ATU Košice – Grasshoppers Žilina 5:1 (kon.) | Florko Košice – M-Šport Trenčín 6:5 (kon.)
koniec
FbO Florko Košice
6:5 (0:2, 4:0, 2:3)
M-Šport Salming Team Trenčín
Nedeľa 20.03.2016, 15:00Salming extraliga • Semifinále
     
    Koniec zápasu. (17:03:56)
     
    59:58
    Róbert Dej mal obrovskú šancu na vyrovnanie, ale fantasticky ho vychytal Filip Konečný!
     
    59:00
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny.
     
    58:04
    Florko Košice dali gól!


    Krásna presilovková akcia. Lukáš Blaško si dobre s loptičkou prešiel na stred ihriska, odkiaľ nahral JÁNOVI SEGĹOVI, a ten tvrdou strelu posiela Florko do vedenia!

    Asistencia: Lukáš Blaško
     
    56:09
    Nepríjemné vylúčenie teraz prichádza na strane M-Športu a celkom aj zbytočné. Pavol Heleš na mantinel narazil jedného košického hráča, a tak mieri na trestnú lavicu
     
    55:25
    Múčka bol v obrovskej šanci, k trenačinskemu vedeniu teraz chýbali len centimetre!
     
    53:34
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!

    Gólové hody pokračujú. Trenčín bleskovo odpovedá a vyrovnáva stav na 5:5!

    Róbert Dej nahral za košickou bránou Múčkovi, ten pred bránou LUKÁŠOVI MANDINCOVI, ktorý z prvej strieľa do ľavého horného rohu košickej brány. Brankár Filip Konečný bol opäť bezmocný.

    Asistencia: Jakub Múčka
     
    53:03
    Florko Košice dali gól!


    Tak vedenie si na svoju stranu opäť pripisujú Košičania, ktorých po strele od brvna posiela do tesného vedenia MARIÁN ZEMEN
    Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    49:16
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!

    Doslova z ničoho nič padol vyrovnávajúci gól, ktorého autorom je JAKUB MÚČKA. Ten si v rohu ihrisku miešal loptičku, a z ničoho nič vystrelil cez Kopčáka, presne v tej chvíli pred bránu došiel aj Dugas, a tak Filip Konečný absolútne nič nevidel.
    Asistencia: Robert Dej
     
    46:49
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!

    Tak predsa len tu máme zníženie. RÓBERT DEJ sa krásne uvoľnil cez dvoch košických hráčov, Filipa Konenčého oklamal svojím pohybom a krásne zakončil do prázdnej brány.
    Asistencia: Matúš Machara.
     
    46:19
    Od Trenčanov by sa momentálne čakala väčšia aktivita. Pavol Heleš mal so svojim bratom Petrom dobrú šancu na zníženie, no bratská akcia sa končí na loptičkou mimo brány.
     
    44:23
    Dominik Vrábeľ sa dobre pohyboval za bránou Trenčína, ale nakoniec z tejto dobrej pozície nič nespravil.
     
    42:15
    Trenčanom sa vôbec nepodaril záver druhej tretiny, v ktorej stratili svoje jednogólové vedenie a práve teraz musia otáčať dvojgólové manko z konca druhej tretiny. Trenčín útočí, ale vážnejšiu gólovú šancu si ešte nevytvorili.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:21
    Florko Košice dali gól!


    Nedaš, dostaneš. Pravidlo, ktoré sa teraz do bodky potvrdilo. Róbert Dej trafil po strele z bekhendu tyčku. Loptu zachytil brankár Filip Konenčý, ktorý krásne našiel svojim ďalekým výhodom JAKUBA BLAŠKA, ten bekhendom obhodil brankára Žákecha a zvýšil košické vedenie na rozdiel dvoch gólov.
    Asistencia: Filip Konečný.
     
    38:01
    Florko zvýšilo aktivitu v závere druhej tretiny. Ak chcú však Trenčania v tomto zápase uspieť, nemali by mať takéto výpadky.
     
    35:40
    Florko Košice dali gól!


    A máme tu obrat! Po peknej Krivdovej prihrávke, ktorá bola ešte tečovaná sa k lopte pred bránu dostal MARTIN KÁTLOVSKÝ, ten si doslova vychutnal ležiaceho Žákecha a do ľavého horného rohu zakončil.

    Asistencia: Marek Krivda
     
    35:27
    Florko Košice dali gól!


    JÁN SEGĽA sa krásne obtočil okolo dvoch trenčianskych obrancov a nekompromisne zakončil. Pred bránou dobre clonil Dominik Vrábeľ, a ak brankár Žákech nemal prakticky žiadnu šancu túto strelu chytiť.

    Asistencia: Marián Zemen
     
    35:06
    Zemen napriahol z polovice ihriska, strela nepríjemne poskakovala, no Žákech si pripísal na svoje konto dôležitý a najmä úspešný zákrok.
     
    33:27
    M-Šport je už v plnom počte. Hrá sa 5na5
     
    32:10
    Florko nasťahované v útočnom pásme. Po strele od Jakuba Blaška sa k lopte dostal Machara, ktorý loptičku odpaľuje na druhý koniec ihriska.
     
    31:27
    Peter Heleš fauloval pri vlastnej bráne košického útočníka, avšak o súboja šiel rukami, a tak sa ide na dve minúty schladiť na trestnú lavicu, pretože dostáva dvojminútový trest za vrážanie.
     
