Florko Košice – ATU Košice 2:4 (kon.)
koniec
FbO Florko Košice
2:4 (0:0, 1:2, 1:2) Stav série: 0:1
ATU Košice
Sobota 02.04.2016, 18:00Salming extraliga • 1 • Finále
    ATU oslavuje víťazstvo
     
    Prvý finálový zápas je minulosťou. Vedenia v "košickej finálovej sérii" sa ujíma ATU. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (19:49:15)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Hosťujúci kapitán Pelegrin drží loptičku na svojej hokejke, ATU už svoj náskok z rúk nepustí.
     
    59:11
    Začala sa posledná minúta tejto tretiny a fanúšikovia ATU už oslavujú víťazstvo. Zdá sa, že hosťujúci tím si svoj náskok pohodlne ustráži.
     
    59:11
    Začala sa posledná minúta tejto tretiny a fanúšikovia ATU už oslavujú víťazstvo. Zdá sa, že hosťujúci tím si svoj náskok pohodlne ustráži.
     
    59:11
    Začala sa posledná minúta tejto tretiny a fanúšikovia ATU už oslavujú víťazstvo. Zdá sa, že hosťujúci tím si svoj náskok pohodlne ustráži.
     
    58:46
    Florko sa bude musieť brániť v najnevhodnejšej chvíli! Lukáš Blaško inkasuje dvojminútový trest za zlé striedanie.
     
    58:14
    Medzičasom sa začala posledná dvojminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Pri lopte je Florko, ktoré sa pokúsi založiť útočnú akciu.
     
    57:50
    V priebehu polminúty sme videli tri veľké gólové šance ATU. Hosťujúci florbalisti sú skutočne aktívni a zdá sa, že výhra im už neunikne.
     
    57:20
    ATU v ďalšej veľkej šanci! Z pravej strany pálil Halás, avšak mieril veľmi nepresne a Konečný ani nemusel zasahovať.
     
    56:59
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa ihneď presunuli do útoku, odkiaľ priamo zo stredu spred bránky vypálil MICHAL PAŽÁK a prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Samuel Kerekeš.
     
    56:30
    Hostia hrajú v plnom počte.
     
    56:30
    Florko Košice dali gól!
    Domáci tím využíva presilovku a je znížené! V početnej výhode Florko vyšachovalo súpera, zakončiť dokázal LUKÁŠ BLAŠKO a bol úspešný. Asistencia: Ján Segľa.
     
    55:58
    Florko sa teraz usadilo na polovici súpera, ale za nami je už polovica presilovej hry a na nebezpečnejšie zakončenie stále iba čakáme. Domáci hráči sa v útoku nedokážu výraznejšie presadiť.
     
    55:08
    Hostia sa hneď na začiatku presilovkej hry dokázali uvoľniť, avšak Pelegrin bol otočený chrbtom a loptičku nevidel. Hra sa tak opäť vrátila na obrannú polovicu ATU.
     
    54:58
    Hostia sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie Michal Hostinský.
     
    54:24
    Domáci florbalisti sa dostali na útočnú polovicu, ale odtiaľ zakončili iba veľmi nepresne. Pred nami je posledná päťminútovka riadnej hracej doby.
     
    53:47
    Dvojgólové manko núti domácich hráčov k zvýšenej intenzite napádania. Florko sa však aj napriek tomu nevie nadlhšie usadiť v útoku.
     
    53:32
    ATU čaká na chyby súpera a tie sa začínajú kopiť. Chudina teraz v rýchlosti pálil z ľavej strany úplne osamotený, ale tesne minul bránku.
     
    52:59
    ATU sa usadilo v pásme, ale zo strany hráčov v bielych dresoch sme nevideli súvislejší tlak. Florko si uvedomuje vážnosť situácie a pomáha Konečnému v bránke.
     
    51:40
    Vyzdvihnúť musíme aj hosťujúceho gólmana Tureka, ktorý počas celého zápasu podáva solídny a stabilný výkon, čo sa odzrkadľuje aj na priebežnom výsledku.
     
