Mladá Boleslav – Vítkovice 4:5 (kon.)
koniec
Předvýběr.CZ Florbal MB
4:5 (0:1, 0:2, 4:2) Stav série: 3:4
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 10.04.2016, 13:15 • Městská sportovní hala, Mladá Boleslav • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to z města automobilů už vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu těšit na počtenou! (15:24:57)
     
    Nejlepší hráči utkání: Lukáš Souček (VIT), Petr Krzyžanek (MBL)
     
    Nepovede, Vítkovice už si svůj náskok pohlídaly a i přes heroický výkon svého soupeře v závěru zápasu vítězí, a postupují tak do Superfinále, kde je čeká pražský Chodov! O svém triumfu hosté rozhodli v prvních čtyřicet minutách, po konci druhé třetiny totiž vedli 3:0 a tento náskok se nakonec ukázal býti klíčovým. V závěrečné periodě dali domácí do smazání náskoku opravdu všechno, ani za stavu 2:5 se nevzdali a během poslední minuty ještě stihli vsítit dvě branky, na postup do boje o titul to ale nestačilo.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Všichni boleslavští fanoušci stojí a žádají si vyrovnání. Povede se domácím malý florbalový zázrak?
    59:08 Jan NATOV - 4:5
     
    59:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, domácí snižují na 4:5! Boleslav se ihned po vhazování vrhla dopředu, Chroust sklepl míček pro JANA NATOVA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě!
    59:04 Jiří CURNEY - 3:5
     
    59:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak pozor, Mladá Boleslav ještě neřekla poslední slovo! Po křižné přihrávce od Natova míček se štěstím doputoval až k JIŘÍMU CURNEYMU, který jej z první poslal přesně k tyči vítkovické svatyně!
     
    58:58
    Domácí se ale stále nehodlají vzdát a znovu své štěstí zkoušejí v šesti!
    58:50 Marek BRÄUER - 2:5
     
    58:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto. Boleslavští při hře bez brankáře téměř nic nevymysleli, po jejich chybě se navíc směrem vpřed vrhl MAREK BRÄUER a s trefením odkryté branky už neměl problém! Asistence: Petr Jankulár.
     
    58:33
    Curneyho přihrávku si zpracoval Jelínek a stihl i vypálit, prostor mezi třemi tyčemi ale netrefil.
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny a dost možná i celého zápasu.
     
    57:36
    Sám mezi tři protihráče se teď vrhl Tomáš Chroust, ukousl si ale příliš velké sousto. Matejčík prázdnou branku netrefil, domácí musí začít zase od píky.
     
    57:09
    Technologové svého soka opět pořádně mačkali, ovšem k žádné střele se dostat nedokázali.
     
    56:30
    Po Curneyho zaváhání směrem k prázdné svatyni pálil Josef Rýpar, Novotný ale udržel boleslavské florbalisty ve hře.
     
    56:16
    Ano, je tomu skutečně tak – Mladá Boleslav své štěstí zkusí v šesti hráčích v poli!
     
    56:16
    Jan Pazdera si vybírá oddechový čas! Bude se David Rytych stěhovat na střídačku?
     
    56:14
    Kološ si hezky narazil s Novákem, ten si míček už už chystal na střelu, nakonec ale nahrával Jiřímu Bouškovi, jehož rána byla ale opět zablokována.
     
    55:28
    Souček si v uplynulých okamžicích připsal dva důležité zásahy, nejprve si věděl rady s pokusem z hole Krzyžanka, chvíli nato zasáhl i proti Jiřímu Curneymu.
     
    55:00
    Do konce třetí třetiny zbývá už jen pět minut. Sáhnou Boleslavští ke hře bez brankáře už takhle brzy?
     
    54:13
    Novotný rychle rozehrál na Saláta, který zvedl hlavu a přesnou nahrávkou našel před brankou volného Pluhaře, ale Souček předvedl zázračný zákrok!
     
    53:38
    Krzyžanek pláchl po pravé straně a dokázal i vypálit, houf těl vítkovických těl před Součkem ale znovu prostřeli nedokázal. Hosté hrají opravdu velice obětavě.
     
