Manchester City – Paríž 1:0 (kon.) | Real Madrid – Wolfsburg 3:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
3:0 (2:0)
VfL Wolfsburg
Utorok 12.04.2016, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu, Madrid • Liga majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Liga majstrov pokračuje v aktuálnej sezóne odvetnými zápasmi štvrťfinále, na Estadio Santiago Bernabéu v Madride, s kapacitou 85.454 divákov, zavíta VfL Wolfsburg.

    Real Madrid Club de Fútbol podľa očakávania bojuje o titul majstra krajiny a v sobotu odohral pred domácim publikom tréningový zápas s Eibarom, ktorý vyprevadil domov po výsledku 4:0. V tabuľke Primera División stráca na mestského rivala Atlético Madrid jeden bod, na vedúcu Barcelonu štyri body. V pohárovej Európe je to o niečom inom. Real vyhral „A“ skupinu, keď na druhú priečku odsunul Paríž Saint-Germain a obaja tak spolu zaknihovali postup do play-off. Real v skupinovej fáze stratil body len pod Eiffelovkou, kde sa zrodila bezgólová remíza. Tretie miesto obsadil Šachtar Doneck a štvrtú priečku Malmö FF. Vo vyraďovacej fáze Real prešiel hladko cez futbalistov AS Rím. V prvom meraní síl sa vo „večnom meste“ zrodilo jeho víťazstvo v pomere 2:0, rovnako tak dopadla odveta o tri týždne neskôr v Madride. No a v úvodnom meraní síl vo Wolfsburgu zažil prekvapenie. Real podľahol svojmu súperovi po výsledku 0:2 a v odvete ho čaká náročná, no nie nemožná úloha.

    Verein für Leibesübungen Wolfsburg sa blysol pred úvodom nového ročníka ziskom nemeckého superpohára, keď porazil majstra z Mníchova po penaltových rozstreloch. No v stredu 27. októbra v domácom pohári svoje účinkovanie skončil, v šestnásťfinále pavúka mu stopku vystavil práve úradujúci majster Bayern Mníchov, ktorý zvíťazil vo Volkswagen Aréne 3:1. V skupinovej fáze Ligy majstrov vyhral Wolfsburg skupinu „B“, pred PSV Eindhoven, do vyraďovacej fázy Európskej ligy z tretieho miesta postúpil Manchester United a v tabuľke posledné miesto zaknihoval CSKA Moskva. VfL v skupine vyhral štyri zápasy, podľahol súperom v dvoch dueloch, v Eindhovene po výsledku 0:2, Manchester zvíťazil pred domácim publikom 2:1. V play-off v boji o postup do štvrťfinále zvíťazil VfL na pôde KAA Gent 3:2, keď jednoznačne viedol rozdielom triedy, no v samom závere zápasu domáci dvomi zlepenými gólmi vykresali pre odvetu ešte akú-takú iskierku nádeje. No žiadne prekvapenie sa nekonalo a VfL aj v odvete zvíťazil, jediný hráč zapísaný v listine strelcov je Schürrle, ktorý sieť hostí rozvlnil v 74. minúte zápasu. S Realom si vytvoril pred týždňom sľubný náskok, podarí sa mu ho udržať na ihrisku favorita zápasu?

    Súperi sa vo vzájomnom meraní síl v súťažnom stretnutí v nedávnej minulosti nestretli, úlohu favorita však prevzal „Biely balet“, ktorý je favoritom na postup nielen vzhľadom k hviezdam vo svojom kádri.

    Bookmakeri odvetný zápas štvrťfinále ohodnotili kurzovým číselným vyjadrením 1,23 – 5,75 – 10,00. Real bude musieť dobiehať zameškané, kurz na jeho úspech ešte mierne klesal smerom nadol. O všetkom sa však rozhodne priamo na trávniku a onlajny.eu priaznivcom futbalu a Ligy majstrov obzvlášť, v utorok večer, aj z tohto zápasu krátkymi písaným vstupmi sprostredkujú aktuálne dianie na Estadio Santiago Bernabéu v Madride.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Madrid CF:

    Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modrić, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Ronaldo

    Náhradníci:

    Casilla – Varane, Jesé, L. Vázquez, James Rodríguez, Isco, Danilo

    VfL Wolfsburg:

    Benaglio – Vieirinha, Naldo, Dante, Ricardo Rodríguez – Guilavogui, Gustavo – Bruno Henrique, Arnold, Draxler – Schürrle

    Náhradníci:

    Casteels – Schäfer, D. Caligiuri, M. Kruse, Dost, Träsch, Knoche

    Rozhodca:

    Kassai – Ring, Toth (HUN).
     
