Pittsburgh – NY Islanders 2:1 (1:0 po s.n.) | Washington – Carolina 2:1 (po pr.) | Philadelphia – Detroit 4:3 (kon.)
Toronto – Tampa Bay 4:1 (kon.) | Montreal – Florida 1:4 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:2 (po pr.)
Dallas – LA Kings 2:5 (kon.) | San Jose – Boston 3:2 (kon.)
koniec
Dallas Stars
2:5 (1:3, 1:2, 0:0)
Los Angeles Kings
cz Streda 16.03.2016, 01:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    34:48 Trevor LEWIS - 2:5
     
    34:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují i nadále! Po chybě na modré čáře se dostali se do přečíslení dva na jednoho hráči Los Angeles. Vincent Lecavalier našel v prostoru mezi kruhy TREVORA LEWISE, který přesnou střelou nedal Niemimu sebemenší šanci. Asistence: Vincent Lecavalier.
    26:42 Cody EAKIN - 2:4
     
    26:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru a je zde opět rozdíl dvou gólů! Střelu od modré čáry Enroth pouze vyrazil na hůl CODYHO EAKINA, jehož střelu vyrazil brankář Králů pouze před sebe do brankoviště a odtud jej za záda svého gólmana nešťastně zametl Drew Doughty. Bez asistence.
    21:07 Dustin BROWN - 1:4
     
    21:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králům vyšel vstup i do druhé části a v jejím úvodu odskakují na rozdíl tří gólů! Kyle Clifford se protáhl po pravé straně do útočného pásma a následně naservíroval kotouč před bránu na DUSTINA BROWNA, jehož střelu Lehtonen neudržel a kus černé gumy se došoural za brankovou čáru. Asistence: Kyle Clifford, Jeff Carter.
    17:40 Anže KOPITAR - 1:3
     
    17:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings si v závěru prvního dějství berou zpět dvoubrankové vedení! Tísněný Milan Lucic u levého mantinelu stačil kotouč posunout do středu hřiště na rozjetého ANŽE KOPITARA, který pěknou stahovačkou oklamal domácího obránce a následnou bekhendovou kličkou překonal Lehtonena potřetí. Asistence: Milan Lucic, Rob Scuderi.
    08:47 Alex GOLIGOSKI - 1:2
     
    08:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    Teď už je však obrana Kings prolomena a Stars snižují na rozdíl jediného gólu! Kotouč se dostal k pravému mantinelu na ALEXE GOLIGOSKIHO, jehož rána byla ještě tečovaná hostujícím obráncem a puk skončil přesně pod břevnem Enrothovy brány. Bez asistence.
    05:25 Tyler TOFFOLI - 0:2
     
    05:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Šok pro domácí v podobě dvougólového manka je na světě! Po upadnutí Roussela na modré čáře se dostali hráči Los Angeles do přečíslení dva na jednoho. TYLER TOFFOLI si vyměnil puk s Nickem Shorem, který mu puk vrátil a první jmenovaný už neměl problém trefit poloodkrytou svatyni Dallasu. Asistence: Nick Shore.
    00:23 VERSTEEG - 0:1
     
    00:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je úvod jako hrom v podání Králů! Anže Kopitar se dostal s pukem za bránu, odkud přihrával na modrou čáru na Roba Scuderiho, jehož dělovka lehce tečoval KRIS VERSTEEG, který otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Rob Scuderi, Anže Kopitar.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 9. Goligoski, 27. Eakin – 1. Versteeg (Scuderi, Kopitar), 6. Toffoli (Shore), 18. Kopitar (Lucic, Scuderi), 22. Brown (Clifford, Carter), 35. Lewis (Lecavalier)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski (A), Russell, Johns, Oduya, Oleksiak, Nemeth – Eaves, Eakin, Benn (C) – Seguin, Spezza, Ničuškin – Hemský, Faksa, Roussel – Ritchie, Fiddler (A), Moen
    Los Angeles Kings: Enroth (Quick) – Doughty, Scuderi, Martinez, Muzzin, Schenn, McNabb – Versteeg, Kopitar (A), Lucic – Toffoli, Carter (A), King – Brown (C), Lecavalier, Pearson – Lewis, Shore, Clifford

    Rozhodca: Joannette, Rehman – Nowak, Sharrers

    Diváci: 18 532