Buffalo – Montreal 2:3 (po pr.) | Chicago – Philadelphia 2:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:4 (kon.)
Vancouver – Colorado 1:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 1:2 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Colorado Avalanche
cz Štvrtok 17.03.2016, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Radim Vrbata (VAN) 0+0, 1 střela, čas na ledě 12:37 (05:39:42)
    „Hřiště bylo menší a hra rychlejší, ale první zápas jsem si užil. Jak zápas plynul, cítil jsem se pohodlněji,“ prohlásil po svém debutu v NHL Nikita Tryamkin, bývalý hráč Jekatěrinburgu.

     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Mikkel Boedker (COL) 2+0
    2. Nathan MacKinnon (COL) 0+1
    3. Bo Horvat (VAN) 0+0

     
    Colorado Avalanche bylo během celého utkání střelecky aktivnější a krátce po začátku rozhodující třetí třetiny rozhodlo o svém vítězství, když se během necelých šesti minut prosadili Mikkel Boedker a Andreas Martinsen. Svěřenci trenéra Patricka Roye ukončili v Rogers Areně dominanci Vancouveru, který vyhrál v letošní sezóně úvodní dva zápasy a navíc během obou inkasoval pouze jeden gól. Konečný výsledek. Vancouver Canucks 1 Colorado Avalanche 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Bo Horvat se mohl prosadit v závěru utkání, jenže jeho první střelu zastavil Semjon Varlamov a ta druhá byla zablokována.
     
    59:13
    Do konce zápasu zbývá odehrát necelá minuta a hráči Vancouveru se marně snaží usadit v útočném pásmu.
     
    58:12
    Hra byla přerušena a brankář Ryan Miller zamířil na střídačku! Canucks to v závěru zkouší za dvoubrankového manka bez brankáře.
     
    57:11
    Shawn Matthias se před pár okamžiky málem dostal do samostatného úniku, pod tlakem jednoho z hráčů Vancouveru ale bekhendem v blízkosti brány mezi tři tyče zamířit nedokázal a jeho pokus skončil vedle levé tyče!
     
    56:04
    Ryan Miller i Jacob Markström jsou podle mého osobního názoru velice vyrovnanou brankářskou dvojicí, i když jasnou jedničkou je Miller, jenže brankáři Canucks spasit nemohou.
     
    55:12
    Na řadu přichází krátká přestávka, a tak se ještě mohu vrátit k tomu poslednímu zápasu mezi Vancouverem a Coloradem, které skončilo avizovanou výhrou Canucks 5:1. Hlavní trenér Colorada a bývalý fantastický brankář Patrick Roy po zápase vystřihl na konto Ryana Millera obrovskou poklonu. Legenda Avalanche o Millerovi prohlásila, že svůj tým podržel několika fantastickými zákroky a v letošní sezóně proti jeho svěřencům ze všech brankářů NHL podal nejlepší výkon.
     
    54:59
    Vancouver smetl Colorado v posledním vzájemném zápase vysoko 5:1, průběh zápasu ovšem až tak jednoznačný nebyl. Avalanche si vytvořili několik obrovských šancí, využít dokázali ovšem pouze jednu.
     
    54:09
    Bo Horvat se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé střelecké pozici a nikým neatakován se snažil zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Semjon Varlamov ale jeho pokus letící těsně nad ledem levým betonem vyrazil mimo!
     
    53:34
    Střely:

    Vancouver Canucks 25 Colorado Avalanche 34
     
    52:49
    Colorado je v dnešním zápase střelecky aktivnější a jeho vedení je naprosto zasloužené. Vancouver se sice snaží, jenže většina jeho střel končí mimo a nebo na pozorném Semjonovi Varlamovi, který zatím nemusel předvést žádný zázračný zákrok.
     
    52:11
    Utkání rychle spěje ke svému konci a Vancouveru se rychle zkracuje čas na smazání dvoubrankového náskoku soupeře.
     
    51:03
    Sven Baertschi na levém křídle po vyhraném vhazování okamžitě vypálil a jeho následná střela zápěstím zamířila vedle vzdálenější pravé tyči poté, co jednomu z hráčů Colorada prošla mezi nohama.
    Dámy a pánové, seznamte se! Tohle je bláznivý The Clapper.

