Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – NJ Devils 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – LA Kings 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Los Angeles Kings
cz Piatok 25.03.2016, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Drew STAFFORD - 4:1
     
    58:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DREW STAFFORD uklízí puk do prázdné brány a osudu dnešního utkání v MTS Centre je definitivně rozhodnuto!! Drew Stafford si v blízkosti levého rohu obranného pásma zpracoval puk a poté ho přes celou délku ledové plochy obloukem poslal do prázdné brány. Bez asistence.
     
    57:17
    Mark Scheifele se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, Jonathan Quick ale po bleskovém přesunu k bližší tyči předvedl skvělý zákrok a zřejmě vyrážečkou puk vytěsnil mimo!
     
    48:00
    Trevor Lewis nepříjemně zajel do Ondřeje Pavelce, který vytáhl fantastický zákrok proti střele Anzeho Kopitara z pravého kruhu pro vhazování! Střela Anzeho Kopitara mířila přesně ke vzdálenější levé tyči, český brankář ji ale vyrážečkou dokázal vyrazit a poté do něho v plné rychlosti narazil Trevor Lewis.
    42:55 Paul POSTMA - 3:1
     
    42:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    PAUL POSTMA střílí nádherný gól a Jets se během necelých tří minut v úvodu třetí třetiny ujímají dvoubrankového vedení!! Paul Postma na pravém křídle v blízkosti modré čářy napřáhl k úžasné střele, která zamířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu. Jonathan Quick byl proti jeho jedovaté střele bez šance. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.
     
    41:48
    Brayden McNabb mohl rychle vyrovnat na 2:2 nádhernou střelou od modré čáry, která mířila přesně ke vzdálenější pravé tyči, jenže Ondřej Pavelec vytáhl úžasný zákrok a horním okrajem lapačky jeho pokus vyrazil nad horní tyč!
    40:17 Dustin BYFUGLIEN - 2:1
     
    40:15
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    DUSTIN BYFUGLIEN se prosazuje po pouhých 15 sekundách po zahájení závěrečné části zápasu a otáčí vývoj utkání na stranu Winnipegu Jets!! Blake Wheeler na pravém křídle posunul puk zpětnou přihrávkou na Dustina Byfugliena, který napřáhl od modré čáry bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a mezi betony Jonathana Quicka po ledě zamířil do černého. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    38:30 Adam LOWRY - 1:1
     
    38:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    ADAM LOWRY skóruje a v závěru druhé třetiny vyrovnává na 1:1!! Matt Halischuk skvěle vybruslil zpoza brány a u levé tyče se pokoušel puk zasunout za záda Jonathana Quicka. Kotouč se mu ale svezl z hole, což Winnipegu velmi pomohlo. Před bránou se totiž dostal ke střele Adam Lowry, který rozhozeného brankáře Kings propálil mezi tělem a vyrážečkou, a kotouč zapadl k pravé tyči. Asistence: Matt Halischuk, Jacob Trouba.
     
    38:00
    Andy Andreoff nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč a Ondřej Pavelec jeho následnou střelu po fantastickém rozštěpu lapačkou vytěsnil mimo. Vzápětí se dostal k dorážce Trevor Lewis, tváří v tvář českému brankářovi ale neuspěl! To byla obrovská šance, gólem ale neskončila.
     
    36:40
    Alec Martinez na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu, nakonec se ale od pravé tyče odrazila zpět do hry!
     
    34:55
    Chris Thorburn (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
    29:25 Anze KOPITAR - 0:1
     
    29:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ANZE KOPITAR využívá přesilovou hru a svým 25. gólem v letošní sezóně NHL posílá Los Angeles Kings do vedení!! Jeff Carter přihrál na pravou stranu najíždějícímu Anzemu Kopitarovi, který v pravém kruhu pro vhazování z úhlu napřáhl k nádherné střele a vymetl přesně vzdálenější levé horní roh brány. Asistence: Jeff Carter, Drew Doughty.
     
    28:38
    Ben Chiarot (WPG) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    27:16
    Kings před pár sekundami vyrazili do rychlého protiútoku a Dustin Brown se po nabrání rychlosti ocitl v levém kruhu pro vhazování ve slibné příležitosti, jenže jeho následná střela zamířila vedle bližší levé tyče!
     
    25:18
    Jets před pár okamžiky orazítkovali po skvělé teči pravou tyč brány Jonathana Quicka a na opačné straně mohl vzápětí udeřit Tyler Toffoli, který se v blízkosti levé tyče ocitl ve skvělé brankové příležitosti, Ondřej Pavelec ale vytáhl úžasný zákrok a jeho pokus vyrazil!
     
    22:26
    Dustin Brown (LAK) dostal dvojitý trest, 2+2 minuty vysoká hůl.
     
    18:09
    Tanner Pearson (LAK) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    12:38
    Kings se vzápětí ocitli u levé tyče v další velice slibné šanci a mířili dobře ke vzdálenější pravé tyči, jenže Ondřej Pavelec předvedl podruhé v utkání fantastický rozštěp a puk ukryl ve své lapačce! Český brankář se rozchytal k velkému výkonu.
     
    11:37
    Brayden McNabb nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a puk se od levého ramene Ondřeje Pavelce odrazil před prázdnou bránu, Anze Kopitar ale nedokázal z blízkosti skórovat a jeho dorážka skončila vedle levé tyče! To byla obrovská šance.
     
    10:25
    Andy Andreoff se dostal po skvělém zákroku Ondřeje Pavelce pravým betonem k dorážce, jenže než si stačil puk srovnat na hůl, tak se brankář Winnipegu dokázal přesunout ke své pravé tyči a po úžasném rozštěpu předvedl v rychlém sledu druhý velice důležitý zákrok!
     
    03:41
    Kyle Clifford (LAK) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    01:42
    Milan Lucic si od mantinelu na levém křídle pěkně vybruslil do středu levého kruhu pro vhazování a poté napřáhl ke střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, český brankář ji ale levým betonem vyrazil!
     
    01:17
    Tyler Toffoli na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která mířila těsně nad ledem mezi betony Ondřeje Pavelce, ten ovšem předvedl solidní zákrok a připsal si první ostrý zásah v dnešním zápase!
     
    00:40
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Scheifele – 2 min., hrubost).

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 39. Lowry (Halischuk, Trouba), 41. Byfuglien (Wheeler, Scheifele), 43. Postma (Scheifele, Wheeler), 59. Stafford – 30. Kopitar (Carter, Doughty)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien (A), Stuart (A), Trouba, Melchiori, Postma – Ehlers, Scheifele, Wheeler (A) – Armia, Burmistrov, Stafford – Thorburn, Lowry, Halischuk – Petan, Copp, Daňo. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Scuderi, Schenn – Lucic, Kopitar (A), Carter (A) – Pearson, Dowd, Toffoli – King, Shore, Brown (C) – Clifford, Lewis, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodca: Marc Joannette, Brad Meier – Mark Wheler, Bryan Pancich

    Diváci: 15294