Litvínov – Slavia 5:1 (kon.) | K. Vary – Jihlava 4:2 (kon.)
koniec
HC Energie Karlovy Vary
4:2 (0:0, 3:2, 1:0)
HC Dukla Jihlava
cz Utorok 12.04.2016, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Ke konci utkání se strhla velmi atraktivní bitka mezi Michalem Vachovcem a Pavlem Mrňou. Oba hráči jsou vyloučeni na osobní tresty za hrubost. Trest navíc dostává Pavel Mrňa (JIH) jako aktér bitky za hrubost.
    58:05 Rudolf HUNA - 4:2
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    58:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jihlava si nedokázala udržet velmi aktivního RUDOLFA HUNU, který velmi chytře dokázal vypíchnout puk hostů a zakončit do prázdné brány. Bez asistence
     
    57:11
    Do další velké šance se dostal Rudolf Huna, který se ocitl sám před bránou, ale Škarek dokázal na poslední chvíli vytěsnit puk.
     
    55:15
    Tomáš Rachůnek se dostal ke skvělému puku od Marosze před bránou, ale trefil pouze betony Škarka.
     
    52:48
    Na dvě minuty je vyloučen Rudolf Huna (KVA) za podražení.
     
    48:33
    A máme tu hru ve čtyřech. Na dvě minuty je vyloučen Rostislav Marosz (KVA), který se provinil sekáním.
     
    48:09
    Po skvělé souhře domácích musel za záchranou brzdu zatáhnout Jiří Dobrovolný (JIH), který se provinil držením a je vyloučen na dvě minuty.
     
    46:37
    Marek Baránek se dostal do velké šance vstřelit gól, ale nakonec se rozhodl přihrát, a tak se puku zmocnila Jihlava, která se okamžitě dostala k puku.
     
    42:11
    Tomáš Rohan měl obrovskou příležitost vstřelit čtvrtý gól Energie, když Škarek chyboval v rozehrávce a úplně vyjel z brány. Tomáš Rohan, který získal puk, však nedokázal trefit od mantinelu prázdnou bránu.
    38:45 Josef SKOŘEPA - 3:2
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    38:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využila svůj rychlý přechod do útočného pásma, když od modré napřáhl Vlastimil Bilčík a před bránou jen lehce tečoval JOSEF SKOŘEPA, který dokázal snížit ztrátu Jihlavy pouze na jeden gól. Asistence: Vlastimil Bilčík, Michal Důras
     
    33:09
    Máme tu první vyloučení na straně domácích! na dvě minuty je vyloučen Rostislav Marosz (KVA) za sekání.
     
    31:25
    Václav Skuhravý se sám ocitl před bránou Škarka, ale poslal puk pouze na brankáře a ten bez problémů kotouč zachycuje.
    29:41 Jakub SVOBODA - 3:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    29:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tentokrát to již Jakubu Svobodovi vyšlo! Po skvělé souhře v přesilové hře se do puku opřel po přihrávce od Rachůnka JAKUB SVOBODA, který propálil vše co mu stálo v cestě a poslal tak domácí do dvougólového vedení. Asistence: Tomáš Rachůnek, Jaroslav Kůs
     
    29:17
    Filip Seman (JIH) je vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    27:47
    Na straně hostů přišlo další vyloučení. tentokrát je vyloučen Pavel Mrňa(JIH) za podražení.
     
    26:28
    Hra Jihlavy se začíná rozpadat jako domeček z karet. Na puku se neustále drží domácí a posílají na Škarka střelu za střelou.
    25:16 Rostislav MAROSZ - 2:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    25:16
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští otáčejí stav utkání! PO skvělém úniku Tomáše Rachůnka mezi obránci dokázal přihrát volnému ROSTISLAVU MAROSZOVI, který pouze lehce nasměroval přihrávku a vstřelil, tak druhý gól Energie. Asistence: Tomáš Rachůnek, Michal Gulaši
    24:02 Jekabs REDLIHS - 1:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    24:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Je tu ale velká změna! Po přihrávce Kůse a Haščáka, který projel za bránou a poslal JEKABS REDLIHS puk z nulového úhlu a po chybě brankáře propadl až za záda Škarka. Asistence: Marcel Haščák, Jaroslav Kůs
    22:01 Marek PROKŠ - 0:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    22:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Karlovarští se dopustili velké chyby když nechali svého soupeře prokličkovat mezi obránci Lukáše Jíchu, který přihrál volnému MARKU PROKŠOVI, který zakončil střelou nad rameno a poslal hosty do vedení. Asistence: Lukáš Jícha
     
    17:20
    Máme tu první vyloučení dnešního utkání! Na dvě minuty je vyloučen Josef Škořepa (JIH) za podražení.
     
    17:00
    Jaroslav Kůs si skvěle vybruslil od mantinelu a z levého kruhu vystřelil do levého horního růžku. Škarek však bez problémů chytá.
     
    12:14
    Karlovy Vary svého soupeře dostávají pod velký tlak a v posledních dvou minutách poslaly mnoho střel na brankáře Škarka. Ten zatím všechny střely dokázal účinně pokrýt a držet čisté konto.
     
    11:10
    Václav Skuhravý se dostal do velké příležitosti vstřelit první gól energetiků, když velmi aktivně clonil před bránou Škarka a jen se štěstím se podařilo Jihlavě puk poslat do rohu a vydat se do útoku.
     
    07:26
    Michal Gulaši znovu střílel modré na bránu, kde clonil Huna, který však nedokázal tečovat puk do sítě jihlavské brány.
     
    05:56
    Na druhé straně máme také velkou příležitost vstřelit první gól. Domácí obrana chybovala v přihrávce a Jihlavští se dostali do přečíslení, které dokázal zachránit Závorka, který napodruhé zachytil puk do své lapačky.
     
    04:02
    Haščák předvedl skvělou kličku u mantinelu a přihrál volnému Koblasovi, který si vybruslil před bránu, kde byl však obrán o puk obranou Jihlavy.
     
    01:21
    A máme tu hned první zákrok Škarka, který musel zasahovat po nahození zpoza brány!

    Pavel Pelčák

    Góly a asistencie: 25. Redlihs (Haščák, Kůs), 26. Marosz (Rachůnek, Gulaši), 30. Svoboda (Rachůnek, Kůs), 59. Huna – 23. Prokš (Jícha), 39. Skořepa (Bilčík, Důras)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – M. Rohan, Sičák "A", Gulaši, J. Tomeček, Dvořák, Redlihs, Baránek, Weinhold – Vachovec "A", Skuhravý "C", Huna – Koblasa, Kůs, Haščák – Rachůnek, Marosz, Svoboda – T. Rohan, V. Tomeček. Trenér: Karel Mlejnek
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Dobrovolný "C", Kaláb "A", V. Zadražil, Štebih, Grebenyuk, Bilčík, Parýzek – Jergl, Skořepa, Důras "A" – Diviš, Seman, Březina – Prokš, Jícha, Kolář – Malec, Anděl, Mrňa Trenér: Petr Vlk

    Rozhodca: Šindler, Pešina – Bláha, Brejcha

    Diváci: 2742