Real Madrid – Manchester City 1:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
1:0 (1:0)
Manchester City
Streda 04.05.2016, 20:45Liga majstrov • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Po dvoch rokoch uvidíme rovnaké finále a druhýkrát sa zároveň stane, že sa v ňom stretnú dva tímy z rovnakého mesta. V roku 2014 sa v Lisabone tešil Real po víťazstve 4:1 po predĺžení, takže uvidíme, čo prinesie "Derby El Madrileňo," čo sľubuje perfektný zápas. (22:40:54)
     
    Vo finále Ligy majstrov 2015/2016 sa na San Sire stretne Real Madrid s Atléticom Madrid!
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Center na úplne voľného Jamesa bol presný a Kolumbijčan mohol streliť druhý gól, avšak v rozhodujúcom momente sa pošmykol a nestrieľal. Následne Marcelo našiel Ronalda, jeho rana je zrazená na roh.
     
    90+5
    Iheanacho o ňu prišiel, takže Ronaldo preniká po krídle smerom k Hartovi. Prenechal na Balea, ktorý prechádza do krídla a nie k zakončeniu,
     
    90+4
    Mangala pred Vazquézom poslal iba na autové vhadzovanie, ďalšie sekundy pre domácich, ale De Bruyne získal loptu a ide dopredu.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Nicolás Otamendi (Manchester City).
     
    90+3
    Cristiano Ronaldo padá na polovici súpera pri postrannej čiare a píska sa Otamendiho faul. Domáci tak opäť natiahnu čas.
     
    90+3
    Po Clichyho centri prichádza kontra Realu ťahaná Kovačičom, ktorý poslal kolmicu na Balea, lenže v šestnástke pred ním zasahuje Hart.
     
    90+3
    Nedostali sme informáciu o nadstavenom čase, až teraz. Sú to 4 minúty.
     
    90+2
    Keylor Navas bude v poriadku a hráme ďalej. Bude sa však ešte nejakú chvíľku určite pokračovať aj v nadstavenom čase, keďže práve toto ošetrenie zabralo zo dve-tri minútky.
     
    90+1
    Čo je však dôležitejšie, Kostaričan ostáva ležať na trávniku a potrebuje ošetrenie. Ešte horšie ale je, že keby nemohol pokračovať, Casilla na ihrisko ísť nemôže, keďže Zidane trikrát striedal.
     
    90
    Dlhý pas na Aguera vyriešil Keylor Navas aj pred svojim spoluhráčom Sergiom Ramosom. Najprv hlavou posunul loptu zo šestnástky a následne ju dostal na aut.
    89. Sergio Agüero (MAC)
     
    89
    James získal loptu, ale Bale ju následne stratil, takže Manchester City ostal vpredu a dokonca Sergio Aguero zahrozil veľmi nebezpečnou strelou spoza šestnástky. Namieril ju len tesne nad brvno.
     
    88
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Mateo Kovačić.
     
    87
    A Sterling cez Carvajala neprešiel opäť, získal však aspoň autové vhadzovanie.
     
    87
    Clichy sa pokúsil dlhým pasom nájsť na krídle Sterlinga, ktorý si zbiehal za Carvajala, lenže práve tento krajný bek sa výborne položil na zem a loptu nepustil za seba.
     
    86
    Bale si hodil loptu okolo Otamendiho s Fernandinhom. Tá síce prešla, ale Walesan už nie, pretože tam prišlo ku kontaktu, ale faul sa nepískal.
     
    85
    Marcelo otáča hru doprava, kde síce Kroos neobišiel svojho súpera, ale získal aspoň aut, ktorý natiahne čas.
    84. Kevin De Bruyne (MAC)
     
    84
    Kevin De Bruyne necentroval, ale pokúsil sa prekvapiť Navasa strelou na prvú žrď, ktorá prešla okolo Vazquéza, ale našla iba bočnú sieť. City zahodili jednu z mála príležitostí.
     