     
    50:03
    Závěrečná část zápasu se přehoupla do své druhé poloviny a po přerušení hry dostává v Rogers Areně prostor krátká přestávka.
     
    49:07
    Ben Hutton je skvělým hokejistou, dnešní utkání mu ale vůbec nevychází. Obránce Vancouveru sehrál důležitou roli při dvou ze tří branek v síti Ryana Millera a před pár okamžiky se málem od jeho brusle puk odrazil do brány, takže i smůla stojí na jeho straně.
     
    48:36
    Fantastický reflexivní zákrok Ryana Millera je potvrzen a v Rogers Areně pokračujeme za stavu 3:1 pro Colorado Avalanche.
     
    Rozhodčí ještě zkoumají celou situaci u videa, ale myslím si, že tady nemůže být o gólu řeč.
     
    48:21
    Nechybělo mnoho a Ryan Miller mohl inkasovat po nebezpečném odrazu puku od brusle Bena Huttona v rychlém sledu třetí gól, brankář Vancouveru ale dokázal skvěle zareagovat a na brankové čáře puk vleže zastavil lapačkou!
     
    47:04
    Semjon Varlamov zastavil nahození Canucks a po zákroku brankáře Colorada následuje krátká reklamní přestávka.
    45:31 Andreas MARTINSEN - 1:3
     
    45:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ANDREAS MARTINSEN střílí gól a Avalanche se v úvodu rozhodující části zápasu dostávají do dvoubrankového vedení!! Shawn Matthias našel na pravém křídle Andrease Martinsena, který vypálil z úhlu a mezi betony Ryana Millera puk procedil střelou po ledě do brány. Asistence: Shawn Matthias.
     
    44:47
    Vancouver vytvořil před bránou Semjona Varlamova, který se ocitl v hodně nepřehledné situaci na kolenou, podruhé v zápase velký závar, puk ale za jeho záda dopravit jeho hráči opět nedokázali!
     
    43:58
    Erik Johnson se ocitl na pravé straně útočného pásma pod tlakem a z vrcholu kruhu pro vhazování rychle vypálil, jeho následná střela ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde ji ukryl v náruči připravený Ryan Miller.
     
    43:37
    Blake Comeau na pravém křídle nabral rychlost a krátce za modrou čárou napřáhl k prudké střele po ledě, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ji ale holí vyrazil do bezpečí.
     
    42:09
    Emerson Etem na levém křídle vypálil z kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla před bránou sražena mimo.
    40:37 Mikkel BOEDKER - 1:2
     
    40:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKEL BOEDKER střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a krátce po začátku třetí třetiny posílá Avalanche do vedení!! Nathan MacKinnon zachytil rozehrávku Canucks a poté přesnou přihrávkou našel Mikkela Boedkera, který se na pravém křídle kolem Bena Huttona protáhl před bránu a v blízkosti pravé tyče zamířil mezi tělo a ruku Ryana Millera. Asistence: Nathan MacKinnon.
     
    40:04
    Vancouver vyhrál úvodní vhazování závěrečné části zápasu, do které oba týmy vstupují za nerozhodného stavu 1:1. Obě dvě branky padly během první třetiny v rozmezí necelých dvou minut.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 4:52.
    Další parádní video věnované domácím fanouškům Vancouveru.

     
    Prostřední část zápasu v Rogers Areně byla velice vyrovnaná. Oba týmy se dostaly k devíti střelám a několika brankovým příležitostem, hlavní prim však hráli oba brankáři. Ryan Miller a Semjon Varlamov ve druhé třetině gól neinkasovali a stav utkání tak zůstává před závěrečnou částí nerozhodný. Skóre po 40 minutách. Vancouver Canucks 1 Colorado Avalanche 1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Alexandre Grenier se ocitl u levé tyče ve slibné brankové příležitosti, jenže bránu z blízkosti přestřelil.
     
    38:12
    Jeden z hráčů Canucks na pravém křídle z nulového úhlu nahodil puk před bránu a nakonec trefil vnější oblouk brány, od jehož se kotouč odrazil mimo nebezpečí.
     
