Gijón – Eibar 2:0 (kon.)
koniec
Sporting Gijón
2:0 (1:0)
SD Eibar
Piatok 29.04.2016, 20:30Španielska LaLiga • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:30.
     
    Vážení diváci!
    Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 36. kole Primera Division medzi domácim Sporting Gijón a hosťujúcim SD Eibar. Poďme si troška predstaviť oba celky.

    Sporting Gijón: Po 36. kole sa nachádza na zostupujúcom 18. mieste so ziskom 32 bodov po ôsmych víťazstvách, ôsmych remízach a devätnástich porážkach. Svojim súperom nastrieľali 35 gólov, ale až 61 inkasovali. Posledný zápas odohrali na trávniku Barcelony, ktorá ich deklasovala 6:0. Sporting potrebuje každý bod ako soľ, aby sa dotiahli na sedemnástu Granadu, na ktorú strácajú jeden bod.

    SD Eibar: Sa v aktuálnej sezóne nachádza na 11. priečke so ziskom 42 bodov. To sa im podarilo po jedenástich víťazstvách, deviatich remízach a po pätnástich porážkach. Dovedna sa im podarilo vsietiť 46 gólov, ale aj 54 inkasovať. Posledný zápas odohrali na domácom trávniku pred vlastnými fanúšikmi, ktorý sledovali iba priemerné futbalové predstavenie a po remíze 1:1 nad Dep. La Coruña si odniesli jeden bod. V prípade víťazstva sa však môžu posunúť až na ôsmu priečku a v prípade porážky môžu prepadnúť až na štrnástu priečku.

    Dnešným papierovým favoritom sú domáci, na ktorých je vypísaný kurz 1.45, na remízu 4.20 a na víťazstvo hostí je vypísaný veľmi vysoký kurz a to až 7.00.
    Zápasom vás bude sprevádzať Róbert Gašpárek.
     
    Alejandro Hernandez bol nominovaný ako hlavný arbiter pre tento zápas.
     
    Úvodné zostavy:

    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora (C), L. Hernández, Meré, Isma López – S. Álvarez, Cases – Carmona, Halilović, Jony – A. Sanabria.
    Náhradníci: Alberto García – Lichnovsky, Aït-Atmane, Guerrero, P. Pérez, C. Castro, Menéndez.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Ramis, Luna – Dani García (C), Escalante – Jota, Adrián González, Hajrović – Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Inuj, Bastón, Radošević, Pantić, Gayoso, Ansotegi.

    Rozhodca: Alejandro Hernandez.
     
    Pohodlne sa usaďte, zápas sa nám o necelých päť minút začne.
     
    Hráči už vstupujú na hraciu plochu, kde ich víta slúšná divácka kulisa.
     
    Obaja tréneri sa dnes zhodli a volia zhodný typ zostavy 4-2-3-1.
     
    Hostia budú mať možnosť úvodného výkopu .
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Hostia sa hneď z úvodu snažili dlhým nákopom dostať na súperovú polovicu, čo sa im však nepodarilo. Loptu zachytil pozorný Lora.
     
    2
    Hosťujúcim hráčom sa podarilo zachytiť rozohrávku domácich v strede ihriska a začali si medzi sebou vymieňať sériu krátkych prihrávok.
     
    3
    Hostia si stále prihrávajú na vlastnej polovici s cieľom ohroziť súpera, ale zatiaľ sa im absolútne nedarí prejsť cez defenzívu domácich, ktorý hosťujúcim hráčom nedávajú na ihrisku veľa priestoru.
     
    4
    Domáci hráč sa dopustil nedovoleného zákroku, čo si hlavný arbiter všimol a nariadil voľný kop z väčšej vzdialenosti.
     
    5
    Hajrović bol tým mužom, ktorý sa postavil k voľnému kopu a volil center do vápna súpera, ale jeho center bol pridlhý a Riesgo loptu vo vzduchu pohodlne zachytil.
     
    5
    Carmona zaznamenal ako jeho spoluhráč nedovolený zákrok a tak majú hostia možnosť si voľný kop zopakovať z rovnakej pozície.
     