    83
    Sterling dlho kombinoval pred šestnástkou Realu, ale bol zdvojený a zdalo sa, že nič sa pre domácich nemôže stať, no Vazquéz zlým sklzom trafil Sterlinga a tak príde k priamemu kopu pre hostí.
     
    82
    Tentoraz sa Raheem Sterling dostal cez Carvajala k centrovanej lopte, lenže nebol vôbec dôrazný a dostal loptu iba za bránkovú čiaru.
     
    81
    Real Madrid vďaka perfektnému presingu získal loptu, lenže následne o ňu v strede poľa aj prešiel, keďže Bale sa nedokázal dostať cez Fernanda.
     
    80
    Sterling sa pokúsil obísť Carvajala, ktorý jeho pohyb zachytil a zrazil center tak dobre, že to bude aut pre Real po dotyku mladého Angličana.
     
    79
    Real kombinoval pred šestnástkou súpera, hľadal si pozície, no neponáhľal sa. Kroos uvidel šancu a preto vypálil, napálil len Fernanda.
     
    78
    Hlavný arbiter Skomina ešte niečo riešil medzi Kroosom a Fernandinhom, ktorí sa dostali do toho súboja, kde padol Nemec, ale všetci budú v poriadku a bez kariet.
     
    77
    Marcelo aj Kroos ostali ležať na zemi, lenže domáci hrali ďalej a Vazquéz sa dostal cez Clichyho k strele, jeho pokus zrazil ďalší obranca Manchestru City.
     
    76
    Už tretí kapitán City v tomto zápase, Sergio Aguero, padá pred šestnástkou súpera. Dožaduje sa faulu, lenže ten sa nepíska.
     
    75
    Kolmicu dopredu zastavil Sergio Ramos a Bale šprintoval cez otvorený stred dopredu, no v sklze ho zastavil Otamendi.
     
    74
    V posledných chvíľach je na lopte hosťujúci tím, avšak nedokáže nič vymyslieť a hrá veľmi ďaleko od Navasa. Neujala sa ani snaha Iheanacha na vlastnú päsť.
     
    73
    Otamendi nedokázal presne prihrať na Sagnu na krídlo ihriska, ale po chvíle hostia loptu získali a De Bruyne už centroval do šestnástky, avšak jeho pas skončil na prvej prekážke.
     
    72
    Lopta sa dostala od hráčov hostí za autovú čiaru a Carvajal veľmi dlho váhal so vhadzovaním, naťahoval čas, až ho vhodil a Real opäť hrá na polovici súpera.
     
    71
    Rýchly prechod Realu Madrid končí faulom Fernanda, ktorý nestíhal Modriča a preto ho dotykom zozadu fauluje.
     
    70
    Sterling sa dostal do šestnástky cez Carvajala, ale center do šestnástky presný nebol, pretože našiel iba hlavu Sergia Ramosa a do úplného bezpečia odkopol Pepe. Ronaldo však fauluje Clichyho.
     
    69
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Jesús Navas, prichádza Kelechi Iheanacho.
     
    69
    James Rodríguez vo svojej prvej akcii v zápase prišiel o loptu, ale následne sa veľmi dobre vrátil a aj keď sa pošmykol a poslal len do autu, zastavil akciu hostí.
     
    68
    Snaha domácich pri postrannej čiare končí ziskom lopty, pretože Fernandinho bol pod tlakom a prihrával nepresne za autovú čiaru.
     
    67
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Isco, prichádza James Rodríguez.
     
    67
    Bale si chcel vtipne, pätou, z prvej posunúť loptu cez Mangalu, no pas Modriča nedokázal trafiť, lopta mu ušla za čiaru.
     
    66
    Pri lopte síce Manchester City, ale veľmi ďaleko od brány Keylora Navasa. Keď sa dostal na polovicu súpera a prišla prihrávka dopredu, zobral ju Ramos.
     
