Sokolov – Vyšehrad 0:0 (kon.) | Třinec – Opava 1:1 (kon.) | Táborsko – Varnsdorf 0:0 (kon.)
Karviná – Vlašim 1:0 (kon.)
koniec
FK Třinec
1:1 (0:1)
Slezský FC Opava
cz Sobota 26.03.2016, 11:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Chance Národní Liga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Třinec využívá možnosti tří střídání beze zbytku. Jaroslav Málek odchází z trávníků, na závěrečné chvilky ho nahradí Filip Tomovič.
     
    89
    Opava ještě naposled v zápase střídá. Ze hry odchází útočník Tomáš Mrázek a poslední minuty na hřišti zažije Luboš Horka.
     
    78
    Střídá také Opava. Václav Mozol končí svou pouť dnešním utkáním a na hřišti ho střídá Jakub Janetzký. Opava rozehrává přímý kop z půlícího kruhu.
     
    77
    Třinec ubránil standardní situaci Opavy a podruhé v zápase střídá. Martina Janošíka nahrazuje na trávníku Miroslav Ceplák.
     
    76
    Další žlutá karta pro třineckého hráče. Lukáš Salachna (TRI) fauloval na polovině hřiště Schaffartzika.
     
    73
    Opava bezprostředně po inkasovaném gólu vystřídala. Trenér Baránek stáhl ze hry Nemanju Kuzmanoviće a nahradil ho Jakubem Přichystalem.
    72. René DEDIČ - 1:1
     
    72
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jedna akce Třinci přeci jen vyšla! Střídající Joukl prokličkoval mezi obránci po pravé straně až do šestnáctky. Odražený míč se pak dostal k RENÉ DEDIČOVI, který ho dorazil do sítě – 1:1!
     
    70
    Marek Čelůstka (TRI) stáhl v souboji na polovině hřiště Mrázka k zemi a obdržel žlutou kartu. Třinecký obránce ještě zkouší protestovat, ale marně.
     
    60
    Třinec ještě před rozehrávkou přímého kopu vystřídal. Pavla Malcharka nahradil na hřišti Petr Joukl. Janošíkův střílený centr pustil gólman Vašek do autu.
     
    60
    Tomáš Jursa (OPA) fauloval na pravém křídle unikajícího Málka a uviděl žlutou kartu. Třinečtí rozehrávají standardní situaci.
     
    47
    M. Čelůstka při rozehrávce odevzdal balon Schaffartzikovi, který bez větších potíží pronikl po levé straně a po zemi vystřelil jen těsně vedle tyče!
     
    36
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava pokutový kop se štěstím proměňuje! K míči se postavil JAN SCHAFFARTZIK a nekopl penaltu zrovna ideálně. Paleček si na balon sáhl, ale pouze ho tečoval do sítě – 0:1!
     
    35
    Jurečkův centr odvrátil Janoščín na rohový kop. Ten ještě Třinečtí ubránili, ale další centr zastavil právě Janoščín rukou a hosté budou kopat penaltu!
     
    27
    Nemanja Kuzmanović (OPA) se dral do pokutového území, kontakt s M. Čelůstkou ustál, přesto obdržel od rozhodčího žlutou kartu za filmování. Hodně zvláštní karta.
     
    23
    Nepříjemný centr z pravé strany nedokázal Velner odkopnout. Míč se odrazil k Mrázkovi, proti němuž musel zakročit Paleček! Opava rozehrává roh.
     
    20
    Malcharek přistrčil balon Bedecsovi, který z ideální střelecké pozice vypálil mimo branku! První šanci Třinečtí spálili.
     
    2
    Pavel Malcharek (TRI) s Jursou se ostře srazili uprostřed hřiště, rozhodčí Houdek posoudil situaci jako faul třineckého hráče. Malcharek šel do souboje podrážkou napřed a obdržel žlutou kartu.

    Ondřej Zoubek

    Góly: 72. Dedič – 36. Schaffartzik (pen.)

    Karty:   2. Malcharek (TRI), 70. M. Čelůstka (TRI), 76. Salachna (TRI) – 27. Kuzmanović (OPA), 60. Jursa (OPA)


    FK Třinec: Paleček – Velner, Bedecs, M. Čelůstka, Janoščín – Motyčka (C), Salachna – Malcharek (60. Joukl), Málek (90+2. Tomovič), Janošík (77. Ceplák) – Dedič. Trenér: Karel Kula.
    Náhradníci: Adamuška – Joukl, Samiec, Tomovič, Ceplák, Teplý, Kučera.

    Slezský FC Opava: Vašek – Pospěch (C), Simerský, Žídek, Hrabina – Jurečka, Mozol (78. Janetzký), Jursa, Schaffartzik – Kuzmanović (73. Přichystal), Mrázek (89. Horka). Trenér: Jan Baránek.
    Náhradníci: Květon – Horka, Přichystal, T. Čelůstka, Janetzký, Dvorník.

    Rozhodca: Jiří Houdek – Jakub Hrabovský, Miroslav Fišer

    Diváci: 552 (28 % celkové kapacity)