Leverkusen – Villarreal 0:0 (kon.) | Valencia – Bilbao 2:1 (kon.) | Lazio – Sparta Praha 0:3 (kon.)
Manchester United – Liverpool 1:1 (kon.) | Tottenham – Dortmund 1:2 (kon.) | Braga – Fenerbahçe 4:1 (kon.)
Anderlecht – Doneck 0:1 (kon.) | Sevilla – Bazilej 3:0 (kon.)
koniec
Bayer Leverkusen
0:0 (0:0)
Villarreal CF
Štvrtok 17.03.2016, 19:00 • BayArena, Leverkusen • Európska liga • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Osemfinále Európskej ligy pokračuje dnes odvetnými zápasmi. V prvom na trávniku Villarrealu podľahol nemecký tím bez vstreleného gólu 0:2, preto ich dnes čaká veľmi ťažká cesta za možným postupom do štvrťfinále tejto súťaže.

    Leverkusen nedal vonku gól, to znamená, že ak Villarreal strelí v BayArene aspoň jeden gól, domácim nebude stačiť ani víťazstvo o dva góly (aj za výsledku 3:1 pre Leverkusen by postupoval španielsky tím).

    Bayer Leverkusen práve neprežíva najlepšie obdobie, v posledných piatich zápasoch vyhrali Levy len jeden zápas, no nedali v ňom gól. Dal ho totiž hráč súpera, futbalista Hamburgu Albin Ekdal si dal vlastný gól v 18. minúte, odvtedy sa stav stretnutia v doteraz poslednom zápase pre Leverkusen nezmenil.

    Villarreal CF má v tejto časti sezóny veľa práce, popri vyraďovacej fáze tejto súťaže musí odohrať aj niekoľko ťažkých zápasov v domácej lige. Naposledy na trávniku FC Sevilla mali na dosah trojbodové víťazstvo, po polčase vyhrávali po dvoch góloch Bakambuho 2:1, 16-zápasovú víťaznú sériu domácich ale nakoniec neprerušili, Sevillčania vyhrali 4:2. Najbližšie v Primera División privítajú tento víkend na svojom trávniku Barcelonu.

    Hostia ale vynechali v zápase so Sevillou pár kľúčových hráčov zálohy, navyše ani obrana nemala tradičné zloženie, dnes by teda mala Žltá ponorka nastúpiť v plnej sile.

    ABSENCIE

    Bayer Leverkusen
    Chýbajú – Aránguiz, Boenisch, Hilbert, Kampl, L. Bender, Ömer Toprak
    Otázny štart – Frey, Kramer
    Kartové tresty – Jedvaj

    Villarreal CF
    Chýbajú – J. Dos Santos, Jaume Costa, Musacchio, Samu
    Otázny štart – Aréola
    Kartové tresty – ---
     
    Úvodné zostavy:

    Bayer Leverkusen: Leno – Frey, Tah, Papadopoulos, Wendell – Kramer, Çalhanoğlu – Bellarabi, Mehmedi, Brandt – J. Hernández.
    Náhradníci: Krešić – Ramalho, R. Kruse, V. Jurčenko, Henrichs.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Bailly, V. Ruiz, Antonio Rukavina – Denis Suárez, Pina, B. Soriano, Castillejo – Soldado, Bakambu.
    Náhradníci: Barbosa – Trigueros, Adrián López, Bonera, Leiva, Marín, Pedraza.

    Rozhodca: Collum (SCO) – MacGraith (IRL) , Connor (SCO).
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Hostia v žltom začínajú zápas úvodným výkopom z ľava doprava, v ceste im stoja hráči domácich v čiernočervenom.
     
    2
    V úvode bola rozohrávka hostí zrazená z autovú čiaru, Gaspar zahrával autové vhadzovanie zo stredu trávnika.
     
    3
    Denis Suárez skúšal vysúvať Bakambuho volejom, Bakambu následne nedokázal dobehnúť loptu smerujúcu do šestnástky súpera.
     
    4
    Hernández spoločne s Çalhanoğlum zakombinovali pred šestnástkou súpera, prvý menovaný však už bol v ofsajde, v hre nemôže pokračovať.
     