    65
    Daniel Carvajal sa ocitá na zemi po jednom zo súbojov, ale faul to nebude, keďže Clichy najprv odkopol loptu, až potom trafil nohu krajného beka Realu.
    64. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    64
    Kroosov rohový kop našiel hlavu Garetha Balea, ktorý sa fantasticky zavesil do vzduchu cez Mangalu a opečiatkoval konštrukciu brány Joea Harta! Následne Pepe dorážkou neprepálil blok a ďalšia snaha stopéra Realu síce priniesla po centri gól Ronalda, no ten ho dosiahol rukou. Bol to však perfejkný basketbalový smeč.
     
    63
    Modričova kolmica síce neprešla cez Mangalu, avšak ten sa pošmykol, čo využil Cristiano Ronaldo na rýchlu a prudkú strelu, vďaka teču to bude iba roh.
     
    62
    Carvajal si z prvej posunul loptu okolo Clichyho, chcel ho obísť, no Francúz sa previnil nedovoleným zákrokom.
     
    62
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Yaya Touré, prichádza Raheem Sterling.
     
    61
    Prihrávku pred šestnástku Manchestru City Bale pustil za seba, Ronaldo si na loptu nabehol do šestnástky, ale cez Otamendiho sa nej nedostal, navyše Argentínčana fauloval.
     
    60
    Vazquéz tentoraz neprihral na Isca, pretože napálil iba hráča súpera, no ten dostal loptu len na stred poľa, kde ju získal Sergio Ramos späť.
    59. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    59
    Vazquéz poslal perfektnú kolmicu do šestnástky súpera na Ronalda, ktorý sa pozrel a z prvej vypálil smerom na bránu Harta, ktorý spadol na zem a udržal ranu Portugalčana.
     
    58
    Lucas Vazquéz vyviezol loptu pred šestnástku súpera, prihral do krídla na Ronalda, ktorý po bicykli prudko odcentroval, Bale bol v malom pokutovom území pokrytý.
     
    57
    Marcelo sa snažil dostať do šestnástky súpera zľava cez Sagnu, ktorému síce Brazílčan nasadil jasle, ale následne sa lopta odrazila preč a tak z tejto akcie nič nebolo.
     
    56
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Jesé, prichádza Lucas Vázquez.
     
    55
    Carvajal dostihol loptu na bránkovej čiare, pozrel sa a odcentroval presne na hlavu Ronalda, ktorý bol síce v ťažkej pozícií, no poslal hlavičku do protipohybu Harta, ktorý však dokázal zakročiť.
     
    54
    Manchester City na minútku zavrel domácich v ich šestnástke, loptu si posúval okolo nej, no do šance sa nedostal. Všetko zakončil nepresnou prihrávkou Yaya Touré.
     
    53
    Rohový kop Realu Madrid nevyšiel a tak sa hostia dostali do kontry, ktorú zastavil vybehnutím z vlastnej šestnástky a odkopom Keylor Navas.
    52. Luka Modrić (REA)
     
    52
    Luka Modrič sa z ničoho nič po rýchlom prechode Realu ocitol sám pred Joeom Hartom. Zdalo sa, že po pase Balea stál Chorvát v ofsajde, asi si to aj sám myslel, pretože zakončenie nasmeroval iba do Harta.
     
    51
    Prihrávka do šestnástky Manchesteru City našla Jesého, ktorý si pripravil pozíciu a vypálil cez padajúceho Mangalu asi meter nad bránu hostí.
     
    50
    A lopta nesadla po prestrčení Navasa ani De Bruynemu, takže nepodarená strela skončila pri Keylorovi Navasaovi.
     
    50
    Fantastický center Balea z krídla našiel Cristiana Ronalda medzi obrancami súpera, lenže ťažká lopta mu na ľavačku nesadla a preto skončila pri Hartovi.
     
    49
    Druhý polčas sa ešte nedostal do takého tempa, v akom sa hral ten prvý. Pri lopte je zväčša City, ale často stráca lopty veľmi skoro.
     
    48
    Yaya Touré prihral pred šestnástkou súpera iba kopačku Jesého, ktorý sa sám dostal až k pokutovému územiu Manchesteru City, no odcentroval len do náruče Harta.
     