    27:08
    Florko Košice dali gól!


    MARTIN KÁTLOVSKÝ vo vlastnom oslabení prešiel cez Macharu a presne zakončil. Flokro tak v oslabení strieľa gól a znižuje stav na 1:2.
    Bez asistencie.
     
    26:53
    Tvrdý úder dostal teraz Peter Heleš od Dávida Konečného, ktorý Heleša poslal až za košickú striedačku.
     
    26:03
    Segľa robil prievan v trenčianskej obrane, no po prihrávke na Vrábeľa sa previnil hrou s vysokou hokejkou, a tak loptičku získali Trenčania.
     
    25:11
    Kopčák drží loptičku za bránu a čaká, kým jeho tím dostrieda.
     
    24:52
    Florko pochybilo v obrane, do útoku sa dostal Fleger, ktorého zastavil Krivda,
     
    23:18
    Dugas bol v rohu ihriska nikým nekrytý, a tak vyskúšal strelu, no tá letela na druhú stranu ihriska a trenčiansku bránu nijako neohrozila.
     
    20:25
    Trenčania už od úvodu druhej tretiny zatlačili Florko v ich obrannom pásme. Na košickú bránu vyslali florbalisti spod hradu Matúša Čáka dve strely, tá druhá bola tečovaná až za mantinel.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:55
    Matejkova prihrávka v posledných sekundách prvej tretiny nenašla žiadneho adresáta.
     
    19:00
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    18:01
    Ševčík v obrannom pásme stratil loptu, chybu chcel napraviť, no narazil sa s košickým hráčom Frankovičom. Nepríjemný stret dopadol horšie pre Ševčíka, ktorý si, pravdepodobne, narazil rebrá, a tak k nemu na striedačku prišla prítomná zdravotníčka.
     
    16:23
    Florko mohlo ísť do prečíslenia, no Fleger dobre vybojoval loptičku na strede ihriska, nahral ju Macharovi, ten si kľučkou urobil jedného košického obrancu, brankár Filip Konečný sedel na zemi, no jeho druhú kľučku, resp. strelu mu doslova v hodine dvanástej zblokoval Krivda, ktorý tak teraz zachránil tretí inkasovaný gól do siete Florka.
     
    16:11
    Trenčania držia loptičku vo svojom obrannom pásme, odkiaľ sa veľmi pomaly presúvajú do útoku.
     
    14:35
    Lukáš Blaško si na strede ihriska poradil s jedným z trenčianskych centrov, ostal sa po mantineli tesne pred bránu, odkiaľ vystrelil, avšak jeho strelu chytá Žákech.
     
    12:19
    Matejka z rohu ihriska sa obtočil okolo vlastnej osi a vystrelil spoza tela. Filipa Konečný nevedel, kde je loptička, no nakoniec ho trafila do tela a odrazila sa do rohu ihriska.
     
    10:00
    Za nami je prvá polovica prvej tretiny. Ako sa dalo čakať, vidíme skôr taktický florbal. Ani jeden tím sa nehrnie silou mocou do útoku.
     
    06:46
    Matejka sa dostal do dobrej šance, brankár Filip Konečný však jeho akciu zastavuje.
     
    04:51
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól! Gól strelil MANDINEC. Asistencie Dej.

    LUKÁŠ MANDINEC strieľa v krátkom časovom slede druhý gól pre M-Šport. Po peknej akcii a najmä prihrávke, ktorú Mandincovi adresoval Róbert Dej.
     
    03:37
    Zemen opäť vo veľkej šanci, no opäť výborný zákrok predviedol brankár Žákech, ktorý nedopustil zmenu aktuálneho skóre zápasu.
     
    02:38
    M-Šport Salming Team Trenčín dáva gól!

    Z polovice ihriska SAMUEL DÁVIDEK vystrelil plachtiacu strelu spoza tela, ktorá prešla cez všetkých brániciach obrancov až za chrbát brankára Filipa Konečného.

    Asistencia: Peter Heleš
     
    02:16
    Zemen sa snažil z rohu ihriska zaskočiť brankára Žákecha, ten však bol pozorný a strelu chytá.
     
    01:28
    Trenčín sa do útoku veľmi nehrnie. Dej poslal po mantineli nepresnú prihrávku na Mandinca.
     
    00:10
    Florko vyhralo úvodné buly, k loptičke sa dostal Dugas, ten z vlastného obranného pásma vystrelil strelu po výške, tzv. lob, ktorý však vážnejšie trenčiansku obranu neohrozil.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Lukáš Chovan

    Góly a asistencie: 28. Kátlovský, 36. Segľa (Zemen), 36. Kátlovský (Krivda), 40. J.Blaško (F.Konečný), 54. Zemen (Kátlovský), 59. Segľa (L.Blaško) – 3. Dávidek (Pe.Heleš), 5. Mandinec (Dej), 47. Dej (Machara), 50. Múčka (Dej), 54. Mandinec (Múčka)


    FbO Florko Košice: F.Konečný, Timko – Vašíček, J.BLaško, L.Blaško, D.Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zemen, Krivda, Kátlovský, Meliš, Segľa, Frankovič, Vojna, Kopčák, J.Konečný, Tomčo.
    M-Šport Salming Team Trenčín: Šlosár, Melicher, Žákech – Ševčík, Dávidek, Machara, Seewald, Mandinec, Pavol Heleš, Peter Heleš, Matejka, Mikolaj, Dej, Fleger, Múčka