    5
    Soldado nedokázal predĺžiť po výmene so Suárezom na Gaspara, pri lopte momentálne domáci futbalisti.
     
    6
    Záloha domácich teraz pekne zahrala na jeden dotyk na polovici súpera, ackiu zakončuje Frey centrom z prava, vo vlastnej šestnástke prace loptu do bezpečia odkopom jeden z obrancov Villarrealu.
     
    7
    Wendel našiel v šestnástke Çalhanoğluho, ten si však nedokázal spracovať loptu, predkopáva si ju nechtiac pred seba, útok domácich je na svojom konci.
     
    8
    Po útočnom faule rozohrávajú na vlastnej polovici futbalisti Villarrealu, ich snaha o rýchlu rozohrávku smerom dopredu končí rýchlou stratou lopty.
     
    9
    Villarreal sa až príliš ľahko zatiahol do obrany, Leverkusen teraz nemal problém zakombinovať meter pred šestnástkou.
     
    10
    Bakambu hlavičkuje po autovom vhadzovaní svojho tímu smerom dopredu, Soldado však nečakal takúto prihrávku, loptu nemal šancu dobehnúť skôr, ako domáci obranca.
     
    11
    Papadopoulos chybuje v rozohrávke, ako posledný muž obrany prihráva len za autovú čiaru, hostia získavajú autové vhadzovanie.
     
    12
    Rovnakú chybu predvádzajú aj hostia, tí však chybovali v rozohrávke len na polovici súpera, brankár domácich Leno dostáva malú domov a rozohráva dlhým odkopom až na polovicu súpera.
     
    13
    Bellarabi síce dokázal poslať Mehmediho až do šestnástky súpera, ten však nevedel čo s loptou, poslal ju radšej späť na Bellarabiho, ktorého následný center pred vdzialenejšiu tyč blokuje hráč Villarrealu.
     
    14
    Villarreal zatiaľ bez problémov drží dvojgólový náskok z prvého zápasu, Bellarabi navyše teraz nepekne posiela k zemi Castilleja, rozohrávajú hostia.
     
    15
    Soriano napokon rozohráva len nablízko, Villarreal stráca loptu ihneď, keďže prihrávka Bakambuho bola nepresná.
     
    16
    Leverkusen sa ujal lopty, snažil sa priblížiť k bráne súpera, tentoraz však domácim bolo dovolené kombinovať len veľmi ďaleko, Villarreal má spoľahlivú obranu.
     
    17
    Soldado zakombinoval so Suárezom, obaja spoločne s Bakambuom pokračovali do rýchleho protiútoku, jeden z vracajúcich sa obrancov Leverkusenu ale Soldadovi zráža prihrávku, lopta končí za autovou čiarou.
     
    18
    Domáci musia naďalej pokračovať v rýchlosti dopredu, zmazať dvojgólový náskok sa im bez rýchlosti a kusu šťastia dnes veru nepodarí.
     
    19
    Domáci majú viac z hry, držanie lopty je na ich strane, to je však spôsobené aj skutočnosťou, že hostia dnes nemusia vyhrať, dokonca môžu aj prehrať, preto sa radšej hráči Villarrealu spoliehajú zatiaľ na obranu a vyrážajú do rýchlych protiútokov.
     
    20
    Hernández predlžoval za obranu hostí na Çalhanoğluho, ten už bol sám pred brankárom Asenjom, Asenjo vybehol z brány a strelu Çalhanoğluho vyráža pred seba.
    20. Sergio Asenjo (VLR), Hakan Çalhanoğlu (LEV)
     
    21
    Prvá väčšia šanca domácich tak končí neúspešne, domácich však tento moment nabudil, ešte stále sú s loptou na polovici súpera.
     
    22
    Freyov center z veľkej diaľky pred pravú tyč – Hernández bežal za loptou, nemal však dostatočnú rýchlosť, necháva loptu prejsť do priestoru za trávnikom.
     
    23
    Soldado poslal k zemi Kramera nedovolene, po jeho zákroku sa karty neudeľujú, hra pokračuje rozohrávkou Leverkusenu.
     