    6
    Ani tento voľný kop neznamenal žiadne ohrozenie a defenzíva Gijónu si s ním bez problémov poradila a loptu dokonca dokázala podržať.
     
    7
    Alejandro Hernandez opäť pískol do píštalky a ponúkol hosťujúcemu celku voľný kop z veľmi zaujímavej pozície na skórovanie.
     
    8
    K lopte sa postavil Ramis, ktorý vyslal priamu tvrdú strelu na bránu Cuéllara a ten mal veľké šťastie, že jeho pokus mieril len tesne nad brvno. Veľká škoda pre hráčov Eibaru.
     
    9
    Lopta sa po sérii prihrávok dostala až ku Riesgovi, ktorý ihneď poslal loptu dopredu svojim nabiehajúcim spoluhráčom.
     
    10
    Hostia budú mať možnosť prvého rohového kopu.
     
    10
    Hajrović sa postavil k rohovej zástavke a vyslal svoj centrovaný pokus do hĺbky vápna, kde sa mu podarilo nájsť iba hlavu brániaceho hráča, ktorý loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    11
    Domáci hráči sa snažil založiť rýchly útok, ale stroskotali hneď u prvej zástavky s názvom Ramis, ktorý loptu zachytil a následne ju poslal svojmu brankárovi. Skvelá práca.
     
    12
    Založiť rýchlu akciu mal v pláne aj hráč hostí, ktorý sa následne snažil posunúť loptu nabiehajúcemu spoluhráčovi, ale tento pokus dobre prečítal Hernández, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    13
    Carmona sa s loptou vydal smerom dopredu. Dostal sa až do rohu súperovej polovice, kde následne centroval. Bohužiaľ nenašiel nikoho so svojich spoluhráčov a lopta cez vápno iba prefrčala.
     
    14
    Hostia majú priebeh hry jasne pod kontrolou a snažia sa loptu držať na svojich kopačkách, tak dlho ako to len ide. To teraz dokazujú prihrávkami na vlastnej polovici ihriska.
     
    15
    Sledovali sme rýchlu kontru na strane Gijónu. Cases mal loptu pod kontrolou a príliš nerozmýšľal a ihneď loptu centroval do vápna ku nabiehajúcemu spoluhráčovi. K nemu sa lopta nedostala, pretože ju zachytil pred ním stojaci obranca.
     
    16
    Domáci kombinujú na súperovej polovici s cieľom ohroziť bránu súpera. Zatiaľ sa im, ale nedarí nájsť ten správny recept na defenzívu Gijónu.
     
    17
    Hostia sa teraz úplne zbytočne zbavujú lopty, keď Escalante centroval úplne mimo ihriska a to mal veľa času na premyslenie celej rozbiehajúcej sa akcie.
     
    18
    Postranný rozhodca upozornil toho hlavného o nedovolenom zákroku hosťujúceho útočníka. Hlavný arbiter mu dal za pravdu a odpískal útočný faul.
     
    19
    Zatiaľ sledujeme len podpriemerné futbalové stretnutie bez nejakých výraznejších šancí. Tento zápas možno označiť ako nudný. Dúfajme, že sa to čoskoro zmení a budeme svedkami zaujímavého stretnutia.
     
    20
    Brankár siahol po výbornom zásahu, aby zlikvidoval strelu, ktorá by zrejme skončila v strede bránky. S pokusom o skórovanie Jota.
    20. Jota (EIB)
     
    22
    Hlavný arbiter odpískal ďalší nedovolený zákrok. Tentoraz sa v ňom ocitol domáci hráč.
     
    23
    Zaujímavá akcia sa rodila na strane Eibaru. Hostia sa na malý moment dostali do prečíslenia štyria proti trom. To však nemalo dlhé trvanie. Adrián sa rozhodol celú akciu ukončiť strelou úplne mimo brány.
     
    24
    Sledovali sme ďalšie ohrozenie na hosťujúcej strane, keď sa ku hlavičke dostal jedenz hráčov hostí, ale jeho hlavička nemala potrebnú razanciu, aby vážnejšie ohrozila Cuéllara.
     