    51:08
    Krásna akcia hostí. Hráči ATU sa až v trojici nahrnuli pred brankára Konečného, ktorý perfektným zákrokom zachytil loptičku a nepripustil štvrtý gól hostí.
     
    50:20
    Po rýchlej rozohrávke sa k lotičke dostal hosťujúci Pažák a bez prípravy zakončil z pravej strany, no nemireil presne. Konečný mohol ostať pozorný.
     
    50:11
    Hosťujúci Szabó vystihol prihrávku popri ľavom mantineli a získal loptičku, ktorú následne ponúkol za bránku Chudinovi, avšak ten o ňu prišiel a zakončiť vôbec nedokázal.
     
    49:44
    ATU drží optičku za svojou bránkou a pokúsi sa založiť novú útočnú akciu. Hostia sa nikam bezhlavo ponáhľať nemusia.
     
    49:07
    Opäť musíme spomenúť, že v Košiciach vládne naozaj skvelá atmosféra. Zaplnené tribúny si súboj užívajú plnými dúškami.
     
    48:40
    Hráči nechcú nič riskovať a pokúšajú sa páliť z každej možnej pozície. Z ľavej strany od mantinelu teraz bez prípravy zakončoval hosťujúci Kerekeš, avšak nemieril presne.
     
    47:50
    Výborný obranný zákrok teraz predviedol domáci Dugas, ktorý obral súpera o loptičku a sám zamieril do útoku, kde bol však odstavený.
     
    46:50
    ATU stále útočí, teraz však jeho hráči neboli presní. Florko loptičku v rýchlosti iba vyhodilo preč od svojej bránky.
     
    46:03
    Úvod tretej tretiny priniesol gól v Konečného sieti, čo naznačuje, že hostia sú bližšie k víťazstvu. Domáci tím musí dať ešte minimálne dva góly aby si vybojoval aspoň predĺženie.
     
    45:30
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa udržali v útoku a strelili svoj tretí gól! Dosiahnuť sa ho podarilo KAMILOVI NAVRÁTILOVI, ktorý "preloboval" Filipa Konečného z ľavej strany. Asistencia: Samuel Kerekeš.
     
    45:13
    Hostia to stále skúšajú aj v útoku. Kerekeš teraz bekhendom nahadzoval loptičku pred bránku, ale domáci tím sa ubránil.
     
    45:13
    Hostia to stále skúšajú aj v útoku. Kerekeš teraz bekhendom nahadzoval loptičku pred bránku, ale domáci tím sa ubránil.
     
    44:50
    Pekná akcia hostí. Po prihrávke Chudinu pálil Szabó, ale v rýchlosti svoju strelu poslal mimo priestoru troch žrdí.
     
    43:36
    Florku sa to napokon podarilo a dostalo sa až k bránke súpera, avšak strelecky sa nedokáže presadiť. ATU sa výborne bráni.
     
    42:45
    Domáci tím sa stále pokúša usadiť v útoku. Vrábeľ teraz loptičku nahodil popri pravom mantineli, avšak jeho spoluhráč prihrávku nespracoval.
     
    42:03
    Hostia vybojovali lotpičku a hodili ju do útoku. Hosťujúci Jozef Halás to skúsil strelou spomezdi obrany, ale trafil iba zadákov Florka.
     
    41:11
    Domáci tím je po zmene strán veľmi aktívny a pokúša sa usadiť v útoku. ATU sa obetavo bráni.
     
    40:28
    Po neúspešnej rozohrávke hostí na útočnej polovici súpera sa loptičky okamžite zmocnil domáci Dávid Konečný, ktorý ukázal rýchlosť a dostal sa do úniku, avšak v ňom nezakončil presne.
     
