Královské Vinohrady – Pardubice 2:4 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:4 (0:2, 1:0, 1:2) Stav série: 2:4
Sokoli Pardubice
cz Štvrtok 17.03.2016, 20:00Play-down Livesport Superligy CZ • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního večera. Nashledanou. (21:50:37)
     
    Je dobojováno! Pardubice vítězí v šestém utkání série Play-down na palubovce Královských Vinohradů v poměru 4:2 a stejným výsledkem i ukončují celou sérii! Hosté se dnešním vítězstvím definitivně zachraňují ve florbalové Superlize, na domácí čeká pokračování souboje o udržení, ve kterém se v další sérii utkají s celkem Litvínova.
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Gregor přispěchal s jednou z posledních střel domácích, umístil ti ji však pouze do boční sítě Levínského branky.
     
    58:45
    Více šancí mají při domácí power-play zatím možná trochu paradoxně hosté, kteří byli velice blízko dosažení pátého gólu, míček k jejich smůlu minul domácí klec jen o několik málo centimetrů!
     
    57:45
    Další pokus na definitivní pojištění vítězství Pardubic měl na své holi Němeček, ale i on míjí opuštěnou branku domácího týmu.
     
    57:15
    Pardubičtí se nyní dostali k balonku, trefit prázdnou domácí klec se jim alespoň pro tento okamžik nepodařilo.
     
    56:30
    Timeout domácích je u konce a ti to nyní zkusí při hře bez brankáře!
     
    56:22
    Oddechový čas pro domácí celek.
     
    55:40
    Domácí se po vstřelené brance znovu tlačí na útočnou polovinu, ale prosadit se přes pevnou pardubickou defenzivu znovu se jim zatím nedaří.
     
    54:38
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Zdá se, že ještě není rozhodnuto! MILAN BÍNA dokázal dostat míček do hostující branky, ačkoliv zřejmě ani sám neví jak, každopádně domácí snižují na rozdíl dvou gólů a do konce základní hrací doby zbývá ještě něco málo přes pět minut! Asistence: Ondřej Stuchlík.
     
    53:14
    Vinohrady si však musí dávat pozor i na zadní vrátka, naštěstí pro ně ale nedokázal Teichman využít dobré Burianovy nahrávky.
     
    52:03
    Domácí ještě bojují o naději a o případnou možnost sedmého, rozhodujícího duelu. Jenže skórovat podruhé jim stále nedaří, Gregorův pokus končí jen na masce brankáře Levínského.
     
    51:20
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, domácí Bína však nedokázal poslat míček mezi tři tyče hostující branky.
     
    51:00
    Hrozí však i hosté, ti však nedokázali své přečíslení tří proti jednomu dotáhnout až do zakončení, ve kterém jim zabránil jeden z domácích hráčů!
     
    50:10
    Domácí se mohli dostat zpět do zápasu a přidat svou dnešní druhou branku, jenže za svého gólmana dokázal zaskočit pohotový Teichman.
     
    47:10
    Hostům se i zásluhou obětavé hry daří eliminovat domácí útočné snahy, brankář Levínský nemá v těchto chvílích příliš mnoho práce.
     
    46:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se během krátké chvíle znovu prosazují, šťastným střelcem je tentokrát JAROMÍR LISA, jenž zajistil svému týmu již pohodlné třígólové vedení! Asistence: Radek Formánek.
     
    45:27
    Domácí jsou i nadále pod tlakem, Němečkovu střelu ale dokázal na poslední chvíli vyrazit brankář Vinohrad.
     
    44:39
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice znovu vedou o dvě branky, když se přesně trefuje JAKUB BURIAN a na domácí celek nyní čeká velice těžký úkol! Asistence! Karel Brychta.
     
    43:13
    Zozulák nyní dostal hodně prostoru v ideální pozici poblíž domácí branky, nicméně využít toho nedokázal a naopak zahrozit mohli po rychlém brejku domácí hráči, jenže i jejich snaha vyznívá do ztracena.
     
    41:50
    Pardubičtí florbalisté i nadále drží míček na svých holích, nicméně pro branku domácího celku v tuto chvíli nejsou nikterak nebezpeční.
     
