Fotbalista roku 2015 Petr Čech (kon.)
koniec udalosti
Fotbalista roku 2015

Petr Čech

cz Pondelok 21.03.2016, 21:30Spoločenské udalosti
     
    Marek Eben se rozloučil s přítomnými a ukončil tak dnešní vyhlášení. Tím pádem je to všechno i z naší strany. Mockrát Vám děkujeme za pozornost a přejeme příjemný zbytek večera! (22:48:49)
     
    Pro třiatřicetiletého Petra Čecha se jedná o osmý triumf, v počtu vítězství se tak suverénně drží na první příčce. V létě by měl opět patřit mezi české opory na francouzském Euru.
     
    Populární "Čechíno" v létě přestoupil z Chelsea do Arsenalu, v jehož barvách opět předvádí parádní výkony a dokazuje, že stále patří mezi nejlepší brankáře světa!
    Petr Čech opět stojí na fotbalovém trůnu České republiky

     
    Tak tohle je paráda! Pořadatelé dnešního vyhlášení si pro Petra Čecha připravili videopozdrav s gratulací jeho trenéra z Arsenalu Arséna Wengera.
     
    Fotbalistou roku 2015 není nikdo jiný než Petr Čech!
    Miloš Zeman se svým proslovem na pódiu

     
    Na pódiu nyní stojí prezident České republiky Miloš Zeman, první muž českého fotbalu Miroslav Pelta a jeden ze zástupců čínské skupiny CEFC. Kdo se stane Fotbalistou roku 2015?
     
    David Lafata je čtyřnásobný nejlepší střelec nejvyšší soutěže a dokonce i vůbec historicky nejlepší kanonýr první ligy! Ve Spartě stále s kapitánskou páskou na ruce střílí branky jako na běžícím páse a často nechybí ani v sestavě reprezentace.
    Obhájce Lafata obsadil druhé místo

     
    Druhá příčka patří loňskému vítězovi, střelci Davidu Lafatovi!
     
    Generální ředitel České televize Petr Dvořák nám teď oznámí jméno hráče, který vystoupal na stříbrnou pozici v hlavní kategorii – Fotbalista roku!
     
    Nyní sledujeme videozáznam z Nedvědovy velmi úspěšné kariéry.
     
    Do Síně slávy českého fotbalu vstupuje držitel Zlatého míče za rok 2003, bývalý reprezentační kapitán a velká fotbalová osobnost Pavel Nedvěd!
     
    Josef Masopust, Andrej Kvašňák, Antonín Panenka, František Veselý, stříbrný tým Československa z MS v Chile roku 1962, Ladislav Novák, Ivo Viktor, Josef Bican, Karel Brückner, stříbrný tým z MS v Itálii roku 1934 a Rudolf Baťa.

    To jsou jména a týmy, které v minulých letech vstoupily do Síně slávy českého fotbalistu. Kdo dnes bude následovat zlatý bělehradský soubor, prozradí předseda Fotbalové asociace Miroslav Pelta!
     
    Pětadvacetiletý středopolař válí v bundesligovém celku Hertha BSC a aktuálně se v jeho souvislosti mluví o přestupu do Realu Madrid!
    3. místo v hlavní kategorii - Vladimír Darida

     
    Na bronzový stupínek vystoupal reprezentační záložník Vladimír Darida!

    Jakub Janoušek

    Tomáš Pavlík