Bournemouth – Liverpool 1:2 (kon.) | Leicester – West Ham 2:2 (kon.) | Arsenal – Crystal Palace 1:1 (kon.)
koniec
AFC Bournemouth
1:2 (0:2)
Liverpool FC
Nedeľa 17.04.2016, 14:30 • Vitality Stadium, Bournemouth • Anglická Premier League • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.
     
    Vážení diváci!
    Vítajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes na seba narazia v 34. kole Premier League domáci Bournemouth a hostia z Liverpoolu. Poďme si troška predstaviť oba celky.

    AFC Bournemouth: V aktuálnej sezóne sa nachádzajú v druhej polovici tabuľky a to presne na 13. mieste so ziskom 41 bodov. To sa im podarilo po jedenástich víťazstvách, ôsmych porážkach a štrnástich porážkach. Svojim súperom nastrieľali spolu 40 gólov, ale až 55 inkasovali. Posledný ligový zápas odohrali na pôdeAston Villy, kde dokázali zvíťaziť 2:1 po góloch Cooka a Kinga. Podarí sa im dnes z pozície outsidera získať nejaký bod?

    Liverpool FC: Hráči Liverpoolu sa momentálne nachádzajú na 8. priečke so ziskom 48 bodov po trinástich víťazstvách, deviatich remízach a deviatich porážkach. Dovedna svojim súperom nastrieľali 50 gólov a 42 od svojich súperov inkasovali. Posledný ligový zápas odohrali pred vlastnými fanúšikmi, ktorých potešili víťazstvom 4:1, tento výprask schytali hráči Stoke City.

    Hostia sú dnes jasným favoritom, na ktorých je vypísaný slušný kurz a to 2.15, na remízu 3.50 a na víťazstvo domácich je vypísaný kurz 3.60. Zápasom vás bude sprevádzať Róbert Gašpárek.
     
    Zápas sa o necelých 5 minút začne.
     
    Mike Jones bude dnes sprevádzať hráčov na ihrisku ako hlavný arbiter.
     
    Úvodné zostavy:

    AFC Bournemouth: Boruc – Francis, Elphick (C), S. Cook, Daniels – Ritchie, Gosling, Surman, Stanislas – J. King, Gradel.
    Náhradníci: Federici – Wiggins, Pugh, C. Wilson, MacDonald, Grabban, O'Kane.

    Liverpool FC: D. Ward – Randall, K. Touré, Lucas Leiva (C), B. Smith – Ibe, Stewart, Allen, Ojo – Firmino – Sturridge.
    Náhradníci: Mignolet – Milner, Coutinho, M. Sakho, Lallana, Origi, Flanagan.

    Rozhodca: Mike Jones.
     
    Domáci tréner na dnes volí klasickú zostavu typu 4-4-2 a tréner Liverpoolu volí zostavu 4-4-1-1.
     
    Hráči sú už pripravený na hracej ploche a zápas sa o niekoľko sekúnd začne.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop stretnutia mali hostia a ihneď sa vrhali do útoku. Dlhý pas Stewarta zachytil jeden z obrancov a tak zastavil rozbiehajúcu sa akciu hostí.
     
    1
    Hostia sa dopustili prvého útočnného faulu tohto zápasu. Pri lopte tak zostanú domáci hráči.
     
    2
    Hostia kombinujú na vlastnej polovici a premýšľajú nad založením útočnej akcie.
     
    3
    Sturridge si to s loptou namieril až na hranicu šestnástky, kde následne vyslal svoj tvrdý projektil na pripraveného Boruca, ktorý jeho pokus zlikvidoval. Skvelá práca.
     
    4
    Sturridge opäť skúšal šťastie, tentoraz sa pokúšal strieľať zo zlej pozície. Trafil len obrancu stojaceho pred ním.
     
    4
    Allen sa ocitol po súboji na trávniku a Mike Jones odpískal nedovolený zákrok. Hostia, tak majú možnosť voľného kopu z väčšej vzdialenosti.
     
    5
    Tento voľný kop sa rozhodli rozohrať nakrátko a tak môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe aj naďalej.
     
    6
    Sturridge sa snažil svojou individuálnou hrou prekľučkovať cez dvoch dotierajúcich obrancov, to sa mu však nepodarilo a o loptu pred vápnom súpera prišiel.
     
