Jihlava – K. Vary 2:1 (kon.) | Slavia – Litvínov 3:4 (po pr.)
koniec
HC Dukla Jihlava
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 08.04.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
    34:25 Marek PROKŠ - 2:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    34:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Než jsem stačil napsat, že ránu Jana Tomečka od modré výborně zlikvidoval pravým betonem Škarek, je tu gól Dukly. A ten jsem sotva postřehl. Není se čemu divit, i sudí se šli radit, protože dělovka MARKA PROKŠE, jenž dostal puk od Jíchy a vybruslil si na pravý kruh, se odrazila od zadního oblouku tyče a bleskově vylétla ven k branky. Asistence: Lukáš Jícha.
    13:14 Tomáš RACHŮNEK - 1:1
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    13:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na Horáckém zimním stadionu je vyrovnáno. Hosté pokračovali v útoku a dostali se před branku. Marosz vyzval pasem podél brankoviště ke skórování TOMÁŠE RACHŮNKA, jemuž stačilo u levé tyče Škarka pouze nastavit hůl. Jestliže úvodní gól v podání Dukly byl pohledný, tak tady se jednalo také o hezkou kombinaci. Asistence: Rostislav Marosz.
    04:55 Filip SEMAN - 1:0
    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    04:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava poprvé v celé baráži využívá přesilovou hru. Richar Diviš zpoza branky našel před Závorkou najíždějícího FILIPA SEMANA, který střelou z první posílá Duklu do vedení. Lapačka karlovarského gólmana promáchla naprázdno. Pohledná to kombinace domácích. Asistence: Richard Diviš, Tomáš Kaláb.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 5. Seman (Diviš, Kaláb), 35. Prokš (Jícha) – 14. Rachůnek (Marosz)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Kaláb, Dobrovolný, Štebih, Zadražil, Bilčík, Grebenyuk, Parýzek – Důras, Skořepa, Jergl – Březina, Seman, Diviš – Kolář, Jícha, Prokš – Mrňa, Anděl, Malec. Trenér: Petr Vlk
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, M. Rohan, J. Tomeček, Bičánek, Dvořák, Gulaši, Weinhold – Huna, Skuhravý, Vachovec – V. Tomeček, Kůs, Koblasa – Svoboda, Marosz, Rachůnek – Gorčík, Vrána, T. Rohan. Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodca: Horák, Šír – Gebauer, Tošenovjan

    Diváci: 2834