    40:50
    Hosté se hned od začátku posledního dějství chopili míčku a vrhli své síly do útoku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Závěr třetiny přinesl zlepšenou hru v podání obou týmů a tím pádem i větší počet šancí před oběma brankáři. Gól domácího celku průběhu utkání rozhodně hodně napomohl!
     
    39:10
    Hosté jsou v závěru prostřední dvacetiminutovky opět velice aktivní. Zozulák se pokusil prosadit táhlou střelou, jenže nedokázal dostat míček přes klubko hráčů před sebou.
     
    37:18
    Bránit se však musí znovu domácí hráči a Němečkovi nyní nechybělo mnoho, aby vrátil svému týmu zpět dvougólové vedení.
     
    36:32
    Aktivní Zavadil se pokusil něco vymyslet na útočné polovině, svoji individuální akci ale ke zdárnému, možná i gólovému konci, nedotáhl.
     
    34:14
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Jenže jsou to domácí hráči, kterým se daří pohnout se stavem zápasu a rázem je to pouze o jediný gól, když se o první přesný zásah Sokola Královské Vinohrady postaral LUKÁŠ GREGOR. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    31:30
    Ozývají se i domácí florbalisté a konkrétně Zavadil, jeho backhandový pokus ale za zády Levínského neskončil.
     
    30:52
    No jen jsem to dopsal a už to skutečně mohlo být o tři branky pro Pardubice, jenže ke smůle celého hostujícího týmu trefil Brychta pouze břevno domácí svatyně!
     
    30:22
    Jsou to ale opět hosté, kteří převzali iniciativu do svých rukou a snaží se přidat další branku na svůj dnešní gólový účet. Domácí obrana však zatím odolává.
     
    29:22
    Vinohrady se stále drží na útočné polovině, podaří se jim dostat míček za záda hostujícího gólmana v době, kdy se utkání pomalu přehoupne do své druhé poloviny?
     
    28:05
    Domácí hráči se po delším časovém úseku opět vydali na zteč hostující branky, nicméně je to především jejich nepřesnost, která jim brání ve vážnějším ohrožení Levínského klece.
     
    27:10
    Dění na palubovce je i na začátku 28. minuty stále stejné. K vidění toho nyní mnoho není, za zmínku stojí jen fakt, že po zásahu jednoho z hráčů skončil míček až mezi diváky.
     
    26:15
    Janeček už byl jednou nohou rozběhnutý směrem k domácí brance, naštěstí pro domácí celek mu ale jeho úmysl nevyšel.
     
    24:15
    Pardubice ale nenechávají domácí hráče útočit příliš dlouho a znovu zkouší své štěstí, Weissgärber si ale připisuje na své konto úspěšný zákrok.
     
    23:10
    Vinohrady se vůbec poprvé ve druhé třetině dostaly s míčkem na útočnou polovinu, a to, považte, běží již čtvrtá minuta prostřední části hry.
     
    22:30
    Nicméně ani hostům se teď příliš nedaří ve hře dopředu a v jejich mezihře je k vidění poměrně velké množství chyb, ty však zatím domácí florbalisté nedokáží potrestat.
     
    21:05
    Domácí sice měli možnost rozehrávky na začátku druhé třetiny, jenže o balonek opět velice rychle přichází a tak již útočí hosté.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    Krátce před koncem první třetiny se ještě k zakončení dostal hostující Teichman, ale po jeho ráně už se skóre měnit nebude. I tak ale mohou být pardubičtí hráči s výsledkem po 20 minutách určitě spokojeni.
     
    18:45
    Hosté stále drží míček na svých holích a domácí takřka k ničemu nepouští. No, nevyvíjí se to pro Vinohrady dnes zrovna příznivě.
     
    17:25
    Hosté jsou nabuzeni získaným náskokem a neustále se drží na dostřel domácí branky. Obrana Královských Vinohrad má plné ruce práce.
     
    16:38
    Domácí se snaží odpovědět ještě před první přestávkou, jenže střela Bíny z otočky minula o kousek hostující klec.
     