    38:09
    Semjon Varlamov zastavil nahození Vancouveru a po jeho zákroku následuje v závěru druhé části poslední krátká přestávka.
     
    37:26
    Henrik Sedin:

    Henrik Sedin v první třetině vstřelil gól, po kterém se v historické tabulce střelců NHL dotáhl na Maurice Richarda, se kterým se aktuálně dělí o 88. místo.
     
    36:37
    Nick Holden napřáhl na levém křídle od modré čáry ke střele s příklepem, která mířila k přední levé tyči, těsně před bránou ale byla sražena mimo a Ryan Miller zasahovat nemusel.
     
    36:05
    Ryan Miller bez větších potíží zastavil nahození Colorada z pravého křídla a po jeho zákroku následuje krátká přestávka.
     
    35:37
    Oba týmy do toho během posledních okamžiků zápasu šláply a vytvořily si několik brankových příležitostí, třetí gól ovšem zatím nikde.
     
    35:05
    Colorado otočilo hru a na pravé straně útočného pásma se dostalo ke střele, kterou pozorný Ryan Miller vyrážečkou vyrazil mimo tři tyče své brány.
     
    34:16
    Brána Semjona Varlamova se po obrovském závaru Vancouveru otřásala v základech, Christopher Tanev se ale prosadit nedokázal!
     
    33:37
    Francois Beauchemin napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která sice mířila mezi betony Ryana Millera, brankář Vancouveru ji ale po rychlém zakleknutí vyrazil!
     
    32:21
    Na opačné straně se nepodařilo po několika sekundách přesně rozehrát Vancouveru, jehož hráči podél mantinelu u střídaček vyhodili puk na zakázané uvolnění.
     
    31:50
    Vancouver si během přesilové hry vytvořil velký tlak, stav utkání v Rogers Areně nicméně stále zůstává nerozhodný 1:1.
     
    31:09
    Coloradu Avalanche se po přečkání přesilové hry nepodařilo přesně rozehrát a puk zamířil na zakázané uvolnění.
     
    30:30
    Vyloučený Francois Beauchemin se vrátil po hákování Daniela Sedina zpět na led a úvodní přesilová hra Canucks zůstala nevyužita.
     
    30:04
    Dan Hamhuis napřáhl mezi kruhy pro vhazování ke tvrdé střele, která těsně nad ledem mířila mezi betony Semjona Varlamova, ten ale po bleskovém zakleknutí zavřel vrata a jeho pokus zastavil!
     
    29:55
    Z opačné strany to po dobrém sevření Canucks zkusil Henrik Sedin, ani jeho střela ale mezi tři tyče nezamířila, když ji u pravé tyče zablokoval dobře postavený Erik Johnson.
     
    29:06
    Daniel Sedin dostal do pravého kruhu pro vhazování přihrávku od Bena Huttona stojícího na modré čáře, jeho následná střela ale houštinou těl neprošla a byla zablokována.
     
    28:25
    Francois Beauchemin (COL) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    28:02
    Avalanche pouze nahodili puk za bránu Ryana Millera a oba týmy odjely rychle střídat.
    Henrik Sedin se v historické tabulce střelců NHL dotáhl na Maurice Richarda. Oba hráči se dělí o 88. místo.

     
    27:12
    Hra byla v útočném pásmu Colorada po sražené střele do ochranné sítě přerušena a následuje krátká reklamní přestávka.
     
    26:18
    Christopher Tanev z levého křídla nahodil puk před bránu, kde se ho snažil dobře tečovat Emerson Etem, kotouč se ale od jeho hole odrazil vedle levého horního rohu brány.
     
    25:57
    Vancouver se po vlažném vstupu do druhé třetiny probudil a během posledních sekund si vytvořil územní převahu.
     
    24:50
    Alexandre Grenier byl zřejmě tím hráčem, který tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Semjon Varlamov ale proti jeho střele mířící do bližšího horního rohu vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem ji vyrazil mimo!
     