    24
    Mehmediho center z pravej strany bol zblokovaný, domáci zahrávajú rohový kop.
     
    25
    Obrana Villarrealu dokázal poslať loptu hlavou von zo šestnástky, ďalší center pred hosťujúcu bránu si už ustrážil brankár Asenjo, ktorý vybieha a vo výskoku chytá loptu.
     
    26
    Na druhej strane sa podarilo hosťom vybojovať si taktiež rohový kop, ani po tejto akcii sme gól však nevideli, Gasparovi zabránil v priamej strele po rohu protihráč.
     
    27
    Domáci sa snažili rozohrať v rýchlosti smerom dopredu, dopustili sa však faulu na vlastnej polovici, Villarreal rozohráva štandartku zo stredu trávnika len nablízko.
     
    28
    Kramer dostáva veľa priestoru v strede na rozohrávku, Leverkusen sa dostáva pred šestnástku súpera, prihrávku Kramera pred biely bod už ale zachytáva obranca hostí.
     
    29
    Prihrávka Bellarabiho aj so šťastím na prekvapenie všetkých prešla sná´d cez trojicu hráčov hostí až pred Hernándeza, ten nedokázal v rýchlosti zareagovať a poslať z prvej loptu do brány, navyše čiarový rozhodca píska ofsajd Leverkusenu.
     
    30
    Bellarabi nakopával loptu znovu z prava len pred bránu naslepo, znovu mu ju zblokoval už prvý protihráč stojaci pri ňom.
     
    31
    Naďalej ostávajú domáci futbalisti aktívnejší, Villarreal je už dlhšie len na vlastnej polovici brániac akciu za akciou domácich.
     
    32
    Až teraz dokázal Soldado potiahnúť loptu na stred, odtiaľ predlžuje na Bakambuho, ktorý posiela loptu na pravú stranu na Gaspara, jeho center z blízka pravej rohovej zástavky končí stratou lopty hostí.
     
    33
    Bellarabi fauluje na vlastnej polovici Castilleja, Villarreal rozohráva len nablízko.
     
    34
    Po chybe hostí sledujeme ihneď chybu hráčov Leverkusenu, Villarreal zahráva autové vhadzovanie.
    34. Denis Suárez (VLR)
     
    35
    Soldadova akcia končí dobrou šancou Denisa Suáreza, ten mal pred sebou už len brankára Lena, prvé spracovanie mu však nevyšlo, následne sa snaží už len špičkou kopačky prekonať Lena, nepodarilo sa.
     
    36
    Soldado sa vybral napádať sám rozohrávku súpera, na malú domov na Lena už však nedokázal reagovať, sťahuje sa naspäť na stred.
     
    37
    Mehmedi spravil vpredu kopu roboty, po prihrávkach nablízko predlžuje na pravú stranu súperovej šestnástky na kopačky Brandta, ten centruje pred bránu len nepresne.
     
    39
    Kramer narobil problémy obrane Villarrealu, center z prava poslal však len do prázdneho priestoru pred bránou, ani následný center Mehmediho sa neujal, Hernández nedočiahol na loptu a nemohol hlavičkovať, brankár Asenjo chytá.
     
    40
    Çalhanoğlu padol na polovici súpera po súboji s protihráčom, škótsky rozhodca Collum ale necháva hru pokračovať.
     
    41
    Soldado následne inkasuje od Kramera lakeť do tváre, ani toto rozhodcovia nevideli.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Admir Mehmedi (Bayer Leverkusen). Kartu dostáva za faul na unikajúceho hráča hostí, po prípadnom postupe svojho tímu tak v ďalšom zápase nebude môcť hrať.
     
    43
    Leverkusen získava rýchlo loptu naspäť na svoje kopačky, do rozohrávky sa zapája aj brankár Leno.
     
    44
    Soldado v snahe dostať sa za loptou smerujúcou k šestnástke súpera predvádza len útočný faul na Papadopoulosa.
     
    45
    Leverkusen získal rohový kop z pravej strany, smerom k bráne hlavičkuje Papadopoulos, triafa však protihráča, roh sa bude opakovať.
     