    6
    Po zblokovanom centri budú mať možnosť domáci ohroziť Liverpool z rohového kopu.
     
    7
    Rohový kop bol rozohraný nakrátko a ihneď nasledoval center do „ohňa“. Tam si najvyššie vyskočil Gradel, ale jeho hlavička nemala potrebnú presnosť, aby ohrozila bránu Warda.
     
    8
    Firmino sa dostal ku odrazenej lopte a skúšal šťastie stelou z voleja z veľkej diaľky. Pochopiteľne jeho pokus končí na tribúne medzi fanúšikmi.
     
    9
    King sa po súboji ocitá na trávniku vo vápne Liverpoolu a domáci fanúšikovia si hlasito pýtali penaltu. Mike Jones tento zákrok neuznal ako nedovolený a nechal hru pokračovať bez prerušenia.
     
    10
    Zástavka letí hore a to znamená, že sa Sturridge ocitá v ofsajdovej pasci.
     
    11
    Zaujímavá akcia sa rodila po skvelej kombinačnej hre domáceho celku, ktorú, ale zbrzdila nepresná prihrávka Kinga vo vápne súpera. Veľká škoda, mali to výborne rozohrané.
     
    12
    Po sérii prihrávok hráčov Liverpoolu končí lopta až na kopačke Warda, ktorý radšej vsadil na istotu a loptu posiela ďaleko od svojej svätyne.
     
    13
    Hráči tímu Bournomouth kombinovali na polovici súpera a po niekoľkých prihrávkach sa lopta dostala až ku Surmanovi, ktorý chcel otestovať svoju presnosť a zvolil tvrdú strelu z veľkej vzdialenosti. Strela prefrčala vedľa pravej tyčky.
     
    14
    Matt Ritchie sa dopustil útočného faulu. Mike Jones všetko videl celkom jasne a zapískal. Matt Ritchie a háda ostošesť, ale rozhodnutie arbitra je nemenné.
     
    15
    Stredopoliar hostí vyslal svoj dlhý pas na nabiehajúceho Sturridga. Tento úmysel sa k nemu nedostal, pretože v zadných radoch skvelo zapracoval Cook, ktorý celú rozbiehajúcu akciu prerušil svojim včasným zásahom.
     
    16
    Dlhý pas domáceho hráča bol veľmi nepresný a končí iba v rukaviciach Warda, ktorý loptu ihneď posunul svojmu spoluhráčovi.
     
    17
    Stewart si to s loptou namieril do vápna súpera, kde volil center do malého vápna. Tento úmysel pekne prečítal Boruc, ktorý loptu vo vzduchu chytá.
     
    18
    Sturridge sa snažil vysunúť nabiehajúceho Allena, ale jeho pokus sa až k nemu nedostal. Pri voľnej lopte bol skôr Boruc, ktorý už má loptu vo svojej moci.
     
    19
    V zadných radoch teraz pekne zapracoval Francis, ktorý nepustil rozbiehajúci sa útok hostí a poslal loptu mimo hry.
     
    19
    King sa po súboji ocitá na zemi a Mike Jones uznal tento zákrok ako nedovolený. Tým previnilcom sa stáva Lucas Leiva. Domáci majú možnosť voľného kopu zo zaujímavej pozície.
     
    20
    A takmer bol z toho gól. Po voľnom kope sme mali možnosť vidieť nadýchaný center do hĺbky vápna, kde si najvyššie vyskočil Gradel, ale jeho hlavička mierila iba do priestorov, kde stál pripravený Boruc.
     
    21
    Sturridge sa ocitá v ďalšom ofsajde. Obrana domácich zatiaľ funguje na jednotku.
     
    22
    Domáci hráči teraz dlhšiu dobu kombinujú na polovici súpera a snažia sa nájsť recept na taktiež dobre fungujúcu defenzívu Liverpoolu. Hráči si dnes na ihrisku nedávajú veľa priestoru.
     
    23
    Mike Jones pískol do píšťalky a tým dal hosťom možnosť voľného kopu z väčšej vzdialenosti po faule Goslinga.
     
    24
    Voľný kop bol rozohraný nakrátko. Ihneď po rozohrávke, ale loptu stratili. Domáci sa ihneď vrhali do protiútoku, ale ten taktiež rýchlo stroskotal ešte v strede pola.
     
