránku svojho súpera. Maďarsko má začiatok zápasu plne pod kontrolou.
     
    05:27
    Maďarsko prešlo do útočnej tretiny a za modrou čiarou sa rozhodlo strieľať. Skúšal to Sebok, no jeho rana sa odrazila od francúzskej korčule.
     
    05:34
    Maďari ešte ostali v pásme a snažili sa o ďalšie zakončenie. Do neho sa napokon dostal Bartalis, ktorý obišiel bránku a pokúšal sa puk zasunúť k žrdi, no tam bol iba pripravený Huet.
     
    06:03
    Francúzi sa dostali do brejku dvoch proti jednému, ale Treille nevystrelil ani neprihral, pretože bol faulovaný. Na dve minúty za držanie pôjde na trestnú lavicu Dudás.
     
    06:40
    Maďarskí hokejisti majú na tribúne veľkú prevahu a ženú svojich obľúbencov dopredu. Hráči v červených dresoch sa teda výborne bránia.
     
    07:21
    Maďari vyhodili puk cez všetky čiary a Francúzi budú musieť opäť začínať od začiatku.
     
    08:03
    Francúzsko sa v presilovke snažilo, ale úplne márne. Hokejisti v bielych dresoch ani len nevystrelili, Rajna môže byť stále pokojný.
     
    08:34
    Maďari už hrajú v plnom počte a presunuli sa do pásma. Sarauer to skúšal od mantinelu opakovanou strelou, ale trafil iba hruď gólmana.
     
    09:14
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzi dokázali prvýkrát vystreliť na bránku a ujímajú sa vedenia! Po prudkej strele od modrej čiary pred bránkou výborne tečoval NICOLAS RITZ a puk poslal až do siete. Asistencie: Yohann Auvitu, Maxime Moisand.
    Nicolas RITZ - 0:1

     
    10:00
    Maďarsko sa bude brániť! Na dve minúty za nedovolené bránenie smeruje na trestnú lacvicu Dudás.
     
    10:31
    Francúzi sa usadili v pásme a radi by pridali aj druhý gól. Od modrej čiary nahadzoval puk Bozon, no nik z jeho spoluhráčov netečoval, lebo Rajna puk prikryl.
     
    11:08
    Francúzsko vyhralo buly a ostáva nasťahované v pásme súpera. Maďari sa musia vytrvalo brániť.
     
    11:28
    Francúzsko ešte v pásme ostalo a takmer sa mu podarilo skórovať. Spomedzi kruhov prudko vystrelil Bellemare, no gólman jeho pokus v poslednej chvíli vyrazil.
     
    11:57
    Maďarom sa podarilo ubrániť a puk vyhodili do stredného pásma. Francúzsko už túto presilovku nevyužije.
     
    12:00
    Maďarsko hrá v plnom počte, ubránilo sa statočne.
     
    12:24
    Francúzsko sa bude prvýkrát v zápase brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Chakiachvili.
     
    12:50
    Maďarom sa nepodarilo udržať v pásme, pretože jeden z ich hráčov sa pošmykol a spadol.
     
    13:10
    Maďarsko dalo gól!
    Je vyrovnané! Maďarskí hokejisti dokázali vuyžiť presilovú hru po tom, čo gólman Huet strelu hruďou vyrazil iba na hranicu ľavého kruhu, kde bol nepokrytý MARTON VAS a ten bleskovým zakončením rozvlnil sieť. Asistencie: Kevin Wehrs a Gergo Nagy.
    Marton VAS - 1:1

     
    13:59
    Francúzske vylúčenie sa teda medzičasom predčasne skončilo a zápas sa opätovne začína. Skóre je vyrovnané.
     
    14:59
    Maďarsko mohlo prvýkrát v zápase vyhrávať! Medzi kruhmi mal puk na hokejke nikým neatakovaný Benk, volil rýchlu strelu, no trafil iba Huetovu hruď.
     
    15:47
    Maďari zahadzujú jednu šancu za druhou. Koger oklamal obranu a na gólmana sa rútil úplne sám, ale puk pomedzi jeho betóny zasunúť nedokázal. Huet drží svoj tím nad vodou.
     
    16:17
    Francúzsko sa po dlhšom čase dostalo do útočnej tretiny a pokúsilos a tam niečo vymyslieť.
     