    45
    Tentoraz si hostia nedokázali pokryť Freya, tomu doslova po rohovom kope lopta padla na pravú nohu, Frey striela z prvej zblízka vysoko nad!
    45. Marlon Frey (LEV)
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    K prvému polčasu sa nenadstavovalo, hostia si zatiaľ držia dvojgólový náskok v tomto dvojzápase. Hráči Leverkusenu mali len dve vyložené šance, Çalhanoğlu a Frey ale vo finálnej fáze akcii svojich tímov neuspeli.

    Druhý polčas začne približne o 20:01.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Leverkusen začína druhý polčas úvodným výkopom, Bakambu vysoko napáda ich rozohrávku, po malej domov sa zapája aj brankár Leno.
     
    47
    Brandt to skúša spoza šestnástky technickou strelou, lopta letí privysoko, k odkopu sa chystá Asenjo.
     
    48
    Bruno Soriano ruší Brandtovu akciu, z vlastnej šestnástky hlavikčuje až za autovú čiaru.
     
    48
    Frey predvádza len útočný faul, z vlastnej polovice tak rozohrávajú futbalisti hostí.
     
    49
    Wendell nemohol vhadzovať, rozhodca na poslednú chvíľu rozhodol, že aut zahrávajú hráči Villarrealu.
     
    50
    Snaha o rýchly protiútok hostí končí Suárezovým zrazeným centrom, lopta sa dostáva len za autovú čiaru.
     
    51
    Denis Suárez neuspel v súboji s Wendellom pri pravej rohovej zástavke, nesúhlas s provokačnou hrou hostí v útoku dávajú najavo díváci v BayArene.
     
    52
    Çalhanoğlu našiel zos tredu Brandta, ten sa do šestnástky individuálne nedostal, musí zakombinovať smerom dozadu na obranu.
     
    53
    Bellarabi musel v rýchlosti rozohrávať z pravej strany, rozhodol sa pre center, loptu ale poslal priamo na brankára Asenja, ten nemal problém zakročiť.
     
    54
    Bellarabi prihrával z pravej strany cez trojicu protihráčov, lopta na prekvapenie všetkých prešla až pred bránu, Mehmedi už čakal na zakončenie, radosť mu kazí Bailly, ktorý loptu posiela von zo šestnástky, domáci budú kopať roh.
    54. Kyriakos Papadopoulos (LEV)
     
    55
    Po rohovom kope zakončoval hlavou do zeme Papadopoulos, lopta sa však od zeme následne odrazila na pravý roh brány, brankár Asenjo musel špičkami prstov vytlačiť toto zakončenie.
     
    56
    Mehmediho center na ľavú tyč hosťujúcej brány Hernández nemohol spracovať, lopta letela privysoko, končí von z trávnika.
     
    57
    Çalhanoğlu padá pri snahe odcentrovať bližšie k šesntástke súpera, napriek tomu našiel Wendella, ten predlžoval pred pravú tyč na Hernándeza, ktorého zakončenie bolo zblokované, nasleduje roh domácich z ľavej strany.
     
    58
    Rohový kop bol zahraný nablízko, Kramer centroval následne zpred šestnástky len vysoko nad bránu.
     
    59
    Bruno Soriano sa dostal k lopte aj so šťastím na vlastnej polovici, ihneď vidí voľného Bakambuho vpredu, snahu o rýchly protiútok im kazí Papadopoulos, ktorý vybehol z obrannej línie a je pri lopte skôr, ako Bakambu.
     
    59
    Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Admir Mehmedi, prichádza Robbie Kruse.
     
    60
    Žltú kartu dostáva Antonio Rukavina (Villarreal CF). Po tejto karte nebude môcť nastúpiť v ďalšom zápase Európskej ligy po prípadnom postupe cez Leverkusen.
     
    61
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Samuel Castillejo, prichádza Manu Trigueros.
     
    62
    Hernández sa snažil hlavičkovať po štandartke zahranej priamo do šestnástky súpera, napriek veľkej snahe nedočiahol na loptu, ktorá prechádza až von z trávnika.
     
    63
    Pina nedokázal predĺžiť na voľného Soldada, do protiútoku sa dostávajú domáci futbalisti.
     
    64
    Po prihrávkach po zemi sa Leverkusen ešte nestihol v priebehu 64. minúty dostať bližšie k šestnástke súpera, momentálne vhadzujú autové vhadzovanie len smerom dozadu.
     