    25
    Sturridge opäť predviedol svoje skvelé individuálne schopnosti, keď sa mu podarilo prejsť cez dvoch dotierajúcich domácich obrancov. Nasledovala strela, ktorú ešte dokázal domáci obranca zblokovať, no odrazená lopta smerujúca na Allena už prešla a následne Boruc predviedol skvelý zákrok po strele k pravej tyčke.
    25.
     
    26
    Ojo skúšal nájsť kolegu, ale Daniel Sturridge sa k lopte nedostal. Pas bol príliš prudký.
     
    27
    Smith sa snažil prejsť cez obrancu domácich. S loptou sa dostal až do vápna súpera, ale tam následne loptu stratil.
     
    27
    Daniel Sturridge teraz pekne reagoval na prihrávku od svojho spoluhráča, ale kým si loptu dokázal vo vápne spracovať, tak k nemu pribehol Cook, ktorý mu loptu vypichol. Hostí môže aspoň upokojiť možnosť rohového kopu.
     
    28
    S rohovým kopom si domáca obrana poradila a center bez problémov odvrátila.
     
    29
    Hostia kombinujú v strede ihriska a snažia sa založiť útočnú akciu. Zatiaľ sa im, ale moc nedarí prejsť cez dobre fungujúcu defenzívu Bournemouthu.
     
    30
    Hostia loptu v strede ihriska stratili a tak je tu teraz možnosť na rýchly protiútok domácich.
     
    31
    Mike Jonas si všimol nedovoleného zákroku v strede ihriska a odpískal voľný kop v prospech Liverpoolu.
     
    32
    Dlhšiu dobu sa hraje prevažne v strede ihriska, keď sa ani jednému tímu nedarí prejsť cez defenzívu súpera.
     
    33
    Stanislas sa dostal k lopte a ihneď sa snažil vystreliť asi z dvadsiatich metrov. Jeho pokus obrana Liverpoolu dokázal zablokovať.
     
    34
    Jeden z domácich hráčov zostal ležať na trávniku a potrebuje opateru lekárnikov. Hra je tak na istý čas prerušená. To hráči teraz využívajú k rýchlemu občerstveniu. Tým hráčom bol Ritchie, ktorý teraz odchádza za postrannú čiaru.
     
    35
    Vyzerá to tak, že Ritchie bude bez problémov v hre pokračovať.
     
    36
    Sturridge to opäť skúšal individuálne, ale tentoraz bol na Cooka prikrátky. Cook dokázal jeho nábeh ukončiť a poslať loptu do bezpečia.
     
    37
    Hostia teraz spravili chybu v strede pola, čo sa snažil využiť šprintujúci Gradel k rýchlemu protiútoku, ale tento protiútok skončil skôr ako sa začal. Obrana Liverpoolu si teraz dobre poradila a loptu získala späť na svoju stranu.
     
    38
    Žiadny z útočiacich hráčov v pokutovom území sa nedostal k pasu do priestoru. Dan Gosling bude musieť nabudúce o niečo viac a lepšie zamieriť. Lopta prekročila postrannú čiaru. Liverpool bude vhadzovať loptu.
     
    39
    Hosťujúci hráč sa snažil vysunúť nabiehajúceho Sturridga, ale vzadu dobre zapracoval Francis, ktorý loptu dokázal zachytiť.
     
    40
    Francis sa dostal na súperovej polovici k lopte a následne volil centrer do veľkého vápna. Ward to, tak troška tušil, vybehol z brány a loptu dokázal vo vzduchu zachytiť.
     
    41
    Liverpool dal gól!
    Vo vápne skvelo zapracoval Daniel Sturridge, ktorý elegantnou pätičkou ohrozil domáceho brankára. Tento pokus ešte dokázal vyraziť, ale iba na kopačku úplne voľného ROBERTA FIRMINA, ktorý už nemal problém poslať loptu do prázdnej brány. 0:1! Asistencia: Daniel Sturridge.
    41. Roberto Firmino (LIV) - 0:1
     
    43
    Matt Ritchie si našiel cestu cez rôzne prekážky, ale napokon jeden z hráčov súpera loptu odkopol preč. Tím Bournemouth si vybojoval rohový kop. Súper tak bude naďalej odolávať útočnej snahe.
     