    40:06
    Tretia tretina sa začala výherným buly pre hosťujúci tím. ATU sa ihneď stiahlo na svoju polovicu, odkiaľ bude rozohrávať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina priniesla tri presné zásahy, vo vedení je hosťujúce ATU. Uvidíme, či sa domácemu tímu po zmene strán podarí vyrovnať.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:56
    V samom závere ešte mohol po krížnej prihrávke strieľať domáci Vašíček, ale loptička mu preskočila hokejku.
     
    39:24
    Domáci Segľa sa pokúšal dostať do útoku, ale od lotpičky bol veľmi dobre odstavený a strieľať napokon nemohol.
     
    38:50
    ATU to robí výborne a aj napriek tesnému vedeniu sa nestiahlo do zadných radov. Hostia veľmi aktívne útočia, čím nedovoľujú Florku aby sa usadilo pred Turekom.
     
    38:28
    Oba celky odchádzajú striedať, hra sa na moment upokojí.
     
    37:40
    Diváci sa naozaj bavia, nasadenie je obrovské. V tomto zápase i celej sérii ide najmä o prestíž, nehrá sa iba o totil majstra Slovenska, ale aj o titul najlepšieho košického florbalového mužstva!
     
    37:13
    Hostia dokázali vybojovať loptičku a zakončili. Spoza obrany pálil Michal Dudovič, ale defenzíva Florka jeho pokus pohodlne zrazila.
     
    36:01
    Medzičasom sa nám začala už posledná štvominútovka tejto tretiny. Hosťujúce ATU stále vyhráva najtesnejším možným rozdielom.
     
    35:11
    Domáci florbalisti sa pokúšajú získať loptičku a založiť novú útočnú akciu. Florko je kúsok od vyrovnania, jeho aktivita je naozaj obrovská.
     
    34:35
    Opäť sa hrá veľmi dlho bez prerušenia, loptička iba lieta zo strany na stranu a hráči o ňu bojujú. Čakáme na nebezpečnejšiu akciu.
     
    33:00
    Atmosféra v hale je naozaj výborná. Cestu sem si našli stovky priaznivcov, ktorí ženú oba celky dopredu.
     
    32:11
    Vzájomné vylúčenie sa skončilo, oba celky hrajú v plnom počte.
     
    32:02
    Krivda je dnes naozaj hladný po góle. Teraz sa sám pretlačil cez dvojicu obrancov až na mantinel za bránkou, avšak v ťažkej pozícii nedokázal vystreliť.
     
    31:59
    Hráči oboch celkov odchádzajú striedať, hra sa na moment upokojí. Z vlastnej polovice bude rozohrávať Florko.
     
    31:44
    Rýchly prechod sme zaznamenali aj na opačnej strane. Tam Szabó namiesto strely volil ešte prihrávku na ľavú stranu, odkiaľ však jeho spoluhráč nezakončil ponad Tureka.
     
    31:06
    Domáci tím vybojoval loptičku a dokázal zakončiť. Prudkým švihom hokejkou to skúsil Zemen, no mieril veľmi tesne vedľa domácej svätyne.
     
    30:40
    Hrá sa teda v štvoriciach na oboch stranách. Úvodné sekundy priveľa zväčšeného priestoru nepriniesli, sledujeme veľkú bojovnosť v okolí stredového kruhu.
     
    30:11
    Emócie na hracej ploche sa stupňujú! Rozhodcovia vylučujú na oboch stranách, na trestnú lavicu odišiel domáci Ján Segľa a hosťujúci Michal Chudina.
     
    28:50
    Po zmene strán sledujeme veľmi rýchly a bojovný florbal. Na oboch stranách badať obrovskú motiváciu na výhru v najväčšom košickom derby.
     
    27:56
    Mohlo byť vyrovnané! Domáci tím sa v rýchosti presunul do útoku, v behu zakončil Krivda, avšak trafil iba konštrukciu hosťujúcej svätyne.
     
    27:11
    Hostia nechcú nechať nič na náhodu. Michal Dudovič v strede ihriska prihral na Halása, ktorý ihneď strieľal, ale domáci Brunacký jeho poku obetavo zblokoval.
     