    24:28
    Christopher Tanev se ocitl u pravé tyče ve skvělé brankové příležitosti a po přihrávce Alexandreho Burrowse z levého kruhu pro vhazování se snažil tečí usměrnit puk do brány, Semjon Varlamov ale jeho pokus levým betonem vyrazil a vzápětí byla hra přerušena kvůli posunuté bráně!
     
    23:39
    Michajl Grigorenko se v blízkosti pravé tyče dostal ke střele, která po ledě zamířila vedle vzdálenější levé tyče. Ryan Miller vůbec neměl přehled nad tím, kde se kotouč nachází, nakonec ale zasahovat nemusel.
     
    22:34
    Colorado v dnešním zápase hrálo dvě přesilové hry, během nichž si nevytvořilo žádnou velkou příležitost.
     
    21:46
    Eric Gelinas se ocitl u levé tyče po přihrávce Nathana MacKinnona přes šířku útočného pásma ve velké šanci a bez přípravy pálil na bližší tyč, jeho následný pokus ale skvělý Ryan Miller pravým betonem vykopl mimo!
     
    20:53
    Ryan Miller se vydal riskantně za svou bránu, aby zastavil nahození Avalanche a pod tlakem nakonec rozehrál.
     
    20:15
    Andrey Pedan sedí po vyloučení ze závěru první třetiny na trestné lavici a Colorado dohrává v úvodu prostřední části přesilovou hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 4:02.

     
    Colorado mělo skvělý vstup do utkání a Nathan MacKinnon mohl poslat svůj tým střelou z blízkosti do vedení, jenže jeho následná střela se od pravé tyče odrazila do té levé a zpět do hry. Avalanche obrovskou šanci nevyužili a na opačné straně se prosadil osm minut před koncem úvodní části Henrik Sedin, který využil přihrávky Daniela Sedina a z levého kruhu puk poslal do odkryté části brány. Druhou asistenci na úvodním gólu zápasu si připsal Nikita Tryamkin, který během svého debutu v NHL zaznamenal svůj první kanadský bod. Canucks se ovšem z vedení neradovali dlouho a za necelé dvě minuty bylo srovnáno, když se po nádherné souhře Matta Duchenea a Jaromeho Iginly prosadil v blízkosti levé tyče Mikkel Boedker. Skóre po první třetině. Vancouver Canucks 1 Colorado Avalanche 1.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Andrey Pedan (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    19:34
    Do konce úvodní části zápasu zbývá odehrát 26 sekund a ještě jednou se v ní bude vylučovat.
     
    18:51
    Christopher Tanev mohl pálit z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, nakonec se ale rozhodl přenést hru doleva a jeho následná přihrávka byla pro jeho spoluhráče příliš prudká.
     
    18:00
    Linden Vey se dostal v blízkosti levé tyče ke střele a je následný pokus letící těsně nad ledem srazil mimo dobře postavený Eric Gelinas, který zatím hraje velmi slušný zápas.
     
    17:40
    Hra byla ve středním pásmu přerušena poté, co jeden z hráčů Colorada Avalanche zahrál vysokou holí.
     
    17:26
    Eric Gelinas vypálil z levého kruhu pro vhazování a Ryan Miller jeho střelu u své pravé tyče pravým ramenem vyrazil mimo.
     
    16:08
    Matt Bartkowski ztratil před bránou svou hůl, Avalanche toho ale nedokázali během dobrého tlaku využít a Canucks se podařilo vyhodit puk do levého rohu zóny Colorada tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    15:22
    Avalanche se dostali na levém křídle u mantinelu k nahození, které Ryan Miller v pohodě ukryl ve své výstroji a po přerušení hry přichází na řadu další krátká reklamní přestávka.
    13:06 Mikkel BOEDKER - 1:1
     
    13:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKEL BOEDKER využil velkého zaváhání Canucks a vyrovnává stav utkání bleskově na 1:1!! Avalanche na pravém křídle zastavili vyhození Bena Huttona a Matt Duchene před bránou našel přihrávkou z rohu ledové plochy Jaromeho Iginlu, který jemnou tečí posunul puk na Mikkela Boedkera, a ten z blízkosti zamířil k bližší levé tyči. Asistence: Jarome Iginla, Matt Duchene.
    12:00 Henrik SEDIN - 1:0
     
