Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | K. Vary – Jihlava 6:3 (kon.)
koniec
HC VERVA Litvínov
4:2 (0:0, 2:1, 2:1)
HC Slavia Praha
cz Utorok 29.03.2016, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Baráž o ELH (CZ) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:08 Radek DUDA - 4:2
     
    59:08
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Ale nakonec se to povedlo RADKU DUDOVI, který se proháčkoval u středové čáry přes hostujícího obránce a ještě za modrou čárou vystřelil a trefil přesně opuštěnou slávistickou branku. Litvínovský útočník tak zřejmě definitivně rozhodl toto utkání. Bez asistence.
    52:02 Milan MIKULÍK - 3:2
     
    52:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    MILAN MIKULÍK nařízené trestné střílení proměnil, když si najel až před Petráska a bekhendovou kličkou poslal puk nad jeho vyrážečku. Puk skončil v síti Vervy a hosté jsou svému soupeři znovu na dostřel jediné branky.
    40:19 Radek DUDA - 3:1
     
    40:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Úvod třetí třetiny je pro domácí celek jak z říše snů. Obrovskou chybu hostující obrany potrestal svou střelou švihem z prostoru mezi kruhy RADEK DUDA a puk prošel Hylákovi mezi jeho betony. Verva si tak bere zpět svůj dvoubrankový náskok. Asistence: Petr Chaloupka, Karel Kubát.
    37:14 Žiga PAVLIN - 2:1
     
    37:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jenže hned po vhazování se do útočného pásma dostali hosté ze Slavie a přesnou přihrávku do mezikruží dostal od Mikulíka ŽIGA PAVLIN a svou dělovkou se nemýlil. Doslova v domácí brance propálil vše, co mu stálo v cestě a jeho tým je tak zpět ve hře. Asistence: Milan Mikulík.
    36:32 Ondřej HAVLÍČEK - 2:0
     
    36:32
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté nakonec svou početní výhodu využívají. Robin Hanzl vyslal z levého kruhu prudkou střelu, kterou šikovně tečoval v prostoru mezi kruhy ONDŘEJ HAVLÍČEK. Puk poté změnil směr a skončil za zády Hyláka. Asistence: Robin Hanzl, Radek Duda.
    20:38 Kamil PIROŠ - 1:0
     
    20:38
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hned na začátku druhého dějství se domácí hokejisté ujímají vedení. Michal Trávníček posunul puk od pravé tyčky hostující branky na Rostislava Martynka, který ještě posunul černou gumu na pravém kruhu úplně volnému KAMILU PIROŠOVI, který svou přesně mířenou ránou vymetl v síti hostí doslova všechny pavučiny. Asistence: Rostislav Martynek, Michal Trávníček.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 21. Piroš (Martynek, Trávníček), 37. Havlíček (Hanzl, Duda), 41. Duda (Chaloupka, Kubát), 60. Duda – 38. Pavlin (Mikulík), 53. Mikulík (t.s.)


    HC VERVA Litvínov: Petrásek (Janus) – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo – Duda, Hanzl, Lukeš – Martynek, Piroš, Trávníček – Reichel, Havlíček, Hořava – Jurčík, Válek, Gerhát – Pšurný
    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – Hraško, Růžička, Kolařík, Knot, Andrlík, Pavlin – Bahenský, Kašpařík, Ondráček – Mikulík, Šafránek, Hruška – Robinson, Vas, Markovič – Jiránek, Tuominen, Čermák

    Rozhodca: Jan Hribik, Petr Úlehla – Jakub Frodl, Kamil Zavřel