    26:25
    Florko Košice dali gól!
    Je znížené! Domáci tím sa dokázal usadiť v útoku, priamo pred bránku sa dostal MARIÁN ZEMEN a v rýchlosti poslal loptičku po zemi popri presúvajúcom sa gólmanovi hostí. Asistencia: Ján Segľa.
     
    26:10
    Domáci tím sa po inkasovaniach dokázal pozviechať a postupne sa pesúva do útoku. ATU sa však nikam neponáhľa,, môže sa sústrediť na obranu.
     
    25:33
    Hra sa prudko prelieva z jednej strany na druhú. Sledujeme ešte o stupeň vyššie tempo než v prvej tretine!
     
    24:55
    Domáci kapitán Jakub Konečný sa musel svojim spoluhráčom za vylúčenie zrejme ospravedlniť. Florko sa po druhom inkasovaní dostalo do naozaj nezávideniahodnej situácie.
     
    24:40
    Hostia pokračujú vo veľmi aktívnej ofenzívnej hre. Navrátil sa pokúšal využiť, že Konečný bol po predchádzajúcom zákroku mimo bránky, no kým sa k lotpčičke dostal, domáca defenzíva sa dokázala sformovať.
     
    23:31
    ATU Košice dali gól!
    Obrovský výbuch radostí na strane hostí. Florbalisti ATU sa hneď usadili v útoku a rozostavili svoje presilovkové rozloženie. Napokon sa k zakončeniu dostal ADRIÁN SZABÓ a mieril naozaj presne. Asistencia: Michal Kročko.
     
    23:05
    Máme tu prvé vylúčenie tohto zápasu, brániť sa bude domáci tím! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za vrážanie kapitán Jakub Konečný.
     
    21:48
    Florko sa konečne oklepalo a presunulo sa do útoku. Jano tam vybojoval loptu a bude rozohrávať.
     
    21:22
    Hosťom dodal gól kusisko sebavedomia. Navrátil sa pokúšal zbehnúť si na loptičku smerujúcu pomedzi nohy obrancu, ale napokon v ťažkej pozícii neuspel.
     
    20:34
    Hrič ATU sú aktívni aj naďalej a pokúšajú sa navýšiť svoj náskok. Szabó bojoval priamo pred Konečného svätyňou, ale v rýchlosti loptičku nezískal.
     
    20:09
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa vedenia ujímajú bezprostredne po prvom buly druhej tretiny. Postaral sa o to kapitán PATRIK PELEGRIN, ktorý zakončil naozaj nekompromisne a Filip Konečný nestihol zareagovať. Bez asistencií.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
    Hráči odchádzajú do šatní
     
    Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej bojovný výkon na oboch stranách, no na prvý presný zásah stále iba čakáme.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:36.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:40
    Do útoku teraz prešiel aj domáci tím. Strieľaťť sa z ťažkej pozície v rýchlosti pokúšal zrejme Kátlovský, avšak minul bránku.
     
    18:57
    Zaujímavá situácia aj na opačnej strane. Szabó chcel zakončiť od pravej žrde, ale v rýchlosti vo vzduchu nenamieril presne a trafil iba priestor mimo hracej plochy.
     
    18:30
    Začala sa posledná dvojminútovka tejto tretiny. Domáci tím nahodil loptičku na brankára, ale pred ním všetko obetavo vyriešil Peter Dudovič.
     
    17:41
    Hostia sa pokúsili hru presunúť na opačnú polovicu ihriska, ale ich sľubnú akciu prerušila hra vysokou hokejkou.
     
    17:20
    Domáci sa usadili v útoku. Vrábeľ to skúsil ranou spoza obrany, ale tá bola zblokovaná a k Turekovi ani neprešla.
     
    16:27
    Dnes to podľa všetkého nebudú gólové hody. Uvidíme, či nejaký presný zásah padne vôbec do začiatu prvej prestávky.
     
    15:44
    Hráči Florka narazili iba na veľký odpor hosťujúcej obrany. Na hracej ploche sledujeme skutočne veľký boj, hráči si nič nedarujú.
     