    52:53
    Pro svůj vous nepřehlédnutelný útočník Středočechů se teď zjevil v další dobré pozici, místo střely si ale dovolil jednu kličku navíc, což se mu nakonec stalo osudným.
     
    52:16
    Curney nahrál Jelínkovi, který z první našel Jana Natova, jehož rána nebyla špatná, ale míček se otřel pouze o stehno blokujícího Švajného.
     
    51:30
    Šebesta nyní nahrával Neherovi, ten byl už téměř na střídačce, nakonec se ale dobře zorientoval, naskočil zpět do hry a prekérní situaci vyřešil na jedničku.
     
    50:47
    Salát díky zákroku na hranici pravidel vybojoval míček pro Kološe, který to zkusil bekhendem zády k brance, trefil ale pouze připraveného Součka.
     
    49:52
    Gwuźdźovu rozehrávku zachytil Matejčík, ocitl se ale proti dvojnásobné přesile a z tohoto souboje opravdu jako vítěz vyjít nemohl. Alespoň ale pro Ostravany vybojoval volný úder.
     
    49:03
    Šebesta teď měl na hokejce pátý gól Vítkovic, v zakončení ale zbytečně zaváhal, čehož parádním obranným zákrokem využil pozorný Petr Krzyžanek.
     
    48:31
    Tlak domácích florbalistů graduje, Novotný si za brankou došel pro faul a oba celky mohou vystřídat. Po rozehrávce z první pálil Natov, trefil ale pouze před sebou stojícího Hájka.
     
    47:56
    První formace Středočechů si protáhla své střídání, Natovovo nahození lehce tečoval ideálně postavený Curney, branku ale o fous minul!
     
    47:34
    Chroust vybojoval balónek pro Natova, který jej z první posílal směrem ke Curneymu, přihrávka byla ale příliš prudká a následná střela podle toho také vypadala.
     
    46:42
    V Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi nyní panuje parádní atmosféra, domácí fanoušci ženou své oblíbence za vyrovnáním.
     
    46:26
    Vítkovičtí se musí uklidnit a přesně o to se teď snaží jejich trenér Jan Vavrečka, který si vybírá oddechový čas.
    46:26 Tomáš CHROUST - 2:4
     
    46:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme zaděláno na drama! Na ofenzivním výletě působícímu Jelínkovi se míček zamotal mezi nohama, boleslavský zadák jej ale ještě stihl sklepnout pro TOMÁŠE CHROUSTA, který nekompromisní ranou do horní poloviny branky prostřelil Součka! Asistence: Jan Jelínek.
     
    45:44
    Natov zvedl hlavu a sklepl pro Curneyho, tomu ale rána nesedla. Boleslavský útočník ale zabojoval a získal míček zpět do svého držení, boleslavský tlak tak může pokračovat.
     
    45:23
    Na dnešní utkání si našlo cestu 1074 diváků!
    45:05 Jan NATOV - 1:4
     
    45:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí ale ihned odpovídají a vykřesávají jiskřičku naděje! Curney přes celé hřiště nahrál JANU NATOVOVI, který zachoval chladnou hlavu a z první zakončil pod tělem padajícího Součka!
    44:26 Marek MATEJČÍK - 0:4
     
    44:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesně tohle hosté potřebovali, své vedení navyšují už na rozdíl čtyř branek! Jankulár našel rozběhnutého MARKA MATEJČÍKA, který si položil Rytycha a zakončil přesně do odkryté části svatyně boleslavského celku!
     
    43:32
    Boleslav se dostala do obrovského tlaku, jejich akcím ale chybí častější střelba. Nakonec své štěstí zkusil Curney, míček se mu ale svezl po čepeli.
     
    42:50
    Tohle určitě šlo zakončit lépe. Po Krzyžankově nahrávce se parádně uvolnil Tomáš Chroust, rána mu ale nesedla podle představ a míček skončil vedle branky.
     
    42:23
    Novák teď předvedl parádní sóloakci, na jejímž konci byl faulován, načež si ještě něco vyřizoval s vítkovickými hráči. Na domácích už je vidět značná frustrace.
     
    41:33
    Sám proti přesile se nyní vrhl hostující kapitán Matejčík, proti třem hráčům Mladé Boleslavi toho ale příliš nevymyslel a rychle odešel střídat.
     