    25
    Veľmi nebezpečný center vyslal Jonathan a chýbali možno dva kroky, aby sa Sanabria dostal do stopercentnej šance. Lopta nakoniec putovala až za postrannú čiaru.
     
    26
    Capa sa snažil v rohu ihriska zbaviť dotierajúceho obrancu a následne centrovať, to sa mu však nepodarilo a o loptu prišiel. Snažil sa ešte nasimulovať nedovolený zákrok, čo mu však hlavný arbiter nezožral. Nasleduje odkop od brány domácich.
     
    27
    Domáci krídelník sa dostal ku centru, ale našiel iba brániaceho hráča, ktorý sa už o loptu postaral a poslal ju mimo vápna.
     
    28
    Cases sa snažil založiť útočnú akciu. Na hranici šestnástky rozkmital svoje nohy, ale nakoniec až príliš. Po páde na trávnik o loptu prišiel.
     
    29
    Hlavný rozhodca si všimol nedovoleného zákroku a píska útočný faul hosťujúceho hráča. Domáci majú možnosť voľného kopu z veľkej vzdialenosti.
     
    30
    Voľný kop sa rozhodli riešiť rýchlou rozohrávkou a to znamená, že môžu aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    31
    Domáci sa teraz na dlhší čas usadili na súperovej polovici, kde si vymieňajú série krátkych prihrávok a premýšľajú ako sa dostať, čo najbližšie k vápnu súpera. Zatiaľ sa im to príliš nedarí.
     
    32
    Žltú kartu dostáva Adrián González (SD Eibar) za podkopnutie.
     
    33
    Po súboji zostáva ležať na trávniku Luna, ktorý si drží tvár. Z opakovaného záznamu vyplynulo, že dostal kopanec rovno do tváre. Potrebuje opateru lekárnikov. Dúfajme, že to nebude nič vážne a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakých problémov.
     
    34
    Sledovali sme dlhé outové vhadzovanie domáceho hráča až do vápna súpera. K lopte sa dostal dos Santos, ktorý loptu dostal preč z vápna.
     
    35
    Vyzerá to tak, že Luna bude v hre pokračovať.
     
    35
    Cases centroval loptu do vápna súpera, ale jeho center bol príliš dlhý, aby našiel niekoho z jeho spoluhráčov. Jeho pokus končí až za bránkovou čiaru. Nasleduje odkop od brány.
     
    36
    Skvelá príležitosť sa teraz naskytla Jotovi , ktorý sa po prihrávke svojho spoluhráča rútil sám na Cuéllara, ten vytiahol super zákrok a tak zabránil skórovaniu. Nasleduje rohový kop hostí.
    36. Jota (EIB)
     
    37
    Rohový kop odvracia obrana súpera. Loptu posielal na spoluhráčov Izet Hajrovic.
     
    38
    Alejandro Hernandez si všimol nedovolený zákrok na domáceho hráča a nariadil voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    39
    Tentoraz sa k voľnému kopu postavil Jony, ktorý volil strieľaný center do vápna súpera. Jeho pokus našiel iba pozorného Ramisa, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    40
    Jota sa rútil s loptou smerom dopredu, kde ju,ale po skvelej práci Merého stratil. Domáci ihneď zakladali rýchly protiútok, ktorý ale v strede ihriska takisto stroskotal.
     
    41
    Lora teraz predviedol výborne predvídanie, keď dokázal zachytiť rozbiehajúci sa útok hostí. Po tom ako loptu zachytil ju radšej ihneď odkopol až na polovicu súpera.
     
    42
    Hostia majú možnosť po nedovolenom zákroku domáceho hráča voľného kopu z veľkej vzdialenosti.
     
    43
    Ale ani tento voľný kop neznamenal žiadne nebezpečenstvo. Centrovaná lopta vo vápne nenašla toho správneho adresára.
     
