NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Toronto – Calgary 5:2 (kon.)
Nashville – LA Kings 5:2 (kon.)
koniec
Nashville Predators
5:2 (0:0, 3:0, 2:2)
Los Angeles Kings
cz Utorok 22.03.2016, 01:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Roman JOSI - 5:2
     
    59:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    A nyní je definitivně rozhodnuto! ROMAN JOSI trefuje z rohu vlastního obranného pásma odkrytou branku Los Angeles a s konečnou platností tak pečetí dvoubodový zisk svého týmu. Bez asistence.
    51:45 Ryan JOHANSEN - 4:2
     
    51:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři si berou dvoubrankové vedení! Střelu od modré čáry v podání Webera velice chytře tečoval RYAN JOHANSEN, který dnes jednoznačně aspiruje na první hvězdu utkání. Jhonas Enroth byl proti jeho tečí zcela bez šance. Asistence: Shea Weber, Calle Järnkrok.
    48:00 Alec MARTINEZ - 3:2
     
    48:00
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A máme zaděláno na drama! ALEC MARTINEZ vyslal na bránu Nashvillu nenápadnou ránu a kotouč k překvapení všech skončil až za zády Pekky Rinneho, který toho při střele beka Los Angeles příliš neviděl. Asistence: Tanner Pearson, Anže Kopitar.
    40:32 Drew DOUGHTY - 3:1
     
    40:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové se prosazují v úvodu třetí části a utkání tak může být ještě zajímavé! Od modré čáry tvrdě vypálil DREW DOUGHTY, jehož pumelici nešťastně tečoval za záda svého brankáře Roman Josi. Asistence: Anže Kopitar, Rob Scuderi
    35:23 Filip FORSBERG - 3:0
     
    35:23
    Nashville právě vstřelil branku!
    A vzápětí je rozdíl ve skóre již tříbrankový! Výtečnou práci odvedl Roman Josi, který zavezl kotouč do útočného pásma. Poté vyslal na bránu Quicka střelu, která se odrazila od Craiga Smithe do jízdy FILIPU FORSBERGOVI, který neměl problém kotouč doklepnout do sítě Los Angeles. Asistence: Craig Smith, Roman Josi.
    33:17 Mike FISHER - 2:0
     
    33:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen využívají svou přesilovku a dostávají se do dvoubrankového vedení! Ke střele z mezikruží se dostal MIKE FISHER, který sice svou první ranou Quicka nepřekonal, ale byl to právě útočník Nashvillu, kdo si jako první všiml kotouče ležícího v brankovišti a rybičkou zasunul puk do prázdné brány. Asistence: Ryan Johansen, James Neal.
    27:37 James NEAL - 1:0
     
    27:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nyní už však Králové kapitulují! Ihned po vyhraném buly se ke střele z levého kruhu dostal JAMES NEAL, jehož pokus si přes klubko těl našel cestu až za záda bezmocného Jonathana Quicka. Asistence: Ryan Johansen.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 28. Neal (Johansen), 34. Fisher (Johansen, Neal), 36. Forsberg (Smith, Josi), 52. Johansen (Weber, Järnkrok), 60. Josi – 41. Doughty (Kopitar, Scuderi), 48. Martinez (Pearson, Kopitar)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber (C), Josi, Ellis, Ekholm, Jackman, Granberg – Neal (A), Johansen, Järnkrok – Smith, Ribeiro, Forsberg – Arvidsson, Fisher (A), Wilson – Salomäki, Sissons, Nystrom
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Doughty, Muzzin, Schenn, Martinez, Scuderi, McNabb – Toffoli, Kopitar (A), Lucic – Brown (C), Carter (A), Clifford – Lewis, Lecavalier, Pearson – Andreoff, Shore, King

    Rozhodca: Morton, Rooney – Cormier, MacPherson

    Diváci: 17 113