    44
    Matt Ritchie zahrával rohový kop. Vyslal center na bližšiu tyč, kde stál pripravený Ward, ktorý loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    45
    Sturridge zachytil prihrávku od svojho spoluhráča a následne strieľal. Jeho pokus však skončil mimo Borucovej brány.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol, že v prvom polčase nariadi ešte tri minúty.
     
    45+2
    Hráči tímu Liverpool držia loptu a kontrolujú hru v tejto chvíli. Navzájom si vymieňajú loptu. Pre každého súpera je náročné, keď musí behať a naháňať loptu.
     
    45+2
    Mike Jones si všimol, že jeden z hráčov Bournemouthu zahral loptu rukou a tak sa píska voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    45+3
    Liverpool dal gól!
    Jordon Ibe vyslal z voľného kopu presný center na nabiehajúceho DANIELA STURRIDGA, ktorý presnou hlavičkou zvyšuje stav stretnutia už na 0:2. Asistencia: Jordon Ibe.
    45+3. Daniel Sturridge (LIV) - 0:2
     
    45+4
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Zaznel hvizd rozhodcu a to znamená, že sa nám skončila prvá časť zápasu, v ktorej sme videli zopár šancí a pekných akcií, ale možno tento zápas nazvať ako priemerný. Oba tímy by toho dokázali ukázať viac. Oba celky sa snažia ohrozovať súpera po kombinačnej hre. Nechajme sa prekvapiť, čo nám prinesie druhá polovica zápasu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Junior Stanislas, prichádza Lewis Grabban.
     
    46
    Hostia sa hneď z úvodu vrhali do útoku, ale až do vápna sa nedostali. Prihrávku smerujúcu na Sturridga odkopol Francis na rohový kop.
     
    46
    S centrom po rohovom kope si domáca obrana poradila a loptu poslala do bezpečia.
     
    47
    Mike Jones upozorňuje Smitha po jeho ďalšom nedovolenom zákroku. Tentokrát sa previnil v strede pola a to znamená, že domáci môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    48
    Steward sa šikovne uvoľniť cez brániaceho protihráča a následne centroval, ale jeho center bol pridlhý a nedokázal nájsť nikoho z jeho spoluhráčov.
     
    49
    Danny Ward preukázal predvídavosť a dobré čítanie hry, keď odvrátil nebezpečie plynúce z prihrávky za obranu, na ktorú si nabiehal King.
     
    50
    Hostia majú loptou po kontrolou, keď si na vlastnej polovici vymieňajú medzi sebou série krátkych prihrávok.
     
    51
    Ibe posielal krátku prihrávku na Smitha, ale ten jeho úmysel nepochopil a tak jeho prihrávka skončila až za bránkovou čiarou. Nasleduje odkop od brány Boruca.
     
    52
    Pekná akcia v podaní tímu Liverpool. Lopta sa po niekoľkých prihrávkach dostala až ku Smithovi do vápna, ktorý skúsil strelu z veľkého uhľa. Nasleduje odkop od brány.
     
    53
    Sturiddge teraz výborne reagoval na prihrávku od svojho spoluhráča a následne sa snažil prehodiť vybiehajúceho Boruca, to sa mu aj podarilo, ale trafil iba pravú tyč. Veľká škoda.
    53.
     
    54
    Prihraj a bež! Videli sme ukážkovú kombináciu. Podujali sa na ňu Jordon Ibe a Bradley Smith.
     
    55
    Cook teraz skvelo zapracoval v rohu ihriska, kde nepustil nabiehajúceho Allena.
     
    56
    Daniel Sturridge poslal milimetrovú prihrávku na vedľa stojaceho Ibeho, ktorý ihneď poslal svoj tvrdý projektil na bránu. Bohužiaľ, tento pokus končí iba medzi divákmi.
     
    57
    Grabban rozbiehal rýchlu akciu, keď poslal loptu svojmu nabiehajúcemu spoluhráčovi na krídlo, ktorý následne centroval loptu do vápna, kde stál pripravený Grabban, ale Lucas Leiva tento pokus prečítal a centrovanú loptu poslal do bezpečia.
     
    58
    Mike Jonas odpískal faul v neprospech domáceho celku. Hostia, tak môžu pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    59
    Allen mal teraz množstvo času, aby si pripravil loptu, tak aby mu to v koncovke vyhovovalo, aj tak spravil a zvolil tvrdú strelu k pravej žrdi. Boruc si pripisuje ďalší skvelý zákrok.
     