    16:33
    Od útočnej modrej napokon strieľal kapitán Auvitu, ale jeho pokus minul bránku a skončil iba na zadnom mantineli za gólmanom Rajnom.
     
    17:28
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzsko sa z ničoho nič dostáva k ďalšiemu presnému zásahu. SACHA TREILLE to teraz spravil vynikajúco a od mantinelu si puk povytiahol až medzi kruhy, odkiaľ nechatateľne prepálil Rajnu, ktorý mal zakrytý výhľad. Bez asistencie.
    Sacha TREILLE - 1:2

     
    18:28
    Maďarský tím sa ihneď pokúša o vyrovnanie, no prvá útočná akcia hokejistom v červenom nevyšla. Zastavil ju ofsajd.
     
    18:50
    Maďarsko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za sekanie J. Vas.
     
    19:08
    Maďarsko v úvode svoju úlohu zvládlo a puk vyhodilo do strednej tretiny.
     
    19:26
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzsko pridáva aj tretí gól a už vedie rozdielom dvoch presných zásahov! DAMIEN FLEURY prenikol po ľavom krídle až k bránke súpera a zvolil nahodenie do nebezpečného priestoru, odkiaľ si Maďari puk nešťastne zrazili do vlastnej siete. Asistencia: Pierre-Edouard Bellemare.
    Damien FLEURY - 1:3

     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Francúzski hokejisti v nej boli výkonnostne horší, ale aj napriek tomu vyhrávajú rozdielom dvoch presných zásahov. Maďarsko dostáva v Petrohrade poriadnu lekciu z efektivity.

    Druhá tretina sa začne približne o 20:06.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:15
    Maďari sa ihneď v úvode pustili do útočenia. Sofron pálil spoza obrany, no nebol presný a bránku súpera minul.
     
    20:48
    Na opačnej strane to obdobne skúšali aj francúzski hráči, ale ich pokus od modrej čiary doletel iba k bránke súpera. Maďarsko sa nevie dostať k puku.
     
    21:29
    Maďari majú v Petrohrade obrovksú podporu svojich priaznivcov, ale zatiaľ im to nepomáha. Aj napriek dobrému výkonu prehrávajú a nevedia sa udržať v pásme.
     
    22:10
    Maďarsko teraz puk od svojej bránky dostalo iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude po pravici Rajnu.
     
    22:54
    Maďari sa pokúšajú preniknúť do pásma súpera, ale Francúzsko priestory vynikajúco prehusťuje. Sledujeme bojovný zápas bez gólových šancí.
     
    24:01
    Francúz Perret sa dostal do zaujímavého prieniku a predral sa až pred bránku súpera. Tam si síce postrážil puk, ale bol tiesnený a zakončiť už nedokázal.
     
    25:49
    Francúzsko sa bude brániť! Na dve minúty za podrazenie smeruje na trestnú lavicu Bozon.
     
    25:58
    Francúzi puk už v úvode početnej nevýhody vynikajúco vyhodili cez všetky čiary.
     
    26:39
    Francúzi mohli svoj náskok navýšiť vo vlastnom oslabení! Medzi kruhmi po puku dvakrát siahal Treille, ale bol zblokovaný a napokon tesne nevystrelil.
     
    26:50
    Maďarsko sa stále snaží usadiť v pásme, ale Francúzi sa vynikajúco bránia.
     
    27:49
    Francúzski hokejisti majú za sebou vydarené dve minúty početnej nevýhody, počas ktorých dokázali súpera udržať v bezpečnej vzdialenosti od svojej bránky a už hrajú v plnom počte.
     
    28:14
    Francúzsko sa bude opäť brániť! Na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou je vylúčený Bertrand.
     
    28:42
    Francúzsko po niekoľkých sekundách puk vyhodilo, ale následne sa muselo do defnezívy vrátiť, pretože Madari pásmo opäť rýchlo obsadili.
     
    29:06
    Maďarsko sa rozostavilo v pásme a pokúša sa tam niečo vymyslieť. Od modrej čiary pálil Dudás, no priestor troch žrdí minul.
     
    29:56
    Strela teraz nevyšla ani Erdélymu, ktorý bránku minul a puk sa od mantinelu odrazil až do strednej tretiny. Maďarská presilovka sa bude končiť.
     
    30:14
    Francúzsko hrá opäť v plnom počte. Aj teraz sa hokejisti v bielych dresoch dokázali ubrániť, no tentokrát boli pod väčším náporom svojho súpera.
     