    43
    Tím Gijón práve strelil gól!
    CARLOS CARMONA otvára skóre dnešného zápasu. Stál v správny čas na správnom mieste a presnou hlavičkou dostáva svoj tím do vedenia. Asistencia: Rodriguez Menendez Jonathan.
    43. Carlos Carmona (GIJ) - 1:0
     
    45
    Escalante sa snažil uvoľniť cez napádajúceho obrancu, ale jediné, čo dokázal je to, že sa dopustil nedovoleného zákroku, ktorý si postranný rozhodca všimol a ihneď zdvihol svoju zástavku. Tentoraz sa žltiť nebude.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol, že v prvom polčase nastaví ešte jednu minútu.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Zatiaľ sledujeme len veľmi podpriemerné futbalové predstavenie. Oba celky majú na to, ukázať nám viac. Zatiaľ to je bez vážnejších ohrození a oba celky si vytvárajú minimum šancí. Obe strany sa dnes spoliehajú smerom dopredu na protiútoky.
     
    O malú chvíľu sa nám začne druhý polčas.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Jony sa s loptou vrhal smerom dopredu, kde bol, ale tvrdo zbavený lopty brániacim hráčom. Po tom ako spadol na trávnik sa hlasito dožadoval faulu, no hlavný arbiter mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    48
    Domáci majú možnosť rohového kopu.
     
    48
    Rohový kop bol veľmi zle zahraný. Centrovaná lopta nemala potrebnú výšku, aby prešla hneď cez prvého brániaceho hráča vo vápne.
     
    49
    Hostia sa tiež snažili dostať dopredu, ale celá akcia skončila rýchlejšie ako začala. Jota poslal na trávnik nedovoleným spôsobom svojho protihráča a Alejandro Hernandez odpískal útočný faul.
     
    50
    Lopta sa po nepresnej prihrávke domáceho hráča dostal až za postrannú čiaru. To znamená, že hostia zostávajú pri lopte.
     
    51
    Carmona si to s loptou namieril smerom dopredu, kde následne prihrával svojmu nabiehajúcemu spoluhráčovi, ktorý sa ale po súboji ocitol na trávniku a hlavný arbiter nariadil voľný kop zo zaujímavej pozície.
     
    52
    Jony bol tým mužom, ktorý centroval loptu do hĺbky vápna, ale nepodarilo sa mu nájsť nikoho zo svojich spoluhráčov. Defenzíva hostí si poradila.
     
    53
    Domáci neustále dobývajú polovicu ich súpera. Sledovali sme presný center, ktorý našiel úplne voľného Carmona, ktorý si ale nedokázal ľahkú loptu spracovať. Nasleduje odkop od brány hostí.
     
    54
    Domáci sa snažili dlhou prihrávkou založiť rýchly protiútok, to sa im však nepodarilo, pretože Capa dokázal tento pokus zachytiť.
     
    55
    Hráči Sportingu Gijón po celý druhý polčas obliehajú polovicu súpera, ale zatiaľ sa im nedarí dostať do nejakej výraznejšej šance na ohrozenie Riesgoa.
     
    56
    Jony sa snažil po krídle prepracovať, čo najbližšie k vápnu, ale nedokázal prejsť cez brániaceho hráča. Napriek tomu zostane pri lopte, pretože lopta po súboji skončila za postrannou čiarou.
     
    57
    Sledovali sme center Jotu, ale na túto centrovanú loptu si pohodlne vyskočil Cuéllar a loptu si zo vzduchu stiahol k svojej moci.
     
    58
    Enrich si dokázal spracovať prihrávku od svojho spoluhráča, príliš nepremýšľal a skúsil šťastie strelou z väčšej vzdialenosti. Jeho pokus skončil iba na parkovisku pred štadiónom.
     
    59
    Domáci hráči majú loptu vo svojej moci a pomocou krátkych prihrávok nútia útočníkov hostí behať na ich polovici.
     
    60
    Luna sa dostal do pozície na centrovanie a to sa snažil aj využiť. Jeho center, však našiel iba brániaceho hráča, ktorý loptu poslal do bezpečia.
     
