Bournemouth – Liverpool 1:2 (kon.) | Leicester – West Ham 2:2 (kon.) | Arsenal – Crystal Palace 1:1 (kon.)
koniec
Leicester City
2:2 (1:0)
West Ham United
Nedeľa 17.04.2016, 14:30 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Tak takýto záver nám prináša len anglická Premier League. Leicester po góle Jamieho Vardyho viedol, no najlepší strelec klubu bol v 56. minúte po druhej žltej karte vylúčený. West Ham prevzal iniciatívu a dokázal otočiť vývoj zápasu vo svoj prospech. Po sporne nariadenej penalte vyrovnal Andy Caroll a o dve minúty neskôr krásnou strelou skóroval aj Aaron Cresswell. Domáci sa ale nevzdali a v oslabení dokázali vyrovnať. V nadstavenom čase premenil pokutový kop aj Leonardo Ulloa, a tak uzavrel gólový účet zápasu na 2:2. Zápas do veľkej miery ovplyvnil hlavný rozhodca Jonathan Moss, ktorý sporne nariadil obe penalty. Leicester svoj náskok na čele tabuľky natiahol na osem bodov. West Ham je naďalej na šiestej pozícii. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný deň. (16:33:56)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
    90+5. Leonardo Ulloa (LEC) - 2:2
     
    90+5
    Leicester City dáva gól! Obrovská radosť na King Power Stadium. LEONARDO ULLOA si zachoval pevné nervy a strelou k ľavej tyči prekonal Adriána. Dnešný zápas sa tak skončí zaslúženou remízou.
    90+4. Andy Carroll (WHU)
     
    90+4
    Penalta pre Leicester City! Jeff Schlupp spadol v pokutovom území po kontakte s Andym Carollom a hlavný arbiter Jonathan Moss ukazuje na biely bod. Rozhodcovi nechcem siahať do svedomia, no obe penalty boli nariadené veľmi prísne.
     
    90+3
    Zverenci Slavena Bilića účinne kúskujú hru. Už len pár sekúnd ich delí od toho, aby dosiahli v tejto sezóne ďalšie cenné víťazstvo.
     
    90+2
    Polovica nadstaveného času je preč. Lopta je v moci West Hamu, pretože v postavení mimo hry bol prichytený Leonardo Ulloa.
     
    90+1
    Hlavný rozhodca Jonathan Moss v dnešnom dueli nadstavil štyri minúty. Leicester sa zúfalo snaží vyrovnať, no Kladivári sa dobre bránia.
     
    90
    Christian Fuchs svojim dlhým vhadzovaním poslal loptu do malého vápna. V ňom sa snažil zakončiť Robert Huth, no v súboji s Angelom Ogbonnom spadol. Penalta sa nepíska.
     
    89
    Christian Fuchs vonkajším priehlavkom poslal center smerujúci na Roberta Hutha. Ten sa ale do zakončenia nedostal. Hoci sa Nemec čuduje, nasledovať bude len odkop od brány.
     
    88
    Leicester dostal výhodu priameho kopu, no center Dannyho Drinkwatera nenašiel žiadneho hráča v modrom drese. Domáci už nemajú na čo čakať a útočia.
    86. Aaron Cresswell (WHU) - 1:2
     
    86
    West Ham United dal gól!
    Tak to je obrovský šok pre fanúšikov domáceho tímu. Center z pravej strany od Michaila Antonia prepadol až na AARONA CRESSWELLA. Ten si loptu spracoval a krásnou strelou otáča vývoj zápasu v prospech hostí.
     
    85
    West Ham sa nechce zmieriť s nerozhodným výsledkom a naďalej búši do oslabeného súpera. Dokáže Leicester ubrániť aspoň bod?
    84. Andy Carroll (WHU) - 1:1
     
    84
    West Ham United dal gól!
    Necelých desať minút pred koncom je vyrovnané. ANDY CAROLL poslal Kaspera Schmeichela na opačnú stranu a s prehľadom premieňa pokutový kop.
    83. Winston Reid (WHU)
     
    83
    Penalta pre West Ham United! Jonathan Moss nariadil prísny pokutový kop po tom, ako Winston Reid po rohovom kope spadol po súboji s domácim kapitánom Wesom Morganom.
     