    65
    Leverkusen má v držaní lopty jasnú prevahu, zatiaľ však tento fakt nevie preniesť do gólového skóre, domáci predviedli dnes vyše 500 prihrávok, čo je o 350 viac, ako hráči Villarrealu!
     
    66
    Denis Suárez neprešiel cez pravú stranu obrany domácich, Leverkusen sa znovu dostáva k lopte až prirýchlo. Hosťom však takáto hra vyhovuje, postupom času môžeme očakávať prestriedanie jedného z dvojice Soldado-Bakambu za defenzívnejšieho hráča.
     
    67
    Bakambu v čistej šanci! Denis Suárez prihrával pred bránu, loptu nešťastne zráža v páde na kopačku Bakambuho Papadopoulos, následne Bakambu striela len tesne vedľa pravej tyče!
    67. Cédric Bakambu (VLR)
     
    68
    Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Christoph Kramer, prichádza Vladlen Jurčenko.
     
    69
    Kruse už bol v šestnástke, medzi loptou a ním bol však obranca hostí, ktorý necháva loptu prejsť až do priestoru mimo trávnika.
     
    70
    Hernández v rýchlom protiútoku svojho tímu kazí prihrávku, keď z otočky prihráva smerom k bráne len naslepo, nachádza protihráča.
     
    70
    Útočný faul Bakambuho, Leverkusen ihneď rozohráva a pokračuje smerom k súperovej bráne.
     
    71
    Bellarabi našiel voľného Kruseho na pravej strane šestnástky hostí, Kruse ale nastreľuje loptu len po zemi priamo do obrancu Ruiza.
     
    72
    Soldado sa po neúspešnej snahe Bakambuho zakončiť dostáva k hlavičke, zblízka posiela loptu tesne nad Lena, ten v po dobrom zákroku vyráža špičkami prstov nad bránu!
    72. Roberto Soldado (VLR)
     
    73
    Žltú kartu dostáva Kyriakos Papadopoulos (Bayer Leverkusen).
     
    74
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Roberto Soldado, prichádza Adrián López. Toto striedanie trvá viac ako minútu, diváci sa hnevajú na Soldada, ktorý keby mohol, odíde z trávnika po štyroch, navyše by asi aj rád cúval.
     
    75
    Trigueros zastavil útočiaceho hráča Leverkusenu na pravej strane, po sklze ale posiela loptu len za autovú čiaru.
     
    76
    Dnes pravdepodobne nejaký ten gól uvidíme, domáci budú musieť hrať v závere riskantne bez väčšieho dôrazu na obranu.
     
    77
    Trigueros spracoval loptu po Bakambuho krížnom centri len veľmi zle, poslal si ju pred seba, čím vlastne ukončil akciu svojho tímu.
     
    78
    Wendell centruje po šírke šestnástky len do prázdneho priestoru, loptu získavajú hostia.
     
    79
    Bakambu to skúšal individuálne, Bellarabi nemal inú možnosť, ako poslať Bakambuho k zemi, dostane pravdepodobne žltú kartu.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Karim Bellarabi (Bayer Leverkusen).
     
    80
    Hostia navyše získavajú štandartku z nebezpečnej pozície, cca z 20 centrov budú pravdepodobne skúšať priamu strelu.
     
    80
    Striedanie v tíme Bayer Leverkusen: z ihriska odchádza Kyriakos Papadopoulos, prichádza André Ramalho.
     
    81
    Bruno Soriano sa snaží strielať do pravého rohu brány, Leno dobre odhadol smer jeho strely, bez problémov chytá.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Cédric Bakambu (Villarreal CF).
     
    81
    Bellarabi prihráva smerom dopredu len príliš razantne, lopta pokračuje až za hranicu trávnika.
     
    82
    Domáci sú hnaní divákmi do útoku, zatiaľ sa však cez súpera nevedia dostať bližšie k šestnástke. Bruno Soriano navyše posiela k zemi Jurčenka, domáci zahrávajú štandartku z veľkej diaľky.
     