    47
    Yaya Touré padá po kontakte s Iscom na hraciu plochu, píska sa proti bráne Realu Madrid.
     
    46
    Carvajal dostal fantastickú loptu do šestnástky od Modriča a z prvej prihrával na hranicu malého vápna pre Ronalda, ktorý sa v poslednej chvíli nedostal kvôli zákroku Mangalu k strele. Navyše bol v ofsajde.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas nám priniesol jeden gól, ktorý strelil Gareth Bale a za stavu 1:0 postupuje zatiaľ Real Madrid. Walesan dostal v 20.minúte veľmi dobrú prihrávku od Carvajala a jeho skôr center sa zmenil po teči Fernanda na strelu do rohu brány, kam Hart nemal šancu doletieť. Domáci tím kontroloval hru, držal loptu a Manchester City nepúšťal do šancí, no jedna predsa len prišla. Fernandinho v samom závere napálil žrď brány.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    Ani tentoraz sa domáci nedostali k zakončeniu a rýchla kontra De Bruyneho neprišla, pretože Belgičan napálil Isca.
     
    45+2
    Kroosov center pred Sergiom Ramosom odvrátil na ďalši roh Fernandiho.
     
    45+1
    Jesé sa pretláčal pri rohovej zástavke s Mangalom a lopta bola v tomto súboji dlho v hre, až sa pridal Carvajal a získal roh.
     
    45+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    45
    Real má menšie problémy s rozohrávkou na vlastnej polovici, keďže lopta sa odráža k hráčom hostí, no Bale už dostáva prihrávka dopredu, center mu ale neprešiel.
    44. Fernando (MAC)
     
    44
    Fernandiho sa ale dostal do prvej obrovskej šanci Manchestru City v tomto dvojzápase! Kolmica De Bruyna bola presná, pretože našla nohu tohto Brazílčana, ktorý si z prvej zasekol Carvajala a následná strela sa obtrela o žrď brány Keylora Navasa.
     
    44
    Pepe pokryl Tourého pas do pokutového územia domáceho celku pred nabiehajúcim Fernandom a po rozohrávke Modriča sa lopta dostáva dopredu
     
    43
    Gareth Bale dostal až trestuhodne veľa priestoru pred šestnástkou Manchestru City čo využil na rýchlu strelu okolo Otamendiho do priestoru troch žrdí, namieril iba do miest, kde stál pozorný Joe Hart.
     
    42
    Yaya Touré sa dostal cez Kroosa a ľavačkou našiel v šestnástke Clichyho, ktorý z nej ale musel výjsť a jeho následná prihrávka našla nohu Carvajala.
     
    41
    De Bruyne kopol loptu priamo do diery bez hráčov v žltom, kam nabehol Keylor Navas a bez problémov stiahol loptu zo vzduchu.
     
    40
    Carvajal si vynikajúce spĺňa aj defenzívne povinnosti, teraz nepustil center Clichyho do šestnástky a tak príde k tretiemu rohu hostí.
     
    40
    Marcelo sa aj so šťastím vedľa šestnástky súpera dostal k lopte a aj keď sa ofsajd najprv nepískal, až po nejakých troch sekundách sa zapískal.
     
    39
    Marcelo nabehol Modričovi na kolmicu do šestnástky a z prvej poslal Brazílčan prudký pas smerom na Ronalda, lenže ten sa k lopte nedostal.
     
    38
    Daniel Carvajal sa nedostal pri postrannej čiare cez De Bruyneho, no získal aspoň aut a Real Madrid preto ostane aj naďalej pri lopte.
     
    37
    Po tom, ako sa Manchester City nedostal k lopte vďaka vysokému presingu, nakopáva dopredu Modrič, no Jesé bol pokrytý Clichym.
    36.
     
    36
    Toni Kroos to kopol priam fantasticky, pretože obrana Manchestru City zaspala a tak sa za jej líniu dostali až štyria hráči, ktorí pretlačili loptu až do siete, no druhý gól pre ofsajd uznaný nebol.
     
    35
    Gareth Bale si hodil loptu okolo dvoch hráčov Manchestru City a následne prihral na Carvajala, ktorý nedokázal prudšiu prihrávku spracovať. Kroos ešte zapracoval, získal ju späť a vybojoval po faule aj priamy kop.
     