    Príjemný športový večer vám želám, na Estadio Santiago Bernabéu už máme oba tímy na ploche, vypočujeme si hymnu Ligy majstrov a po rozlosovaní úvodného výkopu začíname.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Real, ktorý nastúpil na zápas v bielych dresoch, zahájil úvodným výkopom odvetu. Hostia na dnešný večer zvolili modré farby.
     
    1
    Real začal útočne, dlhá lopta na Benzemu však smerovala do ofsajdu, loptu bude mať VfL.
     
    2
    Gustavo stratil loptu na pravej strane za postrannou čiarou, Real vyrobil postupný útok, loptu však stratil, do hru ju pošle Benaglio z malého vápna.
     
    3
    Ramos pred Schürrlem zahral malú domov Navasovi a tak od gólmana domácich začína akcia Realu.
     
    4
    Real stratil loptu za stredovým kruhom, Gustavo však Henriqueho do brejku poslať nedokázal.
     
    5
    Prenesenie hry na pravú stranu skúsil Real, Bale dlhú loptu nespracoval a poslal ju za postrannú čiaru.
     
    6
    Kroos rozohral z ľavej strany rohový kop, loptu poslal do veľkého štvorca, našiel Ramosa, ktorý hlavičkou loptu položil na brvno Benagliovej bránky.
     
    7
    Benzema hľadal loptou z ľavej strany pred pokutovým územím Ronalda, Gustavo jeho úmysel vystihol a balón poslal na čas do bezpečia.
     
    8
    Casemiro pred stredovou čiarou poslal na zem Gustava a Kassai píska domácim útočný faul.
     
    9
    Bruno Henrique vybojoval na pravej strane rohový kop, loptu hostia poslali pred bránku, Dante nebol pánom situácie a vo výskoku loptu poslal mimo pokutové územie Realu.
     
    11
    Real s loptou na kopačkách len pomaly postupuje vpred, defenzíva hostí je dobre zorganizovaná a odoláva.
     
    12
    Z ľavej strany Marcelo poslal center do veľkého vápna, Draxler loptu usmernil za bránkovú čiaru.
     
    12
    Real zahrával rohový kop loptou pred bránku, ohroziť Benaglia v bránke ale nedokázal, loptu napokon po akcii poslal za bránkovú čiaru.
     
    14
    Modrić neuspel na pravej strane pred veľkým vápnom hostí, ktorí ho od lopty odzbrojili a vyrazili do akcie, tú za stredovou čiarou pokazili.
     
    15
    Vieirinha nepustil do akcie Benzemu, lopta skončila na ľavej strane za postrannou čiarou.
     
    15
    Real Madrid dal gól!
    Daniel Carvajal potiahol loptu vpred po pravej strane, naservíroval ju pred bránku a CRISTIANO RONALDO už vedel, čo s ňou treba urobiť.
    15. Cristiano Ronaldo - 1:0
     
    17
    Real Madrid dal gól!
    Z ľavej strany zahrával Real rohový kop, lopta letela na bližšiu žrď na malé vápno, tam vyskočil najlepšie CRISTIANO RONALDO a hlavou k vzdialenejšej žrdi zakončil.
    17. Cristiano Ronaldo - 2:0
     
    18
    Bale sa chytil do ofsajdovej pasce, VfL dokonale zaskočený dvomi zlepenými gólmi, fans domácich si užívajú futbal.
     
    19
    Draxler poslal malú domov, Benaglio dlhým odkopom poslal do akcie svojich spoluhráčov a Real sa previnil proti pravidlám faulom.
     