    40:50
    Po Hájkově nepřesné ráně motal Novákovi za boleslavskou brankou hlavu Řezanina, nakonec si vykoledoval faul. Oba celky střídají.
     
    40:15
    Po Krzyžankově průniku se míček dostal ke Curneymu, který jej z první poslal směrem k Tomáši Chroustovi, tomu ale v zakončení zabránil Jankulár.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Čtyřicet minut ze základní hrací doby je za námi, i po druhém dějství se blíže k postupu hosté. Prostřední třetina byla daleko vyrovnanější než ta předchozí, Vítkovičtí výrazně zlepšili svůj pohybu, za což byli odměněni dvěma dalšími přesnými zásahy. V třiatřicáté minutě dvojnásobné přečíslení zakončil Delong, zhruba o tři minuty později pak dobrý přehled v brankovišti prokázal Jan Šebesta. Dokáží Boleslavští s nepříznivým vývojem utkání ještě něco provést? To se dozvíme v poslední periodě, která začne zhruba ve 14:41.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:20
    Řezanina nahrál Šebestovi, který míček jen tak nazdařbůh nahodil na branku, tečující Hájek jej usměrnil pouze do připraveného Rytycha.
     
    39:00
    Běží poslední minuta prostřední dvacetiminutovky.
     
    38:53
    Domácí v plném počtu.
     
    38:27
    Taktéž domácí si v oslabení vedou na jedničku, Curney s Natovem nyní za brankou soupeře drží balónek, a pro Technology tak získávají velice cenné vteřinky.
     
    37:47
    A právě střelec druhé branky Ostravanů teď vypálil z poměrně uctivé vzdálenosti, mířil ale pouze doprostřed branky, kde číhal přichystaný David Rytych.
     
    37:14
    Domácí se i při oslabení mohli vrhnou do přečíslení, Jelínkův pas na rozběhnutého Natova ale skvěle vystihl a zastavil vracející se Delong.
     
    36:53
    Vítkovice budou mít k dispozici svou premiérovou přesilovku, na trestnou lavici už usedá Radek Gwuźdź, který se proti pravidlům provinil nedovoleným vražením.
     
    36:38
    Další obrovská šance domácích! Tomáš Chroust zkrotil neposedný balónek a se štěstím jej dostal až na hůl Curneyho, Souček ale předvedl tygří kok a opět svůj tým podržel!
     
    36:03
    Fantastický Souček! Novotný opět ukázal svůj mimořádný přehled a skvělým pasem našel před brankou stojícího Gwuźdźe, vítkovický gólman se proti jeho dorážce ale opravdu vyznamenal!
    35:45 Jan ŠEBESTA - 0:3
     
    35:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o tři góly! Na pravé straně dostal až příliš volného prostoru Hájek, jehož skryté nahození vyrazil Rytych jen před sebe, kde číhal JAN ŠEBESTA a volný míček s přehledem zametl do odkryté svatyně!
     
    35:01
    Novotný se protáhl podél pravého mantinelu a nakonec dostal prostor i ke střele, svá mířidla ale neměl seřízena přesně a prostor mezi třemi tyčemi netrefil.
     
    34:47
    Hra se přerušuje, drobný zdravotní problém totiž má Josef Pluhař, ovšem vypadá to, že by měl být schopen v dnešním klání pokračovat.
     
    34:06
    Tomáš Chroust teď asi měl střílet. Místo toho ale zvolil přihrávku na Curneyho, ten byl ale tísněn a díky dobré práci Jankulára se do zakončení vůbec nedostal.
     
    33:14
    Šanci na brejk Salát nedokázal chytit za pačesy, načež se s odpovědí přiřítil Řezanina, jeho ránu ale obětavě zablokoval Radek Gwuźdź.
    32:26 Adam DELONG - 0:2
     
    32:26
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice odskakují na rozdíl dvou branek! Po zaváhání Pavla Boušky se hosté dostali do přečíslení dvou proti jednomu a nutno poznamenat, že jej vyřešili parádně – přesným střelcem se po Matejčíkově pasu stal ADAM DELONG. Asistence: Marek Matejčík.
     
