Classic – NST Naiset 2:3 (kon.) | Classic – Oilers 8:2 (kon.)
koniec
SCC Classic
8:2 (3:1, 2:0, 3:1)
Esport Oilers
cz Sobota 16.04.2016, 15:30 • Hartwall Arena, Helsinky • Finská Salibandyliiga • Superfinále
Predzápasové kurzy
     
    59:13
    Classic právě vstřelil branku!
    SAMI JOHANSSON přidává druhou trefu během dvou minut. Klíčem ke zdařilému zakončení bylo bezchybné zpracování přihrávky vzduchem a umístěná rána k bližší tyči. Asistence: Jussi Piha.
     
    57:21
    Classic právě vstřelil branku!
    SAMI JOHANSSON poslal míček do opuštěné klece a více než pravděpodobně zpečetil vítězství Classicu! Risk s hráčem navíc se Espoo nevyplatil. Asistence: Janne Lamminen.
     
    50:47
    Tým Oilers právě vstřelil branku!
    Mužstvo z Espoo mírní rozdíl ve skóre. Defenziva SCC zaváhala po rychlé výměně mezi ofenzivními hráči Oilers a CASPER PFITZNER nerušeně nasměroval míček do horního rohu Torisevovy brány. Asistence: Perttu Pajukoski.
     
    45:50
    Classic právě vstřelil branku!
    Tampere se prosazuje v samém závěru přesilové hry a pouze potvrzuje své skvělé střelecké dovednosti. NIKO JUHOLA v předbrankovém prostoru ťuknutím změnil směr příchozího míčku. Gólman nemohl reagovat. Asistence: Lassi Vänttinen.
     
    34:00
    Classic právě vstřelil branku!
    Kaltiainen inkasoval popáté. Brankář první střelu pouze vyrazil a proti dorážejícímu NICU SALOVI toho už mnoho udělat nemohl. Střelec proběhl brankovištěm a bez komplikací zavěsil. Asistence: Eemeli Salin.
     
    24:54
    Classic právě vstřelil branku!
    Bránící Ilari Talvitie se nestihl včas vrátit, z čehož těžil rozběhnutý LASSI VÄNTTINEN. Brankář Kaltiainen byl pro zásah příliš vyjetý. Asistence: Eemeli Salin.
     
    18:34
    Classic právě vstřelil branku!
    Tentokrát Kaltiainenovi zákrok úplně podle představ nevyšel. Už to vypadalo, že možnost Classicu bude ubráněna, ale NICO SALO z otočky obstřelil brankářovu ruku a navýšil vedení SCC. Asistence: Eemeli Salin.
     
    13:27
    Classic právě vstřelil branku!
    Výborně sehraná akce znamená obrat ve prospěch Classicu! Za Kaltiainenovou brankou míček vybojoval Nico Salo, který počkal na vhodný okamžik a nahrál do velkého brankoviště. Zde čekal MIKA SAVOLAINEN, jenž šanci s ledovým klidem proměnil. Asistence: Nico Salo.
     
    08:43
    Classic právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru sice Classic nevyužil, přesto se záhy prosadil EEMELI SALIN. Tamperský útočník zužitkoval pasivitu defenzivní linie soupeře a pěkným projektilem z osy hřiště trefil místečko pod břevnem. Asistence: Sami Johansson.
     
    02:06
    Tým Oilers právě vstřelil branku!
    Chyba Classicu u pravého mantinelu se vyvinula v gólovou akci Oilers! Na křídle se uvolnil SANTERI LINDFORS, jenž překonal gólmana svižnou střelou k tyči. Asistence: Olli Alanen.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 9. Salin (Johansson), 14. Savolainen (Salo), 19. Salo (Salin), 25. Vänttinen (Salin), 34. Salo (Salin), 46. Juhola (Vänttinen), 58. Johansson (Lamminen), 60. Johansson (Piha) – 3. Lindfors (Alanen), 51. Pfitzner (Pajukoski)


    SCC Classic: Toriseva (Järviö) – Salin, Salo, Vänttinen, Leikkanen, Savolainen, Juhola, Piha, Johansson, Lamminen, Savonen, Syvänen, Luukko, Heikkilä, Eronen, Wigren, Sikkinen, Ruokostenpohja, Salminen
    Esport Oilers: Kaltiainen (Kekkonen) – Pfitzner, Kaartinen, Pajukoski, Talvitie, P. Wardi, Olkkonen, Raunio, Bollström, Markelin, J. Lindfors, Raikamo, Alanen, S. Lindfors, O. Wardi, Nurminen, Suomalainen, Hänninen, Agbomeirele

    Rozhodca: Heinola, Marttinen