    20
    Draxler zahral z ľavej strany voľný priamy kop, loptu poslal do ofsajdu, v ktorom bol Naldo, aj tak ju zahral Pepe skôr a k ohrozeniu domácej bránky nedošlo.
     
    21
    Loptu poslali hostia na stredový kruh, tam ju zahral zbrklo Naldo a lopta smerovala zotrvačnosťou už len k Navasovi.
     
    23
    Draxler si spracoval na ľavej strane dlhú loptu, už už si ju chystal na zakončenie, fauloval ho však Carvajal.
     
    23
    Draxler poslal loptu k vzdialenejšej žrdi na malé vápno, Navas však včas zasiahol a loptu na dvakrát zneškodnil.
     
    24
    VfL vybojoval na svojej polovici loptu a kontroluje ju na kopačkách, vpred sa však dostáva len pomaly.
     
    25
    Real sa po sérii autových vhadzovaní dostal k veľkému vápnu hostí, pred pokutovým územím VfL drží loptu na kopačkách.
     
    26
    Bale poslal loptu na hranicu veľkého vápna Benzemovi, ten bol ale v ofsajde a tak museli arbitri akciu domácim zastaviť.
     
    27
    Gustavo vystrelil zdiaľky po zemi, loptu namieril do stredu bránky, kde stál pripravený Navas, ktorý v páde na zem loptu schoval do koša.
     
    28
    Dante poslal dlhú loptu vpred a takmer našiel Bruna Henriqueho, ktorý však bol v ofsajde a tak sa nič konať nemôže.
     
    29
    Benzema si na ľavej strane prichystal loptu na zakončenie, keď sa zbavil Danteho, vystrelil spoza šestnástky po zemi, lopta mala dobrú razanciu, Benaglio ju v páde na zem zneškodnil.
     
    30
    VfL na ľavej strane pri veľkom vápne domácich loptu stratil, Carvajal odzbrojil Schürrleho a Real vyrazil do akcie.
     
    31
    Draxler bude ošetrovaný na hracej ploche a zrejme budeme aj striedať.
     
    32
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Julian Draxler, prichádza Max Kruse.
     
    32
    Bale potiahol loptu vpred po pravej strane, centroval ju pred bránku, Dante ju včas poslal mimo pokutové územie Wolfsburgu.
     
    33
    Hostia hodnú chvíľu hrajú s loptou na polovici hracej plochy domácich, publikum sa hnevá.
     
    34
    Gustavo vystrelil zdiaľky a loptu zatočil pod brvno, Navas ju cez svoje rukavice poslal nad bránku.
    34. Gustavo Navasa v bránke domácich neprekvapil
     
    34
    Rodríguez poslal z rohového kopu loptu pred bránku, tá sa dostala za pokutové územie, odkiaľ zakončil Guilavogui, bol však veľmi nepresný.
     
    35
    Vieirinha poslal na zem Marcela, zasiahol ho lakťom do tváre, Marcelo bude ošetrovaný na hracej ploche, na ľavej strane pred veľkým vápnom hostí bude mať Real loptu na štandardku.
     
    37
    Kroos poslal loptu na bližšiu žrď, hlavou zakončoval Ramos, loptu však poslal nad bránku VfL.
     
    38
    Schürrle poslal pekný center z ľavej strany pred bránku, Bruno Henrique si loptu spracoval na zakončenie, no neskoro vystrelil, cez dvoch bekov hostí loptu poslal po ich teči tesne vedľa bránky domácich.
     
    38
    Wolfsburg z pravej strany zahral rohový kop, loptu domáci dostali mimo svoje pokutové územie a pomaly, ale isto, s ňou postupujú pred bránku hostí.
     
    39
    Modrić centroval pred bránku z pravej strany, Dante pohotovo vyhlavičkoval loptu mimo pokutové územie hostí a akcia Realu skončila.
     
    41
    Obe mužstvá sa v držaní lopty teraz pekne striedajú, hrajú s ňou však len medzi šestnástkami.
     
    42
    Rodríguez sa dožadoval na ľavej strane rohového kopu, Carvajal však loptu zblokoval na tribúnu až za bránkovou čiarou, arbitri správne nariadili odkop od bránky Realu.
     