    32:06
    Pluhař vystihl soupeřovu rozehrávku a vyslal vpřed Jiřího Bouške, ten ale míček nechal za sebou a celou akci poslal do hrobu.
     
    31:23
    Domácí kombinují na vlastní polovině a se štěstím odolávají atakům vítkovických nájezdníků. Dokáží něco vymyslet a srovnat skóre?
     
    30:41
    Jelínkova přihrávka opravdu za moc nestála, na to konto se v dobré střelecké pozici zjevil Josef Rýpar, Rytych byl ale znovu pozorný.
     
    30:10
    Po Jankulárově povedeném sólu a přihrávce se v dobré příležitosti ocitl Jan Šebesta, Rytych jeho pokus ale zvládl vytěsnit mimo tři tyče.
     
    29:47
    Ani druhou početní převahu domácí nezhodnotili, Rýpar naskakuje zpět do hry a hosté jsou kompletní.
     
    28:43
    Boleslavští opět kombinují v Součkově bezprostřední blízkosti, jejich přesilovkám zatím chybí nějaký kreativnější nápad.
     
    28:08
    Curney zvedl hlavu a šikovnou nabídkou na teč oslovil před brankou bojujícího Gwuźdźe, ten však míček protečoval těsně vedle pravé tyčky!
     
    27:47
    Boleslavští mají k dispozici další početní převahu, dvě minuty za nedovolenou vzdálenost dostává Josef Rýpar.
     
    27:36
    Brankář Souček má zřejmě nějaký drobný zdravotní problém, hra se tedy přerušuje. Vše by ale mělo být v pořádku.
     
    27:22
    Jiří Curney rozkmital své rychlé nohy a bekhendem míček poslal do brankoviště, tam se o dorážku snažil Tomáš Chroust, ale proti přesile nepochodil.
     
    26:48
    Natov si nerozuměl s Jelínkem, načež se kupředu vydal Bräuer, místo přímého ohrožení branky ale šikovnou zadovkou oslovil Pešata, který těsně minul.
     
    26:21
    Martin Nehera si počkal na Novotného a nešetrným způsobem jej poslal za mantinel. Domácí se dožadují dalšího dvouminutového trestu pro svého soupeře, sudí je ale neoblomný.
     
    25:48
    Po dlouhé kombinaci Ostravanů na vlastní polovině hřiště se po pravém křídle utrhl Lukáš Hájek, Rytych byl ale opět na svém místě.
     
    25:02
    Velká šance Boleslavských! Novotný, ač tísněn, dokázal míček poslat k před brankou úplně volnému Curneymu, ten ale z bezprostřední blízkosti Součka neprostřeli!
     
    24:54
    Hosté v plném počtu.
     
    24:19
    Boleslavští zatím nic nevymysleli, Vítkovice srdnatě brání a vypadá to, že celé oslabení přečkají bez obdržené branky.
     
    23:44
    Domácí ještě nějakou tu chvíli obléhali svého soupeře, nakonec to sám na sebe vzal Curney, jeho pumelice ale postrádala trochu více přesnosti.
     
    23:18
    Curney si narazil s Novotným, poté ještě nahrál Jelínkovi, jeho přízemní pokus na vzdálenější tyč svůj cíl ale o vlásek minul.
     
    22:54
    Vítkovice hrály v šesti, a poprvé v utkání se tak bude vylučovat. Hostům se to vůbec nelíbí, s rozhodnutím sudího ale nic nezmůžou. Trest odsedí Ladislav Gál.
     
    22:47
    Rýpar využil Novákova zaváhání a vyslal kupředu Bräuera, ten si však v klíčový moment nechal balónek za sebou a Rytych zasahovat nemusel.
     
    22:06
    Až nyní se domácí tým vrhl směrem vpřed, sám na sebe to vzal kapitán Jelínek, jeho rána ale byla zblokována.
     
    21:38
    Boleslavští se zatím zdají být lehce opařeni, nyní hodně volného místa nechali Neherovi, jehož střelu z otočky ale Rytych dokázal vytěsnit.
     
    21:06
    Švajný hezky našel volného Řezaninu, ten zkusil přízemní ranou překvapit Rytycha, ovšem mezírku mezi nohama domácího gólmana nenašel.
     
