Boston – Detroit 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 1:4 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:4 (po pr.)
Washington – Pittsburgh 3:4 (po pr.) | NJ Devils – Tampa Bay 2:4 (kon.) | Carolina – Montreal 2:4 (kon.)
Ottawa – Florida 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 3:2 (po pr.) | Chicago – St. Louis 1:2 (po pr.)
Dallas – Colorado 4:2 (kon.) | Calgary – Vancouver 7:3 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:5 (kon.)
LA Kings – Anaheim 2:1 (kon.)
koniec
Dallas Stars
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
Colorado Avalanche
cz Piatok 08.04.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:52
    Časté vylučování pokračuje, tentokráte pro změnu trest pro hráče Dallas Stars, který už sedí za katrem za nebezpečnou hru vysokou holí. Hříšníkem je Stephen Johns (DAL).
     
    46:31
    Sotva se rozběhla časomíra, už se znovu přerušuje. Bude se totiž vylučovat a početní výhodu si zahrají Dallas Stars. Dvě minuty dostává hokejista Colorada Nikita Zadorov (COL), jenž fauloval podražením.
     
    41:43
    Avšak moc dlouho Stars v pěti nehráli, už jdou zase do oslabení. Dvě minuty totiž dostává jejich hokejista John Klingberg (DAL), ten se dle soudu rozhodčího provinil podražením.
     
    39:24
    Ještě se ale jednou ve druhé části bude vylučovat, dvě minuty dostává domácí hokejista Patrick Sharp (DAL), který je odsouzen k trestu za katrem za nedovolené bránění brankáře. Šance na změnu výsledku pro Laviny.
     
    27:03
    Jenže pozor, je tu přesilová hra Dallasu pět na tři. Mikhail Grigorenko (COL) dostává dvě minuty za hákování a bude doufat, že jeho tým nedostane další branku v tomto zápase.
     
    23:07
    Jenže už je tu další roztržka, tentokrát za druhou branku než v předchozím případě. Rozhodčí se už vylučovat chystá. Trest dostává hostující Erik Johnson (COL), ten inkasuje dvě minuty za vražení na hrazení, takže je tu přesilová hra pro Dallas. Navíc ještě Johnson inkasuje další dvě minuty.
     
    15:27
    Na trestnou lavici navíc odjíždí Aleš Hemský (DAL), ten je rozhodčím souzen za podražení. A je tu tedy šance přesilové hry pro Colorado Avalanche, Dallas jde do oslabení.
     
    03:26
    Poprvé v zápase se vylučuje, dvě minuty inkasuje od hlavního rozhodčího hostující hokejista Tyson Barrie (COL), který je vyloučen za krosček. Colorado se tak bude muset hned v úvodu mače bránit.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 16. Dickinson (Ničuškin), 24. Sceviour (Sharp, Klingberg), 29. Jordie Benn (Hemský, Faksa), 57. Roussel (Hemský, Faksa) – 51. Beauchemin (Landeskog, Mitchell), 59. Matthias (Iginla, Mitchell)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Russell, Goligoski, Jordie Benn, Klingberg, Oduya, Johns – Jamie Benn, Eakin, Sharp – McKenzie, Dickinson, Ničuškin – Roussel, Faksa, Hemský – Moen, Fiddler, Sceviour
    Colorado Avalanche: Pickard (Varlamov) – Beauchemin, Zadorov, Johnson, Redmond, Holden, Barrie – Boedker, Duchene, Grigorenko – Matthias, Söderberg, Landeskog – Comeau, Mitchell, Iginla – Agozzino, Skille, McLeod

    Rozhodca: St. Pierre, Kozari – Rody, Wheler

    Diváci: 18 532