    82
    Manuel Lanzini sa dostal k centru, ktorý však odvrátil na rohový kop obranca Wes Morgan. Tlak Kladivárov z Londýna sa stupňuje.
     
    81
    Veľký závar pred domácou bránou. Payet ani Caroll sa k strele nedostali. Následne však smeroval center na Ennera Valenciu, ktorý v kľúčovom momente netrafil loptu.
     
    80
    Leonardo Ulloa a Danny Drinkwater držia loptu ďaleko od vlastnej brány. Získavajú tak cenný čas pre obrancov Leicesteru, ktorí si nutne potrebujú vydýchnuť.
     
    79
    Dimitri Payet zahral priamy kop veľmi zle. Francúzovi strela absolútne nesadla a končí len vysoko nad bránou domáceho tímu.
     
    78
    Ešte pred priamym kopom tu máme striedanie. Z ihriska odchádza Riyad Mahrez, ktorého nahradil čerstvý Daniel Amartey.
     
    77
    Wes Morgan sa dopustil zbytočného faulu približne 22 metrov od brány. Nielenže dostáva žltú kartu, ale dáva veľkú šancu expertovi na priame kopy – Dimitrimu Payetovi.
     
    75
    Aaron Cresswell smeroval svoj dlhý pas na Dimitriho Payeta, no francúzsky záložník sa k lopte už nedostal. Opäť bude odkopávať Kasper Schmeichel. Ten sa však nikam neponáhľa.
     
    74
    Dimitri Payet zahral ďalší rohový kop. K lopte sa dostal Angelo Ogbonna, no taliansky obranca príliš dlho váhal s koncovkou a napokon nedokázal zakončiť.
     
    73
    Emmanuel Emenike sa dostal k streleckému pokusu, no ten mieril len nad bránu domáceho tímu. Nasleduje tak len odkop od brány Kaspera Schmeichela.
     
    72
    Posledné striedanie v podaní londýnskeho klubu. Na ihrisko prišiel namiesto Victora Mosesa mimoriadne kvalitný Enner Valencia.
     
    71
    Leicester bráni so všetkými hráčmi, čím výborne prehusťuje stred poľa. West Ham zatiaľ nevie nájsť recept na sformovanú domácu obranu.
     
    70
    Winston Ried sa previnil faulom a diváci na King Power Stadium si pýtali jeho vylúčenie. Jonathan Moss je ale pokojný a druhú žltú kartu obrancovi z Nového Zélandu neudeľuje.
     
    68
    Christian Fuchs sa dlhým pasom snažil vysunúť Jeffa Schluppa. Loptu má ale v moci brankár Adrián, ktorý mal síce v zápase málo práce, no už inkasoval z kopačky Vardyho.
     
    67
    Nový muž na trávniku Manuel Lanzini sa dostal k streleckému pokusu, no ten bol veľmi nepresný. Ohrozil skôr divákov za bránou, ako samotného Schmeichela.
     
    66
    Výborne teraz zapracoval Danny Simpson. Ten dobre otlačil od lopty Victora Mosesa, a tak nasleduje len odkop od brány Leicesteru City.
     
    65
    Dimitri Payet sa dostal po pravej strane k centru, no ten chytá do svojich rukavíc pripravený Kasper Schmeichel. Dánsky brankár neinkasoval v Premier League už viac ako osem hodín.
     
    64
    Jeff Schlupp sa dostal do šance. Prvý dotyk s loptu mu ale nevyšiel poľa predstáv, a tak jeho strela bola zrazená vracajúcim sa obrancom hostí.
     
    63
    Slaven Bilić na nič nečaká a polhodinu pred koncom riskuje. Z ihriska sťahuje nevýrazného Marka Noblea a na trávnik posiela ofenzívnejšieho Manuela Lanziniho.
     
    62
    Winston Reid mohol vyrovnať. Po centri od Dimitria Payeta sa dostal do zakončenia, no z tesnej blízkosti nedokázal usmerniť loptu do siete.
     
