Rögle BK – Davos 6:4 (kon.) | Zürich – Okanagan 4:3 (kon.) | Kloten – Sparta Praha 3:6 (kon.)
Salzburg – Eisbären 8:3 (kon.) | Mannheim – Rögle BK 7:8 (0:1 po s.n.) | Třinec – Zürich 4:1 (kon.)
Davos – Kloten 4:3 (2:0 po s.n.) | Okanagan – Salzburg 2:13 (kon.)
koniec
Rögle BK
6:4 (1:1, 3:1, 2:2)
HC Davos
cz Sobota 09.04.2016, 08:05Memoriál Jana Marka (U18)
Partner:
     
    59:58
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Vyhozený kotouč dokázal tečovat BENJAMIN MAGNUSSON a usměrnil jeho cestu do prázdné brány.
     
    55:05
    Davos právě vstřelil branku!
    Další využitá početní výhoda znamená kontaktní gól Davosu. Wetter se nenechal odradit a po nastřelení tyče pokračoval ve snaze. Nakonec se mu na brankovišti nabídl BENJAMIN BAUMGARTNER, z úhlu vymetl růžek Ragnevadovy brány. Asistence: Gian-Marco Wetter.
     
    50:17
    Davos právě vstřelil branku!
    Přesilovková souhra klapla a je z toho snižení. Tannerovu pumelici z mezikruží ještě Ragnevad usměrnil. Vyražený kotouč ale skončil na hokejce FADRIHO RIASTCHE, který dorážkou zblízka snižuje. Asistence: Ramon Tanner
     
    46:24
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Davos i přes své snažení inkasuje z brejku. Vše začalo u Johnssona, který skvělým pasem z obrany našel u hrazení KARLA PALSSONA. Ten pak z úhlu obstřelil lapačku gólmana Kortina. Asistence: Isac Johnsson.
     
    28:38
    Ihned po buly se Davos vydal do brejku, jeden z útočníků (jméno doplníme) pohotovou střelou snižuje. Zasáhl ale Ragnevada do masky. Ten krvácí z nosu a hra je přerušena.
     
    28:31
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Rögle přidává další branku. Na počátku situace byl znovu pas kapitána Wennströma. Adresátem přihrávky byl tentokrát KARL PALSSON, který zblízka překonal Kortina. Asistence: Kevin Wennström.
     
    22:48
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    A vzápětí Rögle zvyšuje svůj náskok. Na modré čáře dostal nabito ISAC JOHNSSON a tvrdou střelou zvyšuje vedení svého týmu. Asistence: Karl Palsson.
     
    22:19
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Švédové jdou do vedení. Velmi podobná situace jako při jejich prvním gólu. Wennström vybruslil až skoro k za bránu, odkud sklepl na BENJAMINA MAGNUSSONA, který střelou pod víko nedal Kortinovi šanci. Asistence: Kevin Wennström.
     
    16:26
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Obrana Davosu v oslabení zaspala, když nechala za bránou úplně volného Wennströma, který si počkal až před branku najede KARL PALSSON, který kapitánovo přesné nahození sklepl za Kortinova záda. Asistence: Kevin Wennström.
     
    06:17
    Davos právě vstřelil branku!
    Převaha Davosu je přetavena v úvodní branku zápasu. Poměrně nevinná situace v těsné blízkosti Ragnevada. Tanner přiťukl na hůl LORENZA GLARNERA, který technickou střelou otevírá skóre zápasu.

    Jakub Janoušek

    Góly a asistencie: 17. Palsson (Wennström), 23. Magnusson (Wennström), 23. Johnsson (Palsson), 29. Palsson (Wennström), 47. Palsson (Johnsson), 60. Magnusson – 7. Glarner (Tanner), 51. Riastch (Tanner), 56. Baumgartner (Wetter)


    Rögle BK: Ragnevad (Jansson) – Persson, Johannesson, Nygárd, Bondesson, Johnsson, Nilsson, Larsson – Bertholdsson, Wennström, Magnusson, Jernberg, Pálsson, Martinsson, Nilsson, Arvidsson, Ruuskkanen, Kurtz-Bengsston.
    HC Davos: Kortin (Allenspach) – Barandun, Noggler, Pleisch, Rauter, Zanini, Hodmann, Pilgram – Baumgartner, Glaner, Heini, Luthi, Pungeon, Riatsch, Spinell, Stiffler, Tanner, Wetter, Zinsli, Misani, Camichel.