    43
    Real kontroluje loptu na kopačkách, nikam sa však už neponáhľa a čakáme na odchod do šatní.
     
    45
    Marcelo čakal na ľavej strane prihrávku pri veľkom vápne zbytočne, Bale mu ju poslal do ofsajdu a Kassai musel hru prerušiť.
     
    45+1
    Nad základný hrací čas v prvom polčase arbitri pridali dve minúty, hostia za stredovým kruhom zahrávali voľný priamy kop a na pravej strane si vybojovali rohový kop.
     
    45+1
    Rohový kop zahraný na vzdialenejšiu žrď, center pekne pretiahnutý a lopta skončila bez zásahu hráčov mimo veľkého vápna Realu.
     
    45+2
    Pritvrdilo sa nám a po sérii faulov si to odniesol žltou kartou Arnold, celkom zbytočný faul.
     
    45+3
    Real poslal loptu do ohňa, Benzemova lopta však bola zblokovaná a ideme do šatní.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Real začal raketovo a zakrátko zmazal manko z Nemecka, keď Ronaldo dvomi zlepenými gólmi nedal vydýchnuť vypredanému hľadisku. Real mal hru pod kontrolou, hostia si vypracovali dve pekné akcie, Navas v bránke domácich sa však prekvapiť nenechal. No a keď aj na druhej strane Benaglio ukázal svoje umenie, gól sme už do polčasu nevideli.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 21:49.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Wolfsburg začal druhú polovicu zápasu a loptu poslal pred veľké vápno domácich, zbytočne, Real mu ju vrátil späť za stredovú čiaru.
     
    47
    Bruno Henrique poslal loptu do pokutového územia domácich, bez úspechu, Real loptu poslal späť mimo svoje pokutové územie.
     
    48
    Kroos z ľavej strany zahral rohový kop, loptu poslal na bližšiu žrď a rohový kop si zopakuje.
     
    48
    Kroos poslal loptu pred bránku, Benaglio ju vyboxoval mimo pokutové územie, z následnej akcie si Real vybojoval ďalší rohový kop.
     
    49
    Tretiu loptu v rade z ľavej strany poslal Kroos pred bránku, domáci sa však na malom vápne prezentovali útočným faulom a Kassai im loptu zobral.
     
    50
    Carvajal poslal loptu po zemi z pravej strany pred bránku, hostia si nerozumeli a darovali domácim rohový kop.
     
    50
    Real opäť loptu centroval pred bránku, Naldo ju vyhlavičkoval mimo pokutové územie a Wolfsburg sa na čas opäť poľahky ubránil.
     
    51
    Real svoju loptu v pokutovom území hostí pokazil, do hry ju odkopom z malého vápna pošle gólman VfL Benaglio.
     
    52
    Schürrle vystrelil pravačkou z rohu veľkého vápna z ľavej strane, loptu poslal nad bránku domácich a prekvapenie sa nekoná, aspoň nie teraz.
     
    54
    Marcelo centroval loptu z ľavej strany na malé vápno, našiel však len hráča v modrom drese a VfL loptu poslal mimo svoje pokutové územie. Real ju vybojoval, Ramosov center však následne skončil za bránkou Benaglia.
     
    55
    Ronaldo s loptou vbehol do veľkého štvorca a skončil po súboji na zemi, Kassai bol blízko a penaltu pískať nemohol.
     
    56
    Hostia sa vzápätí prezentovali faulom a Real si už stavia loptu na štandardku, Benaglio naopak, stavia múr modrej farby.
     
    57
    Ronaldo zahral štandardku a cez múr modrej farby vybojoval aspoň rohový kop.
     
    57
    Z pravej strany zahral Real rohový kop loptou pred bránku, hostia ju poslali mimo veľký štvorec a strelou zdiaľky sa prezentoval Bale, bol však veľmi nepresný.
     
    58
    VfL drží loptu na kopačkách a nikam sa neponáhľa, po malej domov ju však pokazil, autové vhadzovanie pre Real.
     
    59
    Modrić pri stredovej čiare loptu usmernil za postrannú čiaru, lopta pre VfL.
     
    60
    Modrić centroval z pravej strany pred bránku, Naldo prekvapil Benaglia, vlastencom to však neskončilo, Benaglio loptu cez nohu vyrazil späť do hry.
    60. Naldo prekvapil Benaglia, vlastenec sa však nekonal
     
    61
    Real posielal loptu pred bránku, opäť z pravej strany, Benaglio vybehol za malé vápno a loptu vyboxoval do bezpečia.
     