    34
    Marcelo si dovolil náročnú kľučku v plnom behu v strede poľa medzi dvomi súpermi, tzv. "Zidanovku", ktorý sedí na lavičke Realu, no loptu okamžite po nej stratil.
     
    33
    Ronaldo ale na center De Bruyneho zareagoval najlepšie a dostal loptu preč. Tá sa síce vrátila. no len do rukavíc Keylora Navasa.
     
    33
    Napokon je z toho prihrávka do krídla, Navas ešte prihral na Sagnu a jeho prudký center po zemi na poslednú chvíľu odvrátil na roh Carvajal.
     
    32
    Sergio Aguero padá po kontakte so Sergiom Ramosom, čo hlavný arbiter posúdil ako faul a tak center pred Navasa pošle Yaya Touré.
     
    31
    Bale sa snažil poslať kolmicu okolo obrancov City do šestnástky na Jesého, čo sa mu aj podarilo, no Gael Clichy dobre zasiahol loptu a cez Harta ju dostal preč.
     
    30
    De Bruyne sa ocitol na hranici šestnástky, no ten sa nepískal. Belgičan však zaváhal a Marcelo ho okamžite odstavil od lopty. Navyše, záložník hostí fauluje a dostane žltú kartu.
     
    29
    Veľmi dobre hrajúci Carvajal sa opäť poľahky dostal po krídle okolo De Bruyna k šestnástke, ale pokazil prihrávku Ronaldovi, ktorá skončila na Otamendiho nohe.
     
    28
    Modrič, Ramos, Pepe a dookola. Real drží loptu v strede poľa a pomaly kombinuje, pretože sa nemá kam ponáhľať.
     
    27
    Marcelo získal loptu od hostí na krídle, cez Isca sa dostala na hranicu šestnástky k Jesému, lenže ten nedokázal odcentrovať na Ronalda okolo Mangalu.
     
    26
    Prudká lopta do malého vápna v podaní Toniho Kroosa nachádza rukavice Harta, ktorý vyráža pred Sergiom Ramosom a tomu je navyše pískaný ofsajd.
     
    26
    Ronaldo sa zľava postavil Sagnovi, okolo ktorého si hodil loptu a chcel sa dostať do šestnástky, no narazil na francúzskeho zadáka, avšak ten sa dopustil faulu.
     
    25
    Ronaldo sa ocitá na zemi po bežeckom súboji s Otamendim držiac si tvár, hrá sa ďalej, takže faul tam nebol.
     
    24
    Jesús Navas teraz spravil vietor rýchlym únikom po krídle, vnikol do šestnástky a prudko po zemi hľadal v pokutovom území Aguera, no do dráhy padol Keylor Navas a predviedol veľmi dobrý zákrok.
     
    24
    Marcelo dostal loptu pred šestnástku, prihral Iscovi a jeho prihrávka na hranicu šestnástky nachádza Cristiana Ronalda, ktorého strela z prvej ľavačkou ide vysoko nad.
     
    23
    Fantasticky sa Modrič s Carvajaom dostali spod vysokého presingu hostí. Chorvát otáča hru doľava a Manchester City tak musí behať bez lopty.
     
    22
    K zakončeniu sa po ňom dostal Fernando, lenže jeho hlavička spred šestnástky zo zhluku tiel skončila vysoko nad.
     
    21
    Ako zareaguje Manchester City? Stačí mu však dať jeden gól a postupuje on. Aktuálne získal rohový kop.
    20. Fernando (REA) - 1:0
     
    20
    Real Madrid dal gól!
    Daniel Carvajal poslal peknú kolmicu do šestnástky hostí, kam nabehol Gareth Bale a jeho Fernandom tečovaná strela, alebo skôr center, skončil nechytateľne v rohu brány. Hart nemal veľa šancí zasiahnuť a Walesan strieľa svoj prvý gól v tejto sezóny Ligy majstrov.
     