    61
    Kladivári stupňujú svoj tlak. Center z pravej strany odpratal do bezpečia za cenu rohového kopu nemecký obranca Robert Huth.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry, no ešte zďaleka nie je nič rozhodnuté. Leicester už okamžite bráni so všetkými desiatimi mužmi.
     
    59
    Claudio Ranieri reaguje na vývoj zápasu a do hry nasadzuje o niečo defenzívnejšieho Leonarda Ulloa. V dnešnom zápase naopak končí Shinji Okazaki.
     
    57
    Tak toto je obrovská komplikácia pre domácich. Len si spomeňte na zápas s Arsenalom, kde bol vylúčený Danny Simpson a Leicester tlaku Kanonierov nedokázal odolať.
    56. Jamie Vardy (LEC)
     
    56
    Tak to je neuveriteľné. Jamie Vardy v súboji s Angelom Ogbonnom nafilmoval pád, a tak dostáva druhú žltú kartu v zápase. Leicester bude zápas dohrávať v oslabení!
    55. Jamie Vardy (LEC)
     
    55
    Ďalšia šanca domácich. Po rýchlej akcii posielal Shinji Okazaki strieľanú prihrávku na Jamieho Vardyho, no ten už loptu nestihol usmerniť do brány.
     
    54
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Jeff Schlupp.
     
    53
    Christian Fuchs poslal z ľavej strany veľmi dobrý center. Robert Huth sa presadil v súboji, no hlavičkoval už v záklone. Najmä kvôli tomu nedokázal usmerniť loptu do siete.
     
    52
    Cheikhou Kouyaté sa dostal k strele spoza šestnástky. Jeho pokusu ale chýbala razancia, a tak s ním nemal Kasper Schmeichel najmenšie problémy.
     
    51
    Hostia to po príchode Andyho Carolla zrejme budú skúšať centrami. Teraz sa ďalším prezentoval Victor Moses, no loptu poslal do bezpečia Wes Morgan.
     
    50
    Francúz sa opäť zaskvel dobrým centrom, ktorý našiel striedajúceho Andyho Carolla. Ten ale svoju hlavičku nedokázal usmerniť do priestoru troch žrdí.
     
    49
    Center z ľavej strany odvracia na rohový kop Rakúšan Christian Fuchs. K rohovej zástavke už beží Dimitri Payet.
     
    48
    Wes Morgan si s prehľadom poradil v osobnom súboji s Emmanuelom Emenikem. Následne sa snažili zakombinovať Okazaki s Vardym, no prihrávka japonského hráča nebola presná.
     
    47
    Emmanuel Emenike sa ocitol na zemi, no hlavný rozhodca Jonathan Moss nedovolený zákrok nepíska.
     
    46
    Slaven Bilić v polčasovej prestávke prichystal jedno striedanie. Do druhého polčasu nastupuje Andy Caroll, ktorý vymenil španielskeho futbalistu Pedra Obianga.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas máme za sebou. V úvode zápasu mal obrovskú príležitosť Cheikhou Kouyaté, no jeho hlavička len opečiatkovala obe žrde. Kladivári boli o niečo aktívnejší, no po rýchlom protiútoku inkasovali. Po osi Schmeichel – Mahrez – Kanté sa dostal k lopte Jamie Vardy a strelou z vnútra šestnástky strelil svoj 22. gól v sezóne. Tento zásah bol jediným v prvom polčase. West Ham ale určite neskladá zbrane a druhé dejstvo bude mimoriadne zaujímavé.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Akcia West Hamu nebola úspešná. Jediná nadstavená minúta sa už chýli ku svojmu koncu.
     
    45
    V závere prvého polčasu zahrávali hostia rohový kop. Po centri Dimitriho Payeta sa snažil zakončiť Cheikhou Kouyaté, ale pred Senegalčanom dobre zasiahol Robert Huth.
     
    44
    Pre Leicester sa črtala šanca na ďalší smrtiaci protiútok. Tento raz ale akciu domáceho tímu pokazil nepresnou prihrávkou Danny Drinkwater.
     
