Česko – Francúzsko 6:0 (kon.) | Česko – Slovensko 8:0 (kon.)
koniec
Česko
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
Francúzsko
cz Sobota 09.04.2016, 13:45 • Patinoire des Vergers, Ženeva • Reprezentace žen U-15
Partner:
     
    31:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Šestá radost české reprezentace je na světě! NATÁLIE MLÝNKOVÁ zatáhla puk do útočného pásma, poté nahazovala od modré Krčková a Mlýnková ho sklepla do strany pro Nikolu Dýckovou. Ta pak bekhendem přistrčila Mlýnkové před gólmanku a naše kapitánka protlačila puk výstrojí za čáru – 6:0! Asistence: Nikola Dýcková, Monika Krčková.
     
    29:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že nedokážeme vymyslet klíč k rozlousknutí francouzské obrany. Ale našli jsme ho! Kristýna Kaltounková na pravé straně udělala kličku zpět do hry a viděla nehlídanou ANNU KOTOUNOVOU. Ta se do její nabídky nádherně položila z první, doslova celým svým tělem, a trefila volné náměstí na levé straně brány – 5:0! Asistence: Kristýna Kaltounková, Sára Čajanová.
     
    20:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je poprvé využita a znovu to byla kombinace, za kterou musíme našim děvčatům zatleskat! Tereza Mazancová narýsovala zpoza brankové čáry pas napříč ledem na NIKOLU DÝCKOVOU, která si stihla srovnat puk na hokejce a následně ho poslala k bližší tyčce – 4:0! Asistence: Tereza Mazancová, Klára Jandušíková.
     
    18:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká pomsta byla velmi rychlá a už vedeme o tři góly! Jako by Kristýna Hájková celou dobu věděla, co chce udělat. Obkroužila pásmo, vyjela zpoza branky a pak našla mezi kruhy DANIELU PEJŠOVOU. Naše obránkyně přes několik hráček neomylně trefila místo u druhé tyčky – 3:0! Asistence: Kristýna Hájková.
     
    16:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je ten recept! Francouzky dokonce zakombinovaly v české třetině, ale právě proto se nestihly vrátit zpátky. NIKOLA DÝCKOVÁ se dostala k puku za sestavou soupeřek, jela na branku sama a bekhendovým blafákem zakončila do prázdné – 0:2! Bez asistence.
     
    03:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Francouzky se sice dostaly na naši polovinu, ale dlouho tam nevydržely a pak přišel protiútok, který znamená první změnu skóre! NATÁLIE MLÝNKOVÁ přiťukla na střed Patricii Škorpíkové, která z mezikruží trefila místečko mezi betony Quadrigaové, ovšem pomohla tomu ještě drobná teč naší kapitánky Mlýnkové – 1:0! Asistence: Patricie Škorpíková, Barbora Machalová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 4. Mlýnková (Škorpíková, Machalová), 17. Dýcková, 19. Pejšová (Hájková), 21. Dýcková (Mazancová, Jandušíková), 30. Kotounová (Kaltounková, Čajanová), 32. Mlýnková (Dýcková, Krčková)


    Česko: Švejdová (Štumbaurová) – Kotounová, Jandušíková, Šmajdová, Pejšová, Vlková, Krčková, Škrdlová, Horáková – Mlýnková "C", Dýcková, Mazancová – Kaltounková, Machalová, Čajanová – Černá, Fabšicová, Hájková – Škorpíková. Trenér: Rudolf Valla.
    Francúzsko: Quadrigaová (Crousyová) – Jureová, Mermierová, Massotová, Halingreová, Magnoniová, Quartová, Landrinová, Cheylanová, Girardetová, Lombardová, Mespeldeová, Godinová, Rouquetteová, Perdrielová, Zapateriová, Bauerová, Traniová.