    19
    Stále je to Real, kto má loptu na kopačkách, lenže opäť sa hrá mimo územie, odkiaľ by sa dal ohroziť Hart v bráne Manchestru City.
     
    18
    Modrič si robil až príliš dlho pozíciu pred šestnástkou súpera, až k nemu pristúpil Fernandinho a po tomto súboji sa lopta odráža k Hartovi. Faul sa nepíska.
     
    18
    Z ľavej strany centruje Marcelo, no Ronaldo stál za De Bruynom a nedokázal cez neho zakončiť.
     
    17
    Real Madrid má loptu pod kontrolou, no veľmi ďaleko od šestnástky Manchestru City. Pomaly sa však do nej snaží dostať.
     
    16
    Snaha Realu Madrid dostať sa do šestnástky súpera ľavou stranou nevyšla, pretože prihrávka na Ronalda do nej bola o niečo dlhšia.
     
    15
    Bale uvoľnil na krídle priestor pre Carvajala, posunul mu loptu, ale center krajného beka nebol pre Jesého ideálny, pretože bol vysoký.
     
    14
    Carvajal vysunul dopredu po krídle prihrávkou Modriča, ten stroskotal na Clichym a navyše budú vhadzovať hostia.
     
    13
    Carvajalov center skončil na hlave Cristiana Ronalda, ktorý sa dostal k zakončeniu cez Otamendiho, ale prvé zakončenie portugalskej hviezdy bránu míňa.
    13. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    13
    Isco sa odhodlal k centru, trafil prvého hráča súpera pred sebou, ktorým bol Sagna. Následne sa na vlastnú päsť rozhodol dostať "dnu" Bale, nevyšlo mu to.
     
    12
    Real Madrid drží loptu v strede poľa a pomaly sa podáva bližšie k šestnástke súpera, ide to ale dosť ťažko.
     
    11
    Akcia nevyšla ani hosťom, pretože Jesús Navas sa dostal do ofsajdovej pozície, ale v skutočnosti tam nestál, takže chyba rozhodcov.
     
    11
    Modrič poslal z hĺbky vlastnej polovice pas vzduchom do šestnástky na Jesého, lenže túto prihrávku Španiel medzi dvomi stopérmi súpera nedokázal spracovať.
     
    10
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Vincent Kompany, prichádza Eliaquim Mangala.
     
    9
    A je to tak, už si skladá kapitánsku pásku, ktorú prenecháva Yayovi Tourému. Striedanie bude nevyhnutnosťou.
     
    9
    Vincent Kompany asi bude musieť striedať, pretože si pravdepodobne privodil svalové zranenie.
     
    8
    Strata hostí v strede poľa znamená pas dopredu na Ronalda, lenže tomu nevyšiel prvý dotyk a akcia sa pokazila. Na zemi však ostáva Kompany, s ktorým to nevyzerá dobre. Mangala sa začal rozcvičovať.
     
    7
    Otamendiho veľmi nepresný pas na krídlo nezachytil pohybom Sagna, lopta preto pripadne Realu Madrid.
     
    7
    Aguero dostal loptu pred šestnástku, lenže cez dvojicu súperov nevystrelil a tak roztiahol hru do krídla. De Bruyne napálil centrom iba Modriča.
     
    6
    Marcelo odkopol prihrávku do šestnástky k postrannej čiare na nohu Kompanyho, no ten mierne dezorientovaný poslal iba na aut.
     
    5
    Pepe v klbku tiel nedokázal poslať hlavičku na bránu Harta, ale prihral Baleovi, ktorý bol ešte v horšej pozícií a preto sa lopta odráža ku gólmanovi City.
     
    5
    Isco sa predral ľavou stranou do šestnástky, kde sa lopta odrazila od hráčov hostí za čiaru, takže bude nasledovať prvý roh zápasu.
     
    4
    Otamendiho lopta stredom poľa síce našla kopačku Aguera, lenže od nej sa lopta odráža len ku Tonimu Kroosovi, ktorý zakladá akciu Realu.
     