    30:47
    Nenápadné nahodenie Francúzov sa pokojne mohlo skončiť gólom! Puk pred bránkou čakal Claireaux, ale napokon mal zblokovanú hokejku a spod betónu Rajnu ho dolovať nemohol.
     
    32:13
    Francúzsko sa stiahlo k svojej bránke a chcelo rozohrať do ofenzívy, ale dopustilo sa ibazakázaného uvoľnenia.
     
    32:33
    Francúz Fleury puk vybojoval za súperovou bránkou a pokúsil sa aj zakončiť, ale jeho súperi si priestor pri ľavej žrdi ustrážili. Maďarsko sa dostáva do menších problémov.
     
    32:48
    Hra je prerušená a nasledovať bude komerčná prestávka. Maďarskí fanúšikovia už na tribúnach nemajú toľko dôvodu na radosť, ale svoj tím sa snažia povzbudzovať aj naďalej.
     
    33:21
    Maďari zaviezli puk do pásma, ale neodokázali zakončiť. Francúzsko ho následne vyhodilo cez všetky čiary iba na zakázané uvoľnenie.
     
    33:36
    Situácia sa zopakovala a Francúzi si na sovje konto pripisujú ďalšie zakázané uvoľnenie. Maďari získajú ďalšie vhadzovanie v útočnej tretine.
     
    34:41
    Maďarsko zakladalo novú útočnú akciu, ale do pásma sa nedostalo. Vhadzovať sa bude v strednej tretine.
     
    35:00
    Pred nami je posledná púťminútovka tejto tretiny. Na ľadovej ploche nevidíme žiadne súvislejšie akcie ani tlak žiadneho z tímov.
     
    35:47
    Napokon Francúzi predviedli peknú a súislú útočnú akciu. Na jej konci chcel spred bránky zakončiť Desrosiers, ale puk sa k nemu nedostal.
     
    36:00
    Francúzi ešte puk v pásme udržali a skúsili to strelou od modrej čiary, ale tú Rajna dobre videl a pohodlne ju zrazil na ochrannú sieť.
     
    36:19
    Puk teraz vyletel mimo hracej plochy a vhadzovať sa bude v strednej tretine. Maďarsko sa ešte pred prestávkou pokúsi skórovať.
     
    36:44
    Maďari nahodili puk do pásma, ale Kovacs ho tam proti presile nestihol dokorčuľovať a zakončenie neprišlo.
     
    37:33
    Na Rajnu letela čistá strela a maďarský gólman ju dobre videl, takže puk vytesnil na ochrannú sieť. Stále čakáme na vážnejšiu šancu na jednej či druhej strane.
     
    38:03
    Francúzsko dalo gól!
    Vynikajúca súhra Francúzov znamená štvrtý gól v Rajnovej sieti! Maďarská defenzíva teraz prepadla, Francúzi sa dostali do prečíslenia troch proti jednému a FLORIAN CHAKAICHVILI po prihrávke zo strany nastavil iba hokejku a puk nasmeroval do odkrytej časti bránky. Asistencia: Yorrick Treille.
    Florian CHAKAICHVILI - 1:4

     
    38:40
    Maďari smútia, pretože úvod zápasu patril práve im. Nedokázali však využiť svoje možnosti za čo teraz kruto pykajú lekciou z efektivity.
     
    39:01
    Začala sa posledná minúta tejto tretiny a Francúzsko sa stále drží puku. Maďarom sa už zrejme návrat do hry nepodarí.
     
    39:18
    Maďari puk iba nahodili na zadný mantinel, kde si ho Francúzi pohodlne prevzali a s rozohrávkou sa nikam behlavo ponáhľať nebudú.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Videli sme v nej hokej bez viacerých vyložených šancí, ale hokejisti na oboch stranách predviedli bojovnosť a nasadenie. Maďari sa pokúšali o návrat do hry, no neskórovali a raz inkasovali, takže ich sen o bodovm zisku sa už zrejme rozplynul.

    Tretia tretina sa začne približne o 20:53.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:11
    Vynikajúci úvod v podaní Francúzska. Fleruy sa sám natlačil priamo pred gólmana a zakončoval, ale Rajna nechal betón na zemi.
     
    40:35
    Francúzsko chcelo ešte v pásme ostať, ale na modrej čiare si obrancovia nerozumeli s prihrávkou a puk im vykĺzol do strednej tretiny.
     