    83
    Çalhanoğlu rozohráva z diaľky priamou strelou, Bellarabi bol najblizšie k dorážke, hostia si však po jeho minútí vydýchli, Bellarabimu chýbal možno krok navyše k zakončovaniu do odkrytej brány.
     
    84
    Rohovým kopom pokračovala hra po šanci Bellarabiho, domáci neohrozili bránu Asenja, ten vo výskoku chytá loptu.
     
    85
    Villarreal dlhšie drží loptu na vlastnej polovici, hráči Leverkusenu už vedia, že s najväčšou pravdepodobnosťou ďalej v tejto súťaži nepostúpia.
     
    86
    Bakambu mohol predlžovať na voľného Denisa Suáreza na pravej strane, pre napádanie dvoch protihráčov sa mu ale nepodarilo na Suáreza poslať prihrávku.
     
    87
    A je to tu, domáci zabúdajú na obranu, Denis Suárez sa dostal dopredu, proti brániacemu Wendellovi však na čiare šestnástky neuspel.
     
    87
    Hostia budú ešte jedenkrát striedať, čaká sa na prerušenie hry.
     
    88
    Zdalo sa, že Gaspar zahral vo vlastnej šestnástke rukou, rozhodca však necháva hru pokračovať.
     
    89
    Bakambu sa dostal do ofsajdovej pasce, po prerušení už dôjde k spomínanému striedaniu.
     
    90
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Denis Suárez, prichádza Alfonso Pedraza.
     
    90+1
    K riadnemu hraciemu času sa nadstavuje až 5 minút. Toto rozhodnutie rozhodcov pravdepodobne ovplyvnil aj Soldado, ktorý len veľmi pomaly odchádzal z trávnika pri svojom striedaní.
     
    90+2
    Trigueros mal pred sebou len prázdnu bránu, Ramalho ale následne stihol dobehnúť na bránkovú čiaru, z nej strelu Triguerosa vyráža na roh! Neskutočné!
    90+2. André Ramalho (LEV)
     
    90+3
    Hostia nechávajú domácih futbalistov tvoriť, na dva góly im však ostávajú len 2 minúty.
     
    90+4
    Adrian López v ďalšej čistej šanci hostí! Znovu hráča Villarrealu vychytal dnes vynikajúci Leno, ktorý vybieha z brány a kryje prízemnú strelu Lópeza.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Leverkusen dnes nestrelil ani gól, po prehre v prvom zápase hranom v Španielsku sa tak s Európskou ligou lúči, do štvrťfinále postupuje španielsky Villarreal.

    Držanie lopty: 67 % : 33 %.
    Strely na bránu: 2:3.
    Strely mimo: 4:2.
    Rohy: 8:2.
    Ofsajdy: 3:1.
    Fauly: 10:13.

    Prajeme príjemný večer! (20:53:14)

    Marian Fiam

    Góly:

    Karty:   42. Mehmedi (LEV), 73. Papadopoulos (LEV), 79. Bellarabi (LEV) – 60. Antonio Rukavina (VLR), 81. Bakambu (VLR)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:13.
    Bayer Leverkusen: Leno – Frey, Tah, Papadopoulos (80. Ramalho), Wendell – Kramer (68. V. Jurčenko), Çalhanoğlu – Bellarabi, Mehmedi (59. R. Kruse), Brandt – J. Hernández.
    Náhradníci: Krešić – Ramalho, R. Kruse, V. Jurčenko, Henrichs.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar, Bailly, V. Ruiz, Antonio Rukavina – Denis Suárez (90. Pedraza), Pina, B. Soriano, Castillejo (61. Trigueros) – Soldado (74. Adrián López), Bakambu.
    Náhradníci: Barbosa – Trigueros, Adrián López, Bonera, Leiva, Marín, Pedraza.

    Rozhodca: Collum (SCO) – MacGraith (IRL) , Connor (SCO)
    10.03.2016
    Villarreal - Leverkusen 2:0

    Góly: 4. Bakambu, 56. Bakambu

    Karty:   72. Trigueros (VLR) – 14. Tah (LEV), 48. J. Hernández (LEV), 76. Jedvaj (LEV)   90+5. Jedvaj (LEV)