    12:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    HENRIK SEDIN se prosazuje a přesnou střelou z levého kruhu pro vhazování posílá Vancouver do vedení!! Semjon Varlamov předvedl proti střele Svena Baertschiho skvělý zákrok, jenže proti následné ráně Henrika Sedina z levého kruhu pro vhazování po přihrávce svého dvojčete Daniela do odkryté části brány už byl bezmocný. Druhou asistenci zaznamenal Nikita Tryamkin a během svého debutu v dresu Vancouveru zaznamenal svůj první kanadský bod. Asistence: Daniel Sedin, Nikita Tryamkin.
    Dnešní noc je ve Vancouveru věnována bláznivým fanouškům.

     
    11:33
    Vyloučený Emerson Etem se vrátil z trestné lavice zpět na led a hokejisté domácího Vancouveru Canucks hrají v plném počtu.
     
    10:43
    Více než minuta z vyloučení Emersona Etema je pryč a Coloradu se zatím nepodařilo usadit v útočném pásmu.
     
    10:18
    Alexandre Burrows odvedl na pravé straně obranného pásma dobrou práci a vyhodil puk až za bránu Semjona Varlamova.
     
    09:28
    Emerson Etem (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    09:18
    Sven Baertschi nebezpečně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Semjon Varlamov jeho střelu, při které toho příliš neviděl, po rychlém zakleknutí vyrazil levým betonem!
     
    08:41
    Blake Comeau se dostal v blízkosti pravé tyče do zakončení, jeho následná střela z úhlu ale zamířila do boční sítě.
     
    08:02
    Nathan MacKinnon na levém křídle vypálil ihned po vhazování, jenže jeho následná střela našla opět pouze připraveného Ryana Millera, který puk našel ve své horké lapačce.
     
    07:50
    Avalanche vypálili z pravého kruhu pro vhazování ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller byl ale připraven a po pěkném zákroku ukryl puk ve své lapačce, která je dnes v plné permanenci.
     
    07:02
    Ryan Miller už byl překonaný, jenže ho zachránily dobře postavené tyče brány a v Rogers Areně tak stále čekáme na úvodní gól.
     
    06:39
    Nathan MacKinnon si u pravé tyče najel na fantastickou přihrávku svého spoluhráče z levého kruhu pro vhazování a poté mohl z blízkosti uklidit puk do prázdné brány, jenže orazítkoval pouze pravou tyč, od níž se kotouč vzápětí odrazil do vzdálenější levé tyče a zpět do hry! To byla stoprocentní šance.
     
    06:13
    Canucks na opačné straně ledové plochy nahodili před bránu Colorada puk, který se nebezpečně odrážel od brusle jednoho z hráčů mezi betony Semjona Varlamova, ten ovšem dokázal skvěle zareagovat a puk za svá záda nepustil!
     
    05:32
    Avalanche na levém křídle rozjeli rychlou akci a v blízkosti levé tyče se dostali do zakončení, Ryan Miller si ale u ní dobře pohlídal prostor a pokus hostů skvělým zákrokem vyrazil!
     
    05:12
    Colorado vstoupilo do dnešního utkání pořádně zostra, když se během úvodní čtyř a půl minuty dostalo k pěti střelám a Semjon Varlamov nemusel ani jednou zasahovat.
     
    04:32
    Brankář Colorada Semjon Varlamov zastavil další nahozený puk Vancouveru, který se k němu sotva doklouzal a po zakleknutí ho přikryl na ledě lapačkou.
     
    04:23
    Semjon Varlamov před pár sekundami zastavil nahození Canucks z pravého křídla a poprvé si mohl osahat puk.
     
    03:50
    Sven Baertschi napřáhl v pravém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, která byla v mezikruží sražena mimo.
     
    03:32
    Střely:

    Vancouver Canucks 0 Colorado Avalanche 5
     
    02:48
    John Mitchell byl zřejmě tím hráčem, který na pravém křídle nabral rychlost a poté vypálil, Ryan Miller byl ale opět na svém místě a levým betonem jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    01:22
    Eric Gelinas na levém křídle tvrdě vypálil ihned po vhazování a otestoval pozornost Ryana Millera, který po jeho prudké střele opět ukryl puk ve své lapačce.
     