    41:08
    Maďari posunuli puk do svojej útočnej tretiny a pokúsia sa tam niečo vymyslieť. Francúzsko sa už stiahlo pred bránku.
     
    41:27
    Dobrú prácu napokon urobil Koger, ktorý sa dostal pred bránku a prudko strieľal, ale mieril iba do hrude Hueta. Ten stále v tomto zápase inkasoval iba raz.
     
    41:58
    Maďarsko stále útočí! Po strele od modrej čiary teraz puk vynkajúco tečoval Benk, no svoj pokus poslal iba tesne nad brvno.
     
    42:18
    Maďarsko to ešte skúšalo, ale Sofronovi puk na strelu nesadol. Francúzsko sa krátkemu, ale súvisl=mu tlaku dokázalo ubrániť.
     
    43:10
    Diváci pokračujú v povzbudzovaní svojho tímu. Maďarsko ešte stále živí šancu na boj o bodový zisk.
     
    43:57
    Maďarsko sa bude brániť! Na dve minúty za krosček je vylúčený Sarauer.
     
    44:38
    Maďarsko sa dobre bráni a puky vyhadzuje spred svojej bránky. Francúzi sa nevedia usadiť v pásme.
     
    45:00
    Maďarsko súperovi stále skoro nič nedovoľuje. Francúzi nedokážu vyprodukovať súvislejší tlak.
     
    45:48
    Vynikajúco brejk Maďarska vo vlastnom oslabení! V prečíslení dostal prihrávku na ľavý kruh Banham a bez prípravy pálil, ale jeho strelu zblokoval vracajúci sa Francúz.
     
    46:08
    Vylúčenie Maďarska je už medzičasom minulosťou. Hokejisti v červených dresoch sa počas vlastnej početnej nevýhody dobre ubránili a piatykrát neinkasovali.
     
    47:36
    Francúzsko bolo pri pokuse o prechod do pásma zastavené postavením mimo hry. Vhadzovať sa bude v strednej tretine.
     
    47:58
    Maďarsko sa teší zo zníženia, ale hlavný arbiter bude ešte telefonovať videorozhodcovi.
     
    47:58
    Maďarsko dalo gól!
    Videorozhodca napokon gól uznal a zápas dostáva nový náboj. ISTVAN SOFRON tečoval prudkú ranu od modrej čiary, na čo už gólman Huet nestihol zareagovať a puk skončil pri jho ľavej žrdi. Asistencie: Marton Vas, Istvan Bartalis.
    Istvan SOFRON - 2:4

     
    48:33
    Francúzi sa razom dostali pod tlak súpera. Maďari sú povzbudení vyrovnaním a dopredu ich ženú aj ich fanúšikovia, ktorí obsadili väčšinu petrohradského štadióna.
     
    49:40
    Francúzsko sa dostalo pod tlak súpera a Meunier ešte po súboji za bránkou inkasoval hit do zrejme nechránenenj časti, ale napokon sa rýchlo postavil a našťastie bude v poriadku.
     
    49:53
    Maďar Sagert pálil z ľavej strany od útočnej modrej čiary, ale trafil iba obrancu stojaceho pred ním. Francúzsko tak puk vyrazilo do strednej tretiny.
     
    50:41
    Jeden z Francúzov ostal pri mantineli ležať na zemi, ale našťastie nejde o nič vážne a bude môcť pokračovať v hre. Vhadzovať sa bude v strednej tretine.
     
    50:52
    Maďarsko si vypracovalo zaujímavý náznak šance. Sofron sa predral pomedzi obranu súpera a pred sebou mal už iba jedného beka, ale puk mu ušiel a zakončiť nestihol.
     
    51:14
    Maďarsko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Kovacs.
     
    51:54
    Vynikajúca šanca Francúzska! Treille mohol rozhodnúť o víťazstve svjho tímu, ale puk pred bránkou nedokázal správne nasmerovať.
     
    53:03
    Francúzsko dalo gól!
    Francúzi využívajú presilovku a zrejme definitívne rozhodujú o svojom víťazstve! SACHA TREILLE si prevzal puk na vonkajšej hranici ľavého kruhu, skúsil to strelecky a trafil presne pod pravú ruku Rajnu.
    Sacha TREILLE - 2:5

     
    53:40
    Maďarsko nezvládlo svoju početnú nevýhodu a už hrá v plnom počte. Francúzom by už plný bodový zisk nemal uniknúť, do konca riadnej hracej doby ostáva ešte viac ako šesť minút hry.
     