    43
    Jamie Vardy si teraz nedal pozor na svoje postavenie a v čase prihrávky stál v postavení mimo hru.
     
    42
    A ďalšia žltá karta. Po zákroku na Jamieho Vardyho je potrestaný aj špilmacher londýnskeho klubu Dimitri Payet.
     
    41
    Dimitri Payet sa dostal k svojmu klasickému centru z ľavej strany. Ten sa ale stal korisťou domáceho brankára Kaspera Schmeichela.
     
    40
    Ďalším napomínaním hráčom dnešného zápasu je Mark Noble. Kapitán hosťujúceho tímu totiž poriadne skosil Dannyho Drinkwatera.
     
    39
    Po ľavej strane sa snažil podporiť útok aj krajný obranca Aaron Cresswell. Ten sa ale nedohodol s Victorom Mosesom, a tak hostia prichádzajú o loptu.
     
    38
    Wes Morgan sa po priamom kope opäť zaradil na svoj klasický post a loptu nekompromisne odkopol pred Emmanuelom Emenikem.
     
    37
    Riyad Mahrez vybojoval faul v súboji s Dimitrim Payetom. Alžírčan následne rozohral priamy kop a jeho center smeroval na Wesa Morgana. Kapitán domáceho tímu sa ale do zakončenia nedostal.
     
    36
    Riyad Mahrez efektnou pätičkou posunul loptu na N'Gola Kantého. Ten sa okamžite snažil vysunúť Jamieho Vardyho, no jeho pas zastavil Angelo Ogbonna.
     
    34
    Dimitri Payet sa vtipnou prihrávkou snažil vysunúť Emmanuela Emenikeho. Nigeríjčan ale na jeho pas nedosiahol, a tak nasleduje len odkop od brány Kaspera Schmeichela.
     
    33
    Po úvodnom góle sa Leicester stiahol do akejsi obrannej ulity. Zverenci Claudia Ranieriho nechávajú hrať hostí, no ich rozohrávku svedomito napádajú.
     
    32
    West Ham už preklopil držanie lopty na svoju stranu. Zatiaľ ale nie je príliš nebezpečný s výnimkou príležitosti z druhej minúty zápasu.
     
    31
    Shinji Okazaki sa snažil prejsť cez dvojicu obrancov hostí. Úspešnejší ale napokon bol Angelo Ogbonna, ktorý nedovolil Japoncovi odcentrovať.
     
    30
    Jonathan Moss je nekompromisný a zo svojho vrecka vyťahuje ďalšiu žltú kartu. Tentokrát je jej adresátom stopér West Hamu – Winston Reid.
     
    29
    A ďalší faul. Tentokrát to s dôrazom prehnal Pedro Obiang, ktorý fauloval Shinjiho Okazakiho. Hra je v týchto momentoch veľmi rozkúskovaná.
     
    28
    Prvú žltú kartu v dnešnom dueli dostáva Jamie Vardy, ktorý zozadu nepríjemne trafil senegalského futbalistu Cheikhou Kouyatého.
     
    27
    Kasper Schmeichel v posledných piatich zápasoch neinkasoval a čisté konto si drží aj dnes. Dánsky brankár sa teraz zmocnil lopty po nepresnej kombinácii hosťujúcich hráčov.
     
    26
    Cheikhou Kouyaté si zabiehal na center z pravej strany. Výborne sa ale vrátil Danny Simpson, ktorý súpera odtlačil mimo palebnej pozície.
     
    25
    Tvrdých súbojov nám skutočne pribudlo. Zatiaľ to ale hlavný rozhodca Jonathan Moss rieši bez kartového napomínania.
     
    24
    Futbalisti West Hamu sa do zakončenia nedostali. Veľmi aktívny bol najmä Michail Antonio, no napokon neuspel proti Robertovi Huthovi.
     
    23
    Emmanuel Emenike si pekne zakryl loptu a nechal sa faulovať domácim obrancom Wesom Morganom. Ďalší priamy kop pre Dimitriho Payeta.
     
    21
    Po prvom góle sa nám aj mierne pritvrdilo. Teraz to poriadne schytal Shinji Okazaki, ktorého doslova zbúral v osobnom súboji Pedro Obiang.
     