    01:18
    Avalanche vzápětí nahodili puk z levého křídla na bránu Ryana Millera, ten ale kotouč po odrazu od ledu v pohodě ukryl v lapačce.
     
    01:03
    Hráči obou týmů mají za sebou první střídání a zatím jsme nezaznamenali žádnou střelu na bránu.
     
    00:07
    V Rogers Areně pravě začalo utkání mezi Vancouverem a Coloradem. Vzájemná bilance vyznívá pro Canucks, kteří v letošní sezóně NHL vyhráli oba dva úvodní zápasy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hutton, Tanev, Hamhuis (A), Bartkowski, Pedan, Tryamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Grenier – Gaunce, Horvat, Virtanen – Baertschi, Vey, Etem – Burrows, McCann, Vrbata. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Gelinas, Bodnarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla (A) – Boedker, MacKinnon, Comeau – Matthias, Soderberg, Martinsen – McLeod (A), Mitchell, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Frederick L'Ecuyer – David Brisebois, Greg Devorski.
     
    Československá stopa v utkání:

    Radim Vrbata (VAN) 13+14, +/- -30
     
    22.02.16 Vancouver – Colorado 5:1
    10.02.16 Colorado – Vancouver 1:3
    Varlamov přivádí své spoluhráče na rozbruslení v Rogers Areně.

     
    Colorado Avalanche:

    Semjon Varlamov by měl proti Vancouveru zaznamenat v bráně Colorada čtvrtý start v řadě. Varlamov během posledních tří zápasů inkasoval pouze čtyři góly a vychytal svému týmu dvě výhry. Obránce Tyson Barrie sice v neděli vynechal trénink, ve středu už se ale k týmu připojil a do zápasu proti Canucks by měl nastoupit. Colorado na ledě Vancouveru v Rogers Areně bude pokračovat ve čtyřzápasovém tripu, během něhož ještě vyzve Calgary Flames a Edmonton Oilers.
    Ryan Miller a debutující Nikita Tryamkin byli na ledě jako první.

     
    Vancouver Canucks:

    Obránce Nikita Tryamkin minulý týden podepsal s Vancouverem smlouvu a proti Coloradu si v jeho dresu odbude debut. Tryamkin vstřelil v dresu Jekatěrinburgu v letošní sezóně během 53 zápasů čtyři góly a zaznamenal jedenáct kanadských bodů. Canucks mají velké problémy v obraně – Luca Sbisa, Alex Biega a Yannick Weber jsou kvůli zranění mimo hru, stejně jako útočníci Derrick Dorsett a Markus Granlund. Jakýkoliv návrat jednoho z jmenovaných hráčů bude pro Vancouver proti Avalanche povzbudivou zprávou.
     
    Vancouver se střetne ve čtvrtek v noci s Coloradem, které v letošní sezóně NHL již dvakrát porazil. Bo Horvat a Ben Hutton oba dva zaznamenali dvě asistence a v Pepsi Center 10. února pomohli k výhře svého týmu 3:1, zatímco ve druhém zápase z 22. února zazářili dvojčata Sedinovy. Henrik Sedin si připsal čtyři asistence, zatímco Daniel Sedin o jednu méně a společně zařídili v Rogers Areně vysokou výhru Canucks nad Coloradem 5:1. Třetím vzájemným zápasem Vás s potěšením provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. H. Sedin (D. Sedin, Tryamkin) – 14. Boedker (Iginla, Duchene), 41. Boedker (MacKinnon), 46. Martinsen (Matthias)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hutton, Tanev, Hamhuis (A), Bartkowski, Pedan, Tryamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Grenier – Gaunce, Horvat, Virtanen – Baertschi, Vey, Etem – Burrows, McCann, Vrbata. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Gelinas, Bodnarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla (A) – Boedker, MacKinnon, Comeau – Matthias, Soderberg, Martinsen – McLeod (A), Mitchell, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodca: Tom Kowal, Frederick L'Ecuyer – David Brisebois, Greg Devorski

    Diváci: 18426