    20:18
    Vítkovičtí od začátku druhé třetiny svého soupeře výrazněji napadají, Krzyžanek s tím měl obrovské problémy, nakonec ale vše díky pomoci kolegy Jelínka přestál.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je za námi, zatím jsou na tom lépe Vítkovičtí, kteří vedou tím nejtěsnějším rozdílem! Můžeme ale říci, že jasně lepším a aktivnějším celkem je Boleslav, která svému soupeři téměř po celých dvacet minut zle zatápěla a jediné, co ji chybělo, bylo nějakou z mnoha svých šancí proměnit v gól. Prozatím jediným přesným střelcem je vítkovický zadák Jastřembský, který v šesté minutě propálil marně se přesouvajícího Rytycha. Uvidíme, co nám přinese druhé dějství, které začne zhruba ve 13:56.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:33
    Z úhlu to zkoušel Josef Rýpar, dezorientovaný Rytych míček vyrazil pouze před sebe, kde se o dorážku mocně snažil Marek Matejčík, boleslavská obrana však svému brankáři hodně pomohla.
     
    19:01
    Běží poslední minuta úvodního dějství.
     
    18:51
    Domácí se snaží o uklidnění divokého tempa hry a připravují se na poslední šanci úvodní periody. Povede se jim srovnat?
     
    18:14
    Třetí boleslavská formace si nyní vytvořila obrovský tlak, Pavel Bouška se rozhodl kombinovat s Pluhařem, jehož výběh směrem ke středu ale Součka nepřekvapil.
     
    17:21
    Pluhař nechal balónek za sebou a hosté se řítili do přečíslení dvou proti jednomu, Gál nakonec nahrával Bräeurovi, jeho dělovku ale Rytych dokázal eliminovat.
     
    16:30
    Nevymysleli to vůbec špatně, Novotný narazil Natovovi, ten se z úhlu pokusil prostřelit Součka, vítkovický gólman se ale stihl včas přemístit.
     
    16:22
    Vítkovičtí teď faulovali Tomáše Chrousta, sudí to nemohli přehlédnout a Boleslav má k dispozici volný úder. Jak s ním naloží?
     
    15:45
    Jelínek našel volného Jana Natova, který měl dostatek času i prostoru na střelu a také tak učinil, Souček si ale letící míček našel a zasáhl.
     
    14:59
    Po lehkém zaváhání v komunikaci se na Rytycha úplně sám řítil Bräuer, se svým bekhendovým blafákem ale neuspěl, nutno ovšem poznamenat, že zakončení mu příliš ideálně nesedlo.
     
    14:19
    Hosté měli k dispozici volný úder, Mladá Boleslav jejich nápad ale velmi rychle přečetla a po Gálově útočném faulu nakonec míček získala do svého držení.
     
    14:04
    Teď byli domácí opravdu nesmírně blízko! Zatím výborně hrající Josef Pluhař vystřelil zpoza obránce a orazítkoval břevno Součkovy pokladnice!
     
    13:41
    Švajný vyvezl míček zpoza branky a nahrál vítkovickému kapitánovi Matejčíkovi, jeho ránu ale obětavě zablokoval Jan Jelínek.
     
    12:55
    Řezanina si šikovně narazil se Šebestou a poté parádní přihrávkou našel střelce první branky Jastřembského, ten však v klíčový okamžik promáchl.
     
    12:28
    Jankulár lehkým obloučkem na zteč vyslal Marka Bräuera, ten byl sice tísněn, ale i tak si míček zvládl předhodit na bekhend, branka mu ale byla malá.
     
    12:04
    Souček měl teď plné ruce práce s pokusy bratří Boušků. Nejprve předvedl parádní zákrok, o pár vteřinek mu na brankovišti výrazně pomohl Petr Jankulár.
     
    11:35
    Po nepřehledném souboji mezi Bouškou a Jastřembským se míček odporoučel mimo hrací plochu, sudí nakonec, asi správně, přisoudili balónek hostům.
     
    10:47
    Poprvé v utkání se do souvislejšího tlaku dostali i hosté, vše vyústilo v pěknou sóloakci Šebesty, Rytych byl ale pozorný a připsal si povedený, ovšem poměrně složitý zákrok.
     