    20
    Aaron Cresswell dlhým pasom hľadal za obranou súpera Emmanuela Emenikeho. Pred ním ale chytá loptu do svojich rukavíc Kasper Schmeichel.
     
    19
    Jamie Vardy je mužom okamihu. Leicester dokonale využil zaváhanie hostí a anglický reprezentant strieľa svoj 22. gól v sezóne, čím sa dostal na úroveň Harryho Kanea.
    18. Jamie Vardy (LEC) - 1:0
     
    18
    Leicester City dáva gól! Hostia mali výhodu priameho kopu, no paradoxne sa do brejku dostali domáci futbalisti. Akciu potiahol Riyad Mahrez, ktorý následne posunul loptu na N'Gola Kantého. Francúz presnou prihrávkou našiel JAMIEHO VARDYHO, ktorý strelou z vnútra šestnástky nezaváhal.
     
    17
    Dlhý pas na najlepšieho domáceho strelca Jamieho Vardyho sa stal jednoduchou korisťou pre brankára Adriána. Ten tak môže rozohrať ďalšiu útočnú akciu Londýnčanov.
     
    16
    Svoje obranné povinnosti si do bodky splnil opäť Robert Huth. Po pravej strane sa dostal k centru Victor Moses, ale nemecký stopér jeho prízemný pas odkopol do bezpečia.
     
    15
    Danny Drinkwater zahral po faule na Riyada Mahreza ďalší priamy kop. Leicester sa ale teraz do zakončenia nedostal, pretože sa nedovoleným zákrokom previnil Robert Huth.
     
    14
    Sninji Okazaki dostal v strede poľa veľmi veľa priestoru. Japonec okamžite svojim pasom hľadal Jamieho Vardyho, no ten proti dvojici stopérov hostí neuspel.
     
    12
    Výborne zakročil Christian Fuchs. Ten dobre prečítal úmysel Dimitriho Payeta, ktorý svojou prihrávkou hľadal Victora Mosesa.
     
    11
    Spoza šestnástky skúšal prekonať brankára Adriána aj anglický reprezentant Danny Drinkwater. Jeho pokus ale skončil nad bránou West Hamu.
     
    10
    Štandardnú situáciu zahral Marc Albrighton. V hlavičkovom súboji najvyššie vyskočil obrovitý Robert Huth, no z dobrej pozície minul svätyňu brankára Adriána.
     
    9
    Shinji Okazaki bol faulovaný v súboji s Angelom Ogbonnom. Po nedovolenom zákroku talianskeho obrancu tak bude nasledovať priamy kop domáceho tímu.
     
    8
    Christian Fuchs poslal do šestnástky súpera dlhú loptu. Na jeho vhadzovanie si snažil nabehnúť Jamie Vardy, no kanonier domáceho tímu spadol v osobnom súboji s Winstonom Riedom.
     
    7
    Francúzsky reprezentant posadil svoj center na hlavu krajného obrancu Michaila Antonia. Angličan ale svojim pokusom neohrozil bránu domáceho tímu.
     
    6
    Dimitri Payet vybojoval pre West Ham ďalšiu štandardnú situáciu. Niet pochýb o tom, že ju aj sám rozohrá.
     
    5
    Riyad Mahrez bol teraz pri postrannej čiare odzbrojený čistým spôsobom. Pri lopte tak ostanú Kladivári, ktorí budú vhadzovať.
     
    4
    Po hektickom úvode nám tempo hry trochu opadlo. Najmä domáce Líšky potrebujú získať istotu na svojich kopačkách. Pri lopte je opäť brankár Kasper Schmeichel, ktorý rozohrá ďalšiu akciu.
     
    3
    V ďalšej šance hostí bol francúzsky klenot Dimitri Payet. Ten vystrelil svojou ľavačkou, no z vnútra šestnástky bránu netrafil.
    2. Cheikhou Kouyaté (WHU)
     
    2
    Tak to je neuveriteľné! Na začiatku zápasu mali hostia výhodu priameho kopu. Ten zahral tradične Dimitri Payet a svojim centrom našiel hlavu Cheikhou Kouyatého. Ten ale trafil do ľavej žrde, od ktorej sa lopta odrazila aj do tej pravej. Obrovské šťastie mal teraz Kasper Schmeichel.
     