    62
    Real aktívnejším tímom, na pravej strane si opäť vybojoval rohový kop, ktorý rozohrá Marcelo.
     
    62
    Marcelo poslal loptu na vzdialenejšiu žrď a nikto z hráčov ju nespracoval, lopta skončila za bránkovou čiarou, odkop od bránky VfL.
     
    63
    Vieirinha z pravej strany servíroval loptu na malé vápno, poslal ju však za bránkovú čiaru a uvidíme opäť odkop od bránky, teraz však od tej domácej.
     
    64
    VfL sa osmelil, vie, že musí dať gól, Schürrle z ľavej strany poslal loptu na malé vápno do rukavíc Navasa.
     
    65
    Benzema sa na ľavej strane zbavil Vieirinhu, následný center hostia zblokovali za bránkovú čiaru.
     
    66
    Real zahral rohový kop pred bránku, Ramos hlavičkoval a od žrde sa lopta odrazila k Benagliovi, ktorý ju zneškodnil, lopta len poskakovala po bránkovej čiare. Real sa tešil z gólu predčasne.
    66. Real bol veľmi blízko k postupovej poistke
     
    67
    Vieirinha vystrelil z pravej strany ľavačkou, spoza veľkého štvorca domácich loptu poslal za bránkovú čiaru.
     
    69
    Schürrle si na ľavej strane pri rohovej zástavke vypýtal faul, Pepe síce protestuje, Kassai je iného názoru.
     
    70
    Rodríguez poslal center pred bránku, hlavou zakončil Dante, loptu poslal do zeme a mokrý balón sa odrazil k Navasovi, ktorý ho ukryl do koša.
     
    71
    Bruno Henrique po zásahu Marcela, ktorý mu rukou adresoval úder do tváre, bude ošetrovaný na hracej ploche.
     
    72
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Bruno Henrique, prichádza Daniel Caligiuri.
     
    73
    Benzema sa prezentoval strelou zdiaľky a bol nepresný, loptu do hry z malého vápna pošle Benaglio.
     
    76
    Gustavo dostal žltú kartu za faul pred pokutovým územím, Kassai píska pre Real krásnu štandardku.
     
    77
    Real Madrid dal gól!
    CRISTIANO RONALDO prestrelil múr a loptu poslal k ľavej žrdi Benagliovej bránky.
    77. Cristiano Ronaldo - 3:0
     
    78
    Ronaldov gól nám dal odpoveď na jednu dôležitú otázku, dnes sa predlžovať nebude a VfL musí hrať vabank, nič iné mu už nezostáva. S loptou hrá na kopačkách pri stredovom kruhu.
     
    80
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Josuha Guilavogui, prichádza Bas Dost.
     
    80
    Ronaldo za faul pri stredovom kruhu potrestaný kartou žltej farby.
     
    81
    VfL poslal loptu do ohňa, bolo to tam však poriadne prehustené hráčmi v bielych dresoch, VfL sa k zakončeniu nedostal.
     
    81
    Benzema sa po individuálnej akcii na ľavej strane dostal k zakončeniu, loptu poslal medzi žrde, Benaglio ju v páde na zem vyškriabol na rohový kop.
    81. Benzema vs. Benaglio
     
    82
    Real zahral rohový kop a chvíľu hral s loptou na kopačkách pri veľkom vápne hostí, loptu však napokon pokazil, odkop od bránky bude realizovať Benaglio.
     
    83
    VfL má loptu na kopačkách, hrá s ňou na polovici hracej plochy svojho dnešného hostiteľa, Real bráni svoje trojgólové vedenie.
     
    84
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Karim Benzema, prichádza Jesé.
     