    3
    Jesús Navas sa dostal cez Isca po krídle k prudkej centrovanej lopte, Keylor Navas boxuje na aut.
     
    3
    Daniel Carvajal dostal fantastickú loptu do krídla, ešte si ju posunul cez Clichyho viac do stredu, lenže prihrávka na Jesého išla do ofsajdu a Španiel preto nehral.
     
    2
    Sergio Aguero sa ocitá v prvom ofsajde tohto zápasu, kde dostal prihrávku od Tourého.
     
    1
    Rozohrávka Realu Madrid začína od stopérov Pepeho s Ramosom a druhý menovaný ju poslal dopredu, lenže do územia nikoho. Clichy pustil za čiaru.
     
    1
    Výkop patril hosťom, ktorí nakopávajú loptu dopredu na Aguera, lenže pred ním ju chytil brankár Navas.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -3
    Hráči si podávajú ruky a za chvíľu sa dozvieme aj to, kto bude mať výkop pred zaplneným Santiagom Bernábeu.
     
    -5
    Už len necelých päť minút do začiatku veľkej bitky, ktorá rozhodne o druhom finalistovi. Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si náš online prenos.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos (C), Marcelo – Modrić, Kroos, Isco – Bale, Jesé, Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Varane, Danilo, James Rodríguez, Kovačić, Mayoral, L. Vázquez.

    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas, Y. Touré, De Bruyne – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Mangala, Kolarov, Delph, Sterling, Bony, Iheanacho..
     
    Zdravotný stav hráčov

    - do zostavy Realu Madrid sa vracia Cristiano Ronaldo, ktorý chýbal posledné tri zápasy (Rayo, Man. City, Real Sociedad)
    - Karim Benzema nebude hrať kvôli problémom so steheným svalom, ktoré mal aj CR7
    - nenastúpi ani Brazílčan Casemiro

    - Pablo Zabaleta bude mimo hru asi tri týždne
    - Yaya Touré, ktorý v úvodnom semifinále nehral, bude v poriadku a k dispozícií
    - Neistá je naopak účasť Jesúsa Navasa
    - David Silva, ktorý odstúpil z prvého semifinále, určite nenastúpi a dĺžka jeho absencie sa odhaduje na tri týždne
     
    Prvý zápas

    Utorok 26.04.2016, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Liga majstrov • Semifinále

    Manchester City 0-0 Real Madrid CF

    Žlté karty: 37. Silva – 24. Pepe, 90+2. Carvajal

    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C), Otamendi, Clichy – Fernandinho, Fernando – Navas (77. Sterling), Silva (41. Iheanacho), De Bruyne – Agüero

    Real Madrid CF: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos (C), Marcelo – Casemiro, Modrić, Kroos (90. Isco) – Bale, Benzema (46. Jesé), L. Vázquez

    Rozhodca: Cüneyt Çakır – Çem Satman, Tarik Ongun (všetci Turecko)
     
    Cesta Manchestru City do semifinále

    Základná skupina

    15.09.2015 Manchester City – Juventus 1:2 (Chiellini vl. – Manžukič, Morata)
    30.09.2015 Mönchengladbach – Manchester City 1:2 (Stindl – Otamendi, Aguero)
    21.10.2015 Manchester City – Sevilla 2:1 (Rami vl., De Bruyne – Konopljanka)
    03.11.2015 Sevilla – Manchester City 1:3 (Trémoulinas – Sterling, Fernandinho, Bony)
    25.11.2015 Juventus – Manchester City 1:0 (Mandžukič)
    08.12.2015 Manchester City – Mönchengladbach 4:2 (Sterling 2, Silva, Bony – Korb, Raffael)

    Tabuľka

    1. Manchester City 6 4 0 2 12:8 12
    2. Juventus 6 3 2 1 6:3 11
    3. Sevilla 6 2 0 4 8:11 6
    4. Mönchengladbach 6 1 2 3 8:12 5

    Osemfinále

    24.02.2016 Dynamo Kyjev – Manchester City 1:3 (Bujalskyj – Aguero, Silva, Touré)
    15.03.2016 Manchester City – Dynamo Kyjev 0:0