    15:00
    Máme za sebou prvé tri štvrtiny tejto dvadsaťminútovky. Domáci tím zakladá útočnú akciu spoza svojej bránky, stále sledujeme bojovný výkon z oboch strán.
     
    13:35
    Hrá sa v okolí stredového kruhu, kde sa obe strany pokúšajú získať viac priestoru, aby sa následne mohli usadiť v útoku. Pri loptičke sú aktuálne domáci.
     
    13:01
    Hra sa prerušuje iba veľmi málo, ani jeden z tímov sa totiž nevie nadlhšie usadiť v útoku a donútil gólmana k nebezpečnejšiemu zákroku, po ktorom by bolo potrebné hru upokojiť.
     
    12:27
    Hostia sa opäť dostali do zakončenia. Z otočky to spoza obrany skúsil kapitán Pelegrin, no mieril iba do obrancu stojaceho pred ním.
     
    11:11
    Hra sa prelieva zo strany na stranu a sledujeme skutočne obrovskú bojovnosť. Derby prináša viacero tvrdých súbojov, zatiaľ však hráme podľa pravidiel.
     
    10:43
    Hostia opäť aktívne smerom dopredu. Po dobrej kombinácii v strede poľa to strelecky skúsil Šefčík, no nebol presný a bránku v rýchloti minul.
     
    10:43
    Hostia opäť aktívne smerom dopredu. Po dobrej kombinácii v strede poľa to strelecky skúsil Šefčík, no nebol presný a bránku v rýchloti minul.
     
    10:01
    Loptička sa napokon dostala až pred Konečného, ale ten zasahovať nemusel. Hosťujúci kapitán Pelegrin totiž v súboji prišiel o hokejku a nemohol zakončiť.
     
    09:33
    Michal Dudovič si zobral loptičku na sovju hokejku na vlastnej obrannej polovici a bude zakladať novú útočnú akciu. Sledujeme rýchlu, no bezgólovú hru.
     
    08:44
    Domáci tím však napokon nedokázal nič vymyslieť, Turek si s nahodením na svoju svätyňu pohodlne poradil.
     
    08:13
    Domáci pozbierali loptičku za svojou bránkou a pokúsia sa založiť novú útočnú akciu. ATU odchádza striedať.
     
    07:58
    Skóre mohlo byť otvorené! Hosťujúci Samuel Kerekeš sa dostal k loptičke tesne pred bránkou a pokúsil sa zakončiť, ale gólman Konečný oproti nemu výborne vybehol a šancu mu zmaril.
     
    06:20
    Domáci tím sa napokon dostal až na dostrel bránky, ale nezakončil presne. Loptička minula priestor troch žrdí.
     
    05:57
    Florko si prevzalo loptičku na svoje hokejky a spoza vlastnej bránky bude rozohrávať. Hostia sa musia stiahnuť do defenzívy.
     
    04:59
    Hráči oboch celkov teraz striedajú počas hry, úvodná päťminútovka presný zásah nepriniesla.
    Hracia plocha počas úvodného buly
     
    04:22
    Zaujímavá situácia pred domácou bránkou. Chudina za obranou posunul loptičku na spoluhráča, Szabó to skúsil strelecky, ale mieril iba nadKonečného svätyňu.
     
    03:55
    V Košiciach je skutočne vynikajúca atmosféra. V hale sú fanúšikovské tábory oboch celkov, derby ako sa patrí!
     
    02:50
    Teraz sa hralo dlhšiu dobu bez prerušenia, v útoku je domáci tím. Florko má zatiaľ loptičku častejšie na hokejkách, ale ATU odoláva.
     
    02:11
    Od úvodu sledujeme veľmi bojovný zápas. Loptička lieta zo strany na stranu a oba celky sa snažia najmä neurobiť zbytočnú chybu.
     