    1
    Úvodný výkop zápasu obstarali futbalisti West Hamu. Tí v prvom vzájomnom zápase s Leicesterom doma prehrali 1:2, a tak budú chcieť svojmu súperovi túto prehru oplatiť.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez, Kanté, Drinkwater, Albrighton – Okazaki, Vardy.
    Náhradníci: Schwarzer – A. King, Amartey, Schlupp, Gray, Ulloa, Wasilewski.

    West Ham United: Adrián – Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell – Kouyaté, Obiang, Noble (C) – Moses, Emenike, Payet.
    Náhradníci: Randolph – Byram, Tomkins, Collins, Lanzini, E. Valencia, Carroll.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní zápasu z anglickej Premier League. Spoločne zamierime na King Power Stadium, kde domáci Leicester privíta londýnskych Kladivárov. Zápas sa začína o 14:30 hod.

    LEICESTER CITY

    Futbalisti Leicesteru sú absolútnou senzáciou tejto futbalovej sezóny. Pred jej začiatkom taliansky kormidelník Claudio Ranieri spomínal, že cieľom The Foxes bude záchrana. V polovici apríla sú však na čele tabuľky so sedembodovým náskokom pred druhým Tottenhamom. Aktuálna forma Leicesteru je absolútne skvostná. Tento klub vyhral posledných päť zápasov, hoci strelil len poltucet gólov. Brankár Kasper Schmeichel neinkasoval už úctyhodných 490 minút, na čom má veľký podiel aj skvelo fungujúca obrana. Leicester naposledy uspel na pôde Sunderlandu, kde naplno zažiarila hviezda Jamieho Vardyho. Objav roka skóroval dvakrát a v tomto ročníku nastrieľal už 21 gólov. V tabuľke strelcov tak stráca na Harryho Kanea jediný presný zásah. Určite treba spomenúť aj výkony alžírskeho reprezentanta Riyiada Mahreza, ktorý k 16 gólom pridal ďalších 11 asistencii.

    WEST HAM UNITED

    Futbalistom West Hamu sa v tejto sezóne takisto veľmi darí. Kladivári sú v tabuľke na šiestom mieste a stále môžu pomýšľať na účasť v predkole Ligy majstrov. Najmä v pozícii hosťujúceho tímu dosiahli niekoľko cenných výhier, keď vyhrali na ihrisku Arsenalu, Liverpoolu či Manchestru City. V poslednej dobe sa ale zverencom Slavena Bilića príliš dobre nevedie. Naposledy vyhrali súťažný zápas ešte na začiatku marca, keď vyhrali v liverpoolskom Evertone 2:3. Odvtedy štyrikrát za sebou remizovali a raz prehrali. Spomínanú prehru utŕžili v priebehu tohto týždňa, keď vo štvrťfinále anglického FA Cupu nestačili na Manchester United (1:2). Najväčšou hviezdou londýnskeho klubu je Dimitri Payet, ktorý strelil deväť gólov a na rovnaký počet prihral. Hosťom dnes bude chýbať zranený Sam Byram a otázny je štart aj v prípade Diafru Sakha.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 18. Vardy, 90+5. Ulloa (pen.) – 84. Carroll (pen.), 86. Cresswell

    Karty:   28. Vardy (LEC), 77. Morgan (LEC) – 30. Reid (WHU), 40. Noble (WHU), 42. Payet (WHU)   56. Vardy (LEC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 4:12. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:14.
    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez (78. Amartey), Kanté, Drinkwater, Albrighton (54. Schlupp) – Okazaki (59. Ulloa), Vardy.
    Náhradníci: Schwarzer – A. King, Amartey, Schlupp, Gray, Ulloa, Wasilewski.

    West Ham United: Adrián – Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell – Kouyaté, Obiang (46. Carroll), Noble (C) (63. Lanzini) – Moses (72. E. Valencia), Emenike, Payet.
    Náhradníci: Randolph – Byram, Tomkins, Collins, Lanzini, E. Valencia, Carroll.