    Štvrťfinále

    06.04.2016 PSG – Manchester City 2:2 (Ibrahimovič, Rabiot – De Bruyne, Fernandinho)
    12.04.2016 Manchester City – PSG 1:0 (De Bruyne)

    Semifinále

    26.04.2016 Manchester City – Real Madrid 0:0
    04.05.2016 Real Madrid – Manchester City 20:45

    Skóre: 18:11
    Zápasy s čistým kontom: 3

    Strelci

    1. Kevin De Bruyne, Raheem Sterling 3
    2. Sergio Agüero, Bony Wilfried, Fernandinho, David Silva 2
    3. Nicolas Otamendi, Yaya Touré 1
     
    Cesta Realu Madrid do semifinále

    Základná skupina

    15.09.2015 Real Madrid – Šachtar Doneck 4:0 (Ronaldo 3, Benzema)
    30.09.2015 Malmö – Real Madrid 0:2 (Ronaldo 2)
    21.10.2015 PSG – Real Madrid 0:0
    03.11.2015 Real Madrid – PSG 1:0 (Nacho)
    25.11.2015 Šachtar Doneck – Real Madrid 3:4 (Alex Teixeira 2, Dentinho – Ronaldo 2, Modrič, Carvajal)
    08.12.2015 Real Madrid – Malmö 8:0 (Ronaldo 4, Benzema 3, Kovačič)

    Tabuľka

    1. Real Madrid 6 5 1 0 19:3 16
    2. PSG 6 4 1 1 12:1 13
    3. Šachtar 6 1 0 5 7:14 3
    4. Malmö 6 1 0 5 1:21 3

    Osemfinále

    17.02.2016 AS Rím – Real Madrid 0:2 (Ronaldo, Jesé)
    08.03.2016 Real Madrid – AS Rím 2:0 (Ronaldo, James)

    Štvrťfinále

    06.04.2016 VfL Wolfsburg – Real Madrid 2:0 (Rodríguez, Arnold)
    12.04.2016 Real Madrid – VfL Wolfsburg 3:0 (Ronaldo 3)

    Semifinále

    26.04.2016 Manchester City – Real Madrid 0:0
    04.05.2016 Real Madrid – Manchester City 20:45

    Skóre: 26:5
    Zápasy s čistým kontom: 9 (Keylor Navas, rekord LM)

    Strelci

    1. Cristiano Ronaldo 16
    2. Karim Benzema 4
    3. Daniel Carvajal, Mateo Kovačič, Jesé, James Rodríguez, Nacho Fernández, Luka Modrič 1
     
    Predposledný zápas tejto edície Ligy majstrov nám ponúka skutočnú lahôdku na Santiago Bernábeu, pretože v odvetnom semifinále sa Real Madrid stretne s anglickým celkom Manchester City a po remíze 0:0 na Etihad Stadium je všetko otvorené. Minimálne 90 minút čistého hracieho času nám odpovie na otázku Kto sa stane súperom Atlética Madrid vo finále, ktoré je na program 28.6.2016 na milánskom San Sire?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Matej Kubove

    Góly: 20. Bale

    Karty:   83. L. Vázquez (REA) – 30. De Bruyne (MAC), 71. Fernando (MAC), 90+4. Otamendi (MAC)


    Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos (C), Marcelo – Modrić (88. Kovačić), Kroos, Isco (67. James Rodríguez) – Bale, Jesé (56. L. Vázquez), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Varane, Danilo, James Rodríguez, Kovačić, Mayoral, L. Vázquez.

    Manchester City: Hart – Sagna, Kompany (C) (10. Mangala), Otamendi, Clichy – Fernando, Fernandinho – Navas (69. Iheanacho), Y. Touré (62. Sterling), De Bruyne – Agüero.
    Náhradníci: Caballero – Mangala, Kolarov, Delph, Sterling, Bony, Iheanacho.
    26.04.2016
    Manchester City - Real Madrid 0:0

    Karty:   37. Silva (MAC) – 24. Pepe (REA), 90+2. Carvajal (REA)