    01:37
    Hostia získali loptičku na svoje hokejky a presunuli sa s ňou do útoku. Tam však nemali šancu nič vymyslieť, pretože Zeman sa prezentoval výbornou defenzívnou hrou a loptičku im vzal.
     
    01:04
    Domáci tím sa dokázal ubrániť a loptičku vysunul na opačnú polovicu ihriska. Tam sa hráči Florka dostali aj do zakončenia, spred bránky pálil Rexa, no Turek si pohodlne poradil.
     
    00:23
    Hostia sa hneď dostali do ofenzívy a pokúsili sa niečo vymyslieť. Pelegrin hľadal od mantinelu Michala Dudoviča, ale ten bol dobre pokrytý a prihrávku nespraoval.
     
    00:05
    Duel sa v skvelej atmosfére začal. Prvé buly získal na svoju hokejku hosťujúci kapitán Pelegrin a ATU sa ihneď presunie do útoku.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zeman, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Segľa, Vojna, Kopčák

    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pažák, Kerekeš, Daru, Talarovič, Hostinský, Pelegrin (C), Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferec

    Rozhodca: T. Sojka, K. Sojka.
    Diváci môžu povzbudzovať aj vďaka "tlieskačkám"
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní absolútneho vrcholu našej najvyššej mužskej florbalovej súťaže. Do finále Salming extraligy sa prebojovali dva košické tímy, uvidíme tak derby medzi Florkom a ATU.

    Zástupcovia oboch košickcýh celkov sú vo finále zaslúžene. Florko vyhralo celú základnú časť so ziskom 56 bodov, ATU skončilo druhé, avšak na svojom konte malo iba o jediný bodík menej. "Florkáči" prehrali počas dlhodobej časti sezóny iba trikrát, hráči ATU štyrikrát (z toho raz po predĺžení). Obdivuhodný je aj počet strelených, resp. inkasovaných gólov. Florko sa po základnej časti hrdí najlepšou defenzívou, ktorá inkasovala najmenej gólov spomedzi všetkých účastníkov súťaže, iba 104. ATU má pre zmenu absolútne najproduktívnejšiu ofenzívu, jeho hráči nastrieľali až 217 presných zásahov.

    Aj v doterajšom priebehu play-off boli Košičania suverénni. Florko vo štvrťfinále nastúpilo proti Hurikánu Bratislava, pričom medzi štvoricu najlepších postúpilo po celkovom triumfe 3:1 v sérii. Na štyri zápasy hralo aj semifinále, v ňom rovnakým pomerom vyradilo trenčiansky M-Šport Salming Team. Hráči dnes hosťujúceho ATU začali play-off taktiež proti bratislavskému tímu, ŠK Lido Prírodovedec zdolali bez akéhokoľvek zaváhania 3:0. V semifinále ich čakal obhajca titulu FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina, ale tím spod Dubňa padol po štyroch zápasoch.

    Program finále:
    2.4.2016 FbO Florko Košice – ATU Košice
    3.4.2016 FbO Florko Košice – ATU Košice
    9.4.2016 ATU Košice – FbO Florko Košice
    10.4.2016 ATU Košice – FbO Florko Košice
    16.4.2016 FbO Florko Košice – ATU Košice
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 27. Zemen (Segľa), 57. Blaško (Segľa) – 21. Pelegrin, 24. Szabó (Kročko), 46. Navrátil (Kerekeš), 57. Pažák (Kerekeš)


    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zeman, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Segľa, Vojna, Kopčák
    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pažák, Kerekeš, Daru, Talarovič, Hostinský, Pelegrin (C), Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferec

    Rozhodca: T. Sojka (CZE), K. Sojka (CZE)
    Florko Košice 1 3 ATU Košice
    #1 Sobota 02.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - ATU Košice 2:4
    #2 Nedeľa 03.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - ATU Košice 5:4 po s.n. (3:0)
    #3 Sobota 09.04.2016 • 19:00
    ATU Košice - Florko Košice 10:9
    #4 Nedeľa 10.04.2016 • 18:00
    ATU Košice - Florko Košice 8:4