    09:56
    Novotný si neporozuměl se Salátem a musel se forem vracet do obrany, zachoval se ale velmi zodpovědně a obral o míček nic netušícího Švajného.
     
    09:24
    Kromě parádní florbalové podívané je třeba ocenit i hlasité povzbuzování obou fanouškovských táborů, hodně slyšet jsou i vítkovičtí fanoušci.
     
    08:51
    Jelínek se rozhlédl kolem sebe a nahrál aktivnímu Tomáši Chroustovi, jenž poslal na párek Jankulára, jeho ránu ale Souček dokázal lapit.
     
    08:18
    Pěkná rána v podání Petra Saláta! Souček si teď mohl oddychnout, protože toho příliš neviděl, balónek ale, naštěstí pro Vítkovice, zamířil nad branku.
     
    07:40
    Pešat si v souboji jeden na jednoho neporadil s Krzyžankem, míček zpět do svého držení získal jen za cenu faulu, a hodně unavená boleslavská formace tak může vystřídat.
     
    07:10
    Neuvěřitelné štěstí teď měli hosté! Jejich další nepřesnost při rozehrávce se snažil využít Curney, místo střely ale ještě nahrával Tomáši Chroustovi, ten ale přestřelil.
     
    06:43
    Krzyžanek zatáhl míček po pravé straně a předložil jej Salátovi, který zpoza branky našel Petra Novotného, jeho rána z první ale zamířila těsně mimo!
     
    05:56
    Domácí ze svého velkého tlaku z první pětiminutovky nic nevytěžili, teď se aktivnější zdají býti gólem posílení Ostravané, kteří rozjíždí další akci.
    05:12 Jan JASTŘEMBSKÝ - 0:1
     
    05:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    No vida, Vítkovice hned ze své první vážnější šance dokázaly udeřit! Švajný zvedl hlavu a přesným bekhendovým pasem našel nehlídaného JANA JASTŘEMBSKÉHO, který ranou z první propálil marně se přesouvajícího brankáře Rytycha! Asistence: Marek Švajný.
     
    04:55
    Po ose Novotný – Kološ se míček dostal až k Petru Salátovi, jenž udělal tři rychlé kroky ke středu hřiště a povedenou ranou pořádně protáhl Součka.
     
    04:18
    Boleslavští pokračují ve své aktivní hře, Jelínek nezištným pasem oslovil Jiřího Curneyho, jehož přízemní jedovce chyběl opravdu jen kousek.
     
    03:44
    Hostující hráči se zatím zdají býti hodně zaskočeni! Jastřembský nechal balónek za sebou, načež se v dobré střelecké pozici ocitl Pluhař, Souček byl ale znovu připraven.
     
    03:16
    Další šance Středočechů! Bouška vybojoval míček pro Josefa Pluhaře, jehož tvrdou ránu k pravé tyči zkrotil nepříliš pozorný Souček až nadvakrát.
     
    02:57
    Domácí jsou zatím aktivnějším mužstvem, nyní se kupředu vydal Tomáš Chroust a křižným pasem oslovil Jelínka, jeho ránu ale hosté zablokovali.
     
    02:25
    Švajnému při zpracování odskočil míček, čehož mohl využít Jan Natov, ovšem jeho táhlá rána branku Vítkovic o pořádný kus minula.
     
    02:01
    Na zemi zůstal ležet Jakub Hubálek, celá situace si vyžádala zásah vítkovických zdravotníků. Uvidíme, zda bude moci hostující bek v zápase pokračovat.
     
    02:01
    Obrovská šance domácích! Parádní práci odvedl Novotný, který obešel dva protihráče a před poloodkrytou branku nahrával Natovovi, ten však skákavý balónek poslal těsně vedle.
     
    01:41
    Jankulár si šikovně narazil s Hubálkem, následně byl ale odtlačen důrazným Jelínkem, který uklidňuje hru.
     
    01:10
    Novák pasem přes celé hřiště našel Josefa Pluhaře, který střelou z otočky prověřil Součka, ten si ale připsal první úspěšný zákrok.
     
    00:26
    Jan Jelínek se vydal na ofenzivní výlet a doslova si došel pro faul od Jankulára. Oba celky střídají, následovat bude volný úder Boleslavských.
     