    53:49
    Rozhodcovia vylučujú a Francúzsko sa bude dve minúty brániť v trojici! Dve minúty za faul kolenom dostal Ritz a Claireaux je na rovnaký čas vylúčený za krosček.
     
    54:10
    Dudás teraz poriadne pochybil na útočnej modrej čiare, kde neudržal puk a obral svoj tím o tretinu. Francúzsko sa dobre bráni.
     
    54:55
    Francúzi aj v trojici vyhodili puk do svojje útočnej tretiny a podržali ho tam. Maďarskí hokejisti stratili poriadne veľa času.
     
    55:27
    Francúzsko dvojnásobné oslabenie zvláda nazaj bravúrne a puk za pukom odhadzuje od svojej tretiny.
     
    55:49
    Francúzi prečkali dvojnásobné dvojminútové oslabenie a už hrajú v plnom počte. Frustrovaní Maďari sa do lepšej šance ani nedostlai.
     
    56:11
    Francúzsko dalo gól!
    SACHA TREILLE dosiahol hetrik! Maďari si ho absolútne nevšímali pri ľavej žrdi, kde bol úplne neporytý a po krížnej prihrávke si puk mohol spracovať aj nastaviť na presnú strelu.
    Sacha TREILLE - 2:6

     
    56:50
    Maďarskí hokejisit ťahali v úvode duelu za dlhší povraz a súpera herne predčili, no Francúzi boli ešte v prvej tretine efektívnejší a to ich dostalo do veľkej psychockej výhode. Hokejisti v bielych dresoch si teraz zápas užívajú a smerujú za ziskom troch bodov.
     
    57:57
    Maďari sa po dlhšom čase dostali do útočnej tretiny a chceli tam niečo vymyslieť, ale rozhodca signalizoval postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku a hru prerušil. Nasledovať bude komerčná prestávka.
     
    58:03
    Začala sa posledná dvojminútovka tretej tretiny a zároveň aj celého zápasu. Francúzsko to skúšalo prihrávkou popred bránku, čo vyzeralo poriadne zaujímavo, no napokon nik z hráčov v bielom drese puk nezasiahol.
     
    58:22
    Maďarsko sa ešte bued brániť! Na dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou je vylúčený Wehrs.
     
    58:49
    Maďari dokázali puk vyhodiť zo svojej obrannej tretiny. Francúzsko musí začínať spoza Hueta, ktorý v ostatnom čase veľa práce nemal.
     
    59:11
    Francúzi až teraz vnikli do pásma a pokúsia sa tam niečo vmyylieť. Maďarsko je nastúpené v obrannom vale.
     
    59:57
    Maďarsko napokon v absolútnom závere puk vyhodilo cez všetky čiary a viac ako poltucet gólov už neinkasuje.
     
    Koniec zápasu.
     
    Zápas sa skončil jasným triumfom Francúzska, ktoré súperom nastrieľalo poltucet presných zásahov a inkasovalo iba dvakrát.

    Najlepší hráči zápasu:
    Maďarsko: Marton Vas
    Francúzsko: Sacha Treille (21:35:15)

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 14. M.Vas (Wehrs, Nagy), 48. Sofron (Vas, Bartalis) – 10. Ritz (Auvitu, Moisand), 18. Treille, 20. Fleury (Bellemare), 39. Chakaichvili (Treille), 54. Treille, 57. Treille


    Maďarsko: Rajna (Vay) – Wehrs, Dudás, Sziranyi, Sagert, Stipsicz, M. Vas (C), Garat – Galló, Erdely, Sarauer – Sofron, Bartalis, Sebök – Nagy, Koger, J. Vas (A) – Kovacs, Benk, Nagy, Banham
    Francúzsko: Huet (Quemener) – Auvitu, Moisand, Beron, Chakiachvili, Janil, Dieude Fauvel – Fleury, Bellemare (A), S. Treille – Y. Treille (A), Meunier (C), Perret – Raux, da Costa, Bertrand, Bozon – Claireaux, RItz, Lamperier, Desrosiers

    Rozhodca: Gofman (RUS), Kubus (SVK) – Kaderli (SUI), Lhotský (CZE)