Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta Praha 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
po s.n. (0:1)
Adler Mannheim
7:8 (2:2, 2:3, 3:2)
Rögle BK
cz Sobota 09.04.2016, 15:00Memoriál Jana Marka (U18)
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rögle BK.
    Autorem vítězné branky je MARCUS RUUSKKANEN.
     
    59:37
    Mannheim právě vstřelil branku! Neuvěřitelné! Mannheim to nevzdal a do hry v šesti dal skutečně vše. Ve skrumáži těl před brankovištěm nakonec dokázal protlačit kotouč za Janssona MIKE FISCHER.
     
    58:46
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    V oslabení se Švédové dostávají do vedení! Odražený kotouč zachytil JACOB BONDESSON a z dorážky nedal Pakkarinenovi šanci.
     
    53:58
    Mannheim právě vstřelil branku! A tak se německý tým vydal do protiútoku, MIKE FISCHER ujel obráncům a blafákem srovnal skóre zápasu.
     
    46:12
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Další situaci už ale Pakarinnen nezvládl, když nechal levou stranu branky zcela volnou pro KARLA PALSSONA, který vrací svému týmu vedení.
     
    42:20
    Mannheim právě vstřelil branku! Snaha švédského týmu o zvýšení náskoku byla taková, že zcela zapomněl na obranu. Toho využil Lutz, který vypíchl ve středu hřiště kotouč a nahodil na brankoviště, odkud měl již snadnou práci YANNIK VALENTI. Asistence: Tim Lutz.
     
    34:37
    Mannheim právě vstřelil branku! Sekundu před koncem přesilové hry Němci snižují. U mantinelu na modré čáře vybojoval kotouč MAXMILIAN LEE GAIS, který rychle dobruslil až k Janssonovi, kterého střelou z úhlu překonal.
     
    30:25
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Podobně jako první třetina, i ta aktuální je bohatá na góly. BENJAMIN MAGNUSSON využil chybné rozehrávky Mannheimu a vydal se směrem k Janssonovi, kde z úhlu nekompromisně zavěsil.
     
    29:30
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita. Odražený puk našel v mezikruží KARL PALSSON, který měl nikým nehlídaný dost času na to, aby zamířil přesně a tvrdě pod břevno Janssonovy klece.
     
    27:29
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Jeden z hráčů německého týmu ztratil hokejku, čejož využil Persson, jenž vyslal dopředu kapitána KEVINA WENNSTRÖMA, který pohotovou ranou napálil kotouč do branky a do výstroje Pekarinnena.
     
    23:25
    Mannheim právě vstřelil branku! Ukázková branka na dva doteky. Vyhrané buly Mannheimu a přihrávka na volného BASTIANA ECKLA, který z první zavěsil přímo pod víko.
     
    12:37
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    V posledních minutách padá gól za gólem. V útočném pásmu skvěle zakombinoval kapitán Wennström, jehož přihrávku si na levém kruhu zpracoval KARL PALSSON a střelou z úhlu srovnal skóre. Asistence: Kevin Wennström.
     
    10:42
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Švédové snižují Bondesson odčinil své předchozí zaváhání, když založil rychlý protiútok. Kotouč si před bránou sebral HAMPUS BERTHOLDSSON, který ve velké rychlosti přelstil Pakarinnena. Asistence: Jacob Bondesson.
     
    09:17
    Mannheim právě vstřelil branku! Kousek za modrou čarou se odhodlal ke střele MIKE FISCHER a i díky teči protivníka Bondenssona skončil kotouč za zády brankáře Janssona.
     
    06:17
    Mannheim právě vstřelil branku! Němci využívají svoji první přesilovou hru. Fischerovu střelu vyrazil Jansson do mezikruží, kde se napřáhl FABIO HENN a tvrdou střelou otevírá skóre utkání. Asistence: Mike Fischer.

    Jakub Janoušek

    Góly a asistencie: 7. Henn (Fischer), 10. Fischer, 24. Eckl, 35. Lee Gais, 43. Valenti (Lutz), 54. Fischer, 60. Fischer – 11. Bertholdsson (Bondesson), 13. Palsson (Wennström), 28. Wennström (Persson), 30. Palsson, 31. Magnusson, 47. Palsson, 59. Bondesson, rozh. náj. Ruuskkanen

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Valenti (MAN)
    0:0   Pallson (RGL)
    2. séria:
    0:0   Fischer (MAN)
    0:1   Russkanen (RGL)


    Adler Mannheim: Pakarinnen (Schickedanz) – Quellmalz, Dziambor, Mass, Ewald, Moritz, Moller – Klos, Eckl, Bauhof, Tim, Fischer, Schultz, Hermann, Valenti, Preto, Henn, Lee Geis, Hon.
    Rögle BK: Jansson (Ragnevad) – Persson, Johannesson, Nygärd, Bondessin, Johnsson, Nilsson, Larsson, Granqvist – Bertholdson, Wennström, Magnusson, Jernberg, Palsson, Martinsson, Nilsson, Arvidsson, Ruuskkanen, Kurtz-Bengtsson.