Litvínov – K. Vary 5:3 (kon.) | Slavia – Jihlava 5:0 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Dukla Jihlava
cz Nedeľa 03.04.2016, 18:00 • ZS Eden • Baráž o ELH (CZ) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:10 Nathan ROBINSON - 5:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    54:10
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se dočkala i páté branky! Hruška skvěle vyřešil přečíslení dvou proti jednomu, když poslal pas na NATHANA ROBINSONA. Ten už měl celkem lehký úkol. Škarek neměl šanci zasáhnout. Asistence: Milan Hruška.
    43:26 Zdeněk BAHENSKÝ - 4:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    43:26
    Slavia právě vstřelila branku!
    ZDENĚK BAHENSKÝ ve středním pásmu ukořistil kotouč a rozjel se do útoku. V cestě mu sice stál obránce, slávista ale i tak vypálil. Kotouč k radosti ochozů vršovického stadionu zapadl do sítě. Bez asistence.
    30:31 Tomáš JIRÁNEK - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    30:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Perfektní akce, na jejímž konci byl TOMÁŠ JIRÁNEK. Tuominen šikovně přistrčil kotouč na spoluhráče, který se protáhl mezi obránci. Z bezprostřední blízkosti sice musel zakončovat nadvakrát, kotouč ale nakonec skončil v síti. Asistence: Henri Tuominen.
    21:52 Peter HRAŠKO - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    21:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácích a Slavia je v dvoubrankovém trháku. PETER HRAŠKO vypálil ihned po přejetí modré a Škarek na jeho ránu nedosáhl. Byla to pořádná rána od sešívaného hráče. Asistence: Antonín Růžička.
    13:21 Milan MIKULÍK - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    13:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí dávají první branku zápasu a jdou do vedení! MILAN MIKULÍK vypálil z prostoru nad kruhy. Po jeho ráně se sice ozval zvuk signalizující zásah tyčky, kotouč se ale od brankové konstrukce odrazil do sítě. Asistence: David Hruška.

    David Soumar

    Góly a asistencie: 14. Mikulík (Hruška), 22. Hraško (Růžička), 31. Jiránek (Tuominen), 44. Bahenský, 55. Robinson (Hruška)


    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – Kolařík, Knot, M. Hruška, Pavlin, Hraško, Růžička – Mikulík, Šafránek, D. Hruška – Robinson, Vas, Markovič – Ondráček, Tuominen, Jiránek – Bahenský, Kašpařík, Čermák – Andres.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Dobrovolný, Kaláb, Šafář, Štebih, Grebenjuk, Bilčík, Zadražil – Jergl, Skořepa, Důras – Harkabus, Seman, Beránek – Diviš, Jícha, Kolář – Anděl, Melenovský, Mrňa.

    Rozhodca: Hradil, Polák – Gebauer, Lederer