Ottawa – Montreal 5:0 (kon.) | Florida – Detroit 3:5 (kon.) | Columbus – NJ Devils 6:3 (kon.)
Toronto – Buffalo 4:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 3:0 (kon.) | Arizona – Tampa Bay 0:2 (kon.)
Vancouver – St. Louis 0:3 (kon.) | LA Kings – Boston 2:1 (kon.) | Winnipeg – Anaheim 2:3 (po pr.)
NJ Devils – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Washington 6:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
5:0 (1:0, 1:0, 3:0)
Montreal Canadiens
cz Nedeľa 20.03.2016, 00:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa (kapacita 20041 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Mika ZIBANEJAD - 5:0
     
    57:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To je debakl! Jemelin nepochopitelně namazal zpoza vlastní branky přímo na hůl protihráče, Mike Hoffman rychle poslal střílenou přihrávku před branku přesně na hůl MIKY ZIBANEJADA, který lehce tečoval puk za Scrivensova záda! Asistence: Mike Hoffman.
    Alex CHIASSON - 4:0
     
    43:18
    Ottawa právě vstřelila branku!
    To je neuvěřitelné, domácí udeřili opět v oslabení! Hra montrealských beků v přesilové hře na útočné modré čáře je žalostná, hosté si opět nechali ujet do úniku ALEXE CHIASSONA, kterému se se štěstím podařilo překonat Scrivense! Asistence budou doplněny.
    Marc METHOT - 3:0
     
    42:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další branku! Po trochu zběsilém přechodu do útočného pásma se na útočný výlet vydal MARC METHOT, jenž se snažil přihrávat před branku, puk si ale do branky srazil sám Scrivens! Asistence: Mike Hoffman a Cody Ceci.
    Curtis LAZAR - 2:0
     
    32:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí dnes dávají branky jen při vlastním oslabení! Andrej Markov nezastavil v útočném pásmu neposedný kotouč, který mu proklouzl do střední třetiny, ruský bek ale přestal hrát a do samostatného úniku se dostal CURTIS LAZAR, který svůj brejk úspěšně proměnil! Asistence: Dion Phaneuf a Zack Smith.
    Jean-Gabriel PAGEAU - 1:0
     
    12:02
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního zápasu při vlastním oslabení! Mark Stone získal kotouč ve vlastním pásmu, rychle s ním zamířil do útoku a v situaci dva na jednoho předložil puk do tutové pozice JEANU-GABRIELOVI PAGEAU, jenž dokázal překonat Scrivense! Asistence: Mark Stone.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 13. Pageau (Stone), 33. Lazar (Phaneuf, Smith), 43. Methot (Hoffman, Ceci), 44. Chiasson, 58. Zibanejad (Hoffman)


    Ottawa Senators: Hammond (Anderson) – Methot, Karlsson (C), Phaneuf, Ceci, Kostka, Wideman – Smith, Pageau, Stone – Hoffman, Zibanejad, Ryan – Puempel, Gomez, Chiasson – Paul, Lazar, Neil. Trenér: Dave Cameron.
    Montreal Canadiens: Scrivens (Condon) – Markov, Beaulieu, Jemelin, Pateryn, Bartley, Dietz – Pacioretty (C), Galchenyuk, Andrighetto – Byron, Plekanec, Eller – Matteau, McCarron, Lessio – Mitchell, Danault, Brown. Trenér: Michel Therrien.

    Rozhodca: Furlatt, Nicholson – Sharrers, Racicot

    Diváci: 19722