Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | Florida – Detroit 3:5 (kon.) | Columbus – NJ Devils 6:3 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:0 (kon.) | Arizona – Tampa Bay 0:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 0:3 (kon.) | LA Kings – Boston 2:1 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 2:3 (po pr.)
NJ Devils – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Boston Bruins
cz Nedeľa 20.03.2016, 03:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    25:46 Tyler RANDELL - 2:1
     
    25:46
    Bruins právě vstřelili branku!
    TYLER RANDELL potrestal chybu Kings a vrátil Boston Bruins rychle zpět do zápasu!! Anze Kopitar za bránou sice vyhrál osobní souboj, jenže následnou bekhendovou přihrávkou pouze namazal puk na hůl Tylera Randella, který z levého kruhu pro vhazování zamířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Bez asistence.
    22:40 Alec MARTINEZ - 2:0
     
    22:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ALEC MARTINEZ střílí nádherný gól a v úvodu prostřední části zápasu navazuje na úvodní gól Tannera Pearsona ze závěru první třetiny!! Alec Martinez se na modré čáře dostal k puku po přihrávce Jakea Muzzina a poté napřáhl bez přípravy k nádherné střele zápěstím, která zamířila přesně do levého horní rohu brány. Tuukka Rask vůbec nic neviděl a nemohl reagovat. Asistence: Jake Muzzin, Anze Kopitar.
    19:01 Tanner PEARSON - 1:0
     
    19:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TANNER PEARSON skóruje v závěru první třetiny a posílá Kings do zaslouženého vedení!! Luke Schenn tvrdě vypálil na modré čáře a jeho následná střela mířila po ledě ke vzdálenější levé tyči, jenže mezi kruhy pro vhazování do ní skvěle vložil hůl Tanner Pearson a puk nakonec skončil po jeho skvělé teči v levém horním rohu. Asistence: Luke Schenn, Vincent Lecavalier.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 20. Pearson (Schenn, Lecavalier), 23. Martinez (Muzzin, Kopitar) – 26. Randell


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Scuderi, Doughty, Muzzin, Martinez, McNabb, Schenn – Lucic, Kopitar (A), Versteeg – Clifford, Carter (A), Brown (C) – Pearson, Lecavalier, Lewis – King, Shore, Toffoli. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), K. Miller, Krug, McQuaid, Liles, Seidenberg – Marchand, Bergeron (A), Stempniak – Eriksson, Krejčí (A), Pastrňák – Beleskey, Spooner, Connolly – Ferraro, Acciari, Randell. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodca: Chris Lee, Brian Pochmara – Scott Driscoll, Mark Wheler

    Diváci: 18373