    85
    Tribúny pískajú, Real sa bráni, VfL recept na prekonanie jeho obrany zatiaľ nenašiel.
     
    85
    Dante v stredovom kruhu skopol Ronalda a Kassai ani sekundu neváhal, má to za žltú.
     
    86
    Jesé dostal dlhý balón do pokutového územia na ľavú stranu, spracoval si ho na zakončenie, vystrelil spoza Vieirinhu, Benaglio loptu vyškriabol na rohový kop.
    86. Benaglio končekmi prstov balón vyškriabol na rohový kop
     
    87
    Z pravej strany zahrával Real rohový kop, nič z neho nezískal, s loptou vred postupuje tím z Nemecka.
     
    88
    Hostia to skúsili na dlhú loptu, Naldo ju dokázal spoza šestnástky už len usmerniť k Navasovi, ktorý upokojil hru na ihrisku.
     
    89
    Jesé dlhú loptu do voľného priestoru na ľavú stranu nespracoval, Vieirinha ho odzbrojil a vpred pôjdu hostia.
     
    90
    Jesé poslal loptu na ľavej strane Balemu, ten si ju nachystal na zakončenie, lopta nemala patričnú razanciu, Benaglio si s ňou v páde na zem hravo poradil. Nad základný hrací čas pridali arbitri tri minúty.
     
    90+1
    Vieirinha sa previnil pred veľkým vápnom faulom, dostal žltú a Real sa s rozohrávkou ponáhľať nebude, najskôr sa ešte musí Bale zdvihnúť zo zeme.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Real Madrid CF: z ihriska odchádza Luka Modrić, prichádza Raphaël Varane.
     
    90+2
    Real rozohral loptu a na pravej strane pri rohovej zástavke vybojoval autové vhadzovanie, Kassai však loptu prisúdil hosťom.
     
    90+3
    VfL ešte poslal loptu pred bránku domácich, Pepe ju poslal pohotovo do bezpečia a Real sa snaží o akciu.
     
    90+4
    Marcelo poslal loptu na pravú stranu Balemu, ten nevystrelil, drží loptu na nohe a hrá s časom.
     
    90+4
    Caligiuri sa s loptou na pravej strane nedokázal presadiť cez dvoch hráčov domácich, je po zápase.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Estadio Santiago Bernabéu sa raduje, Nemecko je v smútku. Real zvíťazil a postupuje do semifinále. Wolfsburg inkasoval dva z troch gólov po chybách obrany a Ronaldo všetkým na svete ukázal, prečo je futbalistom par excellence. Real mal viac z hry, diktoval tempo hry a jej réžiu písal od úvodu. Hostia si vypracovali minimum vyložených gólových príležitostí a pre tento ročník v Lige majstrov skončili. Sľubný náskok z Volkswagen Areny im tak nestačil. Dobrú noc všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (22:41:59)

    Vladimír Korduliak

    Góly: 15. Ronaldo, 17. Ronaldo, 77. Ronaldo

    Karty:   80. Ronaldo (REA) – 45+2. Arnold (WOF), 76. Gustavo (WOF), 85. Dante (WOF), 90+1. Vieirinha (WOF)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 12:4. Ofsajdy: 5:3. Fauly: 9:9.
    Real Madrid: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo – Modrić (90+2. Varane), Casemiro, Kroos – Bale, Benzema (84. Jesé), Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Varane, Jesé, L. Vázquez, James Rodríguez, Isco, Danilo.

    VfL Wolfsburg: Benaglio – Vieirinha, Naldo, Dante, Ricardo Rodríguez – Guilavogui (80. Dost), Gustavo – Bruno Henrique (72. D. Caligiuri), Arnold, Draxler (32. M. Kruse) – Schürrle.
    Náhradníci: Casteels – Schäfer, D. Caligiuri, M. Kruse, Dost, Träsch, Knoche.

    Rozhodca: Kassai – Ring, Toth (HUN)

    Diváci: 76.684
    06.04.2016
    Wolfsburg - Real Madrid 2:0

    Góly: 18. Ricardo Rodríguez (pen.), 25. Arnold

    Karty:   19. Vieirinha (WOF), 50. Benaglio (WOF), 61. Gustavo (WOF), 69. Arnold (WOF) – 69. Bale (REA)

    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:13. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:7. Fauly: 13:7.