    59
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Max-Alain Gradel, prichádza Marc Pugh.
     
    60
    Grabban dokázal zachytiť v strede ihriska prihrávku súpera a ihneď zakladal rýchly protiútok. Nahrával lepšie postavenému spoluhráčovi, ktorý sa s loptou dostal až do vápna súpera, kde skúsil šťastie strelou z väčšieho uhla. S touto strelou nemal Ward väčšie problémy a loptu chytil.
     
    61
    Mike Jonas teraz prehliadol jasnú ruku Tourého vo vápne a tak domácich pripravil o pokutový kop. Rohový kop ich určite neuspokojí.
     
    62
    Rohový kop bol hosťujúcou obranou odvrátený.
     
    63
    Dnešné stretnutie sleduje 11386 divákov.
     
    64
    Postranný rozhodca si všimol, že Sturridge sa nachádza v čase prihrávky za obranou súpera a píska sa ďalší ofsajd.
     
    65
    Simon Francis skúsil nájsť spoluhráča prihrávkou spoza šestnástky. Defenzíva súpera je rýchla a pohotovo vystavila útočnej snahe červenú.
     
    66
    Liverpool ukazuje dobrú tímovú robotu. Hráči si vymieňajú prihrávky na jeden dotyk a čakajú, kým sa ukáže medzierka v obrane súpera, aby udreli po rýchlej akcii.
     
    66
    Teraz sa situácia vymenila a podobne to skúša aj domáci tím, ale obrana Liverpoolu je zatiaľ skalopevná.
     
    67
    Mike Jones pískol do píšťalky a Liverpool má po nedovolenom zákroku Kinga možnosť voľného kopu z väčšej vzdialenosti.
     
    68
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Kolo Touré, prichádza Mamadou Sakho.
     
    68
    Smith sa uvoľnil cez brániaceho hráča a následne sa snažil svojim centrom nájsť niekoho zo svojich spoluhráčov, ale našiel iba rukavice Boruca.
     
    69
    Mamadou Sakho s bleskovým nástupom. Mamadou Sakho sa rútil na Warda, ale v poslednom okamihu ho nedokázal prehodiť.
     
    70
    Sledovali sme pekný pas na Simona Francisa, ktorý sa snažil z rohu ihriska poslať prízemný center na svojho nabiehajúceho spoluhráča. To sa mu aj podarilo, ale ihneď aj o loptu prišli.
     
    71
    Smith dokázal zachytiť prihrávku na hranici vápna a snažil sa ju ihneď preposlať centrom späť do hĺbky vápna. To sa mu, ale nepodarilo, pretože jeho úmysel domáca obrana prečítala.
     
    72
    Lewis Grabban s dlhým pasom cez ihrisko s cieľom nájsť spoluhráča. Neuspel. Asistent rozhodcu signalizuje vhadzovanie pre Liverpool.
     
    73
    Domácim sa nedarí prechádzať cez výbornú defenzívu Liverpoolu. Dnes ich takmer k ničomu vážnejšiemu nepustili.
     
    74
    Smith skúsil vysunúť spoluhráča do priestoru, ale Daniel Sturridge nepochodil. Dostal by sa do pozície tesne pred gólmana, ale defenzívni hráči dokázali odvrátiť črtajúce sa nebezpečie.
     
    75
    Ritchie si nabiehal do vápna na centrovanú loptu, ale tu výborne reagoval Ward, ktorý loptu dokázal včas vyboxovať.
     
    76
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Roberto Firmino, prichádza Divock Origi.
     
    77
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Matt Ritchie, prichádza Callum Wilson.
     
    78
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Jordon Ibe, prichádza Adam Lallana.
     
    79
    Hra bola na istý čas prerušená z dôvodu ošetrovania jedného z hráčov Liverpoolu. To tréneri využili hneď k niekoľkým striedaniam.
     
    80
    Domáci hráči teraz kombinujú na súperovej polovici a snažia sa nájsť nejakú dieru v obrane a tak ohroziť súpera. Zatiaľ sa im to moc nedarí.
     
    81
    Sledovali sme veľmi nepresnú prihrávku Francisa, ktorá končí až za postrannou čiarou. Zbytočne sa tak Bournemouth zbavuje lopty.
     