    61
    Sanabria sa dopustil útočného faulu v strede ihriska, čo si hlavný arbiter všimol a odpískal nedovolený zákrok.
     
    62
    Ďalší faul domácich sme registrovali tentoraz už na polovici domáceho celku. Hosťom bol ponúknutý voľný kop zo strednej vzdialenosti. Uvidíme, či sa im ho podarí využiť.
     
    62
    Bohužiaľ ani tento voľný kop neznamenal vážnejšie ohrozenie. Defenzíva Gijónu si aj s týmto voľným kopom dokázala poradiť.
     
    63
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Izet Hajrović, prichádza Borja Bastón.
     
    64
    Domáci opäť kombinujú na súperovej polovici ihriska, ale nedarí sa im prejsť cez tú obranú líniu Eibaru, ktorá dnes funguje na výbornú.
     
    65
    Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Alen Halilović, prichádza Carlos Castro.
     
    66
    Luna sa teraz snažil prejsť hneď cez dvojicu brániacich hráčov, to sa mu však nepodarilo a loptu mu dokázal brániaci hráč vypichnúť. Napriek tomu majú hostia možnosť vhadzovania.
     
    67
    Žltú kartu dostáva Isma López (Sporting Gijón).
     
    68
    Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Carlos Carmona, prichádza Álex Menéndez.
     
    69
    Hostia majú po zblokovanom pokuse možnosť rohového kopu.
     
    69
    Jota sa postavil ku rohovej zástavke a následne poslal svoj centrovaný pokus až na hranicu malého vápna. Tam skvelo zareagoval Cuéllar, ktorý loptu vyboxoval preč z vápna.
     
    70
    Capa sa po hlavičkovom súboji ocitá na trávniku. Z opakovaného záznamu je jasne vidieť, že jeho súper ho vo výskoku trafil lakťom presne do tváre. Vyzerá to tak, že v hre bude pokračovať.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Ander Capa (SD Eibar) za simulovanie. Nemyslím si, že mal rozhodca teraz pravdu.
     
    72
    Obrovská príležitosť na strane Eibaru. Enrich si zbehol na prihrávku od jeho spoluhráča a následne vypálil svoj tvrdý projektil na Cuéllara, ktorý loptu vyrážal do pravej žrde. Hostia majú možnosť ohroziť súpera po rohovom kope.
    72. Sergi Enrich (EIB)
     
    73
    Adrian zahral rohový kop, ktorý ale pohodlne odvrátili brániaci hráči.
     
    74
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Gonzalo Escalante, prichádza Takaši Inuj.
     
    75
    Hostia sa snažia vyrovnať a to dokazujú svojou kombinačnou hrou na súperovej polovici. Podarí sa im v dnešnom zápase ešte vyrovnať? Majú na to posledných 15 minút riadneho hracieho času.
     
    76
    Dos Santos sa dopustil nedovoleného zákroku, čo si Alejandro Hernandez všimol a odpísal faul. Pri lopte, tak zostane súper.
     
    77
    Videli sme dlhý pas Lunu, ktorý sa snažil posunúť celú rozbiehajúcu sa akciu smerom dopredu. To sa mu, ale nepodarilo. Tento úmysel šikovne vystihol Lora, ktorý loptu zachytil.
     
    78
    Striedanie v tíme Sporting Gijón: z ihriska odchádza Antonio Sanabria, prichádza Miguel Ángel Guerrero.
     
    79
    Hostia opäť dlhší čas kombinujú na súperovej polovici s cieľom vyrovnať, ale zatiaľ im moc nevychádza dostať sa cez defenzívu domácich, ktorá im nedáva na trávniku príliš priestoru.
     
    80
    Alejandro Hernandez pískol do píštalky a nariadil voľný kop v prospech hostí. Inui až veľmi ochotne spadol po súboji na trávnik a hlavný arbiter mu to zožral. Voľný kop sa bude zahrávať zo zaujímavej pozície.
     