    15:11
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tvrdý direkt zasazují hosté svému dnešnímu hostiteli během několika málo vteřin, když náskok Pardubic po trefě MICHALA JANEČKA je již dvougólový! Asistence: Tomáš Dlesk.
     
    14:30
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se v polovině patnácté minuty dostávají do vedení! Odražený míček před domácí svatyní si našel Ďopan, který vybídl ke snadnému skórování MARTIN ZOZULÁKA! Asistence: Marek Ďopan.
     
    12:20
    První větší šanci zápasu měl na své holi hostující Burian, ale ani teď se skóre měnit nebude, domácí branka stále odolává narůstajícímu náporů Pardubic!
     
    11:25
    Hosté však ještě pokračovali ve své útočné aktivitě a zasáhnout musel domácí brankář Weissgärber.
     
    10:50
    Utkání i nadále probíhá bez větších šancí na obou stranách. Nyní se sice hosté dostali do slibného zakončení, nicméně stav utkání zůstává stále nezměněn.
     
    08:00
    Matěj Reiter se dostal k backhandovému zakončení, dostat míček za záda hostujícího gólmana se mu ovšem nepodařilo.
     
    06:57
    Střet elitních formací obou celků vyznívá lépe pro tu hostující, nicméně tlak Pardubic na útočné polovině nevyústil ve úvodní branku tohoto duelu.
     
    06:15
    Na větší příležitost před některým z brankářů zatím stále čekáme, Levinský s Weissgärberem si do této doby příliš nezachytali.
     
    05:30
    Oba týmy se zatím drží poměrně vzadu a snaží se především neudělat chybu. Domácí jsou navíc pod poměrně větším tlakem a v dnešním utkání nemůžou brát nic jiného než vítězství.
     
    03:50
    Domácí brankář Weissgärber se také seznámil s fyzickou podobou děrovaného balonku, šanci Pardubic se mu sice s obtížemi, ale přeci jen nadvakrát povedlo zastavit.
     
    00:55
    Hned od začátku se hraje nahoru-dolů. neúspěšný útok domácího celku se změnil v rychlý brejk hostů a vzápětí zase obráceně. Nicméně nic zásadního se před některou z branek nestalo.
     
    00:01
    Úvod utkání se odehrají na holích domácích hráčů, kteří se ujali míčku a budou mít možnost prvního útoku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Příjemný čtvrteční večer, vítám vás při sledování šestého utkání série Play-down florbalové Superligy! Královské Vinohrady prohrávají v sérii 2:3 na zápasy a pokud si chtějí vynutit rozhodující sedmý duel proti soupeři z Pardubic, musí dnes za každou cenu zvítězit!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 35. Gregor (Z. Stuchlík), 55. Bína (O. Stuchlík) – 15. Zozulák (Ďopan), 16. Janeček (Dlesk), 45. Burian (Brychta), 47. Lisa (Formánek)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (Mrkos) – O. Stuchlík, Houra, Rossi, Králík, Linhart, M. Raiter, Gregor, Bína, Skřivánek, D. Záň, Š. Raiter, Baudisch, Hanák, J. Záň, Zezulka, Z. Stuchlík, Zavadil, Renčín.
    Sokoli Pardubice: Levínský (Tvrdý) – Oubrecht, Brychta, Škeřík, Ďopan, Kunt, Janeček, Zozulák, Junek, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Burian, Chmelař, Němeček, Krigovský, Formánek.

    Rozhodca: Černý, Janoušek

    Diváci: 141
    Královské Vinohrady 2 4 Pardubice
    #1 Sobota 05.03.2016 • 14:00
    Pardubice - Královské Vinohrady 6:4
    #2 Nedeľa 06.03.2016 • 14:00
    Pardubice - Královské Vinohrady 4:2
    #3 Sobota 12.03.2016 • 20:00
    Královské Vinohrady - Pardubice 10:7
    #4 Nedeľa 13.03.2016 • 18:00
    Královské Vinohrady - Pardubice 4:6
    #5 Utorok 15.03.2016 • 19:30
    Pardubice - Královské Vinohrady 3:4
    #6 Štvrtok 17.03.2016 • 20:00
    Královské Vinohrady - Pardubice 2:4