Litvínov – Slavia 5:1 (kon.) | K. Vary – Jihlava 4:2 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
5:1 (4:1, 1:0, 0:0)
HC Slavia Praha
cz Utorok 12.04.2016, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    36:23 František LUKEŠ - 5:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    36:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté svou přesilovou hru využívají. Robin Hanzl vybídl svou přesnou přihrávkou FRANTIŠKA LUKEŠE, který z vrcholu mezikruží pořádnou pumelicí vymetl snad všechny pavučiny v Králově svatyni. Verva si tak vrací své čtyřbrankové vedení zpět. Asistence: Robin Hanzl, Radek Duda.
    14:29 Tomáš JIRÁNEK - 4:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    14:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ JIRÁNEK dostal zpoza domácí branky přihrávku od Ondráčka a poté pro něho nebyl problém poslat kotouč za Janusova záda. Slavia tak snižuje na tříbrankový rozdíl a takový gól byl pro svěřence kouče Razýma rozhodně vzpruhou. Asistence: Martin Ondráček, Henri Tuominen.
    11:16 František GERHÁT - 4:0
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    11:16
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Demolice hostů pokračuje dále. Michal Trávníček uvolnil FRANTIŠKA GERHÁTA v blízkosti slávistické branky. Druhý jmenovaný si poté ještě nabruslil do lepší střelecké pozice a hned na to zasouvá puk za bezmocného Tomáše Krále, který už také musí lovit puk ze své sítě. Asistence: Michal Trávníček, Rostislav Martynek.
    07:43 Robin HANZL - 3:0
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    07:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Překrásná akce na straně domácího týmu. Radek Duda se místo střely z levého kruhu rozhodl nejlépe jak mohl. Zvolil totiž přihrávku na pravém kruhu volnému ROBINU HANZLOVI, který prudkou střelou dokázal prostřelit Alexandra Hyláka. Pro hosty je to velký šok. Teprve v osmé minutě je rozdíl už tříbrankový. Asistence: Radek Duda, František Lukeš.
    03:12 Filip PAVLÍK - 2:0
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    03:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A další šance litvínovské Vervy končí další brankou. FILIP PAVLÍK se napřáhl z velké dálky a dokázal tak propálit betony Alexandra Hyláka, který se jen smutně otočila za svá záda. Marně, puk byl v jeho síti a Slavia už prohrává o dva góly. Celou situaci ještě prozkoumal videorozhodčí, ale šlo o bleskovou akci. Branka byla uznána a pro domácí je to pořádná vzpruha hned v začátku zápasu. Asistence: Robin Hanzl, František Lukeš.
    01:06 Rostislav MARTYNEK - 1:0
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    01:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jdou do vedení hned ze své první útočné akce. František Gerhát našel v blízkosti branky Slavie volného ROSTISLAVA MARTYNKA, který i za přispění odrazu kotouče od brusle Angela Krsteva dává první branku svého celku. Hosté tak velmi rychle prohrávají a musí tak dohánět jednobrankové manko. Asistence: František Gerhát, Michal Trávníček.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 2. Martynek (Gerhát, Trávníček), 4. Pavlík (Hanzl, Lukeš), 8. Hanzl (Duda, Lukeš), 12. Gerhát (Trávníček, Martynek), 37. Lukeš (Hanzl, Duda) – 15. Jiránek (Ondráček, Tuominen)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Sklenička, Kubát, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo – Duda, Hanzl, Lukeš – Martynek, Gerhát, Trávníček – Hořava, Pšurný, Piroš – Jurčík, Válek, Doležal
    Trenér: Radim Rulík

    HC Slavia Praha: Hylák (od 12. Král) – Hruška M., Knot, Krstev, Andrlík, Hraško, Pavlin, Kolařík – Bahenský, Kašpařík, Čermák – Mikulík, Šafránek, Hruška D. – Ondráček, Tuominen, Jiránek – Andres, Vas, Markovič
    Trenér:
    Milan Razým

    Rozhodca: Robin Šír, René Hradil – Vít Lederer, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 4867