    81
    Aj tento voľný kop bol domácou defenzívou odvrátený.
     
    82
    Tím Gijón práve strelil gól!
    Toto je asi definitívna bodka dnešného zápasu. JONY sa dostal k lopte a následne sa rútil sám na brankára. Z výbornej pozície sa už nemýlil a prízemnou strelou aj troška so šťastím prekonáva Riesgoa. 2:0! Asistencia: Pichu Cuéllar.
    82. Jony (GIJ) - 2:0
     
    83
    Sergio Enrich doručil prízemnú prihrávku z hranice šestnástky s cieľom nájsť spoluhráča, ktorý bol v dobrej pozícii. Jeden z obrancov súpera ale pas zablokoval a loptu upratal do bezpečia. Lopta ide do zámedzia a nasleduje rohový kop. Eibar so šancou ohroziť bránku súpera.
     
    84
    Takashi Inui zahral rohový kop, ktorý do bezpečia upratala defenzíva súpera.
     
    85
    Zbytočnú žltú kartu dostáva Miguel Ángel Guerrero (Sporting Gijón) za nezmyselné dohranie súboja.
     
    85
    Striedanie v tíme SD Eibar: z ihriska odchádza Antonio Luna, prichádza Ander Gayoso.
     
    86
    Dnešné stretnutie sleduje 26 035 platiacich divákov.
     
    88
    Alejandro Hernandez signalizuje ďalší nedovolený zákrok, ktorého sa dopustil Inuj. Domáci, tak budú pri lopte.
     
    89
    Domáci mali možnosť voľného kopu z väčšej vzdialenosti, no vyriešili to rýchlou rozohrávkou a to znamená, že domáci môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    89
    Zástavka letí hore! Domáci útočník sa ocitol v ofsajdovej pasci.
     
    90
    Sme svedkami ďalšieho nedovoleného zákroku. Tentoraz sa stal previnilcom Jony, ktorý poslal tvrdým spôsobom na trávnik svojho súpera. Hostia, tak majú možnosť ohroziť súpera po voľnom kope.
     
    90
    Ani tento voľný kop neznamenal vážnejšie nebezpečenstvo. Centrovanú loptu dokázal vo vápne vyboxovať Cuéllar a následná nepresná strela Capu nič neznamenala.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca nastavuje v dnešnom zápase ešte tri minútky.
     
    90+2
    Ďalšia centrovaná lopta, ktorá smerovala do vápna domácich. Lopta síce prepadla do šestnástky, ale nenašla toho správneho hráča.
     
    90+3
    Čoskoro sa očakáva záverečný hvizd rozhodcu, ktorý ukončí toto stretnutie.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4.
    Střely mimo: 0:4.
    Rohy: 1:5.
    Ofsajdy: 1:1.
    Fauly: 16:17.
     
    Tento zápas možno označiť ako priemerný. Domáci sa snažili kontrolovať priebeh hry a vsadili na pevnú defenzívu a rýchle kontry, naopak hostia sa zasa snažili ohrozovať súpera dlhými pasmi a centrovanými loptami do pokutového územia. Odo mňa to je na dnes všetko. Prajem vám príjemný zvyšok večera a dobrú noc. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (22:23:46)

    Róbert Gašpárek

    Góly: 43. Carmona, 82. Jony

    Karty:   67. Isma López (GIJ), 85. Guerrero (GIJ) – 32. Adrián González (EIB), 71. Capa (EIB)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 0:4. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:17.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lora (C), L. Hernández, Meré, Isma López – S. Álvarez, Cases – Carmona (68. Menéndez), Halilović (65. C. Castro), Jony – A. Sanabria (78. Guerrero).
    Náhradníci: Alberto García – Lichnovsky, Aït-Atmane, Guerrero, P. Pérez, C. Castro, Menéndez.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Ramis, Luna (85. Gayoso) – Dani García (C), Escalante (74. Inuj) – Jota, Adrián González, Hajrović (63. Bastón) – Enrich.
    Náhradníci: Irureta – Inuj, Bastón, Radošević, Pantić, Gayoso, Ansotegi.

    Rozhodca: Alejandro Hernandez

    Diváci: 26 035