Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – NJ Devils 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – LA Kings 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Dallas Stars
cz Piatok 25.03.2016, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Lindy Ruff si vzal ještě oddechový čas. Nicméně mnoho času již hostům na vyrovnání nezbývá.
     
    56:55
    Stars to zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    54:37
    Obrovskou šanci teď prováhal John Klingberg, který z bezprostřední blízkosti nevyzrál na Dominguea, poté co od Aleše Hemského obrdžel přihrávku zpoza brány.
    47:51 Martin HANZAL - 3:1
     
    47:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona navyšuje své vedení! Ke střele od modré čáry se ve vlastním oslabení dostal Klas Dahlbeck, jehož střelu před bránou tečoval MARTIN HANZAL nejprve jen na břevno, vzápětí však puk pohodlně doklepl za záda Kariho Lehtonena. Asistence: Klas Dahlbeck, Max Domi.
     
    46:07
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Arizona – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    41:26
    Aleš Hemský se provinil proti pravidlům, když podrazil Martina Hanzala. Arizona má tak k dispozici další přesilovou hru.
     
    41:02
    Do velké šance se dostal Jason Spezza, nicméně Louis Domingue si s jeho střelou poradil a zlikvidoval dokonce i následnou dorážku.
     
    32:10
    Brad Richardson se rozjel poměrně svižně a v podstatě nic nevymýšlel, když se pokusil Kariho Lehtonena překonat střelou zápěstím, nicméně přestřelil.
     
    32:10
    Do samostatného úniku se dostal Brad Richardson, kterého fauloval Jamie Benn, rozhodčí ani na chvíli neváhali a nařídili trestné střílení ve prospěch Arizony!
     
    31:23
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Ekman-Larsson – 2 min., hákování).
     
    31:23
    Do velmi slibné šance se ve vlastním oslabení propracoval kapitán hostů Jamie Benn. Brankáře nepřekonal, nicméně vynutil si faul, pokračovat se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    30:19
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Roussel – 2 min., hrubost).
     
    25:16
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Eaves – 2 min., držení protihráče).
    20:55 Martin HANZAL - 2:1
     
    20:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona se opět ujímá vedení! Po nahození švédského beka Ekmana-Larssona od levého mantinelu se puk odrazil do prostoru, v němž se nacházel MARTIN HANZAL, který s velkou dávkou štěstí dostal kotouč do svatyně finského brankáře. Asistence: Oliver Ekman-Larsson, Michael Stone.
     
    18:50
    Tak to je nevídané. Během úvodní dvacetiminutovky se hned tři hráči provinili vyhozením puku mimo hrací plochu. Tentokrát se to povedlo kapitánovi domácích – Jamiemu Bennovi.
     
    15:28
    Do nebezpečné pozice se dostal Patrick Sharp, který se snažil obelstít Dominguea pomocí bekhendové kličky. Nicméně byl tísněň domácími obránci, skórovat se mu tak nepodařilo.
    14:20 Aleš HEMSKÝ - 1:1
     
    14:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté okamžitě přispěchali s odpovědí! Neuběhlo ani 10 vteřin, když se do útoku vydali hráči Dallasu. Po výměně kotouče ho nakonec francouzský útočník Antoine Roussel předložil před bránu ALEŠI HEMSKÉMU, který po nádherné stahovačce srovnává stav zápasu. Asistence: Antoine Roussel.
    14:11 Connor MURPHY - 1:0
     
    14:11
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona se ujímá vedení! Domácí útočníci ještě zabojovali o kotouč v útočném pásmu, což se jim také nakonec vyplatilo. K odraženému puku se na modré čáře dostal totiž osamocený Connor Murphy, jehož tvrdou střelu ještě nepatrně tečoval TOBIAS RIEDER, a ta poté skončila až za zády Kariho Lehtonena. Asistence: Connor Murphy, Brad Richardson.
     
    10:37
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Eaves – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    05:03
    Vyloučení v týmu Dallas Stars (Eakin – 2 min., sekání).
     
    00:52
    Anthony Duclair (ARI) právě pokazil svou rozehrávku, když nikým nehlídán poslal puk jen mezi diváky, za což obdržel dvouminutový trest.

    Filip Melecký

    Góly a asistencie: 15. Rieder (Murphy, Richardson), 21. Hanzal (Ekman-Larsson, Stone), 48. Hanzal (Dahlbeck, Domi) – 15. Hemský (Roussel)


    Arizona Coyotes: Domingue (Smith) – Ekman-Larsson (A), Murphy, Dahlbeck, Michálek, Connauton, Stone – Tanguay, Vermette, Duclair – Sekáč, Hanzal (A), Domi – Rieder, Richardson, Doan (C) – Martinook, Gordon, Plotnikov.
    Hlavní trenér: Dave Tippett.

    Dallas Stars: Lehtonen (Rinne) – Goligoski (A), Klingberg, Oduya, Johns, Jamie Benn, Nemeth – Jamie Benn (A), Eakin, Sharp – Nichushkin, Spezza, Eaves – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Ritchie.
    Hlavní trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodca: Eric Furlatt, Justin St. Pierre – Greg Devorski, Brandon Gawryletz

    Diváci: 11 887