LA Kings – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa Bay – NJ Devils 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 03.04.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:21 Oliver BJORKSTRAND - 1:5
     
    49:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus navyšuje vedení už na 5:1! Calvert se nejprve nedostal ke střele, ale zpoza branky předložil kotouč na OLIVERA BJORKSTRANDA, který trefil přesně volné místečko mezi Läckem a tyčí! Asistence: Matt Calvert, David Savard.
    39:59 Boone JENNER - 1:4

     
    39:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pro Carolinu to je ještě horší! Columbus využívá přesilovku 5 na 3 ještě před přestávkou! BOONE JENNER se ocitl sám před brankou a neměl problém skórovat! Kotouč překročil brankovou čáru desetinu vteřiny před koncem druhé periody! Asistence: Cam Atkinson, Seth Jones.
    38:43 Brandon SAAD - 1:3
     
    38:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    A jakoby to hokejoví bohové vyslyšeli! Carolinu postihl za neproměněnou šanci krutý trest! Alexander Wennberg přihrál na brankoviště a BRANDON SAAD už měl práci jednoduchou! Saad tedy kompletuje hattrick! Asistence: Alexander Wennberg, David Savard.
    26:36 Brandon SAAD - 1:2
     
    26:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus otáčí vývoj dnešního utkání! McClement ztratil puk v útočném pásmu. Kotouč se rychle dostal na hůl Milana, jež objel branku a předložil kotouč BRANDONU SAADOVI, jež nikým neatakován přidal svou druhou trefu v utkání! Asistence: Sonny Milano, Alexander Wennberg.
    14:17 Brandon SAAD - 1:1
     
    14:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Na útočné modré čáře se obrovské chyby dopustil McClement, jež poslal do samostatného úniku BRANDONA SAADA, který střelou pod horní tyč překonal bezmocného brankáře Caroliny! Bez asistence.
    08:53 Jeff SKINNER - 1:0
     
    08:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina využívá tlak v úvodu utkání a dostává se do vedení! JEFF SKINNER si převzal na modré čáře přihrávku, obelstil obránce Columbusu a tváří v tvář Korpisalovi zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Victor Rask, Jaccob Slavin.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 9. Skinner (Rask, Slavin) – 15. Saad, 27. Saad (Milano, Wennberg), 39. Saad (Wennberg, Savard), 40. Jenner (Atkinson, Jones), 50. Bjorkstrand (Calvert, Savard)


    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Hainsey, Slavin, Pesce, Hanifin, Faulk, Murphy – Lindholm, Staal, Nordström – Terry, Rask, Skinner – Malone, McClement, Gerbe – Brown, Ryan, Tolčinskij
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Jones, Murray, Savard, Prout, Goloubef, Kukan – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Saad, Wennberg, Milano – Bjorkstrand, Foligno, Hartnell – Calvert, Campbell, Karlsson

    Rozhodca: St. Lauren, Nicholson – Kovachik, Amell

    Diváci: 11 542