NHL
NJ Devils – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.) | Montreal – Calgary 1:4 (kon.)
Chicago – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Colorado 2:3 (kon.) | San Jose – Arizona 3:0 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Arizona Coyotes
cz Pondelok 21.03.2016, 03:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:55
    Navíc je Arizona znovu vyloučena, tím se její šance zase snižují. Dvě minuty za faul na Patricka Marleau inkasuje hokejista Michael Stone (ARI), jenž hákoval.
     
    53:10
    Je tu navíc další komplikace pro Arizona Coyotes, Connor Murphy (ARI) dostává dvě minuty za sekání a Sharks si tak zahrají další přesilovou hru v tomto střetnutí. Dobrá šance pro Žraloky jak rozhodnout zápas.
     
    39:27
    Teď už ovšem problémy měl a bude vyloučen jeden z domácích hokejistů. Dvě minuty za nedovolené bránění míří k Nicku Spalingovi (SJS), jenž míří za katr. Přesilová hra pro Arizonu.
     
    33:50
    Je tu znovu trest pro Arizonu, Kevin Connauton (ARI) vyhodil puk mimo hrací plochu a musí jít pykat na dvě minuty. Počet trestů v utkání se nám tedy srovnává a je tu hned další možnost pro San Jose Sharks.
     
    31:05
    Coyotes čeká druhé oslabení nejen v zápase, ale také ve druhé třetině. Jedná se o trest za držení, jež už si jede odpykat jeden z hokejistů v bílém převleku. Jde od Boyda Gordona (ARI), jenž bude doufat, že jeho tým nedostane branku.
     
    25:48
    Druhé vyloučení ve druhé třetině a tentokráte už na straně Arizona Coyotes. Klas Dahlbeck (ARI) musí jít pykat dvě minuty za držení. A tak mohou Sharks ukázat svou přesilovku.
     
    22:26
    San Jose si zahraje další oslabení, v zápase už dohromady třetí. Tentokráte musí odejít na trestnou lavici Brent Burns (SJS), jemuž hlavní rozhodčí zápasu udělil dvě minuty za jasné podražení.
     
    15:29
    Vyloučení znovu na straně Sharks a to znamená, že domácí budou hrát nějakou dobu jen ve třech mužích na ledové ploše, to je tedy poměrně velká možnost pro Coyotes. Dvě minuty za vysokou hůl inkasuje Patrick Marleau (SJS).
     
    14:07
    Uvidíme také první vyloučení v tomto utkání, dvě minuty dostane jeden z mužů kádru San Jose Sharks. Trestán je nakonec Justin Braun (SJS), který se dle soudu arbitra provinil nedovoleným bráněním. Takže je tu šance přesilovky pro Kojoty.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 19. Ward (Dillon, Donskoi), 33. Hertl (Donskoi, Martin), 59. Pavelski (Burns, Thornton)


    San Jose Sharks: Reimer (Jones) – Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák, DeMelo – Hertl, Thornton, Pavelski – Karlsson, Couture, Donskoi – Wingels, Marleau, Ward – Spaling, Tierney, Zubrus
    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Connauton, Murphy, Dahlbeck, Michálek, Samuelsson, Stone – Tanguay, Vermette, Duclair – Rieder, Hanzal, Tichonov – Domi, Richardson, Doan – Martinook, Gordon, Chipchura

    Rozhodca: Watson, Jackson – Gawryletz, Murphy

    Diváci: 15 756