    00:05
    Úvodní buly lépe zvládli hosté, kteří ihned přispěchávají se svou první útočnou akcí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Zahajovací formace týmu Technology Florbal MB: Rytych – Krzyžanek, Jelínek – Tomáš Chroust, Natov, Curney.

    Zahajovací formace týmu 1. SC Vítkovice Oxdog: Souček – Hubálek, Jankulár – Rýpar, Matejčík, Delong.
     
    Oba celky právě nastupují na hrací plochu, domácí borci jsou přivítáni hlasitým potleskem. Za několik minut to vypukne!
     
    Ještě jednou Vás všechny zdravím z Městské sportovní haly v Mladé Boleslavi! Na hrací ploše právě finišuje předszápasové rozcvičení obou celků. Hlediště je zaplněné téměř do posledního místečka a už nyní je jasné, že zde bude panovat parádní atmosféra! Začínáme zhruba za deset minut, tak si náš přenos nenechte ujít.
     
    Úvodní sestavy:

    Technology Florbal MB: Rytych (Koráb) – Bína, Novák, Pavel Bouška, Novotný, Salát, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Jiří Bouška, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Fojta. Trenér: Jan Pazdera.

    1. SC Vítkovice Oxdog: Souček (Blakala) – Jankulár, Mertha, Ivan, Šebesta, Řezanina, Nehera, Vilím, Rýpar, Gál, Švajný, Hájek, Pešat, Bräuer, Hubálek, Matejčík, Jastřembský, Delong, Matúš Trenér: Jan Vavrečka.

    Rozhodčí: Jakub Nábělek, Radek Štengl.
     
    Dosavadní průběh série

    Vzhledem k lepšímu postavení v tabulce základní části začínala sérii doma Mladá Boleslav. Oba zápasy hrané v městě automobilů byly nesmírně vyrovnané, v tom úvodním všechny třetiny skončily nerozhodně, a vítěze tak nakonec muselo určit až prodloužení. V něm nejprve Vítkovicím nebyl uznán regulérní gól, o triumfu domácích rozhodl zkušený Jiří Bouška. V utkání s pořadovým číslem dvě Ostravané svému soupeři pětkrát odskočili na rozdíl jedné branky, Boleslav ale pokaždé dokázala srovnat, druhé vítězství jí v jednapadesáté minutě přisoudil Jan Natov.

    Týden nato se série přesunula do Vítkovic, i zde obě klání pro sebe dokázal uzmout domácí tým. V pořadí třetí střetnutí bylo na góly nejchudší, klíčový moment se odehrál v padesáté minutě, kdy Boleslavští sice dokázali srovnat na 2:2, téměř vzápětí si svěřenci Jana Vavrečky ztracené vedení vzali zpět a tentokráte už jej nepustili. Následující utkání už bylo o poznání jasnější, dobře hrající Vítkovice po celých šedesát minut tahaly za delší konec provazu a zvítězily 7:4.

    Po odehrané půlhodince z duelu s pořadovým číslem pět to vypadalo, že Pazderovi svěřenci urvou i třetí domácí utkání, v druhé polovině základní hrací doby se ale Vítkovičtí nadechli k parádnímu obratu, o vítěznou trefu se v pětačtyřicáté minutě postaral Marek Matejčík. O své účasti v Superfinále mohli Ostravané rozhodnout v pátek, před více jak jedenácti sty fanoušky ale těžce vydřený mečbol nedokázali proměnit, prohráli 3:4, a o tom, kdo si o titul zahraje s Chodovem, se tak rozhodne až dnes!

    1. utkání – Technology Florbal MB:1. SC Vítkovice Oxdog 6:5 pp.

    Branky a nahrávky: 1. Natov (Chroust), 10. Bouška (Kološ), 13. Chroust (Curney), 27. Salát, 60. Jelínek (Novotný), 68. Bouška (Kološ) – 11. Hájek (Šebesta), 13. Gál (Bräuer), 16. Gál (Rýpar), 28. Rýpar, 48. Hájek (Šebesta).