    82
    Pretiahnutý center sa snažil zachytiť Francis, nakoniec sa mu to podarilo a následne centroval loptu lepšie postavenému spoluhráčovi do vápna, ktorý to hlavou namieril presne k pravej tyči. Brankár musel zasahovať. Budeme svedkami rohového kopu.
     
    83
    Rohový kop bol odvrátený.
     
    83
    K lopte sa vo vápne domácich dostal Sturridge, ktorý zvolil tvrdú ranu, ktorá sa otlačila na brvne Borucovej brány. To bola obrovská príležitosť!
     
    84
    Domáci hráči sa dopustili nedovoleného zákroku, ktorý Mike Jones nemohol prehliadnúť.
     
    85
    Mike Jones odpískal ďalší nedovolený zákrok a tak majú domáci možnosť voľného kopu zo strednej vzdialenosti.
     
    85
    Voľný kop sa rozhodli rozohrať nakrátko, ale mali radšej voliť center, pretože loptu hneď po rozohrávke stratili.
     
    86
    Ďalší voľný kop si môžu odohrať domáci hráči po faule Randalla.
     
    87
    Voľný kop bol rýchlo rozohraný centrom do hĺbky vápna, kde sa domácim fanúšikom zdalo, že tam obranca Liverpoolu zahral rukou. Mike Jones aj v tomto prípade mlčí a necháva hru ďalej plynúť.
     
    88
    Sturridge si to s loptou namieril až na hranicu Šestnástky, kde si šikovne zasekol hneď duo domácich obrancov a následne vyslal svoj projektil na Borucovú bránu, ten mal obrovské šťastie, že jeho pokus letel tesne nad brvno.
     
    89
    Lopta sa po súboji dvoch hráčov dostala mimo hry. Domáci majú možnosť vhadzovania.
     
    90
    Adam Lallana sa teraz snažil uvoľniť, ale obranca domácich pohodovo zasiahol.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v dnešnom zápase nastaviť ešte štyri minúty.
     
    90+1
    Origi skúsil šťastie a vyslal na pozorného Boruca tvrdú strelu, s ktorou nemal Boruc väčšie problémy. Bude z toho rohový kop pre Liverpool.
     
    90+1
    Rohový kop odohrali hostia nakrátko a tak môžu hostia pokračovať vo svojej útočnej snahe aj naďalej.
     
    90+2
    Dlhý pas smerujúci na Adama Lallana končí v rukaviciach Boruca.
     
    90+3
    Domáci budú mať možnosť skórovať z rohového kopu.
     
    90+4
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    Rohový kop ešte neznamenal žiadne nebezpečie, ale to, čo sa stalo po ňom už áno. JOSHUA KING si spracoval presnú prihrávku a následne aj presne zakončil. 1:2!
    90+4. Joshua King (BTH) - 1:2
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:6.
    Střely mimo: 4:9.
    Rohy: 5:4.
    Ofsajdy: 2:3.
    Fauly: 9:9.
     
    Zaznel záverečný hvizd Mika Jonesa a tým dal jasne najavo, že v dnešnom zápase toho už viac neuvidíme. Liverpool si z dnešného zápasu odnáša plný počet bodov. Diváci, ktorý sa rozhodli sledovať dnešný zápas môžu byť spokojný. V druhom polčase sme videli veľa pekných akcií a nádherných momentov. Domáci hráči sa snažili držať loptu na svojich kopačkách, čo najdlhšie a naopak hostia to skúšali cez centrované lopty. Odo mňa to je z tohto zápasu všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (16:28:15)

    Róbert Gašpárek

    Góly: 90+4. J. King – 41. Firmino, 45+3. Sturridge


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:9. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 9:9.
    AFC Bournemouth: Boruc – Francis, Elphick (C), S. Cook, Daniels – Ritchie (77. C. Wilson), Gosling, Surman, Stanislas (46. Grabban) – J. King, Gradel (59. Pugh).
    Náhradníci: Federici – Wiggins, Pugh, C. Wilson, MacDonald, Grabban, O'Kane.

    Liverpool FC: D. Ward – Randall, K. Touré (68. M. Sakho), Lucas Leiva (C), B. Smith – Ibe (78. Lallana), Stewart, Allen, Ojo – Firmino (76. Origi) – Sturridge.
    Náhradníci: Mignolet – Milner, Coutinho, M. Sakho, Lallana, Origi, Flanagan.

    Rozhodca: Mike Jones

    Diváci: 11 386