    2. utkání – Technology Florbal MB:1. SC Vítkovice Oxdog 6:5

    Branky a nahrávky: 7. Fojta (Krzyžanek), 18. Fojta, 27. Curney (Natov), 30. Jelínek (Natov), 42. Gwuźdź (Novotný), 51. Natov (Křenek) – 3. Delong (Matejčík), 14. Delong (Hubálek), 23. Matúš (Gál), 28. Bräuer (Jankulár), 39. Hájek

    3. utkání – 1. SC Vítkovice Oxdog:Technology Florbal MB 3:2

    Branky a nahrávky: 13. Pešat (Delong), 34. Rýpar (Jankulár), 50. Hájek (Řezanina) – 27. Novotný (Salát), 50. Gwuźdź (Salát)

    4. utkání – 1. SC Vítkovice Oxdog:Technology Florbal MB 7:4

    Branky a nahrávky: 4. Gál (Švajný), 13. Rýpar (Delong), 24. Gál (Bräuer), 30. Matejčík (Hubálek), 34. Rýpar (Matejčík), 35. Šebesta, 60. Rýpar – 21. Natov (Curney), 39. Novotný (Salát), 42. Natov (Curney), 57. Natov (Novotný)

    5. utkání – Technology Florbal MB:1. SC Vítkovice Oxdog 3:6

    Branky a nahrávky: 8. Tadeáš Chroust (Curney), 14. Curney (Jelínek), 29. Gwuźdź (Novotný) – 14. Bräuer (Pešat), 31. Rýpar (Hubálek), 37. Pešat (Bräuer), 45. Matejčík (Jankulár), 59. Matejčík (Rýpar), 60. Bräuer (Hubálek)

    6. utkání – 1. SC Vítkovice Oxdog:Technology Florbal MB 3:4

    Branky a nahrávky: 14. Šebesta (Řezanina), 33. Hubálek (Rýpar), 57. Hájek (Šebesta) – 24. Tomáš Chroust (Curney), 44. Pluhař (Jelínek), 45. Curney (Salát), 56. Salát (Novák)
     
    Příjemné nedělní odpoledne přeji všem fanynkám a fanouškům florbalu! Jednoho účastníka Superfinále v rámci mužské Tipsport Superligy už známe a dnes se dozvíme, kdo v souboji o titul vyzve pražský Chodov. Semifnálová série mezi týmy Technology Florbal MB a 1. SC Vítkovice Oxdog dospěla až do sedmého zápasu, který o všem rozhodne. Ke sledování našeho online přenosu jste všichni srdečně zváni, začínáme ve 13:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:15.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 46. Natov (Curney), 47. Tomáš Chroust (Jelínek), 60. Curney (Natov), 60. Natov – 6. Jastřembský (Švajný), 33. Delong (Matejčík), 36. Šebesta (Hájek), 45. Matejčík (Jankulár), 59. Bräuer (Jankulár)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Rytych (Koráb) – Bína, Novák, Pavel Bouška, Novotný, Salát, Tomáš Chroust, Tadeáš Chroust, Jiří Bouška, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Curney, Krzyžanek, Natov, Fojta. Trenér: Jan Pazdera.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Blakala) – Jankulár, Mertha, Ivan, Šebesta, Řezanina, Nehera, Vilím, Rýpar, Gál, Švajný, Hájek, Pešat, Bräuer, Hubálek, Matejčík, Jastřembský, Delong, Matúš Trenér: Jan Vavrečka.

    Rozhodca: Jakub Nábělek, Radek Štengl
    Mladá Boleslav 3 4 Vítkovice
    #1 Sobota 26.03.2016 • 13:15
    Mladá Boleslav - Vítkovice 6:5 koniec po predl.
    #2 Nedeľa 27.03.2016 • 17:00
    Mladá Boleslav - Vítkovice 6:5
    #3 Sobota 02.04.2016 • 17:00
    Vítkovice - Mladá Boleslav 3:2
    #4 Pondelok 04.04.2016 • 20:15
    Vítkovice - Mladá Boleslav 7:4
    #5 Streda 06.04.2016 • 20:05
    Mladá Boleslav - Vítkovice 3:6
    #6 Piatok 08.04.2016 • 19:00
    Vítkovice - Mladá Boleslav 3:4
    #7 Nedeľa 10.04.2016 • 13:15
    Mladá Boleslav - Vítkovice 4:5